CoronaBuitenland

Overheidsdata: aantal ziekenhuisopnames & sterfgevallen schiet omhoog na vaccinatie

Help anderen door dit artikel met je kennissen op je social netwerk te delen!

Verbijsterende data afkomstig uit de Canadese provincie Alberta laten zien dat het aantal ziekenhuisopnames en sterfgevallen ‘door corona’ piekt na vaccinatie. De gegevens uit Alberta zijn met name nuttig omdat de provincie het aantal coronagevallen, ziekenhuisopnames en sterfgevallen in de dagen na de eerste en tweede vaccindoses vermeldt.

Uit de meest recente cijfers blijkt dat het aantal ‘besmettingen’, ziekenhuisopnames en overlijdens omhoog schiet in de dagen en weken nadat mensen hun eerste dosis krijgen, schrijft voormalig New York Times-verslaggever Alex Berenson op Substack.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Ziekenhuisopnames:

data

Sterfgevallen:

data

Recordhoogte

Eerder bleek al uit gegevens afkomstig uit Israël en Groot-Brittannië dat het aantal coronadoden na de massavaccinatiecampagne steeg naar een recordhoogte.

Voorstanders van de coronavaccins zeggen dat de sterfgevallen in Groot-Brittannië het gevolg kunnen zijn van ‘een wintergolf’.

Maar die vlieger gaat in het geval van Alberta niet op. De provincie met 4,4 miljoen inwoners begon na de coronapiek in de winter van 2020-2021 pas met vaccineren. Halverwege februari 2021 was slechts twee procent van de inwoners ingeënt.

Immuunsysteem onderdrukt

De meest voor de hand liggende verklaring voor de piek is dat de eerste dosis van de vaccins het immuunsysteem onderdrukt, zoals ook blijft uit de data van het klinische onderzoek van Pfizer, schrijft Berenson.

Data uit Groot-Brittannië laten zien dat vier op de vijf recente coronadoden gevaccineerd waren, berichtte The Gateway Pundit. Uit een Brits rapport blijkt daarnaast dat op 29 december 74 procent van de coronapatiënten in het ziekenhuis volledig gevaccineerd was.

[WND]

4.7 75 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit interessant?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

63 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
R.B.
R.B.
2 jaren geleden

GEEN vaccinatie voor mij!!! Corona gehad…even een weekje goed ziek…thuisgebleven en afstand gehouden en daarna volledig hersteld en sterker dan ooit!!!

Marrob BE
Marrob BE
2 jaren geleden

Ja, het moest een keer beginnen.
Waarom houden ze in Nederland het onderzoek naar oversterfte achter, denk je?
Moet je vragen aan de uitvaartondernemers.
Zij draaien overuren zeggen ze!!

Robert
Robert
2 jaren geleden

Doe maar 2g doe doe doe ..bluf!

Vlinder
Vlinder
2 jaren geleden

De holocaust is in volle gang!

Back to top button
63
0
We lezen graag je reactie!x