Buitenland

Raytheon-klokkenluider doet bizarre onthullingen over gerichte energiewapens op Antarctica

Help mee door dit artikel met iedereen op je social netwerk te delen!

Eric Hecker werkte voor de Amerikaanse wapenfabrikant Raytheon. Hij was deze week te gast bij de populaire Patrick Bet-David podcast om de wereld te waarschuwen voor de geheimen van het militair-industrieel complex.

Raytheon stuurde Hecker op een dag naar Antarctica, waar hij sprak met de aanwezige wetenschappers. Het werd hem al snel duidelijk dat op de Zuidpool onderzoek wordt gedaan naar gerichte energiewapens.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Er bestaan technologieën op deze planeet die het verstand van de gemiddelde burger ver te boven gaan, zei Hecker. “Dat is waarom ik me uitspreek.”

Heel eenvoudig

In de podcast claimde hij dat een apparaat op Antarctica, de ‘IceCube Neutrino Detector’, bij de eerste testrun twee aardbevingen veroorzaakte in Christchurch in Nieuw-Zeeland.

Volgens de klokkenluider is het ‘heel eenvoudig’ om een aardbeving te veroorzaken met deze technologie.

Eind 2021 gaf het ministerie van Justitie en Veiligheid een document vrij over gerichte energiewapens.

Crowd control

In het document valt te lezen dat deze zogeheten Directed Energy Wapens (DEW) merendeels gericht zijn op het verstoren of vernietigen van elektronische systemen. “Dit zijn wapens die in een bepaalde vorm energie naar een doelwit stralen zonder gebruik te maken van een projectiel.”

Een laser is een voorbeeld van een DEW. Lasers kunnen variëren van een (onschadelijke) laserpointer tot een dodelijke hoogenergie laser. Een voorbeeld van een ‘onschuldige’ laser is de laser dazzler. Deze is bedoeld om mensen te desoriënteren door ze met laserpulsen in de ogen te schijnen. Het ministerie van Defensie heeft een groene laser dazzler ingevoerd voor commercieel gebruik bij road blocks.

Andere vormen van DEWs zijn de High Power Microwave (HPM) wapens. Zo’n wapen creëert een onzichtbare elektromagnetische puls. Er bestaat ook een HPM die met een frequentie werkt die mensen kunnen voelen: het Active Denial System, in het bijzonder bedoeld voor crowd control.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

4.8 147 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

78 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Helga
Helga
6 maanden geleden

Overal bosbranden, Califonia, Canada, Hawaii, zomaar, ach ze worden steeds brutaler en wij……… wij staan erbij en kijken er naar en…………. doen ALWEER niets…

C.J. van der Nagel
C.J. van der Nagel
6 maanden geleden

Wen er maar aan onze geschiedenis is vervalst, ooit leefde de Annunaci of anderen hier , waarvan de techniek verder was als nu bij ons ( wij burgers weten niet 1% van wat mogelijk is.)

HAARP = daar een voorbeeld van. Doe een duik in de Quantum wereld het zal je versteld doen staan…… Maar zo als altijd kan je er goed of iets slechts meedoen.

Ik beloof dat er binnenkort
De wereld op zijn kop wordt gezet met nieuwe technieken en de waarheid c.q De echte Geschiedenis. O ja nog even in deze MATRIX stem van Haga of FvD. Cor

Joop Visser
Joop Visser
6 maanden geleden

Turkije, Hawaii?

Mikkie
Mikkie
6 maanden geleden

Nee hoor..allemaal fictie..wij leven nog in de middeleeuwen..

Back to top button
78
0
We lezen graag je reactie!x