Buitenland

Italië: 4 keer meer doden door Pfizer-prik dan AstraZeneca

Help mee door dit met iedereen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Het is niet waar dat het vaccin van Pfizer veiliger is dan de andere. Uit gegevens van het Italiaans Agentschap voor Medicijnen (AIFA) blijkt precies het tegenovergestelde, schrijft de Italiaanse krant Il Tempo.

In een rapport dat dateert van 26 mei wordt melding gemaakt van 213 sterfgevallen na het Pfizer-vaccin. Er overleden in Italië 58 mensen na toediening van het vaccin van Moderna, 53 na AstraZeneca en 4 na Janssen. In totaal zijn dat 328 overlijdens. In Nederland zijn er tot nu toe 381 meldingen van overlijden.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png
Stop op AstraZeneca-prik bij 60-minners

Mensen jonger dan 60 jaar worden in Italië niet meer gevaccineerd met AstraZeneca na de dood van de 18-jarige Camilla Canepa afgelopen donderdag. Ze kreeg de prik op 25 mei en stierf als gevolg van bloedstolsels.

Er wordt momenteel onderzoek gedaan naar haar dood en andere gevallen van trombose in Italië. Deze week belandde een man uit Apulië in het ziekenhuis met ernstige bloedstolsels.

Twijfels groeien

En terwijl sommige mensen zich na de eerste dosis van AstraZeneca voorbereiden op de tweede van Pfizer of Moderna, groeien nu ook de twijfels over Pfizer en Moderna, aldus de krant.

De Pfizer-prik is niet alleen in Italië, maar ook in andere Europese landen dodelijker dan AstraZeneca, meldt zender RT:

4.7 46 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

50 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Merijn Hugens
Merijn Hugens
2 jaren geleden

Hohoho…géén overhaaste conclusies trekken, dat Pfizer dodelijker is dan AstraZeneca…We moeten eerst nog ff de Lange-Termijn effecten afwachten hè…Het beste Killer-Vaccin wint uiteindelijk de Bill Gates of Hell Award…

Researcher
Researcher
2 jaren geleden

The scumbag globalists are murdering us….when are you going to stand up and fight?

Annette
Annette
2 jaren geleden

Een aantal maanden geleden, toen ALLE aandacht in verschillende Europese landen zich voornamelijk richtte op Astra Zeneca, werd er al bij verschillende alternatieve sites bericht over dat Pfizer Biontech de meeste doden en gewonden had. Ik denk nu bij mezelf: was het misschien de bedoeling om Astra Zeneca de zwarte piet toe te spelen?
Kijk…. het blijft natuurlijk ALLEMAAL giftroep, waar je maar beter ver uit de buurt kunt blijven, maar als je dan zo nodig moet, dan is Pfizer echt niet de beste keuze.
Het gekke is, dat dit bericht nu weer uit Italië komt. Hier in Nederland houden ze de kaken stijf op elkaar. Niets aan de hand jongens, gewoon doorlopen!
Ik wacht nog steeds op het verlossende bericht uit Brussel: met ingang van direct worden alle prikken gestopt!
Als dat toch eens waar zou zijn….

willemwakker
willemwakker
2 jaren geleden

➽ .. een ieder vrij om zèlf de naald op te zoeken of weg te blijven ..

Back to top button
50
0
We lezen graag je reactie!x