CoronaBuitenland

Overheidsdata: aantal ziekenhuisopnames & sterfgevallen schiet omhoog na vaccinatie

Help door dit met je kennissen op je social media te delen!

Verbijsterende data afkomstig uit de Canadese provincie Alberta laten zien dat het aantal ziekenhuisopnames en sterfgevallen ‘door corona’ piekt na vaccinatie. De gegevens uit Alberta zijn met name nuttig omdat de provincie het aantal coronagevallen, ziekenhuisopnames en sterfgevallen in de dagen na de eerste en tweede vaccindoses vermeldt.

Uit de meest recente cijfers blijkt dat het aantal ‘besmettingen’, ziekenhuisopnames en overlijdens omhoog schiet in de dagen en weken nadat mensen hun eerste dosis krijgen, schrijft voormalig New York Times-verslaggever Alex Berenson op Substack.

Ziekenhuisopnames:

data

Sterfgevallen:

data

Recordhoogte

Eerder bleek al uit gegevens afkomstig uit Israël en Groot-Brittannië dat het aantal coronadoden na de massavaccinatiecampagne steeg naar een recordhoogte.

Voorstanders van de coronavaccins zeggen dat de sterfgevallen in Groot-Brittannië het gevolg kunnen zijn van ‘een wintergolf’.

Maar die vlieger gaat in het geval van Alberta niet op. De provincie met 4,4 miljoen inwoners begon na de coronapiek in de winter van 2020-2021 pas met vaccineren. Halverwege februari 2021 was slechts twee procent van de inwoners ingeënt.

Immuunsysteem onderdrukt

De meest voor de hand liggende verklaring voor de piek is dat de eerste dosis van de vaccins het immuunsysteem onderdrukt, zoals ook blijft uit de data van het klinische onderzoek van Pfizer, schrijft Berenson.

Data uit Groot-Brittannië laten zien dat vier op de vijf recente coronadoden gevaccineerd waren, berichtte The Gateway Pundit. Uit een Brits rapport blijkt daarnaast dat op 29 december 74 procent van de coronapatiënten in het ziekenhuis volledig gevaccineerd was.

[WND]

4.7 75 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie goed?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
63 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
R.B.
R.B.
1 jaar geleden

GEEN vaccinatie voor mij!!! Corona gehad…even een weekje goed ziek…thuisgebleven en afstand gehouden en daarna volledig hersteld en sterker dan ooit!!!

Marrob BE
Marrob BE
1 jaar geleden

Ja, het moest een keer beginnen.
Waarom houden ze in Nederland het onderzoek naar oversterfte achter, denk je?
Moet je vragen aan de uitvaartondernemers.
Zij draaien overuren zeggen ze!!

Robert
Robert
1 jaar geleden

Doe maar 2g doe doe doe ..bluf!

Vlinder
Vlinder
1 jaar geleden

De holocaust is in volle gang!

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

63
0
We lezen graag je reactie!x