CoronaBuitenland

Ruim 16.000 kinderen met ernstige vaccinatieschade door Pfizer: ‘In welk medisch universum is dit te verantwoorden?’

Help mee door dit met kennissen op je socials te delen!

Er zijn in de EU sinds het begin van de vaccinatiecampagne meer dan 16.000 kinderen met ernstige vaccinatieschade door Pfizer. De teller staat nu op 16.647 door Pfizer, laat ondernemer Roland Brautigam weten.

Hij baseert zich op cijfers van EudraVigilance, de Europese database van rapporten over vermoedelijke bijwerkingen van geneesmiddelen van het Europees Geneesmiddelenagentschap (EMA).

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png
Schrijnende voorbeelden

Door alle coronavaccins zijn er 18.328 kinderen met ernstige vaccinatieschade. Nederland doet per hoofd van de bevolking met afstand de meeste meldingen. Statistisch gezien ligt het aantal kinderen in Nederland met gemelde ernstige vaccinatieschade tussen de 600 en 1200, aldus Brautigam.

Hij noemt enkele schrijnende voorbeelden. Vorige week viel ergens in de EU een tienerjongen dood neer na een hartaanval. De jongen was verder gezond. Het sterfgeval is gemeld door een arts. Een andere tiener overleed vermoedelijk door interactie met een ander vaccin.

Voor de volledigheid nog het totale aantal gemelde gevallen van bijwerkingen in Europa door Pfizer: 1.051.000.

In welk universum is dit te verantwoorden?

18.328 kinderen in 18 maanden met ernstige vaccinatieschade terwijl ze niks te vrezen hebben van corona. Bovendien zijn de langetermijngevolgen onbekend, benadrukt Brautigam. Diederik Gommers zei eerder: “De hele covid is peanuts. Ik bedoel, alle jongeren worden er helemaal niet ziek van. Jongens, waar hebben we het over?”

Brautigam: “In welk medisch universum is dit te verantwoorden?”

Hij kon eind 2020 een schip regelen waar honderden coronapatiënten behandeld konden worden. Maar tot zijn frustratie was er geen belangstelling en weigerden meerdere partijen zelfs met hem te praten.

4.9 114 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie waardevol?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

58 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Annette
Annette
1 jaar geleden

Ronald Brautigam stelt de vraag: In welk medisch universum is dit te verantwoorden?

Het antwoord luidt: DIT zou in geen énkel medisch universum te verantwoorden moeten zijn.

Maar helaas is dit allemaal anno 2022 wel het geval.

Wij worden met z’n allen geregeerd door het Grote Kwaad en (helaas) wordt dit nog door té weinig mensen op een goede manier doorzien. DAT is de reden, waarom ZE nog steeds de macht hebben om hun duivelse spelletjes met ons te kunnen spelen.

In het rapport van EudraVigilance wordt gesproken over méér dan 16.000 ernstige bijwerkingen door Pfizer.

Als ik het goed heb, dan zou dat nog maar het topje van de ijsberg zijn. Het is algemeen bekend, dat niet meer dan 1 tot 10% van de gevallen wordt gemeld.

Dit zou te maken hebben met de enorme papierwinkel, die een arts of verpleegkundige moet doorworstelen om een melding te kunnen maken.

Ook zou het moeilijk zijn om altijd het juiste verband te kunnen zien tussen de prik en het resultaat ervan.

Sowieso heb ik het vanaf het begin al idioot gevonden, dat iemand die een prik heeft gehad en binnen twee weken een reactie krijgt (zelfs eventueel dood gaat!) NIET wordt gezien als slachtoffer van de prik.

Dit is natuurlijk doelbewust gedaan om in ieder geval schade binnen twee weken niet op het conto van de farmaceuten te zetten.

Wat IK mij nog steeds niet kan voorstellen, is dat er nog zo vreselijk veel mensen zijn, die dit wat er allemaal gebeurd is en tot op de dag van vandaag nog steeds gebeurt, NIET doorzien.

Je moet toch wel ziende blind zijn en horende doof. Een andere verklaring is er simpelweg niet.

Dat er volwassenen zijn, die alleen maar vanwege een vakantie, zich laten inspuiten met een experimenteel middel…. o.k. Dat moeten zij dan lekker zelf maar weten.

Maar HIER praten wij over miljoenen KINDEREN, die rücksichtslos worden opgeofferd door ouders, die verantwoordelijk zijn voor het wel en wee van deze zelfde kinderen.

Dan praat ik WEL over kinderen tot 12 jaar, want door de overheid is nu ineens bepaald, dat kinderen vanaf 12 jaar ZELF deze beslissing mogen nemen.

Ook DAT is zo krom als een hoepel. Kinderen van 12 mogen geen alcohol drinken, geen sigaretten roken, geen drugs gebruiken. Maar….. als het gaat om een prik te laten zetten, waarvan totaal onduidelijk is wat daar de consequenties van zijn…. DAN mag dat kind ineens zelf beslissen.

Ik heb maar één conclusie: ARME KINDEREN.

Meine
Meine
1 jaar geleden
La Fini
La Fini
1 jaar geleden

De enige oplossing die de criminelen voor ons in petto hebben, DEMOCIDE.
Pas als alle onnodige eters zijn opgeruimd, kan de agenda verder worden uitgewerkt.
NU ACTIE
NU OPSTAAN.
NU de BOEREN STEUNEN.
NU de RIJEN SLUITEN.

Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
1 jaar geleden

TRIEST dat er zoveel DOMME ouders zijn !!

Back to top button
58
0
We lezen graag je reactie!x