Buitenland

Wat is er aan de hand in Israël en Palestina? ‘Dit is echt een raadsel’

Help ons door dit artikel met iederen die je kent op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

In Israël is de vaccinatiegraad zeer hoog, in Palestina niet. Het aantal coronagevallen schiet omhoog in Israël, maar in Palestina niet. “Wat is er aan de hand?” vraagt het Amerikaanse oud-congreslid Ron Paul zich af.

Mondkapjes lijken geen enkel effect te hebben gehad op het aantal besmettingen. En na de uitrol van het coronavaccin piekte het aantal ‘gevallen’, terwijl in Palestina juist sprake is van een dalend aantal besmettingen. “Het is echt een raadsel. Ik heb geen idee waarom dit het geval is, maar het lijkt erop dat de ongevaccineerden minder vaak corona krijgen,” zegt Daniel McAdams in de webshow Ron Paul Liberty Report.


Je kunt niet zeggen dat ze ver bij elkaar vandaan wonen, het zijn buren en ze wonen vlak bij elkaar, voegt McAdams toe. In Israël is ongeveer twee derde van de bevolking volledig gevaccineerd, in Palestina slechts acht procent.

In onderstaande grafieken zie je het aantal dagelijkse coronagevallen, het percentage van de bevolking dat volledig gevaccineerd is en de coronasterfte, die in Palestina beduidend lager is.

4.7 73 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
138 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Dubito
Dubito
1 jaar geleden

Waar ligt Palestina?

Dubito
Dubito
1 jaar geleden

Ron heeft geen idee wat er aan de hand kan zijn. Manmanman….

Jodocus
Jodocus
1 jaar geleden

Nou. Wat zou er nou aan de hand zijn. Moeilijk hoor.

Niq
Niq
1 jaar geleden

Daar hoeft men geen viro Loog voor te zijn om dat te begrijpen.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

138
0
We lezen graag je reactie!x