Homepagina » Buitenaards » Dan Aykroyd: “Cover-up rond buitenaardse rassen”
Dan Aykroyd: "Cover-up rond buitenaardse rassen"

Dan Aykroyd: “Cover-up rond buitenaardse rassen”

De Canadese acteur Dan Aykroyd heeft in The HuffPost Show gezegd dat hij vier UFO’s heeft gezien en in buitenaards leven gelooft.

De Ghostbusters-acteur beschreef de vier objecten tot in detail. “Twee van de vier waren zonder twijfel een soort luchtvaartuig,” legde hij uit aan de twee presentatoren. “Het ene had een licht, het andere was helemaal grijs. Het waren structuren – de ene ging heel langzaam, de andere hing boven me.”

“Er waren nog twee die ik vele jaren geleden met mijn vrouw en vrienden in Martha’s Vineyard [Massachusetts] heb gezien,” ging hij verder. “Ze vlogen naast elkaar op 30.000 meter hoogte en gingen heel snel.”

Aykroyd legde ook uit waarom de overheid volgens hem het bestaan van buitenaardse soorten niet wil bevestigen. “Er zijn waarschijnlijk vele soorten die komen en gaan,” zei hij. “De luchtmacht is erg geïnteresseerd. Ze ontkennen het bestaan niet, maar geven het ook niet openlijk toe. Als je dat doet zeg je namelijk dat de dominee, de politieagent op de straat en de president niet de macht hebben, maar dat zij de macht hebben!”

“De samenleving zou helemaal uit elkaar vallen,” voegde hij toe.

9/11

Eind vorig jaar zei Aykroyd ook een UFO op tv te hebben gezien bij het World Trade Center op het moment van de aanslagen op 11 september 2001. Hij zei dat buitenaardse levensvormen weigeren contact te maken met het menselijk ras omdat wij worden gezien als een ‘gewelddadig en afschuwelijk ras’.

“We zijn een gewelddadig ras. Ze willen niets met ons te maken hebben. Ze houden ons in de gaten,” vertelde hij aan The Sunday Times. “Er waren twee witte lichtbollen boven New Jersey toen de tweede toren instortte. Ze waren twee minuten lang op CNN te zien. Ze hebben die beelden daarna nooit meer vertoond.”

[AOL]
0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
4 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
marcelleke
marcelleke
6 jaren geleden

Hoe kan gelijk wie de hoogte bepalen van “iets” waarvan men de afmetingen niet kent ?

riek
riek
6 jaren geleden

die reakties zijn altijd zo onnozel, eigenlijk, als het over ufo’s gaat
als ze er niet zouden zijn, dat was pas raar,
en kijk op geen meterke of een voet, ze hangen er…ze vliegen, maken hoeken en
ik hoop dat ze lol hebben, en ons op meer vredelievende gedachten kunnen brengen,
en dat ze ons ook misschien wat minder betweterig doen worden

Westbound
Westbound
6 jaren geleden

De maximale vlieghoogte van de supersone Raptor-stealth straaljarer is 15 km. Dat is zó hoog, dat je het vliegtuig niet meer ziet. Dan Aykroyd beweert dat hij Ufo’s gezien heeft, die twee maal zo hoog vlogen. Beetje ongeloofwaardig, beste Dan! Maar ik begrijpt je wel; je bent acteur en hoopt natuurlijk je uitgenodigd wordt op erover te spreken. Wedden dat je ook nog een boek gaat schrijven? Dan Aykroyd ruikt gewoon geld!

Henk
Henk
Reactie op  Westbound
6 jaren geleden

Dat er iets gaande is, en wat het is, en hoe iemand het waarneemt, wil niet zeggen dat dit onmogelijk is. We gaan van ons eigen vermogen uit, ons aangeleerde, en een overvloed van meningsverschil, wat resulteert in wat wel, wat niet. Ik heb het idee dat de mensheid met het nieuws van hedendaags,met teveel nieuws overlapt wordt om de realiteit niet te mogen ervaren. Met andere woorden, teveel in het heden, en de rest telt niet mee. Natuurlijk is er meer ,is het groot, klein, en vooral de getallen. We leunen teveel op diegene die de mensheid een spiegel voorhoudt, wat betekent dat we teveel onszelf zien ,als wat wel,wat niet. De tijd, wat is tijd, is maar een fractie in onze beleving, terwijl tijd een heel andere betekenis is toegekend. De tijd zal die zijn als iedereen op dezelfde golflengte zit, en dat de mensheid meer respect voor elkaar hebben, en niet meer,wat wel,wat niet. Mensen worden bewust in verwarring gebracht, met vele uiteenlopende onderwerpen, religieuze opvattingen, enz, waardoor de realiteit opzij wordt geschoven.Hierbij wil ik graag aangeven dat wat iemand als ongeloofwaardig beleeft, niet altijd zo is.Natuurlijk is er meer

x

Check Also

acteur

Wereldberoemde acteur schokt publiek: ‘Ze halen adrenochroom uit kleine kinderen’

Terwijl in Nederland alle ogen gericht zijn ...

testen

Amerikaanse Van Dissel: testen zonder klachten heeft geen zin

Vorige maand zei premier Rutte tijdens zijn ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

4
0
We lezen graag je reactie!x