Buitenaards

Dan Aykroyd: “Cover-up rond buitenaardse rassen”

Help ons door dit artikel met je kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De Canadese acteur Dan Aykroyd heeft in The HuffPost Show gezegd dat hij vier UFO’s heeft gezien en in buitenaards leven gelooft.

De Ghostbusters-acteur beschreef de vier objecten tot in detail. “Twee van de vier waren zonder twijfel een soort luchtvaartuig,” legde hij uit aan de twee presentatoren. “Het ene had een licht, het andere was helemaal grijs. Het waren structuren – de ene ging heel langzaam, de andere hing boven me.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

“Er waren nog twee die ik vele jaren geleden met mijn vrouw en vrienden in Martha’s Vineyard [Massachusetts] heb gezien,” ging hij verder. “Ze vlogen naast elkaar op 30.000 meter hoogte en gingen heel snel.”

Aykroyd legde ook uit waarom de overheid volgens hem het bestaan van buitenaardse soorten niet wil bevestigen. “Er zijn waarschijnlijk vele soorten die komen en gaan,” zei hij. “De luchtmacht is erg geïnteresseerd. Ze ontkennen het bestaan niet, maar geven het ook niet openlijk toe. Als je dat doet zeg je namelijk dat de dominee, de politieagent op de straat en de president niet de macht hebben, maar dat zij de macht hebben!”

“De samenleving zou helemaal uit elkaar vallen,” voegde hij toe.

9/11

Eind vorig jaar zei Aykroyd ook een UFO op tv te hebben gezien bij het World Trade Center op het moment van de aanslagen op 11 september 2001. Hij zei dat buitenaardse levensvormen weigeren contact te maken met het menselijk ras omdat wij worden gezien als een ‘gewelddadig en afschuwelijk ras’.

“We zijn een gewelddadig ras. Ze willen niets met ons te maken hebben. Ze houden ons in de gaten,” vertelde hij aan The Sunday Times. “Er waren twee witte lichtbollen boven New Jersey toen de tweede toren instortte. Ze waren twee minuten lang op CNN te zien. Ze hebben die beelden daarna nooit meer vertoond.”

[AOL]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel interessant?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

4 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
marcelleke
marcelleke
8 jaren geleden

Hoe kan gelijk wie de hoogte bepalen van “iets” waarvan men de afmetingen niet kent ?

riek
riek
8 jaren geleden

die reakties zijn altijd zo onnozel, eigenlijk, als het over ufo’s gaat
als ze er niet zouden zijn, dat was pas raar,
en kijk op geen meterke of een voet, ze hangen er…ze vliegen, maken hoeken en
ik hoop dat ze lol hebben, en ons op meer vredelievende gedachten kunnen brengen,
en dat ze ons ook misschien wat minder betweterig doen worden

Westbound
Westbound
8 jaren geleden

De maximale vlieghoogte van de supersone Raptor-stealth straaljarer is 15 km. Dat is zó hoog, dat je het vliegtuig niet meer ziet. Dan Aykroyd beweert dat hij Ufo’s gezien heeft, die twee maal zo hoog vlogen. Beetje ongeloofwaardig, beste Dan! Maar ik begrijpt je wel; je bent acteur en hoopt natuurlijk je uitgenodigd wordt op erover te spreken. Wedden dat je ook nog een boek gaat schrijven? Dan Aykroyd ruikt gewoon geld!

Back to top button
4
0
We lezen graag je reactie!x