Homepagina » Het Complot » “Aanslag op Charlie Hebdo uitgevoerd door Amerikaanse speciale troepen”
"Aanval op Charlie Hebdo uitgevoerd door Amerikaanse speciale troepen"

“Aanslag op Charlie Hebdo uitgevoerd door Amerikaanse speciale troepen”

De aanslag op het satirische blad Charlie Hebdo op 7 januari is uitgevoerd door goed getrainde speciale troepen uit de Verenigde Staten en niet door de gebroeders Kouachi, die zijn gedood door de Franse politie. Dat schrijft de Amerikaanse oud-onderminister en oud-redacteur van de Wall Street Journal Paul Craig Roberts op zijn website.

Hij vraagt zich af hoe het kan dat zogenaamde islamitische terroristen ‘bereid waren te sterven als martelaar, terwijl de twee professionals die Charlie Hebdo aanvielen vastbesloten waren om te ontsnappen en daar opvallend genoeg nog in slaagden ook’. Het lijkt alsof het twee compleet verschillende duo’s waren, aldus dr. Roberts.

Twee dagen na de aanslag op Charlie Hebdo werden Saïd en Chérif Kouachi gedood nadat ze in een drukkerij in het Franse plaatsje Dammatin-en-Goële in het nauw waren gedreven. Volgens dr. Roberts is de terroristische aanslag in Parijs een false flag-operatie geweest, uitgevoerd door de CIA in samenwerking met de Franse inlichtingendienst. Hij voegde toe dat de CIA meer macht heeft over de Franse inlichtingendienst dan de president van Frankrijk.

De veel gelezen columnist haalde ook uit naar de Amerikaanse media omdat ze niet objectief genoeg zouden zijn en als een ministerie van propaganda voor Washington zouden fungeren. “Amerikanen zijn slecht geïnformeerd. De geschiedenis is een aaneenschakeling van false flag-operaties,” zei dr. Roberts. “Toch doen Amerikanen zulke operaties af als ‘samenzweringstheorieën’, wat laat zien dat de overheid erin geslaagd is het volk te hersenspoelen.”

Verderop in zijn artikel trekt Roberts een parallel met de gebeurtenissen op 11 september 2001. “Als we de officiële versie van de gebeurtenissen op 9/11 moeten geloven, zijn 19 moslims zonder enige steun van overheden of inlichtingendiensten de National Security Council (NSC), alle 16 Amerikaanse inlichtingendiensten, Dick Cheney en alle neoconservatieven op hoge posities, de vliegveldbeveiliging, de NAVO en de Mossad te slim af geweest.”

[Paul Craig Roberts]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Bigolbootay schreef:

  Erg interessant artikel, dit bevestigd mijn vermoedens. Sinds enkele dagen ben ik ook opzoek naar een link tussen charlie hebdo, IS en reptilians, maar deze heb ik nog niet gevonden.

  • earthaxis schreef:

   Reptillians? Wtf

  • Henk schreef:

   @Bigalbootay Het gaat je zeker lukken om nog meer aanwijzingen te vinden om die link te kunnen leggen. Er zullen ongetwijfeld stills opduiken met verdachte silhouetten, David Icke zal wel weer wat informatie doorkrijgen en houdt ook vooral de sites in de gaten van mensen die boodschappen channelen.

  • Henk schreef:

   Ik ben ook van mening dat alles wat de laatste tijd gebeurt in de wereld wel degelijk iets te maken heeft met de reptilians. Zo ook de huidige gebeurtenis bij de NOS. Wat ik vermoed is dat deze jongeman zendtijd eistte om een bericht de wereld in te helpen, een bericht over de reptilians en wat er gaande is (het is namelijk bekend dat hij in complot theorieën geloofd). Wat je nu ziet is dat de politie (waarvan vermoed word dat sommigen betrokken zijn bij de reptilians) ook buiten hun dienst wapens mogen dragen. Dit hoort naar vele vermoedens ook bij het plan van ze. De mensen minder weerbaar maken. Zoals je ook al in amerika kan zien is er daar geprobeerd het wapenbezit te verbieden, allemaal naar aanleiding van opnieuw, gespeculeerde, in scene gezette gebeurtenissen waarbij wapen misbruik centraal staat. Ik zou zeggen doe wat research mensen. En dan niet even een filmpje kijken en denken “Yea right…” maar ga er met een open instelling in en sta open voor wat er gezegd word. Als je goed nadenkt en goed kijkt/leest zul je zien dat al deze gekke ideeën eigenlijk helemaal niet zo gek zijn. Begin eens door te googleen naar “reptilians” of “shape-shifters”. Tot zover mijn, hopelijk bij sommigen, inzicht brengende bericht.

 • Rini schreef:

  En het nrtje 7 he,7Jan 🙂 een mooi spirituel getalletje voor deze mensen.
  Ja maar echt mensen,ik woon ik Hongarijen voor maar liefst 12 jaar,en echt hier kan men mensen ook alles wijs maken,enn geloven nergens in,voor al niet als ik ze vertel dat wat er nu echt gebeurd in Paris.
  Echt ik hoop dat andere landen het beter doen dan hier,hier hoeft me niet op de ontwakende te wachten hoor,hier ligt men nog dik onder de wol 🙂 🙂 🙂

 • m.b schreef:

  Dus er zijn werkelijk 12 mensen doodgeschoten ? Werden Said en Kouachi wel gedood, of überhaupt gevolgd. Volgens mij allemaal van horen zeggen.

  Op de filmpjes heb ik alleen maar mensen met losse flodders zien schieten; de man op het trottoir (wel in Parijs ?), de inval bij de supermarkt, het ‘schieten’ op een achteruitrijdende politieauto, …

  Bekend is dus ook dat er twee verschillende auto’s waren.

 • Sander schreef:

  Aannames, speculaties. Niet meer niet minder. Geen enkel echt bewijs.

  Tegenwoordig is alles een ‘false flag operation’

  • earthaxis schreef:

   Klopt, een false flag is HET bestuursmiddel bij uitstek ..
   Ga maar na, hoezo zouden wij als burgers alles moeten weten wat zich achter de schermen afspeelt? Says who?
   Inlichtingendiensten zijn de baas, punt, zodat jij en ik ons onbezonnen luizenleventje kunnen leiden..

   • Raj schreef:

    Klopt earthaxis. Natuurlijk zijn er gasten die hier rondstruinen, die het beter weten dan een oud politicus. Hoe durft hij iets te beweren (met argumenten) waar hij meer van af weet dan de rest van ons. Al de Amerikaanse en Israelische false flag operaties zijn uit de duim gezogen, sprookjes. Als er iemand meer weet over militaire interventies en wat er aan vooraf gaat, weet de “gewone man” het beter dan een oud-politicus. Wow, een 10 voor arrogantie.

    Ik ben bij de lezing geweest van Willem Middelkoop die een piechart liet zien van de direkte en indirekte oorlogen die Amerika heeft gevoerd SINDS hun onafhankelijkheid in 1776. Ongeveer 95% was rood gekleurd en ongeveer 5% van de tijd hebben ze vrede gehad of was er een wapenstilstand.

    Hij had ook een lijst van Amerikaanse flase flags. Ik heb een andere, niet volledige, gevonden die begint bij (pas in) 1890:

    http://academic.evergreen.edu/g/grossmaz/interventions.html

    Tja, you can’t fix stupid.

  • Duistebief schreef:

   Niet tegenwoordig.
   Dat is altijd al zo geweest.
   Ben jij ff een potje van gisteren dus.
   Je bent helaas niet alleen.

   Bij de vrijwillig blinden

  • henk schreef:

   Geen bewijzen? Je moet blind zijn om de bewijzen niet kunnen zien kijk bijv. Naat de foto boven waar ze zo interessant dna proberen op te sporen de zij Spiegels zijn zwart en die van de vlucht auto chroom wou je zeggen dat ze voor het vluchten even snel de spiegels veranderen denk het niet en zo zijn er nog meer dingen

 • Mammon schreef:

  Het is weer de aloude Zionistische Elite die hun ellende maar blijven uitstrooien.
  (CIA, FBI, NSA, MOSSAD, MI5, enz. allemaal een pot nat)
  Toevallig valt Charlie Hebdo ook weer onder het Zionistisch Rothschild Imperium.
  Dat is alleen van binnen uit te vernietigen (lees: zullen vermoord moeten worden)
  Maar wie heeft de macht om hiertegen op te staan….
  Zo niet, zullen zei de mensheid blijven onderdrukken en uitroeien omdat zij
  absoluut onwaardig is voor dit Zionistisch Elite Imperium.

 • Arnout schreef:

  Zucht, daar gaan we weer.

  Waar blijft het bericht dat de dode elvis en 2pac erachter zaten?

  Kunnen we nou eens ophouden over deze onzin? Een tuttebel op een school heeft de poster verwijderd omdat het zogenaamd kwetsend zou zijn. Op een middelbare school! Dat vind ik nou eens discussie waardige stof.

  Maar het moet weer over false flag onzin gaan.

  • Ronny schreef:

   doe maar geen moeite meer joh. die gasten hebben een bunker voor hun kop met oogkleppen. die zien van ellende niet meer wat nu fantasie en waarheid is. blijven doordrammen over al dan niet bloed op straat en gaatjes in het hoofd….
   begin bijna te geloven dat er ergens anders wel gaatjes in hoofden zitten. maar ja, als je ze geen gelijk geeft ben je een ‘foob’ etc. zal ze maar gelijk blijven geven, dan blijven ze het langst gelukkig 😉

 • pietje schreef:

  Ik heb mijn bedenkingen want….. het was zo militairisch uitgevoerd ! Denk niet dat terroristen zo nauwgezet een aanval uitvoeren ! Maar ja jongens de hele wereld waar we in leven is bedrog dus…..waarschijnlijk ook dit ! Bescherm jezelf en zorg voor een voorraad in huis van water voer voor je diertjes en blikken groeten en verder zien we wel ! Oh ja en waxine lichtjes ! Nooit weg altijd te gebruiken !

  • whatyouseeiswhatyoudontget schreef:

   Kyk dit vind ik nou een toffe volwassen eerlyke reeele reactie.

  • Liquid schreef:

   @ Pietje: Je denkt niet dat ‘terroristen zo nauwgezet een aanval uitvoeren’?
   Wat denk je dat ze aan het doen zijn, in het midden oosten en in landen als Nigeria? Denk je nou echt dat ze te dom zijn om nauwgezet een aanval uit te voeren, of te aardig of zo? Heb je enig idee hoe ongelofelijk georganiseerd groepen als bv IS en Boko Haram zijn? Zeg daar maar tegen de bevolking dat ze ‘genoeg voer voor hun diertjes’ in huis moeten halen en vooral ‘de waxinelichtjes’ niet moeten vergeten. Daar hebben ze echt wat aan, als ze aangevallen en uitgemoord worden.
   Om even in enorme cliché termen te praten, in de hoop dat je het dan begrijpt: Wake Up!!

 • Pieter schreef:

  Wat ik niet kan begrijpen is dat een vrouwelijke terroriste in een omsingelt gebied door duizenden militairen en special force en politie ambtenaren, zomaar kan ontsnappen en nu in haar vuistje zit te lachen ergens in Syrie ofzo

 • r.ommel schreef:

  weet je wat ? misschien is het feit dat hier gereageerd word wel nep misschien bestaat deze website wel niet eens of…is dit nieuws een false flag of een complot vragen ..vragen …

 • Huisheks schreef:

  Misschien zit er wel een kern van waarheid in het aloude gezegde; negativiteit trekt negativiteit aan en maakt het groter. Wat wij nog niet geprobeerd hebben is om tegenover zoveel negatieve berichtgeving het dubbele aan positieve berichtgeving te zetten.
  Volgens mij een aanrader om de zaken weer eens in balans te krijgen.

 • Peter schreef:

  Zoals je kunt lezen in de reacties , maak je niet druk mensen er is helemaal niets aan de hand .
  Alles in de wereld is zoals het moet zijn en False Flags bestaan ook niet .
  Monsanto heeft goede intenties met iedereen , Fluoride is goed voor je tanden .
  Kijk niet omhoog want Chemtrails zijn gewoon normaal in dit tijdperk .
  We zijn de enige in het hele universum waar leven is dus aliens is ook onzin , hoe komen ze erbij .
  Vaccinaties zijn goed voor iedereen , beetje kwik maakt niets uit we kunnen er wel tegen .
  Wees voorzichtig want God is een gemene man want die zal je nadien mores leren dus wees braaf .
  bloedlijn , wat zit je toch te zeuren man je zoekt overal wat achter .
  Reptilians , ja die kun je in een dierenwinkel bekijken , ha ha .
  De Asian vliegtuigen hebben slecht staal gebruikt , metaalmoeheid .
  Er zijn teveel mensen op de wereld en Gore heeft gelijk , wij zijn de schuldige !
  Natuurlijk heeft Rusland het gedaan met de mh 17, dat stond toch n de krant ?

  Snap niet waar ze al die complot theorien vandaan halen , alles is normaal in de wereld dus niet zeuren aub en tv kijken en aan het werk .

 • Off Course schreef:

  Net als 9/11 en los van echte of nep slachtoffers gaat het bij deze aanslag, net als zovele in de rij van de afgelopen jaren om één doel. Het doel is in de ogen van de eenvoudige betrachter het vestigen van de islam (is grotendeels waar, vandaar ook de onophoudelijke stroom moslimvluchtelingen richting EU), maar voor degene die zich verder verdiept in zaken en verder kijkt dan de gevestigde media zal moeten of niet anders kunnen concluderen dat het uiteindelijke doel macht is en het verstevigen van de fascistische macht over ons allen en het gehele monetaire systeem.

  Voor wie dat niet doorheeft of het zelfs niet wil zien is een simpele geest, een onbeschrijfelijke masochist of zelfingenomen stuk vreten die waarschijnlijk ook nog eens vreet uit de staatsruif, maar het feit ligt er open bloot dat we steeds meer als kuddes vee bijeen worden gedreven en de d.m.v. false flag operaties die door de zio-fascistische machthebbers veroverde en gekaapte overheden het absolute recht geven wetten en regels te veranderen en privacy en burgerlijke vrijheden zonder blikken of blozen tot nul te kunnen reduceren en het gehele geldsysteem te dwingen die kant op te gaan dat burgers niet meer kunnen beschikken over hun eigen financiën en bezittingen en werken tot slavenarbeid zal worden getransformeerd dit kan mede gebeuren door onbeschrijfelijk oneindig veel schulden maken die mensen zal dwingen te buigen en door het gecontroleerd repressief rentes naar beneden drukken of zelfs naar negatief drukken. Dit mag worden gezien als het begin van algehele onderdrukking en confiscatie.

  De tactiek is niet nieuw en is te vergelijken met deze:….. Verordening van de Rijkspresident voor de bescherming van volk en staat…. http://tinyurl.com/odxpfeb

 • Johan Alphons schreef:

  Ik begrijp niet waarom mensen niet gewoon 1+1 optellen’
  Bankiers familie de Rothschild koopt paar maand geleden een armlastig satirisch krantje. Oplage 30.000.
  dan onverwacht (voor het grote publiek) een aanslag, 12 doden. Een publiciteits hetze (wie kon daarvoor echt Charlie Hebdo?) en heel de wereld praat erover.
  De bankiers hebben het weer voor elkaar 30.000 = 5 miljoen + naleveringen 5 miljoen. x 5 euro

  Ik geef hiermee helemaal niet de schuld aan de Rothschild, maar toeval? Zoals Cruijf zei, ieder nadeel heb zijn voordeel.

 • whatyouseeiswhatyoudontget schreef:

  En kyk dit is dus precies de reden waarom dit gedaan is. Nog meer onrust zaaien..nog meer stokery..nu zyn het alle joden en moslims..alle donkere mensen en islamiten alle allochtonen en mede-landers die het hebben gedaan. Maar nooit naar hunzelf kyken. Vinger wijzen naar andere maar 3wijzen er terug naar jezelf. Als zelfs priesters onschuldige jonge kindjes misbruiken en daarna op een plein miljoenen gelovigen gaat lopen toespreken en de heilige uithangen..dan wat is de media??! T zyn allemaal mensen( zondaars ) zoals jy en ik..iedereen valt om te kopen of te chanteren…wie weet is er wel een hidden agenda? Who knows?!! Niemand kan of zal my wijs kunnen maken dat alles wat er in de media komt gebasseerd is op ware gebeurtenissen En feiten. Er bestaan niet voor niks tabloids en kranten.
  Blyf vooral met die oogkleppen op.

  • Carol schreef:

   Het is wel apart dat geloof in onze samenleving word beschouwd als iets dat misschien waar zou kunnen zijn of wordt weg gezet als dat is niet wetenschappelijk hard te maken dan is het dus niet waar. Als niet bijbel lezer vind ik dat je wij heel duidelijk oordeelt over het gene waar je geen kennis van hebt. Vergeet 1 ding niet en daar ga je aan voor bij en dat is dat het geloof of religie wordt uitgedragen door mensen. Mensen zijn niet in staat om de richtlijnen in perfectie na te leven. Maar dat wil niet zeggen dat de religie op zich zelf niet deugd. Want de bijbel zegt: Indien u uw geloof zou berusten op wat u om u heen ziet, dan

 • Dnnnoz schreef:

  Ik lees nu al jaren van alles over reptilians, maar nog altijd geen concreet bewijs.
  Man, wat zou ik er graag eens 1 in het echt zien. Het lijkt me onderhand leuk met al dat geschreeuw. Ik weet niet of ik het moet geloven of niet. Maar ik zie in dat de mogelijkheid dat ze bestaan.

  Als wij bestaan als Aap-Mensen, waarom zou er elders dan geen koudbloedige Reptiel-mensen bestaan?
  We zijn arrogant te zeggen dat het niet waar is, ook dat weten we niet zeker.

  Jammer genoeg leven velen nog in een klein wereldje waar je moet alles wel of niet moet geloven.
  Optie 3 onthouden is schijnbaar bij velen nog niet bekend.

  Ik wacht mooi met oordelen hierover tot ik er op een dag oog in oog met 1 sta. Mocht dat ooit gebeuren, dan staan mensen die het allemaal “beter weten” mooi voor aap.

  Daar kijk ik nog het meest naar uit!

  • frans schreef:

   Dnnnoz,
   Jij hebt geen enkel druppeltje apenbloed in je!
   De wereld is niet rechtlijnig geevolueerd.
   En reptielen lusten we een broodje aap.
   Er zijn meer missing links in onze geschiedenisboeken dan er apen zijn!

   • Dnnnoz schreef:

    Haha, prachtige reactie.

    Ik ben mij zeer bewust van deze “missing link”.
    Maar met mijn flaporen en grote drang bananen te consumeren in een boom voel ik mij natuurlijk wel een Aap mens.

    Zou het niet zomaar kunnen dat de Aap is gebruikt in het ontwerp van de mens?
    Al zou je vaak meer neigen naar een schAAP 😛 hahahha.

    In Friesland zijn er verschillende kerken met beelden van zogenaamd “heiligen” in gevecht met reptiel achtige wezens.
    Ik vind het interessant, maar ben nog niet overtuigt. Veel in de wereld is “symbolisch” dus verbeelding is nodig om veel te kunnen begrijpen.

    Het is ook een quote van Einstein; De ultieme vorm van intelligentie is fantasie en verbeelding.

    Ga eens quote lezen van Einstein en Tesla, zal je zien dat deze mensen meer zijn dan simpele uitvinders en veel bijzondere theorieën hebben over wat zich achter onze “realiteit” schuilhoud.

 • De Islam mag wel veroordelen,
  De Islam mag wel groeperingen uitsluiten
  De Islam mag wel discrimineren

  Zijn wij gekke Gerrit aan het worden hier in Nederland?

  • Pieter schreef:

   Neen [email protected],

   Dat mag de islam niet ! volgens de Koraan en dat wil een oprechte moslim ook niet.
   Ga je er eerst in verdiepen voordat je zulke opruiende onzin blaat

   • Verdiepen? Ik wil mij in geen enkel geloof verdiepen. Deze hebben al zoveel doden op hun geweten dat gelovigen zich zouden moeten schamen dat ze een geloof aanhangen (welk geloof dan ook!!!)

    • Moniek schreef:

     Ze hebben geen doden op hun geweten omdat zij het namelijk niet hebben gedaan. Een moslim mag zelfs geen miertje pijn doen, laat staan een mens doden. Wat mensen zoals jij doen is de islam altijd maar kleineren en onderdrukken door zulke uitspraken te doen, en daarna nog eens de moslims de schuld geven omdat ze voor hunzelf op willen komen. Als je je niet wilt verdiepen in een geloof, kraam dan ook alsjeblieft geen onzin uit.

     • Liquid schreef:

      @ Moniek: “Ze hebben geen doden op hun geweten omdat zij het namelijk niet hebben gedaan. Een moslim mag zelfs geen miertje pijn doen, laat staan een mens doden. ”

      De meeste moslims zullen inderdaad nooit iemand doden. Zoals de meeste mensen nooit iemand zullen doden. Maar er worden wel degelijk dagelijks mensen afgeslacht in de naam van de Islam, door mensen die zichzelf moslim noemen. Dat te ontkennen getuigt van een enorme naiviteit.
      Zo is er onlangs nog een brute massaslachting geweest in Nigeria, door Boko Haram. In Baga Town hebben ze honderden tot zelfs 2000 (!) mensen afgeslacht, waarbij ze ook drie ontvoerde schoolmeisjes van een jaar of tien hebben ingezet als ‘zelfmoordterrorist’. Walgelijk. En dan heb ik het nog niet over IS, die in hun eigen glossy magazine (Dabiq, toch eens een issue lezen raad ik je aan) de regels zetten over hoe je met slaven om moet gaan, en dat het prima is om meisjes en vrouwen seksueel te misbruiken. Ook meisjes die zo jong zijn dat ze seksueel nog helemaal niet ontwikkeld zijn.
      Nog even afgezien van de onthoofdingen en bloedbaden die zij op hun geweten hebben, niet alleen van journalisten maar vooral van heel veel onschuldige burgers, tot aan baby’s aan toe. Laten we dat vooral niet onder het tapijt schuiven!!
      O ja, hetzelfde geldt ook voor jongeren die zich bij hun hebben aangesloten en gedesillusioneerd terug willen naar hun eigen land. Ook zij worden genadeloos vermoord.
      Maar loop vooral voorbij aan de enorme angst en ellende die dit soort groeperingen creëren, en blijf volhouden dat ‘moslims zoiets nooit zouden doen’.
      Dit soort dingen ontkennen is niet alleen dom, het is gevaarlijk en gaat totaal voorbij aan het verschrikkelijke lot van enorm veel mensen.

    • Ferry schreef:

     U slaat de nagel op de kop, christenen of islam hun religies zijn besmeurd met containers bloed.
     Hun enige doel is onderwerping.

     • Ben blij dat er mensen reageren die snappen dat geloof een kwaad is. Snap dan dat je altijd dwalingen binnen een geloof hebt die gaan afwijken van de basis om te zorgen dat ze macht willen. Ik stel ook heel duidelijk in mijn opmerkingen “al het geloof” Maar als u mij daar over wilt aanvallen, prima. Paar kleine opmerkingen:

      Leger wordt weer op sterkte gebracht
      Minister van onderwijs wil dat leraren weer meer hun autoriteit pakken
      Politie krijgt meer geld…..

    • Faith schreef:

     @ Jan, snap je nog steeds niet dat religies gebruikt worden om wanorde te scheppen zodat de oorlogsindustrie weer een flinke boost krijgt? Tja als je dat niet wil zien kan het nog 100x gezegd worden, het gaat bij jou niet binnen komen.

     • Edwin schreef:

      Heb je nog niet door Faith, dat ZOLANG je een groep wil aanwijzen als oorzaak van alle ellende, je juist deze ellende in stand blijft houden?

      Jouw geloof in darkies die de boel proberen te ondermijnen, of een gelovige die denkt dat een duivel alles probeert te ondermijnen….
      eeuwenlang probeerden religieuze leiders hun volgelingen voor te houden dat er IETS bestond (destijds werd deze darkie de duivel genoemd) die de oorzaak was van alle ellende…

      We zijn ALLEMAAL net zo goed of slecht als de ander…alleen religieuze dombo’s denken daar anders over…religie is voor de dommen

      Daar is geen verschil in Faith, is precies hetzelfde

     • Geloof echt dat we lang elkaar heen praten, geloof is het kwaad. Ik heb niets met wapenindustrie echter is het geloof een groot kwaad, islam, christendom etc dat is het kwaad. Zoals iemand hier al zeer treffend verwoorde: Als een gelovige christen/moslim/jood/etcetera zichzelf vanwege zijn/haar geloof beschouwd als “uitverkoren, zuiver, oprecht” en er van uitgaat dat zijn/haar geloof de enige Waarheid is die er bestaat, en dat mensen die NIET hetzelfde geloof als hij/zij aanhangen allemaal verdoemd zijn….
      Dan moet je wel heel achterlijk zijn om niet in te willen zien dat deze stakkers daadwerkelijk discrimineren, maar gewoonweg te huichelachtig zijn om daar voor uit te komen…. Dit is een waarheid als een koe, lees Koran, lees bijbel er maar op na, staat het allemaal zeer nadrukkelijk in. Ik laat mij niet leiden door bijbel en of koran. Ik heb een eigen mening! En als iemand die mening niet kan delen hoef ik daar niet door onthoofd, berecht, gestrengd, opgehangen aan een kruis etc etc. discussie voer je met woorden en je verstand niet met geweld. Echter zijn religies vaak de bakermat van oorlogen.

    • Faith schreef:

     @Jan: je hoeft je ook niet in een geloof te verdiepen, je zou alleen wat intelligenter overkomen als je openstaat voor het idee dat de mens maar een klein miezerig miertje in het heelal is. En dat er intelligente vormen van leven bestaan. Hogere stadiums van bewustzijn, waar wij langzaam maar gestaag naar onderweg zijn. Dan kun je de bijbel, de tora en de koran gewoon overslaan.

     • Faith, he opmerking “je zou alleen wat intelligenter overkomen”…ehhh geeft dus aan dat jij boven anderen staat omdat je anderen dom vind. Gelukkig weet ik dat, gezien mijn studies, nu niet echt dom ben. Bedenk eerst eens wat je echt wilt vertellen. Je boven anderen verheffen….precies wat een geloof ook wil.

   • Edwin schreef:

    De meeste ellende op deze wereld wordt JUIST veroorzaakt door sukkels die zich in een geloof verdiepen, ongeacht welke geloof men ook heeft:
    ALLE religies zijn gebaseerd op dwalingen en ZELF-ontkenning…
    Een ander woord voor religie is BLINDHEID

    • Faith schreef:

     Dat het nu zo’n puinhoop is komt dat de darkies doelbewust alle religies tegen elkaar opzetten. Om haat en verdeeldheid te creeren, dat voert zo makkelijk oorlog. De gewone man in de straat maakt het echt niets uit of ide buurman moslim, jood, christen of boeddhist is. Als mensen daardoor juist een beter mens worden is dat alleen maar mooi meegenomen. En jammer dat de Telegraaf weer het voortouw neemt in die bewust gestuurde religie hetze. Ik geloof dan ook het meest in de stijgende frequenties die dergelijke onnozelen verplichten wakker te worden.

    • Faith schreef:

     Ik snap werkelijk niet met wat jij bedoelt met ” de meeste ellende op deze wereld wordt juist veroorzaakt door sukkels die zich in religie verdiepen.” Dat is jou tunnelvisie. De meeste ellende op deze wereld, zo niet alle ellende, wordt door een clubje psychopaten in stand gehouden omwille van de macht en uiteraard geld. Zelfoverschatting. Blindheid. Het is de kortzichtigheid ten top.

   • Edwin schreef:

    Als een gelovige christen/moslim/jood/etcetera zichzelf vanwege zijn/haar geloof beschouwd als “uitverkoren, zuiver, oprecht” en er van uitgaat dat zijn/haar geloof de enige Waarheid is die er bestaat, en dat mensen die NIET hetzelfde geloof als hij/zij aanhangen allemaal verdoemd zijn….
    Dan moet je wel heel achterlijk zijn om niet in te willen zien dat deze stakkers daadwerkelijk discrimineren, maar gewoonweg te huichelachtig zijn om daar voor uit te komen….

    OOk de bijbel loopt over van “onderscheid maken” tussen de gelovige en de heiden, en och wat een schattige strafjes heeft die debiele “Jehovah God” wel niet verzonnen voor al die slechte ongelovige mensjes, hmmm? Ook de bijbel staat vol van discriminerdende opmerkingen….

    Geloof is voor zwakzinnigen/waanzinnigen die BANG zijn om volledig voor zichzelf te denken….ze hebben een heilig boekje nodig om dat voor ze uit te leggen, achterlijk gewoon. IEDERE Religie is een vorm van onvolwassenheid

    • Faith schreef:

     @ Edwin: Je ziet om je heen in de wereld hoe het er aan toe gaat als al die luitjes die niet gelovig zijn, en dus volledig voor zichzelf denken (!) de touwtjes in handen hebben. De ene oorlog na de andere, chronisch geld tekort bij de bevolking, giga hoge werkloosheid, ronddolende verhongerende volkeren die hun land uitgedreven zijn, terwijl enkelen zwelgen in het geld er er praktisch niets voor hoeven doen. Als wij maar slaafjes blijven van de onze eigen aardse ‘masters of the universe’….Maar het gaat onze aardse ‘masters’ steeds moeilijker af. Wat nu? Oorlog dan maar? En dat zouden dan de meest intelligente wezens in het universum zijn? Zie je zelf een beetje hoe kortzichtig je denkt?

     • Edwin schreef:

      Het kortzichtige dat je in een ander denkt te zien, is ALTIJD het kortzichtige in jezelf dat je glashard ontkent…
      Altijd…

      Om te beginnen : waarom verdedig jij religie?
      Alle vormen van religie en spiritualiteit zijn een uiting van duaal denken, en iedere gelovige spreekt zichzelf tegen als men het credo : ALLES IS EEN aanhangt….

      Zoveel loze kreten op deze site van “ALLES IS EEN ” maar nog steeds bezig zijn met het geloven in een of andere vorm van kwaad dat zich buiten de waarnemer (de ikzegger in ons allen) bevind…….is hoe rot het ook klinkt nog steeds DUAAL en spreekt dus “ALLES IS EEN ” faliekant tegen.

      Blijf het maar ontkennen Faith maar de overeenkomst tussen religie en spiritualteit is dat ze ALLEBEI ALTIJD uitgaan van een “bron van goed” en een “bron van kwaad”…..
      Is het nou ZOOOO moeilijk om in te zien, (EN te accepteren) dat NIET alleeen de oude religies zich “schuldig maken”aan dogma’s, maar dat veel spirituele “lichtstrijders”net zo star en dogmatisch naar de wereld om zich heen kijken als religieuze mensen?

      Zolang we grip op de wereld proberen te krijgen door middel van geloofsovertuigingen, zijn we als universele wezens volledig de weg kwijt.

      De waarnemer bepaalt altijd voor zichzelf wat in het vakje goed en wat er in het vakje kwaad moet komen, zo stopt hij/zij de hele werkelijkheid in deze twee hokjes…..
      Gebeurt er iets dat in het hokje goed past, dan voelt de waarnemer zich goed, en gebeurt er iets wat in het vakje slecht hoort dan voelt dezelfde waarnemer zich ziek/slecht etc…

      Maar nogmaals : De ik-zegger in ons, de waarnemer in ons bepaalt iedere keer hoe de werkelijkheid in elkaar zit, zodra de waarnemer concludeert dat de bron van diens ongenoegen buiten zichzelf bevind, is deze zichzelf vergeten en is dus IN DWALING

      Een kind kan de was doen 🙂

      Ken U Zelve

  • charlie schreef:

   Zo een vaart zal het wel allemaal niet lopen.
   Even hypotetisch nu, heel dat gedoe rond terrorisme in België en die laatste acties lijken een beetje op het gebeuren ten tijde van de zogenaamde Bende Van Nijvel.

   Eerst een angstpsychose creëren onder de bevolking met wat colateral damage hier en daar om meer politie geweld en gemakkelijker gebruik van wapens te verrechtvaardigen, ook was er de vraag om zwaardere wapens te hebben wel rechts heeft toen zijn slag thuisgehaald en de “daders” zijn nooit gepakt.
   Nu is er een discussie aan de gang om de politie hun wapens mee naar huis te mogen nemen en verder willen ze die Amerikaanse toestanden hier gebruiken om zomaar te pas en te onpas ergens binnen te vallen zonder eerst aan te kloppen tenzij met een stormram.
   Wij worden overstelpt met leugens en bedrog maar mede dank zij de media worden de mensen mondiger en blijven alles zomaar slikken.
   Een nazi zei ooit:”als men de leugens maar genoeg herhaalt des te gemakkelijker geloven de mensen het”.
   Vergeet niet dat men hier nu opgescheept zit met een meerderheid van rechts en ultra rechts
   De kans dat een burger loopt om door een terrorist neer geschoten te worden is 1 op een miljoen maar de kans dat men nu door een politiekogel sterft is groter. Dus het zal er niet per se veiliger op worden, integendeel.

 • guido schreef:

  mij valt het filmpje op dat werd gefilmd door iemand die op een etage woont….
  Het rare is dat dat filmpje haarscherp is en de filmer precies geen schrik heeft om te filmen, ondanks de schoten…
  Een normaal mens zoekt toch dekking niet ?

 • Ziener schreef:

  Nee hoor…. Hahaha, wakker worden mensen.
  Of jullie het nou wel of niet willen, deze aanslag is net zoals zo vele aanslagen van de laatste jaren uitgevoerd door haatdragende moslims ( pleonasme )
  En wen er maar vast aan, binnenkort zal dit ook in Nederland gebeuren, en uw zogenaamde gematigde moslim buren juichen dit toe, ook al zeggen ze van niet.
  De islam is de enige bedreiging voor deze aarde…. Niet Amerika en bondgenoten…

  P.s, jullie komen er binnenkort vanzelf wel achter, daar hoef ik me niet druk over te maken….

  • Topper schreef:

   Ziender:.Ps jullie komen er wel achter. Ben jij dan de gene die de aanslag pleegd. En dan onschuldige mensen er voor laat boeten. Aanslag Parijs rammeld aan alle kanten daar hoef je niet voor in een complot theorie te geloven. Het is een kwestie van kijken, luisteren en je verstand te gebruiken. Er zijn dingen die echt onmogelijk zijn. 1.Een moslim zal nooit maar dan ook nooit met zijn linker hand naar God wijzen en roepen er is maar 1 GOD, ALLAH AKBAR. 2. De auto slaat in het ene filmpje kinksaf dat kan je zelf zien.. In het andere filmpje slaat hij rechts af,,rara. De auto die gevonden is in de staat stond eerst aan de rechte kant van de weg met de neus op een paaltje, op de ander foto staat het ineens aan de ovenkant van de weg ,rara.
   Bovendien, Er is niks mis met de Koran het heilge boek van de openbaring. Je hoeft geen moslim te worden om je daarin te verdiepen maar het neemt wel een paar vooroordelen weg. Bovendien een moslim mag zijn geloof niet aan een ander opdringen. Het zijn maar een paar kleinen FEITEN.

 • Elise49 schreef:

  Wat ik me nog steeds afvraag? Wie(achtergronden) waren er precies op die vergadering en waar ging het over? Was er iemand bij met een inside job? Of werd Charlie afgeluisterd en door wie? Hoe konden de extremisten weten dat daar een vergadering aan de gang was?
  De hype is volop aan de gang. Op scholen, media enz. Op de telegraaf wordt al duidelijk hoe men over de islam denkt. Voornamelijk PVV stemmers. Het blad heeft niet voor niks een NSB achtergrond. Maar het gaat hier niet om geloof. Geloof wordt misbruikt. Om alle mensen te verenigen is niet zo moeilijk. Dat kan zonder Charlie. De drie geloven hebben dezelfde bron. Het verdrag des verbonds. Waarom wordt dit niet op scholen geleerd? De connecties tussen oude culturen/beschavingen en het geloof. De boodschap is steeds hetzelfde, maar dan in een ander jasje verteld. Wat de uiteindelijke bedoeling achter dit zit is: alle geloven moeten worden weggevaagd. Je mag straks alleen nog in het huidig systeem geloven. Dus ook niet gelovigen(gangbare geloven) die in de natuurwetten geloven moeten verbannen worden. Er is een strijd tegen de mensheid aan de gang en die moeten we samen bestrijden. Maak dus zoveel mogelijk vrienden van allerlei afkomst. Of wees gewoon aardig tegen elkaar. Dat begint al met hallo, goedendag of hoe gaat het? te zeggen. Ook dat was vroeger heel normaal en is al langzaam aan het verdwijnen. Een klein warm contactje zorgt al voor menselijkheid/verbondenheid. Eigenlijk zou je mijn bericht in een folder moeten zetten en in elke brievenbus moeten gooien. En ja, ik ben bang. Niet voor mezelf, maar voor onze/alle kinderen. Stel wat er bij de Joden is gebeurd komt weer terug. Iedereen met een moslim achtergrond wordt verwijderd. Het staat immers geregistreerd(gemeente). Mijn kinderen zijn half en voelen zich neutraal. Behalve het moorden dan. Stel er komt een derde wereldoorlog. Mensen gaan op overleving stand en gaan splitsen/afturven. Het is nog maar een gedachte…maar iedereen weet wat mensen kunnen doen in oorlogstijd. Dan zijn er geen regels meer. Hoe kunnen we mensen weer bij elkaar krijgen in de juiste dimensie. Dat moet ons doel nu echt worden.

 • Marleen schreef:

  Nog nooit een Reptilian gezien ?

  Queen Elizabeth and the missing 10 children. Eye witness speaks out

  https://www.youtube.com/watch?v=qBRmpXhbqeE

  • Dnnnoz schreef:

   Vind je dit bewijs?

   Als ik de bijbel moet geloven hebben wij onze “maker” de rug toegekeerd en zijn wij uit hebberigheid achter deze reptielen aangegaan.

   Afrikaanse legendes spreken over 2 geschubde gebroeders die de maan naar de aarde brachten.
   Zo’n 8 tot 12 duizend jaar geleden.
   Gezien de maan een grote impact heeft op ons water leven (eb en vloed) zou je de conclusie trekken dat wanneer je een maan plaatst bij een planeet, dit een gigantische vloed zou veroorzaken.

   Nou waar heb ik toch gelezen over een gigantische vloed duizenden jaren geleden?

 • Sracerr schreef:

  Het is onmogelijk om in centrum Parijs meer dan 30 min. achter elkaar mensen neer te knallen en ook nog relaxed op straat je geweer controleren terwijl je ijlende zaken in de lucht roept!. Onmogelijk maar het was toch mogelijk. ondanks de extra inzet van militairen op straat dagen ervoor. De Franse Politie chef verantwoordelijk voor de beveiliging van Hebdo heeft zich waarschijnlijk niet voor niets op donderdag op het politiebureau door zijn hoofd geschoten. En ook erg vreemd was dat ik de eenvoudige politie agenten niet 1 schot op deze 2 heren heb zien lossen???????. Dat kan natuurlijk ook niet als je getraind ben, dan gaat de vinger direct automatisch aan de trekker en op het hoofd richten, altijd!.

 • Mark schreef:

  Paul Craig Roberts waardeer ik zeer, maar denk dat hij hier fout zit. Ik zie meer motieven bij de Mossad dan bij Amerika. Frankrijk heeft natuurlijk gestemd voor het erkennen van Palestina, en dat zint Israël niet. En het feit dat Obama niet bij de mars was zegt ook meer dan op ogenslag laat zien.

 • Coeus schreef:

  Er wordt iets te stellig geforumleerd in dit stukje. Roberts zegt niet dat de aanslag is uitgevoerd door Amerikaanse speciale troepen. Hij zegt dat het er alle schijn van heeft Hij speculeert ook maar.

 • x

  Check Also

  cia-klokkenluider

  CIA-klokkenluider: ‘Biden en Obama hebben Navy Seals vermoord’

  President Donald Trump heeft een artikel geretweet ...

  clinton

  Vrijgegeven documenten: Hillary Clinton zat achter ‘Rusland-hoax’

  Hillary Clinton heeft tijdens de verkiezingscampagne van ...

  >