Het Complot

“Aanslag op Charlie Hebdo uitgevoerd door Amerikaanse speciale troepen”

Help door dit met vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De aanslag op het satirische blad Charlie Hebdo op 7 januari is uitgevoerd door goed getrainde speciale troepen uit de Verenigde Staten en niet door de gebroeders Kouachi, die zijn gedood door de Franse politie. Dat schrijft de Amerikaanse oud-onderminister en oud-redacteur van de Wall Street Journal Paul Craig Roberts op zijn website.

Hij vraagt zich af hoe het kan dat zogenaamde islamitische terroristen ‘bereid waren te sterven als martelaar, terwijl de twee professionals die Charlie Hebdo aanvielen vastbesloten waren om te ontsnappen en daar opvallend genoeg nog in slaagden ook’. Het lijkt alsof het twee compleet verschillende duo’s waren, aldus dr. Roberts.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Twee dagen na de aanslag op Charlie Hebdo werden Saïd en Chérif Kouachi gedood nadat ze in een drukkerij in het Franse plaatsje Dammatin-en-Goële in het nauw waren gedreven. Volgens dr. Roberts is de terroristische aanslag in Parijs een false flag-operatie geweest, uitgevoerd door de CIA in samenwerking met de Franse inlichtingendienst. Hij voegde toe dat de CIA meer macht heeft over de Franse inlichtingendienst dan de president van Frankrijk.

De veel gelezen columnist haalde ook uit naar de Amerikaanse media omdat ze niet objectief genoeg zouden zijn en als een ministerie van propaganda voor Washington zouden fungeren. “Amerikanen zijn slecht geïnformeerd. De geschiedenis is een aaneenschakeling van false flag-operaties,” zei dr. Roberts. “Toch doen Amerikanen zulke operaties af als ‘samenzweringstheorieën’, wat laat zien dat de overheid erin geslaagd is het volk te hersenspoelen.”

Verderop in zijn artikel trekt Roberts een parallel met de gebeurtenissen op 11 september 2001. “Als we de officiële versie van de gebeurtenissen op 9/11 moeten geloven, zijn 19 moslims zonder enige steun van overheden of inlichtingendiensten de National Security Council (NSC), alle 16 Amerikaanse inlichtingendiensten, Dick Cheney en alle neoconservatieven op hoge posities, de vliegveldbeveiliging, de NAVO en de Mossad te slim af geweest.”

[Paul Craig Roberts]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie goed?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

77 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Bigolbootay
Bigolbootay
9 jaren geleden

Erg interessant artikel, dit bevestigd mijn vermoedens. Sinds enkele dagen ben ik ook opzoek naar een link tussen charlie hebdo, IS en reptilians, maar deze heb ik nog niet gevonden.

Rini
Rini
9 jaren geleden

En het nrtje 7 he,7Jan 🙂 een mooi spirituel getalletje voor deze mensen.
Ja maar echt mensen,ik woon ik Hongarijen voor maar liefst 12 jaar,en echt hier kan men mensen ook alles wijs maken,enn geloven nergens in,voor al niet als ik ze vertel dat wat er nu echt gebeurd in Paris.
Echt ik hoop dat andere landen het beter doen dan hier,hier hoeft me niet op de ontwakende te wachten hoor,hier ligt men nog dik onder de wol 🙂 🙂 🙂

m.b
m.b
9 jaren geleden

Dus er zijn werkelijk 12 mensen doodgeschoten ? Werden Said en Kouachi wel gedood, of überhaupt gevolgd. Volgens mij allemaal van horen zeggen.

Op de filmpjes heb ik alleen maar mensen met losse flodders zien schieten; de man op het trottoir (wel in Parijs ?), de inval bij de supermarkt, het ‘schieten’ op een achteruitrijdende politieauto, …

Bekend is dus ook dat er twee verschillende auto’s waren.

Sander
Sander
9 jaren geleden

Aannames, speculaties. Niet meer niet minder. Geen enkel echt bewijs.

Tegenwoordig is alles een ‘false flag operation’

Back to top button
77
0
We lezen graag je reactie!x