Propaganda

Propaganda in de media over mazelen

Help anderen door dit met je vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Klaarblijkelijk begint de negatieve publiciteit over vaccins invloed te hebben op de farmaceutische industrie. Zo zou de ‘extreem besmettelijke ziekte mazelen’ terug zijn, meldt de Volkskrant.

Tijd om deze propaganda onder de loep te nemen. Wat kunnen we aantreffen in de nieuwe generatie BMR-vaccins en helpen ze überhaupt wel?

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Mark Geels van SciencePalooza stelt dat blijvende inspanningen nodig zijn om ‘de mazelenepidemie’ te bestrijden. Hij verwijst naar een paar maanden geleden toen alle autoriteiten en de media op de banken stonden op het moment dat taugé besmet bleek met de EHEC-bacterie.

Laboratorium

De antibiotica waar de EHEC-bacterie resistent tegen is wordt niet gebruikt voor groenten. Wetenschappers van het Duitse Robert Koch Instituut ontrafelden de genetische opmaak van de EHEC-bacterie en ontdekten dat deze resistent is tegen meer dan tien antibiotica uit acht verschillende klassen. Bovendien bleek de streng twee nieuwe genen te bevatten en een ESBL (extended-spectrum bèta-lactamase) enzym. Om de bacterie resistent te maken tegen al die soorten antibiotica dienen ze gedurende langere tijd afzonderlijk aan alle soorten te worden blootgesteld. Het heeft er dus alle schijn van dat de variant in een laboratorium is gekweekt.

In de zestiger jaren is een mazelenvaccin ontwikkeld dat vandaag de dag onderdeel is van de BMR-inenting. Een eerste prik 12 maanden na geboorte, de tweede na 9 jaar. SciencePalooza stelt dat na vaccinatie collectieve immuniteit optreedt. Dit wordt ook wel ‘kudde-immuniteit’ genoemd en dat geeft enigszins aan hoe de bevolking wordt gezien door het medisch establishment. Hoe zit het met het BMR-vaccin?

GlaxoSmithKline

Andrew Wakefield was een gerespecteerde Britse gastro-enteroloog die onderzoek deed naar aandoeningen aan het spijsverteringsstelsel bij autistische kinderen. Hij startte een samenwerkingsverband met andere doktoren nadat ouders om hulp vroegen. Hij stelde diverse serieuze aandoeningen vast en vroeg om meer onderzoek naar het BMR-vaccin tegen bof, mazelen en rode hond.

Dr. Wakefield werd in de Sunday Times zwart gemaakt door journalist Brian Deer. Sunday Times is in handen van de zoon van Rupert Murdoch (News Corporation), James Murdoch. James is bovendien directeur van GlaxoSmithKline, de farmacie-gigant die het BMR-vaccin maakt. Deer deed zijn onderzoek samen met het bedrijf Medico-Legal Investigations dat enkel wordt gefinancierd door de Vereniging voor de Britse Farmaceutische Industrie. SciencePalooza neemt de conclusies van Sunday Times zonder kanttekeningen over.

Het BMR-vaccin is het derde generatie vaccin. Bij de vaccins wordt genetisch gemodificeerd materiaal in het lichaam gespoten om het DNA te veranderen. Hetzelfde recombinante DNA is reeds aangetroffen in het HPV-vaccin Gardasil.

Gezondheidsraad

In augustus was de Amerikaanse Gezondheidsraad in het nieuws nadat werd ontdekt dat mensen als gevolg van BMR-vaccins juist mazelen, een beroerte of anafylactische shock kunnen krijgen. De reguliere media verdraaiden het verhaal en kondigden zonder verdere onderbouwing aan dat vaccins niet kunnen leiden tot autisme. Recentelijk is gebleken hoe het Amerikaanse Centrum voor Ziektepreventie CDC het verband tussen vaccins en autisme bewust heeft verzwegen. De Amerikaanse Gezondheidsraad speelt een sleutelrol in het militaire medische complex van wapenproducenten, het Amerikaanse Departement van Binnenlandse Veiligheid, farmaceutische bedrijven en mensen als Bill Gates.

SciencePalooza is echter van mening dat de BMR-inenting grote voordelen heeft, waartegenover maar weinig bijwerkingen staan, die bovendien meestal mild en kort van duur zijn. Waarom bestaat überhaupt het fenomeen bijwerkingen? Wie heeft bedacht dat ons lichaam van nature een tekort heeft aan kwik, aluminium, formaldehyde en mononatriumglutamaat?

Van nature beschermd

De Duitse homeopathische arts Andreas Bachmair verzamelde gegevens van meer dan 8.000 ongevaccineerde kinderen en vergeleek deze met data van 17.641 gevaccineerde kinderen. Het onderzoek verscheen in Vaccine Injury en gebleken is dat ongevaccineerde kinderen juist veel minder vatbaar zijn voor allergieën en ziekten dan gevaccineerde kinderen en dat het immuunsysteem van nature beschermt tegen allerhande aandoeningen.

Waarom krijgen mensen dan nog steeds vaccins toegediend? Afgelopen maand kreeg een farmaceutisch bedrijf uit Eindhoven een boete van 45 duizend euro wegens ongeoorloofde giften en beloningen aan neurologen. Het bedrijf betaalde medisch specialisten 1.200 euro voor een informatiemiddag over toepassing van Botox tegen chronische migraine, meldde Trouw op basis van het inspectierapport. Rond de bijeenkomst zaten ook een uitgebreide lunch, een borrel en een luxe diner. Volgens de inspectie stonden de beloningen in geen verhouding tot de tegenprestatie van de artsen.

Alhoewel dit nog maar het topje van de spreekwoordelijke ijsberg is moge duidelijk zijn dat de gezondheid van de mens niet voorop staat bij farmaceutische bedrijven, maar dat ze ten koste van alles zoeken naar manieren om hun aandeelhouders tevreden te houden. En die zijn alleen geïnteresseerd in het maken van winst. Het is evident dat de informatie die SciencePalooza verstrekt over BMR-inenting niet berust op waarheid.

Gebruikte artikelen:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
0
We lezen graag je reactie!x