BuitenlandCorona

Viroloog legt in gewone mensentaal uit waarom coronavirus uit lab komt

Help anderen door deze informatie met kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De Tsjechische viroloog Sonja Pekova is in de afgelopen dagen uitgegroeid tot een landelijke bekendheid. Haar laboratorium ontdekte de eerste coronagevallen in Tsjechië en ontwikkelde een nieuwe, goedkope methode om op het coronavirus te kunnen testen.

Daarnaast legde ze in gesprek met het Slowaakse tv-station TA3 uit waarom zij denkt dat het coronavirus is gemaakt in een laboratorium en niet is ontstaan in de natuur.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Ze legt in een nieuwe video in lekentermen uit hoe ze ontdekte dat het virus uit een lab afkomstig is.

Controlekamer

Virussen bestaan uit RNA-strengen die muteren en veranderen, met name in het deel dat verantwoordelijk is voor de productie van eiwitten.

Elk virus en alle RNA’s bevatten een soort ‘controlekamer’ van waaruit de mutaties in de rest van het RNA worden aangestuurd.

In het geval van het coronavirus leek het alsof iemand had ingebroken in de controlekamer en alles had aangezet.

Fundamentele veranderingen

Dergelijke fundamentele veranderingen in de controlekamer van het RNA kunnen niet in de natuur hebben plaatsgevonden zonder het virus te vernietigen, verklaart Pekova.

Wat gebeurt er als een viroloog in gewone mensentaal uitlegt dat het dodelijke coronavirus uit een laboratorium afkomstig is?

Dan komen er plotseling allerlei wetenschappers tevoorschijn die dit ontkennen. Zo verscheen er kort na haar eerste interview een studie in Nature Medicine waarin onderzoekers beweren dat het virus niet uit een lab komt. Toeval?

[LeontynkaCZ]

5 2 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info waardevol?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

32 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Jan Doornbos
Jan Doornbos
4 jaren geleden

Natuurlijk komt dit virus uit een lab. Je zult bij wijze van voorbeeld ACE remmers slikken in de strijd tegen hypertensie. Zoekt u voor de aardigheid eens op hoe het corona virus er voor zorgt dat je dan grote kans maakt op een erg lastig te behandelen, uiteraard, virale longontsteking. Het is nu eenmaal de bedoeling dat de pleuris in de wereld uitbreekt. Dat gaat niet vanzelf, daar moet je (de architecten) wat voor doen. Ieder griepseizoen vallen er mondiaal honderduizenden doden. Ehhh, pagina 5? Elk griepvirus is in potentie gevaarlijk. Om jezelf te beschermen moet je zo gezond mogelijk leven en het hoofd erbij houden in je doen en laten. Laten we kritisch blijven nadenken. Op dit moment zijn we noodgedwongen weer veel vrijheden kwijt. Hoeveel van die afgepakte vrijheden zullen straks worden teruggedraaid? Ik voorspel niks, kijkt u zelf maar.

Willem
Willem
4 jaren geleden

Hebben jullie nou ook het gevoel dat we meespelen in een slechte aflevering van The Twiilight Zone?

William
William
4 jaren geleden

De video is in het Tsjechisch, zonder ondertiteling is het vrij moeilik te volgen 🙂
er word haar een vraag gesteld of ze achter haar uitspraak staat dat het uit een laboratorium afkomstig is, waarop zij volmondig “JA” antwoord. Gezien de expertise van Sonja mag je aannemen dat dat waar is.. aangezien de uitbraak van dit virus niet “TOEVALLIG” is kan ik mij voorstellen dat het met alle macht ontkracht moet worden. Kijk zelf met gezond verstand wat het werkelijk is en kijk wat voor gevolgen het heeft.. Deze longarts geeft duidelijke uitleg, in het Duits maar met Engelse ondertiteling https://www.youtube.com/watch?v=p_AyuhbnPOI&feature=emb_logo

leon***
leon***
4 jaren geleden

zitten we nu in openbaring 13 ??

en staat de draak in 13:2 voor china , daar is het allemaal mee begonnen.
en staat het beest dan voor andere landen??

13:2 En het beest dat ik zag, was een pardel gelijk, en zijn voeten als eens beers voeten, en zijn mond als de mond eens leeuws; en de draak gaf hem zijn kracht, en zijn troon, en grote macht.

13:3En ik zag een van zijn hoofden als tot den dood gewond, en zijn dodelijke wonde werd genezen; en de gehele aarde verwonderde zich achter het beest.

het geneesmiddel ?

staat dan 666 voor 9 ??

COVID19 = 9

C=3+O=1+5+V=2+2+I=9+D=4+1+9=36=3+6=9

word dan I D 2 0 2 0 het merk teken van het beest ??

Back to top button
32
0
We lezen graag je reactie!x