Bewustzijn

11-11-11: Activatie van de broncode

Help door dit artikel met anderen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De Maya Oudsten reizen momenteel met de 13 kristallen schedels door de Verenigde Staten om ceremoniën te doen. De laatste zal op 11-11-11 plaatsvinden in Los Angeles.

Deze oude relikwieën bevatten naar verluidt informatie over de geschiedenis van onze planeet en de toekomst van de mensheid.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Ze bestaan uit puur kwarts en andere mineralen zoals jade. De schedels genereren een energieveld dat het menselijk bewustzijn op een dusdanige manier activeert dat onze percepties van de realiteit om ons heen worden verruimd. Ze helpen de magnetische frequentie van Moeder Aarde te verschuiven. Wanneer de schedels tijdens de ceremoniën ontwaken gaat de oude wijsheid die eeuwenlang is bewaard in een kristallijne matrix het veld van vorm binnen om het collectieve bewustzijn met alle kennis van de gebeurtenissen die de afgelopen 26.000 jaar hebben plaatsgevonden op te vullen.

Het zal ongeveer twee weken duren voordat de energie is geïntegreerd. Ons fysieke lichaam heeft nog niet echt door dat het zich opnieuw uit dient te lijnen. Daarnaast pulseert de energie van wat er staat te gebeuren zo sterk dat we haast door de sluier worden gedrukt. Ons nieuwe en ware leven is zo dichtbij dat het haast tergend is.

We klimmen eindelijk uit de diepe leegte waar we de afgelopen weken in gevangen zaten, maar aan de buitenkant lijkt er weinig te zijn veranderd. We moeten onszelf nog steeds voeden en we moeten nog steeds gecentreerd blijven in ons hart terwijl ons multidimensionale zelf gestalte krijgt.

11-11-11

De sterrenpoort die op 11-11-11 wordt geopend brengt enorme energieën met zich mee. De hoeders van de nieuwe Aarde plaveien letterlijk de weg voor de rest van de aardbewoners. In september zijn onze biologische circuits opnieuw opgestart. Gedurende de drievoudige verduistering in de zomermaanden kregen we een serieuze upgrade. Waarschijnlijk sliep je door dit proces heen zoals velen in de maand september vooral hebben geslapen. Mogelijk herinner je de maand september niet eens meer.

Eén van de aspecten van de cellulaire veranderingen (lees: vermoeidheid) houdt verband met het begrip dat elke cel intelligent bewustzijn bevat. De centrale Zon van de Melkweg codeert onze biologie opnieuw. Het fysieke lichaam behoeft zorg terwijl het verandert in een lichaam van licht, maar de inkomende frequenties hoeven ons systeem niet te bombarderen wanneer we ons openstellen voor de mogelijkheid gesteund te worden door de vele mensen die zich daar nu onvermoeibaar voor inspannen.

De portaal 11:11 brengt robuuste energieën naar de Aarde en die hebben op iedereen weer een andere invloed. Ze kunnen ons meer vrijheid geven maar ze kunnen, mocht dat nodig zijn, ook een oude laag naar het oppervlak brengen. Uit ervaring kan gezegd worden dat de opening van een poort meer rust en tijd voor jezelf betekent. Niemand kijkt hier naar uit maar intussen zijn we dusdanig murw geslagen door de hogere energieën dat we bijna geen weerstand meer kunnen bieden.

Zelfstandig worden

Onze laatste en diepste karmische patronen worden uitgewerkt en we beginnen al te merken hoe we niet langer emotioneel vastzitten aan anderen, aan plaatsen en aan gebeurtenissen. We hebben het mentale en emotionele weten geïntegreerd wat het betekent om vrij van de cycli van het wiel der karma te leven en verbonden te blijven met de krachtbron in onszelf.

We beginnen deze vrijheid in onszelf te ervaren alsmede in onze persoonlijke relaties waarin we worden geconfronteerd met oude kwesties, oude wonden. Dezelfde situaties maken ons nu krachtiger en we kunnen de lessen zien als groei terwijl we alle gevoelens van verantwoordelijkheid die niet van ons zijn loslaten. We worden zelfstandige verantwoordelijke wezens die deze emotionele verstrengelingen hebben overwonnen.

Melchizedek

De poorten naar de nieuwe matrix kunnen alleen worden geopend met de sleutels van het universum. Deze zitten in het DNA van de nieuw-menselijke matrix en openen de codes die nodig zijn voor het volgende niveau van onze planetaire Ascentie.

Zij die deze poorten openen hebben de eerste missies voltooid en bereiden zich voor op nieuwe aanwijzingen. Deze worden vrijgegeven middels de broncode in ons DNA, de code die nodig is om toegang te verkrijgen tot volledige multidimensionale deelname aan het kristallijnen grid.

Wanneer je bent gecodeerd met het nieuw-menselijke prototype ga je samen met een groep kosmisch ingewijden reizen die lid zijn van de orde van Melchizedek. Dit collectief ontwaakt de codes in de mensheid om de heilige co-creatie te activeren. Jij vormt de basis voor de kosmische intelligentie die benodigd is om de verschuiving te maken naar de hoogste vorm van bestaan op Aarde ooit.

Bron: Thinkwithyourheart.net

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie interessant?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
0
We lezen graag je reactie!x