Het Complot

Rothschild en Rockefeller regeren de wereld en hebben de hele olie-industrie in handen. Onderzoeker doet gewaagde uitspraken

Help mee door dit met iedereen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Sommige intellectuelen zijn van mening dat we niet over de Joden zouden moeten praten, omdat dat fascistisch of antisemitisch is.

Zij claimen dat Hitler verantwoordelijk is voor de Holocaust, maar dat is een absolute leugen, citeert website MEMRI de Iraanse Palestina-deskundige Shams Al-Din Rahmani.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

“Was Hitler erger dan Churchill, Stalin of anderen? Ze waren allemaal hetzelfde,” zei hij.

Bank

Halverwege de 19e eeuw, 150 jaar geleden, hebben de Joden de hele wereld overgenomen, voegde de expert toe.

“Eén van de aanwijzingen hiervoor is dat Rothschild via zijn bank de wereld regeerde; eerst Europa en van daaruit de rest van de wereld,” klonk het.

“Alle Europese landen leenden geld van de bank van Rothschild,” zei Rahmani.

Olie

Rothschild eigende zich de olie in het Midden-Oosten toe en Rockefeller deed hetzelfde in Amerika.

“De grootste oliebedrijven behoren aan die twee toe. Samen heersen ze over de wereld. Ze hebben de hele industrie in handen. De industrie ontwikkelt zich dankzij Joodse leningen,” zei hij.

Rahmani zei volgens MEMRI verder dat aan het eind van de 19e eeuw een zogeheten ‘pogrom’ plaatsvond, waarbij in 20 tot 25 jaar tijd zo’n 2,5 miljoen Joden emigreerden van Oost-Europa en Rusland naar Amerika. “Dat is het moment waarop Amerika Amerika werd.”

[MEMRI]

5 1 stem
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit belangrijk?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

9 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Frits
Frits
5 jaren geleden

Rothschild/Rockefeller/Morgan. en nog wat anderen,ongeveer 12 families regeren de wereld sinds 1913 al. en gek detail de Federal reserve bank DE bank in Amerika die het fortuin beheerst is eigendom van 1 familie m.a.w. als de Amerikaanse overheid geld wil lenen voor uitgaven aan defensie of zo moeten ze bij deze familie zijn ,(Rothschild /Rockefeller) nagenoeg zijn alle grote multinationals ook van deze lui.de grootste farmaceutische en wapen bedrijven en alle nieuws tv kanalen /grootste kranten ( New york times) etc etc ,dus ze bepalen ook wat wij te weten krijgen /en wat voor mening wij dus hebben,Zij maken uit of en waar een conflict uitbreekt en beheren dat conflict…een bekende uitspraak van David Rockefeller en van Henry Ford (Ford autofabrieken) was 100 jaar terug al: Als het volk zou weten hoe het bankensysteem in elkaar stak brak er voor morgen een revolutie uit!! Trump wil van de FED af !! en baalt ervan dat ze volgend jaar van plan zijn de wereld economie te laten crashen om van hem af te komen ,Alle nieuws zenders zullen dan berichten dat het de schuld van Trump is ( die alles verkeerd deed ) en dat we snel naar een wereld regering moeten om voorgoed van dit soort avonturiers af te komen.

Marduk's Revenge
Marduk's Revenge
5 jaren geleden

mij mogen ze vermoorden: ik sterf met plezier als dat die satanisten ten val kan brengen

HITLER WAS ROTHSCHILD SOLDAAT
1 doel om israehell te stichten

“ Mijn politieke tegenstanders mogen niet weten waar ik vandaan kom en wat mijn familiegeschiedenis is.” Aldus Adolf Hitler.

Uit DNA onderzoek bij verwanten van Hitler is gebleken dat de voormalige nazileider tot de zogenaamde haplogroep E1b1b hoort. Deze groep is in West Europa zeer zeldzaam en komt onder andere voor bij Asjkenazische joden. Komt hiermee een einde aan jarenlang speculeren over Hitlers eventuele joodse achtergrond?

Van januari 1911 tot en met 24 mei 1913 ontbreekt iedere spoor van Hitler. Historici staan nog steeds voor een raadsel. Aan de hand van exclusief bronnenmateriaal wordt aangetoond dat hitler een speciale training volgde aan de de Rothschilds gecontroleerde Britse Military Psych-Ops War School in Tavistock. Hier begon Hitlers voorbereiding op zijn toekomstige rol als dictator.

Ook wordt in een minutieuze beschrijving aangetoond dat Hitler in zijn opmars naar de macht veel minder door de Duitse industriëlen werd geholpen dan algemeen verondersteld wordt. Het bleken met name de buitenlandse geldschieters te zijn, zoals de Rothschilds, de Rockefellers en de familie Bush; zij zijn het geweest die Hitler op grote schaal ondersteund hebben. Ook grote multinationals als IBM, General Motors, Standard Oil en Shell speelden hierbij een belangrijke rol.

Er waren verschillende personen naar wie Hitler luisterde. Het waren diezelfde individuen die hem in eerste instantie opgeleid hebben en aan de macht hebben geholpen. Hitlers Derde Rijk is een kruispunt in de geschiedenis met gevolgen tot ‘ voorbij vandaag’.

http://bovendien.com/categorieen/geschiedenis/kroniek-van-hitlers-ontsnapping

eksegese
eksegese
5 jaren geleden

Ze hebben de hele industrie in handen. De industrie ontwikkelt zich dankzij Joodse leningen,” zei hij.

Het meest zeggend zinnetje uit het verhaal als je het mij vraagt.

thomass30
thomass30
5 jaren geleden

Amerika leverde zoveel aan Hitler dat Amerika zelfs te kampen kreeg met brandstoftekorten, waardoor gezinnen terug moesten naar het stenen tijdperk. Ook Nederland deed gewillig mee met het leveren van brandstof, want ja hoe krijg je anders die Atlantikwall van de grond.

http://achterdesamenleving.nl/nederlandse-koningshuis-en-shell-leverden-brandstof-aan-shell-duitse-invasie-nederland-wwii/

Back to top button
9
0
We lezen graag je reactie!x