CoronaBuitenland

‘Ongekende aantallen’ dode baby’s gaan rechtstreeks van ziekenhuis naar crematorium: ‘Er is iets heel erg mis’

Help ons door deze info met vrienden op je socials te delen!

Begrafenisondernemer John O’Looney uit de Engelse stad Milton Keynes hoort van collega’s dat er op dit moment heel veel baby’s sterven. Hij spreekt van ‘ongekende aantallen’.

Eén van zijn collega’s, Wesley, liet eerder weten dat er zoveel baby’s sterven dat de lichaampjes worden bewaard in koelcellen die bedoeld zijn voor volwassenen. O’Looney vroeg zich af waarom zijn telefoon niet roodgloeiend staat. Bij hem hebben zich in ieder geval nog geen ouders gemeld, zei hij in gesprek met Maria Zeee.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Nog nooit eerder gebeurd

Vorige week ging hij naar het crematorium, waar op het informatiebord de namen stonden van baby’s die waren overleden. Opmerkelijk genoeg stond het Milton Keynes University Hospital in alle gevallen vermeld als de begrafenisondernemer. “Dat is voor zover ik weet nog nooit eerder gebeurd.”

Het wordt stilgehouden

O’Looney sprak een medewerker van het crematorium en die zei dat ze rechtstreeks van het ziekenhuis naar het crematorium gaan. Er komt dus geen begrafenisondernemer meer aan te pas. “Het wordt stilgehouden.”

Iets heel erg mis

Hij zei verder dat de dode baby’s per zes of acht worden binnengebracht. “De rillingen lopen over mijn rug bij die aantallen. Jaren geleden kwamen er één, twee of drie per maand binnen. Normaal gesproken sterven er bijna geen baby’s. Dus als ze per zes of acht worden binnengebracht, is er iets heel erg mis.”

4.8 110 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

99 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Geen schaap
Geen schaap
1 jaar geleden

Die spuitjes werken geweldig goed, om de slapende schapen om zeep te helpen. Wacht de komende herfst maar af, als ambulances en lijkwagens af en aan rijden. Het is ruim 1,5 jaar geleden dat ik al schreef dat begrafenisondernemers gouden tijden tegemoet kunnen gaan zien. Dit is nog maar het begin. En zegen jezelf dat je je niet hebt laten overhalen om die spuit te nemen.

Buurman van 65: dubbel ingespoten. Plots falen van nieren. Vochtophoping. Heeft het altijd koud. Geen eetlust. Altijd moe.

Buurvrouw van 90. 4x ingespoten, en toch ‘corona’ gekregen. Moe, hoesten, geen eetlust. 4x ingespoten en toch gekregen. Ze wilde de 5e gaan halen. Als de eerste 4 niet werken, zou de 5e dan wel werken ?

Ik. niet ingespoten. Niet moe, energie ten over, gezonde eetlust, altijd buiten en fietsen en zwemmen en heb nergens last van !

Mokum
Mokum
1 jaar geleden

Heel deze video bekeken. Dat er iets mis is zullen de meeste Nederlanders wel weten. Maar zoals John O’Loonet zelf zegt: “They are too busy with social media instead of this problem.” Maar dat is al decennia het probleem. Mensen komen pas in opstand, niet als de shit de fan raakt, maar hun eigen huishouden. Geen medelijden met mensen die vakanties boven hun eigen lichaamsgezondheid stellen.

Merijn Hugens
Merijn Hugens
1 jaar geleden

Misschien dat het handig is om die aantallen bij te houden?

Arie N
Arie N
1 jaar geleden

Laten we maar niet naar de bekende weg vragen waardoor dit komt.
Onderhand is die een ieder wel bekend.

Back to top button
99
0
We lezen graag je reactie!x