Homepagina » Het Complot » Rothschild en Rockefeller regeren de wereld en hebben de hele olie-industrie in handen. Onderzoeker doet gewaagde uitspraken
Rothschild en Rockefeller regeren de wereld en hebben de hele olie-industrie in handen. Onderzoeker doet gewaagde uitspraken

Rothschild en Rockefeller regeren de wereld en hebben de hele olie-industrie in handen. Onderzoeker doet gewaagde uitspraken

Sommige intellectuelen zijn van mening dat we niet over de Joden zouden moeten praten, omdat dat fascistisch of antisemitisch is.

Zij claimen dat Hitler verantwoordelijk is voor de Holocaust, maar dat is een absolute leugen, citeert website MEMRI de Iraanse Palestina-deskundige Shams Al-Din Rahmani.

“Was Hitler erger dan Churchill, Stalin of anderen? Ze waren allemaal hetzelfde,” zei hij.

Bank

Halverwege de 19e eeuw, 150 jaar geleden, hebben de Joden de hele wereld overgenomen, voegde de expert toe.

“Eén van de aanwijzingen hiervoor is dat Rothschild via zijn bank de wereld regeerde; eerst Europa en van daaruit de rest van de wereld,” klonk het.

“Alle Europese landen leenden geld van de bank van Rothschild,” zei Rahmani.

Olie

Rothschild eigende zich de olie in het Midden-Oosten toe en Rockefeller deed hetzelfde in Amerika.

“De grootste oliebedrijven behoren aan die twee toe. Samen heersen ze over de wereld. Ze hebben de hele industrie in handen. De industrie ontwikkelt zich dankzij Joodse leningen,” zei hij.

Rahmani zei volgens MEMRI verder dat aan het eind van de 19e eeuw een zogeheten ‘pogrom’ plaatsvond, waarbij in 20 tot 25 jaar tijd zo’n 2,5 miljoen Joden emigreerden van Oost-Europa en Rusland naar Amerika. “Dat is het moment waarop Amerika Amerika werd.”

[MEMRI]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Marduk's Revenge schreef:

  mij mogen ze vermoorden: ik sterf met plezier als dat die satanisten ten val kan brengen

  HITLER WAS ROTHSCHILD SOLDAAT
  1 doel om israehell te stichten

  “ Mijn politieke tegenstanders mogen niet weten waar ik vandaan kom en wat mijn familiegeschiedenis is.” Aldus Adolf Hitler.

  Uit DNA onderzoek bij verwanten van Hitler is gebleken dat de voormalige nazileider tot de zogenaamde haplogroep E1b1b hoort. Deze groep is in West Europa zeer zeldzaam en komt onder andere voor bij Asjkenazische joden. Komt hiermee een einde aan jarenlang speculeren over Hitlers eventuele joodse achtergrond?

  Van januari 1911 tot en met 24 mei 1913 ontbreekt iedere spoor van Hitler. Historici staan nog steeds voor een raadsel. Aan de hand van exclusief bronnenmateriaal wordt aangetoond dat hitler een speciale training volgde aan de de Rothschilds gecontroleerde Britse Military Psych-Ops War School in Tavistock. Hier begon Hitlers voorbereiding op zijn toekomstige rol als dictator.

  Ook wordt in een minutieuze beschrijving aangetoond dat Hitler in zijn opmars naar de macht veel minder door de Duitse industriëlen werd geholpen dan algemeen verondersteld wordt. Het bleken met name de buitenlandse geldschieters te zijn, zoals de Rothschilds, de Rockefellers en de familie Bush; zij zijn het geweest die Hitler op grote schaal ondersteund hebben. Ook grote multinationals als IBM, General Motors, Standard Oil en Shell speelden hierbij een belangrijke rol.

  Er waren verschillende personen naar wie Hitler luisterde. Het waren diezelfde individuen die hem in eerste instantie opgeleid hebben en aan de macht hebben geholpen. Hitlers Derde Rijk is een kruispunt in de geschiedenis met gevolgen tot ‘ voorbij vandaag’.

  http://bovendien.com/categorieen/geschiedenis/kroniek-van-hitlers-ontsnapping

  17 likes
  • Marduk's Revenge schreef:

   the rabbit hole

   just ask the right question…. zo simpel is het

   Hitler Was A British Agent is a seminal work with a wealth of
   information from an insider’s view of the real history of the twentieth
   century. The insider being one [or more] “spymasters”. It’s a great read
   full of ‘incidental’ information, that is in itself, both informative and
   entertaining. The authors posit that both Hitler and Stalin were British
   agents trained at Tavistock . . . Charlie Chaplin and Peter Sellers both
   British agents . . . Chaplin’s socialist/communist politics an intelligence
   gathering front . . . Peter Sellers’ Being There a parody of Hitler in his
   post-war years . . . the real James Bond, his real name, how he came to
   be a spy and his more notable operations . . . the end-of-war operations
   to get the real Hitler out of Germany – Operation james bond and
   Operation winnie the pooh . . . the Beatles an MI-6 front. ‘Their’
   Yellow Submarine song a parody of Hitler’s escape out of Berlin . . .
   Fascinating stuff that predicts the future: Saddam Hussein, war,
   Freemasonry etc . . . Enjoyable read.

   https://archive.org/stream/HitlerWasABritishAgent/3828921-Hitler-was-a-British-Agent_djvu.txt

   4 likes
 • thomass30 schreef:

  Amerika leverde zoveel aan Hitler dat Amerika zelfs te kampen kreeg met brandstoftekorten, waardoor gezinnen terug moesten naar het stenen tijdperk. Ook Nederland deed gewillig mee met het leveren van brandstof, want ja hoe krijg je anders die Atlantikwall van de grond.

  http://achterdesamenleving.nl/nederlandse-koningshuis-en-shell-leverden-brandstof-aan-shell-duitse-invasie-nederland-wwii/

  12 likes
  • Frits schreef:

   Ja ,De bekende kreet dat Hitler ook goeie dingen deed ( na de enorme crisis 30 er jaren) goede wegen aanleggen en zo kwam ook alleen maar doordat hij bakken geld kreeg uit Amerika,overigens was Hitler in de jaren 30 gewoon ,,een bevriend staatshoofd,, en in Nederland zijn ook wel mensen in de gevangenis beland voor het beledigen van het bevriende staatshoofd.Ook journalisten die hem een brulaap /of schreeuwlelijk noemden.En nu redeneren wij allen graag als Hitler het monster die alle slechte dingen bedacht heeft. maar wat hij voornamelijk deed was inspelen op gevoelens die bij het volk al ruim aanwezig waren.Joden/zigeuner/homo haat .etc etc

   2 likes
  • Gezinusk schreef:

   thomass30,

   Het was het olieconcern Rockefeller Standard Oil die olie aan Hitler leverde tot einde tweede wereldoorlog. Dit gebeurde met olietankers die vaarde onder Panamese vlag waarvan de olie voor de kust van Spanje werd over getankt in onderzeeërs (U-boten)

   Rockefeller Standard Oil bezat voor de tweede wereldoorlog een monopolie positie in Amerika. Onder druk van Washington splitste de multinational zich slim op in onder meer Gulf, Chevron, Exxon en Mobile, en wat later Exxonmobile werd.

   Daarnaast had Standard Oil het patent op tetraethyllood. Voor de oorlog hadden de nazi’s de rechten over deze stof gekregen. Een vluchtige stof die aan het vliegtuigbrandstof diende toegevoegd te worden wilde de Luftwaffe opstijgen. Hierdoor konden de nazi’s de Blitzkrieg uitvoeren en onder meer London bombarderen. (slag om Engeland). David Rockefeller berichtte tijdens de tweede wereldoorlog aan de New York Times dat we er alles aan moeten doen om Engeland te beschermen tegen het geweld van de nazi bombardementen.

   Egh, Business as Usual!

   Hitlers amerikanische Geschäftsfreunde – US Firmen verdienten am Krieg;

   https://www.youtube.com/watch?v=GRVgte_NAGI

   Wall Street and the Rise of Hitler – By Antony C. Sutton;

   http://www.reformation.org/wall-st-hitler.html

   2 likes
 • Frits schreef:

  Rothschild/Rockefeller/Morgan. en nog wat anderen,ongeveer 12 families regeren de wereld sinds 1913 al. en gek detail de Federal reserve bank DE bank in Amerika die het fortuin beheerst is eigendom van 1 familie m.a.w. als de Amerikaanse overheid geld wil lenen voor uitgaven aan defensie of zo moeten ze bij deze familie zijn ,(Rothschild /Rockefeller) nagenoeg zijn alle grote multinationals ook van deze lui.de grootste farmaceutische en wapen bedrijven en alle nieuws tv kanalen /grootste kranten ( New york times) etc etc ,dus ze bepalen ook wat wij te weten krijgen /en wat voor mening wij dus hebben,Zij maken uit of en waar een conflict uitbreekt en beheren dat conflict…een bekende uitspraak van David Rockefeller en van Henry Ford (Ford autofabrieken) was 100 jaar terug al: Als het volk zou weten hoe het bankensysteem in elkaar stak brak er voor morgen een revolutie uit!! Trump wil van de FED af !! en baalt ervan dat ze volgend jaar van plan zijn de wereld economie te laten crashen om van hem af te komen ,Alle nieuws zenders zullen dan berichten dat het de schuld van Trump is ( die alles verkeerd deed ) en dat we snel naar een wereld regering moeten om voorgoed van dit soort avonturiers af te komen.

  16 likes
 • Typhoon schreef:

  Eerst kwamen 2 joden Emanuel Karasu en Theodor Herzl de Ottomaanse Sultan vragen om de Palastijnse grond te verkopen. Het ging om een bedrag waarmee de Ottomanen al hun binnenlandse en buitenlandse schuld konden betalen!

  De Sultan Abdulhamid antwoordde: we hebben dat grond met bloed gekocht en zullen het met bloed verkopen!
  En dit was al voor de 1e wereldoorlog.

  Er was 1 probleem. Er was geen 1 land dat alleen de Ottomanen kon verslaan.
  In Europa waren de Ottomanen geallieerd met Duitsland.
  En daar komt het duivelse plan om Duitsland als aas te gebruiken.
  Niet 1 maar 2 wereldoorlogen hadden ze ervoor nodig.

  In de tussentijd werden andere volken opgehitst tegen de Ottomanen die in de Ottomaanse rijk leefden!
  Armenen Koerden Arabieren Bulgaren Grieken etc

  Zoveel onschuldige mensen moesten sterven om de plannen in het midden oosten te verwezenlijken.
  Niet alleen met geld maar met bloed…!

  15 likes
 • eksegese schreef:

  Ze hebben de hele industrie in handen. De industrie ontwikkelt zich dankzij Joodse leningen,” zei hij.

  Het meest zeggend zinnetje uit het verhaal als je het mij vraagt.

  10 likes
 • Bewust schreef:

  En wat te denken van de wel zeer kwalijke rol van “ons eigen” huis van de sinaasappels .
  Willemien die nix gaf om het volk , maar er alles aan deed om het familiekapitaal te behouden ; juichte van blijdschap toen een moordaanslag op Hitler mislukte , Bernhard in het zadel hielp om de Bilderbergclub te starten etcetera .
  De Malteser Orde , waar je alleen lid van kan worden als je R. Katholiek bent , maar de sinaasappelfamilie is officieel Nederlands Hervormd ……
  Koninklijke Nederlandse Shell ……….alleen voor hun heil , en nix voor het volk . Ze horen so wie so tot de rijken der Aarde
  Het is een raar spel , een financieel overspel , waarbij de burger buitenspel gehouden wordt .

  10 likes
 • x

  Check Also

  merkel

  Ambassadeur vergelijkt Merkel met Hitler: ‘Zijn droom is uitgekomen!’

  De Maltese ambassadeur in Finland heeft de ...

  jensen

  Jensen: ‘Ze willen coronacrisis gebruiken om wereldregering te installeren’

  De Rockefeller-familie, meer specifiek de Rockefeller Foundation, ...

  >