UFO

Vreemd object gespot op Google Earth. Is dit een gecrasht ruimteschip op Antarctica?

Help ons door deze info met vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Het internet is weer in de ban van een ‘vondst’ op Antarctica. Er gaat momenteel een filmpje rond van een Russische UFO-jager die een ‘ruimteschip’ op het continent meent te hebben ontdekt.

Valentin Degteryov besloot beelden van het object, dat volgens hem al die tijd onontdekt is gebleven omdat het was bedekt met sneeuw, op internet te zetten nadat hij op een donkere vorm was gestuit op Google Earth.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/06/pensioen-gestolen.png

De UFO-jager uit Nizjni Tagil, een stad in het Aziatische deel van Rusland, zegt dat het object bijna 600 meter lang is.

Smelten

Hij vermoedt dat het nu pas zichtbaar is geworden vanwege het smelten van de ijslaag op het meest zuidelijke continent.

Een filmpje dat dinsdag door Degteryov op YouTube is gezet, is inmiddels al honderdduizenden keren bekeken.

Bergtop

De meesten kunnen zich echter niet vinden in zijn theorie en zijn van mening dat het object een bergtop is.

De plek waar volgens Degteryov miljoenen jaren geleden een ruimteschip is neergestort, is te vinden door de volgende coördinaten in te voeren: 73°13’55.09″S,71°57’12.98″W.

[The Sun]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

6 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
rob
rob
7 jaren geleden

Niet deze object ..maar alle objecten die er maar vreemd en zo onduidelijk mogelijk op een foto word vertoont worden vreemd en mysterieus genoemd …het is de noemer en de foto zelf die verwarring strooit juist door het onduidelijk en onscherpte van een foto , creëert men alle theorieën,, het zijn speculaties met woorden en die zijn nooit echt te onderscheiden van een werkelijkheid daarom blijft het zo mysterieus en daar zijn vele in geïnteresseerd het is de illusie waarin men het wil geloven en geloven is altijd de illusie zelf..die in het beeldvorming van de mens aanwezig kan zijn door zijn denken daarin..het wil gewoon geloven in beelden en vormen en daar is altijd de mysterieuze onscherpte zelf aanwezig…het is gewoon de illusie zelf die als een denkbeeldige in het brein van een mens aanwezig is,,geloof kan alleen maar bestaan als er een ongeloof ertegen over bestaat..de illusie…

Rob ter Horst
Rob ter Horst
7 jaren geleden

Is een groep eilanden waarvan het hoogste punt boven de sneeuw uitsteekt.

Elise49
Elise49
7 jaren geleden

De mens speelt zelf de Alien.(al=god) Ufo’s/drones etc. is high tech, die de mens zelf gemaakt heeft. Technologie is een middel om huidige systeem van groei(alle vlakken) af te breken, zodat men weer met een nieuw systeem(puur natuur) kan beginnen. Deze kennis kun je terughalen uit mythologie verhalen/oude geschriften(geloven)/oude culturen/rotstekeningen.
Als de mens zelf als god gaat spelen, dan vernietigt ie zichzelf. Daar bedoelen ze mee: Via/op synthetisch/kunstmatige dingen gaan leven. Leven/natuur gedijt alleen op puur natuur.(komt door de natuurlijke balanstrekking/vorming) Zo simpel is het.
Dus buitenaardsen(iets buiten aarde/dampkring), dat kan al niet, want buiten de dampkring heb je ook met de natuurwetten/wiskunde/natuurlijk energieën te maken. + en +=+ etc. energieën.
Geloven in Aliens is hetzelfde als met geloof. Het bestaat wel, maar ook weer niet, omdat de heersende macht er misbruik van maakt/of het zelf is.
Alleen puur natuur(energiewerking) is dus echt. De rest =NEP/gestuurde energie/niet uit zichzelf/door puur natuurwerking tot stand gekomen. Puur natuur is een cycli, die eeuwig duurt en vaak langzaam(het proces) in elkaar overvloeit/of explodeert en daaruit ontstaat weer iets nieuws.
Technologie doet hetzelfde, maar dat gebeurt snel en kunstmatig(voegt elementen/stoffen toe/of breekt af), waardoor je sneller tot een samensmelting of explosie komt.
De natuur kan dit niet bijhouden(balanstrekking alle schakels) en zo vernietigd men zichzelf/het leven/aarde zelf. Natuurlijke grondstoffen hebben heel lang(eeuwen/miljoenen jaren de tijd nodig om tot een bepaalde stof te worden.(combinatie van klimaat/weer en stoffen). Alle kunstmatige stoffen hebben natuurlijke grondstoffen nodig. Dus de grondstoffen geraken op. Daarnaast ontstaan er lege schakels(natuurlijke)/gangen in de aarde, die weer gevolgen geven.(aardbevingen) Water en vuur(basis elementen van de aarde) komen in opstand. Water is sterker dan vuur en blust het vuur.(zondvloed).
Dit verhaal kun je terugvinden in alle geloven/culturen etc. De echte god voor ons=zonlicht. In combinatie aarde en water als basiselementen.

Back to top button
6
0
We lezen graag je reactie!x