Gezondheid

“We zijn geen slachtoffers van onze genen” – Bruce Lipton bezoekt Nederland

Help door deze informatie met kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Dr Bruce Lipton bezoekt van 15 t/m 17 september voor de eerste maal Nederland.

Bruce H. Lipton, Ph.D. – leider in de Nieuwe Biologie.
Zijn grote doorbraak kwam met zijn studies over de celmembraan, waaruit bleek dat de buitenste laag van de cel een organische homoloog is van een computerchip, de cel-equivalent van een brein.
Tevens bekend van de videos “What the Bleep Do We Know!?” en “The Living Matrix

Zijn onderzoek aan de Stanford University’s School of Medicine, tussen 1987 en 1992, laat zien dat de omgeving die het membraan beïnvloedt, het gedrag en de fysiologie van de cel aanpast en genen aan- en uitzet. Zijn ontdekkingen, die ingaan tegen de wetenschappelijke opvattingen dat het leven wordt gecontroleerd door de genen, is nu een van de belangrijkste gebieden van studie geworden: de wetenschap van de epigenetica.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/06/pensioen-gestolen.png

bruce lipton biology of

Twee belangrijke wetenschappelijke publicaties, aan de hand van deze studies, definieerden moleculaire paden voor het verbinden van lichaam en geest. Sindsdien hebben vele latere onderzoeken zijn concepten en ideeën bevestigd. 

Bruce Lipton is internationaal erkend leider in het overbruggen van wetenschap en geest. In 2009 ontving hij de Goi Peace Award. Op honderden tv- en radioshows was hij al te gast en hij spreekt ook op veel nationale en internationale conferenties en congressen. Hij begon zijn wetenschappelijke carrière als celbioloog en ontving zijn Ph.D. graad van de Universiteit van Virginia in Charlottesville voordat hij begon op de Anatomie afdeling aan de University of Winsconsin School of Medicine in 1973. Voor zijn onderzoek gebruikte Bruce gekloonde menselijke stamcellen. Hij richtte zich op de moleculaire mechanismen die het celgedrag regelen, een experimentele weefseltransplantatie techniek, ontwikkeld door Dr Lipton en collega Dr Ed Schultz en gepubliceerd in het tijdschrift Science, werd vervolgens gebruikt als een nieuwe vorm van menselijke genetische manipulatie.

De Biologie van de Overtuiging

Lezing:
Spontaneous Evolution
In zijn lezing nodigt de prijswinnende spreker en visionaire wetenschapper Ph.D. Bruce Lipton je uit actief deel te nemen aan eenwereldwijde evolutionaire verschuiving.Dit zal de mensheid en onze wereld naar een betere toekomst leiden. Bruce helpt je op weg wat je voor jezelf en de planeet kunt doen om bij te dragen aan deze mega-transformatie!

Onze keuze om te transformeren.
We hebben allemaal wel eens gehoord van mensen die op wonderbaarlijke wijze genazen van ziekte, maar is hetzelfde ook mogelijk voor onze wereld? Volgens de pionier bioloog Bruce H. Lipton, Ph.D., is het niet alleen mogelijk, het is al gebeurd. In zijn lezing zal de prijswinnende spreker en visionaire wetenschapper laten zien hoe ons veranderde begrip van biologie ons kan helpen door deze turbulente periode in de geschiedenis van onze planeet te manoeuvreren. Een ieder van ons kan actief deelnemen aan deze wereldwijde evolutionaire verschuiving.
Door onze oude overtuigingen te bevragen die ons hebben gebracht waar we nu zijn en ons vasthouden in de status quo, kunnen wij de spontane evolutie op gang brengen. Dit zal ons soort en onze wereld leiden naar een betere toekomst. Deze avond zal Bruce je op weg helpen wat je voor jezelf en de planeet kunt doen om bij te dragen aan deze mega-transformatie.

Seminar: De Wetenschap van Hoe we Onze Levens Creëren
De wetenschap maakt een dusdanig grote stap in het licht van de wereldwijde crises in gezondheid, privé en in het hart, dat het een ware revolutie in ons inzicht veroorzaakt, een zo radicaal dat het de wereld kan veranderen. Nieuwe ontdekkingen in de celbiologie, epigenetica en natuurkunde tonen aan dat we niet het slachtoffer zijn van onze genen, maar dat we onbeperkte capaciteit hebben om een leven te leiden vol vrede, geluk en liefde.

Celbioloog en bestsellerauteur Bruce H. Lipton neemt je in snel tempo mee op een reis van de microkosmos van de cel naar de macrokosmos van de mind. Deze informatieve en zelf-bekrachtigende presentatie over de hoe de interactie tussen lichaam en geest werkt, laat zien hoe ons ‘aangeleerde’ waarnemingsgedrag de genexpressie beïnvloedt en bijdraagt aan het herschrijven van onze genetische code.
Dr Lipton’s uiterst hoopvolle bevindingen worden beschouwd als een van de grote doorbraken in de nieuwe wetenschap. Kennis is kracht. Het inzicht in ‘het zelf’ dat je wordt aangeboden in deze presentatie is fundamenteel voor het verwerven van zelf-bekrachtiging, de meester van je lot worden in plaats van het ‘slachtoffer’.
Deze geïllustreerde en geanimeerde presentatie zal je geest inspireren, je aan het denken zetten en je uitdagen tot creativiteit, als je inziet wat een enorme mogelijkheden het biedt om deze informatie in je eigen leven toe te passen.
Een seminar waarmee je het inzicht verwerft om je leven werkelijk een nieuwe wending te geven!

Praktische Informatie
Spontaneous Evolution lezing met Dr Bruce Lipton,
16 sept 2011; 20.00 – 22.30 uur, ’t Zand (voormalig Pim Jacobs Theater), Maarssen

De Biologie van de Overtuiging seminar met Dr Bruce Lipton, 
17 sept 2011; 10.00 – 17.00 uur, ’t Zand (voormalig Pim Jacobs Theater), Maarssen  

Dr Bruce Lipton, auteur van de bestseller The Biology of Belief (ook in het Nederlands verschenen bij Ankh Hermes), is 15 t/m 17 september a.s. in Nederland voor een lezing en seminar en er zijn enkele interviewmogelijkheden.
Mocht u hier interesse in hebben, van horen wij dat graag zo spoedig mogelijk.
Voor meer informatie en aanmelding m.b.t. het complete aanbod aan opleidingen in Nederland en België zie: Bliz Events


logo bliz eventsreflectie

Datum: 16 t/m 17 September 2011, lezing en seminar
Locatie: ’t Zand (voormalig Pim Jacobs Theater)
Adres: Harmonieplein 4, 3603 BM, Maarssen
Reservering via: Bliz Events

Verwante artikelen:

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
0
We lezen graag je reactie!x