CoronaBuitenland

‘Wanneer ik dit in z’n geheel bekijk, hebben we te maken met een ramp van epische proporties’

Help anderen door dit artikel met anderen op je social media te delen!

In januari dit jaar meldde verzekeringsmaatschappij One America dat de oversterfte onder werkende Amerikanen met 40 procent was toegenomen in de tweede helft van 2021. Bij een overstroming die eens in de 200 jaar voorkomt, is er een 10 procent toename van uitkeringen in die leeftijdsklasse, zei Edward Dowd, voormalig portfoliomanager bij BlackRock, in gesprek met De Andere Krant.

Hij wees erop dat de hele verzekeringssector enorme verliezen heeft geleden in de tweede helft van 2021 en het eerste kwartaal van 2022. Sommigen vermoeden wat de oorzaak is, maar velen zijn nog in een staat van ontkenning, omdat ze allemaal zelf de injecties genomen hebben, aldus Dowd.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png
Sterk signaal

De leeftijdscategorie 25-44 jaar zag grofweg een oversterftepiek van 84 procent in de herfst van 2021. Dat is wat je noemt een smoking gun, want deze groep loopt helemaal geen groot risico ernstig ziek te worden van Covid, en precies in de periode waarin vaccinaties verplicht worden, sterven ze met recordaantallen, zei Dowd.

“Niet alle oversterfte hoeft van de vaccins te komen, maar dit geeft wel een sterk signaal,” benadrukte hij.

Aansprakelijk gesteld

Hij voegde toe dat er in een jaar tijd miljoenen arbeidsongeschikten zijn bijgekomen en dat er onder militairen een enorme toename is van arbeidsongeschiktheid, kankers, hartaanvallen en hersenbloedingen.

“Wanneer ik dit in z’n geheel bekijk, hebben we te maken met een ramp van epische proporties,” aldus Dowd.

“Pfizer, Moderna, werkgevers die vaccinatieverplichting hebben opgelegd, ze gaan aansprakelijk gesteld worden. Dit gaat jarenlang voor rechtszaken zorgen,” kondigde hij aan.


4.9 85 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie interessant?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

65 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
snappie
snappie
1 jaar geleden

Geen uitbetaling door verzekering bij gifprik , makkelijk te zien of iemand geprikt is door registratie

snappie
snappie
1 jaar geleden

Geen uitbetaling bij nemen van een gifprik , makkelijk te zien door de registratie die er van is en het gele paspoort

Greet Rieset
Greet Rieset
1 jaar geleden

ik heb nog een verse herinnering aan de bouwfraude, zachte heelmeesters maken stinkende wonden

Merijn Hugens
Merijn Hugens
1 jaar geleden

AANZIENLIJKE TOENAME VAN OVERSTERFTE IN NEDERLAND

Ook de Oversterfte in Nederland is sinds de Start van Operatie Depopulatie Experimentele-Vuilnisbak-VaxxiNazi exponentieel toegenomen…Covid-1984 is zeker niet de oorzaak… maar mogelijk een rechtstreeks gevolg van de Experimentele mRNA-Gentherapie-Vuilnisbak-Nood-VaxxiNazis…

Oversterfte is een relatief begrip en onderhevig aan vele variabelen. Wat we wel weten is dat de oorzaak Niet Corona is….de Overheid aantonen dat de Oversterfte NIET komt door de VacciNazis….

Cijfers van het CBS tonen aan dat er al sinds januari 2021 Elke Week Oversterfte is….er moet inmiddels toch wel bekend zijn wat de daadwerkelijke Doodsoorzaak is…Niet alleen stierven er méér Mensen dan normaal…zo stierven er ook meer Jonge Mensen….daardoor zal in 2021 de gemiddelde levensverwachting met ongeveer 2 jaar afnemen…voor 2022 moeten we nog even geduld hebben…

Er zijn vijf categorieën van mogelijke oorzaken voor de oversterfte, die allemaal voortvloeien uit het COVID-1984-beleid:

  1. Uitgestelde Zorg als gevolg van de Coronamaatregelen…
  2. Psychische Schade en Depressiegevoelens met Zelfmoord tot gevolg, dankzij Lockdowns en het algehele onbehagen…
  3. Directe VacciNazi-Schade vast te stellen tussen 0 en 30 dagen na VacciNazi…
  4. Indirecte Middellangetermijn VacciNazi-Schade als gevolg van immuniteitsafname…
  5. Langetermijn-Schade is tot op heden nog onbekend…

Het RIVM heeft géén verklaring voor de oorzaak van de Oversterfte (zoals gewoonlijk want ze hebben nooit een antwoord)…
“De registratie van bijwerkingen gebeurt door het LAREB en niet door het RIVM.”….van het kastje naar de muur…Het LAREB weigerde ieder commentaar…
   
Bij EUdraVigilance zijn inmiddels tienduizenden sterfgevallen gemeld in verband met de Experimentele COVID-1984-VaxxiNazis en Miljoenen gevallen van Ernstige Schade…Het LAREB meldt maar weinig sterfgevallen na COVID-1984-VaxxiNazi…Slèchts 4% van alle VaxxiNazi-Schade & Sterfte wordt maar gemeld….Niet alleen in Nederland maar ook in de Rest van Europa & Israël is er sprake van een aanzienlijke Toename van Oversterfte…Een zéér Goede Reden voor Volledige Sectie of Obductie van elk Gevaccineerd Sterfgeval lijkt me zo….
 

Back to top button
65
0
We lezen graag je reactie!x