CoronaBuitenland

Coronacriticus van het eerste uur Rashid Buttar vlak voor zijn dood: ‘Ik ben doelbewust vergiftigd’

Help mee door dit artikel met iedereen op je social media te delen!

Dr. Rashid Buttar is donderdag op 57-jarige leeftijd overleden. Hij sprak zich vanaf het begin kritisch uit over de corona-aanpak, met name de experimentele prikken. Omdat zijn berichten vele miljoenen mensen bereikten, werd hij als één van de eersten gecanceld.

Enkele dagen voor zijn dood gaf hij een interview over het echte verhaal achter corona. Hij onthulde onder meer hoe overheden deze agenda gebruiken om vrijheden in te perken en wie er achter zitten. Buttar diende als brigade-arts in het Amerikaanse leger.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

(Video verwijderd? Klik hier...)

Equivalent van 200 coronaprikken

In gesprek met Laura-Lynn Tyler Thompson zei hij dat hij recentelijk is vergiftigd en op de ic is beland. Hij kreeg naar eigen zeggen het equivalent van 200 coronaprikken in zijn lijf.

“Ik heb openlijk gezegd dat je me in het hoofd moet schieten met lood – een kogel – omdat ik het vaccin nooit zal nemen,” aldus dr. Buttar. “Ik ben doelbewust vergiftigd.”

Het hangt volgens hem samen met een CNN-interview dat hij vorig jaar gaf. In dat bewuste interview werd hij door een CNN-journalist uitgemaakt voor gek.

4.9 168 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

54 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
grande
grande
11 maanden geleden

Er zijn zoveel artsen wetenschappers dood of verdwenen. Het is oorlog maar mensen beseffen niet.

Greet Resist
Greet Resist
11 maanden geleden

mijn moeder en mijn broer ook

Merijn Hugens
Merijn Hugens
11 maanden geleden

Het is over het algemeen genomen een vrij normale gang van zaken dat tegenstanders van de Cabal efficiënt en vakkundig uit de weg worden geruimd. Dat is in 2019 ook gebeurt met Kary Mullis, uitvinder van de PCR-Test: Kary Mullis (fanatiek Tegenstander van Anthony Fauci) is op “ geheel natuurlijke wijze overleden” op 7 augustus 2019, zodat ie zou zwijgen als het graf dat deze test hélémáál niet bedoeld is om infectieziekten mee op te sporen. Hoe meer mensen je test, hoe méér positieven ze ermee kunnen creëeren & fabriceren. Postief getest betekend overigens absoluut niet hetzelfde als besmetting, zo werd dat wel voortdurend in de Angstporno van de MK-Ultra-Mainstreammedia gebracht…Deze zogenaamde “Besmettingen” waren enkel bedoeld om de Nederlanders Angst aan te jagen, zodat ze onder drang/dwang en het doen van valse beloftes (dan krijgen jullie je vrijheid terug) de Experimentele Gen-Therapie-Nood-VaxxiNazi van Herr Dokter Hugo Mengele lieten injecteren…
In Nederlandse Laboratoria werd toentertijd de PCR-Test volgens Protocol standaard 40 tot 45 Cycli gedraaid & dat terwijl deze test boven de 30 Cycli al volkomen onbetrouwbaar is zelfs volgens Anthony Fauci…Bij 50 Cycli test zelfs een Banaan Positief…Kortom die hele COVID-1984-PSYOP-Poppenkast hing aan elkaar van Manipulatie, Fraude, Conditionering, Angst, Indoctrinatie, Mind-Control van de Firma List & Bedrog…

Jip
Jip
11 maanden geleden

De verantwoorde lijken achter dit krankzinnige beleid hebben al zo veel verkeerd gedaan dat zij geen uitweg meer zien.

Daarom is hun enige optie om zichzelf nog dieper in de nesten te werken tot gewone mensen daar een einde aan maken.

Back to top button
54
0
We lezen graag je reactie!x