Homepagina » Buitenland » Monsanto gelinkt aan illegaal gebruik witte fosfor door Israël tijdens Gaza-oorlog
Monsanto gelinkt aan illegaal gebruik witte fosfor door Israël tijdens Gaza-oorlog

Monsanto gelinkt aan illegaal gebruik witte fosfor door Israël tijdens Gaza-oorlog

Landbouwreus Monsanto, producent van onder meer genetisch gemodificeerde sojabonen en ‘mogelijk kankerverwekkende’ Roundup, levert al minstens 20 jaar witte fosfor aan de Amerikaanse overheid voor de productie van wapens. Een deel van de witte fosfor vond zijn weg naar Israël en werd ingezet tegen de Palestijnen.

De blog Current Events Inquiry dook in een aantal stukken die in 2012 op de website van de US Federal Business Opportunities (FBO) zijn geplaatst en kwam tot de ontdekking dat Monsanto witte fosfor leverde aan de VS en aan Israël tijdens Operation Cast Lead, waarbij in 2008 en 2009 veel Palestijnse slachtoffers vielen.

“De overheid kent slechts één bron, Monsanto, die witte fosfor in de VS produceert,” aldus het document. In het stuk valt ook te lezen dat een bedrijf dat witte fosfor produceert speciale bescherming moet krijgen.

Monsanto is niet altijd de enige producent van witte fosfor geweest, maar de namen van de andere producenten zijn zwart gemaakt. Er wordt ook gesproken van grote producenten in onder meer China en India.

“In de afgelopen 20 jaar is de productie van witte fosfor verschoven naar China en India vanwege de lagere kosten en het gebrek aan toezicht in die landen. In de jaren negentig waren er [zwart gemaakt] producenten van witte fosfor in de VS; [zwart gemaakt]. Vanwege regelgeving en concurrentie staakte [zwart gemaakt] zijn activiteiten. Omdat Monsanto de enige bekende producent van witte fosfor is in de NTIB, is het van groot belang dat de overheid steun biedt zodat het risico voor het leger tijdens noodsituaties wordt beperkt en wordt voorkomen dat de VS afhankelijk wordt van een bron in het buitenland.”

Volgens de website van de FBO werd de witte fosfor ingekocht door ICL Performance Products. ICL is een dochteronderneming van Israel Chemicals Ltd. Bij contact met witte fosfor branden huid en vlees weg. Er ontstaan zeer diepe en ernstige brandwonden. Fosforbranden kunnen niet met water worden geblust omdat de stof ook met water reageert.

De Amerikaanse overheid bevestigde dat het witte fosfor heeft gebuikt tijdens de oorlog in Irak, met name in Fallujah in 2004. Israël heeft witte fosfor ingezet in de strijd tegen Hezbollah in Libanon in 2006.

Een fabriek in Pine Bluffs in Arkansas is volgens de Amerikaanse overheid de enige op het noordelijk halfrond die witte fosfor-munitie produceert. In 2009 bevestigde het Amerikaanse ministerie van Buitenlandse Zaken dat Pine Bluffs munitie voor Israël had geproduceerd voor Operatie Cast Lead (2008-2009).

Israël ontkende in eerste instantie, maar na rapporten van onder meer Human Rights Watch en Amnesty International gaf het Israëlische ministerie van Defensie toe witte fosfor te hebben gebruikt.

Laten we niet vergeten dat Monsanto één van de producenten was van Agent Orange, het ontbladeringsmiddel dat in de Vietnamoorlog is gebruikt. Vietnam claimt dat Agent Orange 400.000 doden heeft veroorzaakt en tot op de dag van vandaag leidt tot gezondheidsproblemen en geboorteafwijkingen.

[Sputniknews]
0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
26 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
trackback
BOINNK!!! | Eindtijdberichten en ander nieuws, verzamled door: Arie Goedhart
5 jaren geleden
Herman de Graaf
Herman de Graaf
5 jaren geleden

De wereld is in handen van gewetenloze en emotieloze schurken.
Ze manipuleren hun acties zodanig dat er altijd gewezen kan worden naar anderen.
Zelden kan slechts één persoon aangewezen worden voor de wandaden die ze hebben volbracht.
Kijk naar het asociale beleid door in ons land wordt gevoerd op diverse beleidsterreinen.
Kun je onze minister Hennes-Passchaert verantwoordelijk houden voor het blootstellen van defensiepersoneel aan giftige materialen. Nee, want zij verschuilt zich achter haar voorgangers, en achter een groep van ambtenaren waarvan de handelswijzen nauwelijks zijn te achterhalen.
Zo gaat dat ook met de staatssecretaris Kleijnsma. Kan zij verantwoordelijk worden gehouden voor de afbraak van de sociale voorzieningen en de ellende die dat meebrengt voor sommige gezinnen? Nee, want zij verbergt zich achter haar voorgangers, en een groep van ambtenaren die nauwelijks te identificeren zijn.
Zo gaat dat ook op internationaal niveau in de EU, VN, WHO en NATO.
Die groep gestoorden die de leiding heeft genomen ( !! niet gekozen door het volk) heeft ook de wetgevende macht zodanig in de hand dat ze wettelijk nauwelijks veroordeeld kunnen worden. Toch zijn het misdadigers. Ik durf te stellen dat er een revolutie nodig zal zijn, willen we die misdadigers de rug kunnen toekeren. Anders zullen ze ons blijven onderwerpen.

Arwijn
Arwijn
5 jaren geleden

Ja hoor, doe maar nog meer ellende op de kerfstok, waarom ook niet.
Monsanto was al zo geliefd alom (ahem).

huisheks
huisheks
Reactie op  Arwijn
5 jaren geleden

Zou het………. ik durf het haast niet te zeggen, maar zou het kunnen ……….. dat deze Fa toch eigendom blijkt te zijn van……………. nee …………zou het ………
Rothchild ? Zou het; ik kan het mij anders niet voorstellen dat er zoveel vuiligheid mee gemoeid gaat…
Zou er toch een linkje kunnen zijn ?????

bery
bery
5 jaren geleden

Gore neocons. Waar is het Internationaal Strafhof, Oja die is van de zionisten voor de mensen die de zionisten beschuldigen van hun daden.

Arwijn
Arwijn
Reactie op  bery
5 jaren geleden

Eventjes serieus, Monsanto valt niet onder de Zionisten. Het hele bedrijf is zo Eugenicist als het maar kan. Zij zijn niet voor één bevolkingsgroep, maar tegen allen. Ze zullen overal in meepraten waar ze grip kunnen krijgen, want hun eind doel is altijd hetzelfde: Het uitroeien van de mensheid, zei het door vermoorden met gif of het onvruchtbaar maken met gif.

Frans
Frans
Reactie op  Arwijn
5 jaren geleden

Het blijkt dat als de grote milieuvergiftigers, monsanto, chemiebedrijven, farmaceutische industrie, voedingsindustrie, verkeerd onderwijs, etc, zouden slagen, (wat ze natuurlijk niet lukt) met het uitroeien van de mensheid, want dat is het plan; dat alle middelen al aanwezig zijn om alle vervuiling, die is toegebracht aan de aarde, in korte tijd kan worden opgeruimd, die middelen zijn er al. (noem het maar het tegengif).
Deze duistere garde denkt dan met een sterk gereduceerde bevolking, (die als slaven worden gebruikt), verder te kunnen, en denken te kunnen leven op hun eigen planeet aarde, als in een paradijs. Dat gaat niet door! De Aarde is van de mens, en niet van hen die tegen de mens en menselijkheid zijn! Hoe menselijker en liefdevoller, hulpvaardiger wij zijn tegen de ander hoe moeilijker het wordt voor het duister in het licht te zijn dat liefde nu eenmaal uitstraalt. Het menselijke ras is een oersterk ras dat niet te vernietigen is! Dat is nu eenmaal zo gesteld.

Babsie
Babsie
Reactie op  Arwijn
5 jaren geleden

Dat had ik niet beter kunnen verwoorden! Echt het doet mij zo vreselijk pijn dat het er zo aan toe gaat op aarde, en dat de echte moordenaars vrijuit kunnen gaan. Met moordenaars bedoel ik natuurlijk de mensen aan de top, in het bedrijfsleven en overheden. niet die ene gekke “moslim” terrorist!!!! Word wakker mensen!!!

jenne
jenne
5 jaren geleden

Komen allemaal uit de zelfde fles, het in en in kwaad van deze wereld, maar de dag naderd van de grote afrekening, krijgen deze lieden allemaal een flinke prop witte fosfor in hun kont!

Likoed Nederland
Likoed Nederland
5 jaren geleden

Wat ontbreekt in het artikel is dat het gebruik van witte fosfor in rookgranaten is toegestaan volgens het internationaal recht.
Dus ophef om niets.

jenne
jenne
Reactie op  Likoed Nederland
5 jaren geleden

Ik weet niet of U werkelijk iets van de Joden vertegenwoordigd, zo ja, door dit soort reacties, die van diepe onmenselijkheid spreken, zal het anti Khazaren denken alleen maar groeien, ik weet dat er ook andere echte Hebreewse Joden bestaan, die een eigen Jawé hebben, en niet instaat zijn het kwaad in Israel te beteugelen.

Ton Nuiten
Ton Nuiten
Reactie op  jenne
5 jaren geleden

Beste Jenne:
Natuurlijk zijn er ook góede, fijne Joden. Zelf heb ik er enkele van gekend. En laat ik je dit zeggen: dit waren in-goede en lieve, fijne mensen! Zij waren er echter niet van op de hoogte (ik spreek nu over een tijd van nogal wat jaren geleden) dat er helaas ook Joden zijn die minder goede bedoelingen hebben, iets waar ik zelf veel later achter kwam. Daarom mogen we zoals je zelf al duidelijk aangeeft, nooit álle Joden over één kam scheren. Wat de Hebreeuwse Joden betreft, DNA-onderzoek, eerst door de Joodse geleerde, Ariel Oppenheim (2000) en het latere DNA-onderzoek door de Joodse prof. Eran Elhaik (december 2012) heeft uitgewezen dat 80 á 95 procent van de Joodse bevolking geen enkele bloedverwantschap heeft met de bijbelse patriarchen zoals Abraham, Izak, Jakob etc. Die hebben nooit ook maar één voet in het “beloofde land” gezet. Als we Netanjahu of welke andere Israëlische politicus dan ook, weer eens horen spreken over het vermeende onvervreemdbaar recht op het land voor het Joodse volk omdat het Joden zijn, weet dan dat dit niet juist is. Het zijn Khazariërs die afstammen van het Khazariaanse rijk wat in circa 740 o.l.v. hun koning (khagan) Bulan het (Talmudische) Judaïsme als hun staatsgodsdienst aannam. En dit is ook weer een heel verhaal op zich, maar het bovenstaande artikel gaat over de relatie Monsanto/Israël.

exegese
exegese
Reactie op  Likoed Nederland
5 jaren geleden

Ophef om niets ? Omdat de allergrootste en smerigste misdadigers samen hebben afgesproken dat het mag ?

volgens mij ben jij echt helemaal van de Heer gedemonteerd met zulke opmerkingen. Er zijn weinig dingen waar meer ophef over gemaakt Zou moeten worden. Mensen die willens en wetens hun geld verdienen met het ontwikkelen, produceren en toepassen van dergelijke verschrikkelijke vernietigingswapens behoren tot het schuim der aarde. Levenslange opsluiting zou de lading niet eens dekken, ze zouden van de aardbodem verbannen moeten worden !

Bery
Bery
Reactie op  Likoed Nederland
5 jaren geleden

@Likoed Nederland ..Je naam zegt al genoeg

Als er 1 Palestijn een vuurpijl richting Israël afvuurt dan schreeuwen jullie moord en brand.
Als 1 persoon in de buurt van een jood een scheet laat dan word hij gelijk beschuldigd van antisemitisme. En nu zeg je dus ophef om niets.
Het zijn maar Palestijnen toch…

Dat zegt genoeg…..

Maar goed…

Raj
Raj
Reactie op  Likoed Nederland
5 jaren geleden

Wait, wait, I have to pick up my jaw from the floor!

Wat een hypocriet bent u zeg. Kijk hier eens naar, naar het gebied dat de Zionisten hebben ingepikt van de Palestijnen:

http://www.wanttoknow.nl/hoofdartikelen/de-onbekende-geheime-maffia-uit-khazaria/

Raj
Raj
Reactie op  Raj
5 jaren geleden
Babsie
Babsie
Reactie op  Likoed Nederland
5 jaren geleden

Hahaha natuurlijk likoed nederland.. Het verlengstuk van het zionistische israhellische regime, leuk dat jij hier ook bent. Maar jammer dat mensen niet in jou truckjes intrappen. Israel is een crimminele land en het moge duidelijk zijn dat het land die al vele mensenrechten schendt er niet langer meer onderuit kan komen. Het heeft nota bene fosfor gebruikt op onschuldige palestijnen in dichtbevolkte gebieden en in de libanon oorlog. Schurkenstaat is het!

huisheks
huisheks
Reactie op  Likoed Nederland
5 jaren geleden

Hebben we al een joodse Likoed partij in Nederland?
Goh, ik dacht werkelijk even dat we een Amerikaanse provincie waren, maar nu twijfel ik toch; zijn we dan toch Joods ?

Ton Nuiten
Ton Nuiten
Reactie op  Likoed Nederland
5 jaren geleden

Beste Likoed Nederland:
Met fosfor gevulde rookgranaten mogen slechts worden gebruikt bij het afschermen van de eigen legereenheden tegen vijandelijk vuur, dus als een rookgordijn; het Verdrag van Geneve van 1980 verbiedt het gebruik van een dergelijk middel als hier (burger)doelen mee onder vuur word genomen. Wat dit laatste betreft, als dit wérkelijk zo gebeurd is tijdens verschillende conflicten tussen Israël en Hamas, dan is dit een oorlogsmisdaad te noemen. Maar waar het nu wérkelijk om zou moeten gaan, is dit: Hóe is dit conflict wat nu al jaren aan de gang is, ontstaan? Vanaf het begin is ons voorgehouden dat het conflict pas goed begon (er was al voor die tijd sprake van onlusten in wat toen nog Palestina heette) nadat een deel van het Joodse volk teruggkeerd was en van een verlaten en ongecultiveerd gebied een bloeiende oase in de woestijn had weten te maken. De Palestijnen en Arabieren die elders in de regio verbleven en Palestina tot dan toe niet hadden willen/kunnen (of beide) cultiveren, werden bij het zien van dit schijnbare mirakel zeer jaloers; vervolgens trommelden de Arabische leiders hun legers tezamen terwijl zij de Palestijnen het advies gaven, tijdelijk huis en haard te verlaten om na de Arabische overwinning terug te keren om die te vieren. Het liep echter anders; de Israëlische David die in de numerieke minderheid was tegenover een grootschalig, beter uitgerust Arabisch leger, wist desondanks niet slechts stand te houden maar ook nog eens de overwinning te behalen! De Palestijnen die gedacht hadden terug te keren, kwamen echter in armzalige VN-vluchtelingenkampen terecht en zij die níet vertrokken waren, onder Israëlisch bestuur. Tot dusver de officiele versie. Het is pas veel later wanneer de Joodse historicus, Ilan Pappé, komt met zijn boek in 2006 (hier in januari 2008 gepubliceerd onder de titel, “De Etnische Zuivering van Palestina”) waarin hij van het hierboven in grote lijnen beschreven officiele verhaal gehakt maakt; de palestijnen zijn gewoon wéggezuiverd door Israëlische strijdkrachten uitgerust met voor die tijd de meest geavanceerde wapens geleverd door het Russich Rode Leger! David Ben-Gurion was destijds het meesterbrein achter deze zuiveringsacties die de naam Operatie Dalet kreeg. Al op 12 juni had David Ben-Gurion tegenover het Executive van het Joodse agentschap gezegd dat hij de gedwongen overplaatsing van de inwoners van Palestina niet immoreel achtte. Ook de latere president van Israël, Chaim Weizmann en andere Zionistische leiders, hadden al zo hun gedachten over de dan nog toekomstige verdrijving van de Palestijnse bevolking. whatsupic.com/special-world/1403760579.html (“Secret Soviet Reveals: Weizmann Outlined the Nakba as Early as 1941.”) Etnische zuivering is een schending van de Geneefse Conventies van 1949 en de Toegevoegde Protocollen van 1977. Of het nu waar is of niet dat het Israëlische leger fosfor rookgranaten ingezet heeft tegen welke doelen dan ook, belangrijk is: hóe is het conflict ontstaan en wat heeft er toen en sindsdien wérkelijk plaatsgevonden. Kortom: Terug naar de bron van het conflict.

Likoed Nederland
Likoed Nederland
Reactie op  Ton Nuiten
5 jaren geleden

En Pappe is een extreme communist die als wetenschapsfraudeur is ontmaskerd.
Wat vast staat dat de Arabieren een tweede holocaust wilden plegen.

Richard
Richard
Reactie op  Likoed Nederland
5 jaren geleden

En waar zijn de zionisten nu mee bezig?
Apartheid!

Babsie
Babsie
Reactie op  Likoed Nederland
5 jaren geleden

@blinddoek nederland

Theodor herzel,,pilaar van het duivels zionisme was ook extreem communis.. Ow wacht dat maakt natuurlijk niet uit..

Ton Nuiten
Ton Nuiten
Reactie op  Likoed Nederland
5 jaren geleden

Aha, dat Pappé een “extreme communist” zou zijn, staat dus vast. En dat is goed om te horen! Of je daarmee ook datgene wat hij over de Nakba (Grote Ramp) zoals de etnische zuivering van de Palestijnen door David Ben-Gurion ook wel wordt aangeduid te zeggen heeft, kunt ontkrachten, is punt twee; het is altijd gemakkelijk en goedkoop om van iemand die een ándere mening heeft dan jij, te zeggen dat hij ontmaskerd is als communist (or whatever.) Nu we het tóch over communisten hebben, vorig jaar werd het feit herdacht dat het toen 25 jaar geleden was dat de Berlijnse Muur viel en het communisme als overheersende ideologie in (toen nog) Sovjet-Rusland en haar satellietstaten geleidelijk aan verdween. En weet je wat er nu zo fascinerend aan is? Tot nu toe werd de aandacht in TV-documentaires uitsluitend gericht op wat er zich in het toenmalige Oost-Duitsland onder het communisme plaatsgevonden had zoals bijv. de rol die de Stasi tijdens het communistische bewind heeft gespeeld en dan nog maar op oppervlakkige wijze. Wat dit allemaal zeggen wil? Wel, we hebben tot nu toe gezien dat er talloze publicaties zijn geweest van boeken, tijdschriften, TV-programmas over de holocaust, Auschwitz, Majdanek, Treblinka, Sobibor etc. zijn geweest. Over de sovjet-dodenkampen zoals Dalstroy, Steplag, Kolyma en duizenden andere kampen die destijds in het verafgelegen Siberië lagen (en die ergens in de jaren ’80 v.d. vorige eeuw ontmanteld werden), zijn er tot nu toe enkele boeken over gepubliceerd; het wetenschappelijke TV-kanaal, Discovery Channel, had enige tijd geleden een serie onder de titel, “The Red Chapter” waarin de rol van het communisme in de Sovjet-Unie, Vietnam en andere landen belicht werd. Plotseling is men hiermee opgehouden die verder uit te zenden. Waarom dit? Kijk eens naar de namen van communsitische topleiders van het eerste uur: Steckloff, Martov, Zinoviev, Kamenev, Ganetzky, Uritzky, Parvus. En bedenk wel: dit zijn slechts enkele van de vele andere communsiten die in die tijd een prominente hoofdrol speelden in het communistische bewind. Maar waarom is dit nu zo belangrijk? Let op, hier geef ik hun ware eigennamen: Nakhames, Zederbaum, Rosendeld, Furstenberg, Padomilsky, Helpfand. En dan hebben we nog Leon Trotzky (Lev Bronstein). Het communisme wat in die tijd tevens een bedreiging voor de hele wereld vormde, was een Joodse ideologie. Dit, beste Likoed Nederland, zijn de communisten die wérkelijk ontmaskerd zijn! Je hoort er alleen niet over via de NOS, RTL-Nieuws of welke andere TV-zender dan ook. Van wie dan wél? Voordat je weer eens met de intussen ledige afgesleten kreet, “anti-Semiet” of “het is anti-Semitisme” mocht komen, bekijk dan eerst de korte video-clip https://youtube.com/watch?v=7bSAB5OPkwQ Daar heeft Vladimir Putin tijdens een rede voor prominente Joden in het Joodse Museum in Moskou iets te zeggen. Ga dan eens naar http://www.timesofisrael.com/putin-first-soviet-government-was-mostly-jewish/ Het zijn deze Sovjet-bestuurders die wérkelijk als communisten zijn ontmaskerd. Nogmaals: je hoort er alleen niet over via de conventionele TV-zenders. Ook Josef Stalin, de opvolger van Lenin en die als de grootste massamoordenaar tot nu toe wordt gezien, had zijn Joden in zijn regime waarvan Lazar Kaganovitch (“De Wolf van het Kremlin”), de grootste moordenaar was. Ga dan naar http://www.ynetnews.com/articles/0,7340,L-3342999,00.html (“Stain’s Jews – Israel Opinion, Ynetnews”) Zouden deze moedige Joden die de waarheid over het communisme durfden te vertellen, nu allemaal ook “extreme communisten” zijn? (Het gaat hier eigenlijk over de relatie Israël/Monsanto; omdat je zélf beweert dat Pappé ontmaskerd zou zijn als een “extreme communist”, vond ik het nodig om d.m.v. een stuk verborgen geschiedenis (secret history) het een en ander te verklaren.) Het totale aantal slachtoffers waar deze Joodse Soviet-bestuurders verantwoordelijk voor zijn, is niet met vaste zekerheid vast te stellen; dit aantaal beloopt echter in de miljoenen (66.000.000 volgens Aleksandr Solzjenitzyn), En dat zijn er honderden malen meer dan de zes miloen die tijdens het Nazi-bewind om het leven zijn gebracht! Denk hier eens over na!

Ton Nuiten
Ton Nuiten
5 jaren geleden

Monsanto heeft niet alleen de fosfor geleverd aan Israël opdat die de hulpeloze Palestijnen in Gaza (die door de media steevast geprotretteerd worden als “terroristen”), nu blijkt de familie Monsanto ook nog eens Joods te zijn! En daarnaast zijn hun voorvaderen slavenhandelaars geweest in het verleden. thepoisonappleoftheworld.com/monsanto-family-were-jewish slave-dealers-and-owners/ en voor de Joodse slavenhandelaars tijdens de Amerikaanse Burgeroorlog, zie http://www.texemarrs.com/052015/famous_war_racists.html
Het is dan ook niet verwonderlijk dat Monsanto goede relaties onderhoudt met de enige communistocratie in het Midden-Oosten!

AtomNics
AtomNics
5 jaren geleden

ook in ww2 is het gebruikt tegen duitsland

https://www.youtube.com/watch?v=GMCOKNCwHmQ

nexus
nexus
5 jaren geleden

je kan lezen hoe geweten loos de mens is .
en hoe klakkeloos ze gehoorzamen om dingen tegen de mens en dier te doen.
tot dat het hun eigen over komt dan is het in eens erg vreemd hoe dom dat de mens is ik dacht dat de ras wel slim was maar nee we moeten nog een lange weg bewandelen om zo ver te komen.
zo als het nu gaat weinig hoop

x

Check Also

gates

Bill Gates koopt stilletjes 100.000 hectare landbouwgrond

Miljardair Bill Gates heeft stilletjes zo’n 100.000 ...

vrouw

75-jarige vrouw levenloos gevonden na tweede dosis coronavaccin

Een 75-jarige Israëlische vrouw die woensdagochtend de ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

26
0
We lezen graag je reactie!x