Homepagina » Buitenland » Viroloog legt in gewone mensentaal uit waarom coronavirus uit lab komt
coronavirus

Viroloog legt in gewone mensentaal uit waarom coronavirus uit lab komt

De Tsjechische viroloog Sonja Pekova is in de afgelopen dagen uitgegroeid tot een landelijke bekendheid. Haar laboratorium ontdekte de eerste coronagevallen in Tsjechië en ontwikkelde een nieuwe, goedkope methode om op het coronavirus te kunnen testen.

Daarnaast legde ze in gesprek met het Slowaakse tv-station TA3 uit waarom zij denkt dat het coronavirus is gemaakt in een laboratorium en niet is ontstaan in de natuur.

Ze legt in een nieuwe video in lekentermen uit hoe ze ontdekte dat het virus uit een lab afkomstig is.

Controlekamer

Virussen bestaan uit RNA-strengen die muteren en veranderen, met name in het deel dat verantwoordelijk is voor de productie van eiwitten.

Elk virus en alle RNA’s bevatten een soort ‘controlekamer’ van waaruit de mutaties in de rest van het RNA worden aangestuurd.

In het geval van het coronavirus leek het alsof iemand had ingebroken in de controlekamer en alles had aangezet.

Fundamentele veranderingen

Dergelijke fundamentele veranderingen in de controlekamer van het RNA kunnen niet in de natuur hebben plaatsgevonden zonder het virus te vernietigen, verklaart Pekova.

Wat gebeurt er als een viroloog in gewone mensentaal uitlegt dat het dodelijke coronavirus uit een laboratorium afkomstig is?

Dan komen er plotseling allerlei wetenschappers tevoorschijn die dit ontkennen. Zo verscheen er kort na haar eerste interview een studie in Nature Medicine waarin onderzoekers beweren dat het virus niet uit een lab komt. Toeval?

[LeontynkaCZ]
0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
31 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Jan Doornbos
Jan Doornbos
8 maanden geleden

Natuurlijk komt dit virus uit een lab. Je zult bij wijze van voorbeeld ACE remmers slikken in de strijd tegen hypertensie. Zoekt u voor de aardigheid eens op hoe het corona virus er voor zorgt dat je dan grote kans maakt op een erg lastig te behandelen, uiteraard, virale longontsteking. Het is nu eenmaal de bedoeling dat de pleuris in de wereld uitbreekt. Dat gaat niet vanzelf, daar moet je (de architecten) wat voor doen. Ieder griepseizoen vallen er mondiaal honderduizenden doden. Ehhh, pagina 5? Elk griepvirus is in potentie gevaarlijk. Om jezelf te beschermen moet je zo gezond mogelijk leven en het hoofd erbij houden in je doen en laten. Laten we kritisch blijven nadenken. Op dit moment zijn we noodgedwongen weer veel vrijheden kwijt. Hoeveel van die afgepakte vrijheden zullen straks worden teruggedraaid? Ik voorspel niks, kijkt u zelf maar.

Willem
Willem
8 maanden geleden

Hebben jullie nou ook het gevoel dat we meespelen in een slechte aflevering van The Twiilight Zone?

Harry
Harry
Reactie op  Willem
8 maanden geleden

In italie ruim 4000 doden, maar is dat uniek? Neen, niet in a long shot.Niet de mortaliteit maar de invaliditeit is hoog. Het probleem met corona is dat er te weinig ic bedden zijn

De economische depressie die het gevolg is van de lock down gaat miljoenen levens meer kosten.

Er moet ectra ic capaciteit zijn voor noodsituaties. Een lock down kan alleen vertragen.

Er gingen in 2 seizoenen 68000 mensen dood in italie. Meer dus dan de 4000 nu.

https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S1201971219303285

the winter seasons from 2013/14 to 2016/17, an estimated average of 5,290,000 ILI cases occurred in Italy, corresponding to an incidence of 9%.

More than 68,000 deaths attributable to flu epidemics were estimated in the study period.

Willem
Willem
Reactie op  Harry
8 maanden geleden

Juist !! Dus is er waarschijnlijk meer aan de hand , mensen houd de ogen op doe een beetje onderzoek want je wordt voor het lapje gehouden .

Koen De Vriendt
Koen De Vriendt
Reactie op  Willem
8 maanden geleden

wat bedoel je precies?

William
William
8 maanden geleden

De video is in het Tsjechisch, zonder ondertiteling is het vrij moeilik te volgen 🙂
er word haar een vraag gesteld of ze achter haar uitspraak staat dat het uit een laboratorium afkomstig is, waarop zij volmondig “JA” antwoord. Gezien de expertise van Sonja mag je aannemen dat dat waar is.. aangezien de uitbraak van dit virus niet “TOEVALLIG” is kan ik mij voorstellen dat het met alle macht ontkracht moet worden. Kijk zelf met gezond verstand wat het werkelijk is en kijk wat voor gevolgen het heeft.. Deze longarts geeft duidelijke uitleg, in het Duits maar met Engelse ondertiteling https://www.youtube.com/watch?v=p_AyuhbnPOI&feature=emb_logo

Hoop
Hoop
Reactie op  William
8 maanden geleden

Oppassen Sonja; straks pleeg je zelfmoord ( met twee kogels)

leon***
leon***
8 maanden geleden

zitten we nu in openbaring 13 ??

en staat de draak in 13:2 voor china , daar is het allemaal mee begonnen.
en staat het beest dan voor andere landen??

13:2 En het beest dat ik zag, was een pardel gelijk, en zijn voeten als eens beers voeten, en zijn mond als de mond eens leeuws; en de draak gaf hem zijn kracht, en zijn troon, en grote macht.

13:3En ik zag een van zijn hoofden als tot den dood gewond, en zijn dodelijke wonde werd genezen; en de gehele aarde verwonderde zich achter het beest.

het geneesmiddel ?

staat dan 666 voor 9 ??

COVID19 = 9

C=3+O=1+5+V=2+2+I=9+D=4+1+9=36=3+6=9

word dan I D 2 0 2 0 het merk teken van het beest ??

:adrianus-johannes.
:adrianus-johannes.
Reactie op  leon***
8 maanden geleden

c=3 o=6 v=4 i=9 d=4 19=1+9=10=1 dus 3+6+4+9+4+1=27=2+7=9 of 3+6+4+9+4+19=45=4+5=9 3+6+4+9+4+1+9=ook 36 dus 9

i=9 d=4 2020=4 9+4+4=17 =1+7=8 een oneindig beest !?

doe op google vertaal, god in sloveens is bog uitgesproken klank klinkt als bok voor ons dus.. is de bok wel een duivel ! daar niet..!
het is jij die gelooft in wat jij(of jou groep) er van maakt.. of “als ik kon toveren, goochelde ik niks meer”

wakker, kan ook slapende zijn.. of waarom komt alles op 9 uit nu!
en ja de spelregel is, er is geen spelregel..
nul bestaat niet bewijzen de cijfers zelf 1+2+3+4+5+6+7+8+9=45=4+5=9 dus het aantal cijfers..
5 is 5 de middelaar 9+1=10 8+2=10 7+3=10 6+4=10 5 zou zo ook 10 zijn (bij een groot ego)
https://npofocus.nl/artikel/7986/hoe-komen-we-aan-het-cijfer-nul
4×0=0 dus als je 4 appels heb en je verdubbeld deze 0x heb je geen appels meer????
-4×0=0 dus je heb 4 appels schuld en dat verdubbel je 0x heb je geen schuld meer!!!
nog mooier -4x-4=16 dus als je 4 appels schuld heb en dat bij 4 appelboeren(die komen er 16te kort) dan heb jij 16 appels..
ja en hoe werkt dat dan met banken en geld..
fijne dag verder..

H.J.
H.J.
8 maanden geleden

Wat blijkt is nog verontrustender, het is gewoon simpel mogelijk voor iedere groepering in de wereld, om de totale wereldbevolking te gijzelen en nog heel veel doden te veroorzaken ook.

Er is geen EU of een andere Miljarden Euro’s verslindende club, die dit weet te stoppen.

Steven
Steven
8 maanden geleden

We worden stelselmatig door de overheid en aanhang voorgelogen om zo de plannen die de schatrijke elites hebben met de mensheid zoveel mogelijk verborgen te houden.
Deze satanistische ideeën om de mensheid te decimeren en tot slaven te maken spelen al heel lang. Maar sinds men de grenzen in 2015 heeft opengezet voor agressief volk uit Afrika en het Midden Oosten om hier chaos te komen creëren, en hierdoor het rechtse stemvolk in opkomst is, hebben deze satanistische clubs er treinvaart achter gezet.
In Europa is men begonnen om de bevolking zo snel mogelijk te verarmen en alles af te pakken om iedereen straks afhankelijk te maken van de regering…die dan kan doen met jou wat ze willen!
En voor die corona virus hebben ze op korte termijn (dit ligt waarschijnlijk al klaar) de oplossing voor het BANG gemaakte volk….vaccinatie…die iedereen straks als zoete koek gaat accepteren. Er zal waarschijnlijk ook wel rommel in zitten die niet al te best is voor uw lichaam.
Er wordt ook al over gesproken om mensen te chippen, en de uitrol van 5G moet u dan 24/7 in de gaten gaan houden. U zal straks ook van afstand worden geprogrammeerd. (door de chip en de vaccinaties)
Waarschijnlijk hangt er op niet al te lange termijn ook nog een oorlogje met Rusland boven ons hoofd! Want wat ik heb begrepen zijn ze op de grens van Rusland in Polen al lekker aan het oefenen. En de gifbommetjes van de Amerikanen die in Turkije lagen opgeslagen zijn daar ook alvast naartoe verhuist!

Kimberly
Kimberly
Reactie op  Steven
8 maanden geleden

Maar wat moet je nou met alleen maar macht als alles naar de klote is?
Dat blijf ik me afvragen.

Freba
Freba
Reactie op  Steven
8 maanden geleden

Hoe hou je anders 7 miljard apen onder controle? Twee dingen; of je roeit ze uit of je maakt ze slaaf. Iedere futuroloog heeft dit fenomeen 50 jaar geleden al voorspeld. Zelfs het mannetje met het snorretje uit de vorige eeuw schreef dit al in zijn verboden boek, vandaar dat het mede daardoor zo lang verboden is geweest, met uitzondering natuurlijk voor wetenschappers en politici.

IIS
IIS
Reactie op  Steven
8 maanden geleden

In OP1 uitzending heeft arts verteld dat de ambulances niet alleen IC coronapatiënten heeft vervoerd, maar ook andere IC patiënten zonder corona. In het NOS journaal hield men vol dat het allemaal IC coronapatiënten waren. Zijn dit leugenaars of heel slordige journalisten die verslag doen? Hoe het ook zij, het verhaal wat men ons verteld over vervoeren van coronapatienten klopt niet!

Willem
Willem
8 maanden geleden

Zou china nou echt zo simplisties te werk zijn gegaan ?

Of zijn ze er gewoon ouderwets hard ingelegd met dit Biowapen ?

Feit is dat de Globalisten er maximaal voordeel van hebben

Instortende economie camoufleerd
Alle opstanden uit elkaar geslagen
Leiders komen weer goed voor de dag
Proces MH17 word in stilte gevoerd
Immigranten probleem daar hoor je niemand over
Co2 probleem compleet opgelost , hoor je gelukkig niemand over
Klimaat akkoord wordt nog steeds uitgevoerd maar dan zonder verzet van burgers

Uitvoeren dubbele agenda

Veel Ruimte om rechten en vrijheden in te perken
Verplichte vaccinatie weer een stap dichterbij
Afschaffing contant geld weer een stap dichterbij

Bij de laatste 3 is het het mooie dat de mensen er nu zelf om vragen terwijl dat een maand geleden allemaal absoluut onbespreekbaar was .

Geboorte van de nieuwe controle staat waar we al zo bang voor waren

… Heil Europa !! …

Willem
Willem
Reactie op  Willem
8 maanden geleden

Jij snapt het helemaal Willem, zit hem natuurlijk in de naam dat kan niet anders 🙂

Willem
Willem
Reactie op  Willem
8 maanden geleden

Uiteraard !! haha

Harry
Harry
8 maanden geleden

De spaanse griep was andere koek, gemiddelde leeftijd overleden
aan corona is achtet in de 70, aan de spaanse griep gingen tientalle
Miljoenen mensen dood, in het irtaliaanse leger 70.000
Jonge knapen. https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/29525806

Stijn
Stijn
8 maanden geleden

Het Coronavirus komt niet uit een laboratorium.

Door de beschikbare data omtrent het genoom van de ons bekende coronavirus-stammen te bestuderen, kunnen we nu met zekerheid zeggen dat SARS-CoV-2 (zoals het nieuwe coronavirus officieel door wetenschappers wordt aangeduid, red.) door natuurlijke processen is ontstaan.

https://www.scientias.nl/het-nieuwe-coronavirus-is-echt-niet-door-mensen-gemaakt/

Willem
Willem
Reactie op  Stijn
8 maanden geleden

Daar ben ik niet zo zeker van , zijn genoeg wetenschappers die het wel zeggen , en het ook al onderzocht hebben . China en de VS wijzen momenteel naar elkaar en de insteek van beiden is dat het door de mens is gemaakt of op zijn minst is aangepast dat zou in feite nog hetzelfde betekenen .

piet
piet
Reactie op  Stijn
8 maanden geleden

Ja, en WTC7 is ook door natuurlijk vuur na beneden gekomen. Daar is wetenschappelijk bewijs voor. Hoest, kuch, kots.

Aad
Aad
Reactie op  Stijn
8 maanden geleden

Wat mij opvalt is dat nog niemand aliens als veroorzaker heeft genoemd……

Willem
Willem
Reactie op  Aad
8 maanden geleden

Nou het is al een keer genoemd Alien technologie , of die wezens die uit een andere dimensie komen de schubbekoppen , maar goed daar houd ik me maar niet mee bezig dan raken feiten en fictie een beetje door elkaar heen verstrengelt maar anderzijds je kunt momenteel echt helemaal niets uitsluiten ,

Henk Azie
Henk Azie
Reactie op  Stijn
8 maanden geleden

Scientias, net zoiets als Wikipedia, het domein van werkeloze academici

Steven
Steven
8 maanden geleden

Misschien helpt dit verklaren waar e nu mee bezig zijn…

https://www.wikifood.nl/bill-gates

x

Check Also

koopmans

Marion Koopmans geeft toe: coronatest ‘toont geen besmettingen aan’

Marion Koopmans van het Outbreak Management Team ...

pfizer

Voormalige Pfizer-VP: ‘Vaccins niet nodig, de pandemie is praktisch voorbij’

Terwijl farmaceut Pfizer met veel fanfare aankondigde ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

31
0
We lezen graag je reactie!x