Homepagina » Het Complot » Russische tv ontmaskert Rothschilds en Nieuwe Wereldorde. Dit onthullende nieuwsitem doet veel stof opwaaien
Russische tv ontmaskert Rothschilds en Nieuwe Wereldorde. Dit onthullende nieuwsitem doet veel stof opwaaien

Russische tv ontmaskert Rothschilds en Nieuwe Wereldorde. Dit onthullende nieuwsitem doet veel stof opwaaien

Toen de Amerikaanse bankier David Rockefeller eerder dit jaar overleed, besteedde de Russische tv aandacht aan een andere internationale bankiersdynastie: de Rothschilds.

Op Rusland-1 kwamen alle belangrijke complottheorieën rond de steenrijke bankiersfamilie voorbij.

Er werd geclaimd dat de Rothschilds onderdeel zijn van een internationaal, joods complot om de wereld over te nemen.

Rente

De commentaarstem verwijst naar een speciale galerij in het British Museum die gewijd is aan de rijkdommen van Ferdinand Rothschild. Hij was vooral geïnteresseerd in goud en diamanten.

De familie maakte een fortuin door rente te heffen op gouden munten van Duitse hertogen en later door bankspeculaties.

Ze begonnen de centrale banken in Europa op te kopen. In de 19e eeuw werd wel gekscherend gezegd: “Je hebt een Brits rijk, een Pruisisch rijk, een Russisch rijk en de Rothschilds.”

De Rothschilds hebben op dit moment een belang in de Amerikaanse Federal Reserve, de Bank of England en tientallen andere grote banken in de wereld.

Gouden regel

Het gaat hier om de rijkste en meest mysterieuze familie ter wereld, aldus de commentaarstem.

De Rothschilds hebben een gouden regel: houd de familietegoeden te allen tijde geheim. Deze regel is nog nooit overtreden.

Het vermogen van de familie wordt geschat op 3,5 biljoen dollar, wat nog meer is dan het Britse bbp, klinkt het.

Oorlog

De Duitse publicist Christoph Hörstel zei over de familie:

Je hebt een kolossale invloed als je de rijkste familie ter wereld bent. De Rothschilds weten precies hoe de politiek werkt en wat er gaat gebeuren. Twee eeuwen geleden zei Gutle Schnapper, de vrouw van Rothschild: “Als mijn echtgenoot geen oorlog wil, zal er geen oorlog zijn.”

Met andere woorden: zij bepalen wanneer er oorlog wordt gevoerd en wanneer niet.

Vervolgens verschijnt een spotprent in beeld waarop een varken (Rothschild) te zien is dat biggetjes zoogt. De biggetjes zijn MI6, IS/Mossad, Al Qaida, de CIA, Israël en Boko Haram.

Er wordt opgemerkt dat de spotprent in veel landen verboden is.

Doodvonnis

Tijdens de Napoleonistische oorlogen leenden de Rothschilds geld aan zowel de keizer als aan het Oostenrijkse leger. Ze rekenden uiteraard rente.

Toen tsaar Nicolaas II van Rusland op bezoek was in Frankrijk maakte hij kennis met één van de Rothschilds, vertelt de Russische historicus Joeri Vorobievski.

Die deed de tsaar een voorstel: Wij nemen je centrale bank over en in ruil daarvoor betalen we je schulden af.

De tsaar zei ‘nee’ en deed een stap terug. “Ik denk dat ik zojuist mijn eigen doodvonnis heb getekend,” voegde hij toe.

Vlak daarna vond de Russische Revolutie plaats.

BBC

De Rothschilds hebben vele invloedrijke massamedia in handen, waaronder de Franse krant Libération, The Economist, de Daily Telegraph en de BBC.

De topman van de BBC is bijvoorbeeld Marcus Agius, schoonzoon van één van de Rothschilds.

De Rothschilds worden gezien als de drijvende kracht achter de schaduwmacht, die al eeuwenlang over de wereld heerst.

Bilderbergconferentie

Deze schaduwmacht komt ieder jaar bijeen tijdens de Bilderbergconferentie, klinkt het.

De mainstream media schilderen de Rothschilds af als hardwerkende filantropen. Hun motto is dan ook: wie informatie beheerst, beheerst de wereld.

[MEMRI]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Henk B schreef:

  Ratten zijn het.

  26 likes
 • Ernieeduard schreef:

  In de naam van het geld en het systeem het kapitalisme en geloof worden de meeste moorden gepleegd op aarde. Wie dit beheert is de grootste moordenaar van de laatste 50 000 jaar. Maar wie geld heeft, heeft ook veel macht en komt overal onder uit, anders wordt je uit het systeem gezet en dat betekend dat je arm bent tot dat je sterft. Dus je werk met ze mee of je wordt gestraft dat kan met oorlogen, economische, financieel en dat je nooit meer ergens aan de bak komt en dat ze met schulden achter je aan blijven lopen tot dat je de hand aan je zelf geeft.

  Oplossing; stoppen met dit systeem, maar dat zal niet makkelijk zijn want dat betekend dat de rijke (kapitaal) het meeste te verliezen heeft.

  28 likes
 • Rini schreef:

  Langszaam ruimt onze Putin ze allemaal op 🙂 🙂 🙂 lang leven de echte leider Putin een man met ZWAAR karakter.

  22 likes
 • Helen schreef:

  Putin maakt ook gewoon deel uit van de vrijmetselaars: https://pbs.twimg.com/media/BUKLy7UCEAAAHsk.jpg
  Het is het aloude verdeel en heers spel.

  4 likes
  • faya schreef:

   Dat goedkope gefotoshop, daar kun je werkelijk van alles en nog wat mee echt laten lijken, gaap.
   Alweer zo’n door een msm’mer in elkaar geflanst plaatje.
   Ze zijn er maar druk mee, met anderen hardnekkig overtuigen, wat hun beroep trouwens is.

   6 likes
 • War on Error schreef:

  Nogal een onthulling. Staat uitvoerig in de wereldliteratuur beschreven, al een eeuw of zo.
  Zegt dus vooral veel over ons Staatsonderwijs, en Staatomroep.

  1864: President Abraham Lincoln discovers the Tsar of Russia, Alexander II (1855 – 1881), was having problems with the Rothschilds as well as he was refusing their continual attempts to set up a central bank in Russia.
  President Lincoln asks the Tsar for help in the Civil War and the Tsar sent part of his fleet to anchor off New York and the other part off California.
  The Tsar made it clear to the British, French and Spanish that if they attacked either side, Russia would take the side of President Lincoln. Lincoln subsequently won the Civil War.
  1865: In a statement to Congress, President Abraham Lincoln states,
  “I have two great enemies, the Southern Army in front of me, and the financial institution in the rear. Of the two, the one in my rear is my greatest foe.”
  Later that year President Lincoln is assassinated.

  14 September 1901, President McKinley’s droom voor “the future of humanity”
  door de aanleg van deze VS-Russische spoorlijnen die de macht van het Britse Rijk zou aantasten werd verijdeld door het neerschieten van de president. – en zijn faniek pro-Britse vice-President die zo aan de macht kwam en niet alleen het plan van tafel veegde, maar het geld dat hiervoor door het Congress was gereserveerd, te stoppen in het doorgraven van Panama – voor het kanaal dat nodig was voor eindeloze oorlogsvoering over de hele wereld cq. globalisering.

  In 1901 laten ze Mc.Kinley vermoorden.
  Een paar jaar later gaat de Tsaar van Rusland er ook aan; met zijn vrouw en kinderen erbij (1917) – een eeuw geleden diet jaar.

  1913: monopolie op de geldcreatie, door misleiding van president Wilson; Fed Reserve opgericht.
  1914: The Rothschilds have control of the three European news agencies, Wolff (est. 1849) in Germany, Reuters (est. 1851) in England, and Havas (est. 1835) in France.

  Ze financieren de Bolsjewiekse Revolutie, Lenin en de communistische internationale. (nu de VN).

  ca. 60 milj. (Christelijke) Russen worden vaak onmenselijk behandeld, uitgehongerd, oorlogen ingejaagd, afgeslacht, of geexecuteerd: Aleksandr Solzhenitsyn in his work, “Gulag Archipelago, Vol 2,” On page 79 of this book he even names the administrators of this the greatest killing machine in the history of the world.

  1920: Winston Churchill writes in an article in the Illustrated Sunday Herald, dated February 8th,
  “From the days of Illuminati leader Weishaupt, to those of Marx, to those of Trotsky, this wordwide consiracy has been steadily growing”

  reached a point of world control by 1885, and its London policy group, the Royal Institute of International Affairs, as the policy makers for what has essentially been since 1900, re-established colonial government in the United States.
  The colonial, or occupation, government, functions primarily through the Council on Foreign Relations,
  Bron: The Rockefeller Syndicate by Eustace Mullins.

  8 likes
  • Freba schreef:

   Overigens is de R.K. Kerk daar debet aan. Voor de opkomst van de familie Bauer – dit werd later Rothschild, vanwege een rood schildje boven de deur van het pandjeshuis destijds- was bij wet van de Kerk verboden om rente te vragen voor leningen. En laat deze familie daar nou “op ingesprongen zijn”. Er is vast een dealtje gemaakt ergens in Rome, zodat de kerk ook lekker mee kon profiteren. Ook bij het Judaisme en alles wat daarvan afgeleid is, komt de zon niet voor niets op.

   2 likes
 • dna schreef:

  Die clay rockafeller met zn tientallen blootfoto’s van zn kinderen. Deze getikten zetten de toon voor de massa omdat mensen opkijken ofzo tegen dat g.r. tuig. Deze figuren zijn serieus echt slecht, misschien nog erger dan dat. Zoveel doden, moorden, diefstallen….

  8 likes
 • peter schreef:

  “Het vermogen van de familie wordt geschat op 3,5 biljoen dollar, wat nog meer is dan het Britse bbp, klinkt het”

  Niet te weinig, maar een andere schatting rept net zo makkelijk over een bedrag dermate groot dat wanneer verdeeld over de gehele aardbevolking, iedereen 70 miljoen dollar op zijn rekening bijgeschreven zou krijgen.

  7,5 miljard x 70 miljoen dollar komt neer op 525 miljoen miljard dollar, dat komt neer op 525.000 biljoen dollar. Maar ach, laat de waarheid dan eens ergens in het midden liggen…

  Deze familie is letterlijk de grootste, maar vooral ook helaas volledig uitgezaaide kanker, die onze hele wereld totaal verziekt!

  7 likes
 • Helen schreef:

  En tja, hoe Putin met kinderen omgaat is op zijn minst nogal vreemd:
  https://m.youtube.com/watch?v=nd2Z3nXnLD0

  4 likes
  • faya schreef:

   De nieuwe machthebbers zullen net zoals de deep state sektes van hoog tot laag ook allemaal ‘signs’ verzonnen hebben, waar zijn matties aan kunnen herkennen wat hij bedoelt.
   Waarschijnlijk wilde Putin ze hier te kennen geven ”Pizzagate goes public” want het is inderdaad zoals we hierboven lezen, public gegaan.

   2 likes
 • Cas schreef:

  Ze zijn al ver voor dat de moderne beschaving al aan de macht… en waren ook diep geïnfiltreerd in alle grote wereld machten . Van Romeinen ttot farao’s.

  Met alleen een doel…..

  5 likes
 • richard schreef:

  Mooi verhaal, maar uiteindelijk heeft deze familie alleen maar macht omdat de wereld zo op geld belust is. Deze familie zou geen enkele macht bezitten zo lang wij mensen niet om geld en aanzien geven. Maar het begint bij jezelf, zolang jezelf nog steeds deze familie ziet als slecht en daarover oordeelt ben je nog altijd in hun macht van “geld is belangrijk” “je moet rijk zijn om iets te zijn”… Dus stop met oordelen en geef niet om geld, dan pas raak je deze familie op de plaats waar ze geen verweer kunnen treffen.

  5 likes
 • War on Error schreef:

  Mooi vb. van ‘spin’. Klopt niet. De familie is kwaadaardig. Lokt de argeloze burger in de vallen die zij opzetten. Niet gepast daar luchtig over te doen, zo’n dooddoener er tussen te knallen.

  We kunnen onze ogen niet langer blijven sluiten, dat is gelijk zelfvernietiging. Dit zijn geen grappen. Niks verzonnen, noch overdreven. Informeer uzelf.

  Terwijl wij slapen, maken zij grote stappen:
  “We have operating within our government and political system … a well-organized political-action group in this country, determined to destroy our Constitution and establish a one-party state….
  It operates secretly, silently, continuously to transform our Government….
  This group … is answerable neither to the President, the Congress, nor the courts.
  It is practically irremovable.” — Senator William Jenner, 1954 speech

  Unaffected by elections. Unaltered by populist movements. Beyond the reach of the law.
  , as recent documents by the FBI reveal, this shadow government—also referred to as “The 7th Floor Group”—may well have played a part in who will win the White House this year.

  Wie goed het ‘Nieuws’ beluisterd kan ‘horen’ hoe het Journaal behendig dit toedekt. De coup in het Witte Huis waar we nu getuige van zijn, wordt ‘geframed’ als doortastend leiding geven.

  Journalisten die echter wel de achtergronden onderzoeken komen al snel uit bij de bezettingsmacht achter de schermen in de VS:
  Domestic surveillance.
  Global spying.
  Militarized police state.
  Domestic drones.
  Endless wars.

  So the next time you find yourselves despondent over the 2016 presidential candidates, remember that it’s just a puppet show intended to distract you from the silent coup being carried out by America’s shadow government.
  https://www.counterpunch.org/2016/10/26/a-deep-state-of-mind-americas-shadow-government-and-its-silent-coup/

  Kijk, dit verzwijgt onze Staatsomroep – de bypass van Congress-controle op de Buitenland politiek door de geheime bezettingsmacht:
  “Unhappy with Tillerson, Trump set up a White House team to sideline the State Department and scuttle the nuclear deal.”
  Colum Lynch is Foreign Policy’s U.N.-based senior diplomatic reporter
  http://foreignpolicy.com/2017/07/31/how-the-trump-administration-broke-the-state-department/

  NOW THE GOVERNMENT CAN LEGALLY KILL CHRISTIANS
  Bill Dannemeyer U.S. Congressman, 1979-1992
  a set of monstrous rules, called the Noahide Laws,
  On March 20, 1991, President George H.W. Bush, a supposed Christian, signed the bill into law.
  . It was then deceitfully “passed” by “Unanimous Consent” on March 5, 1991, by voice vote with almost NO ONE there and NO RECORD made of their names or how they voted.
  On March 20, 1991, it was signed by President George H. W. Bush and became Public Law 102-14. http://www.takebackourrights.org/docs/Christians-full%20page.html

  Dergelijke listen zie je in toenemende mate ook bij ons in de politiek opduiken.
  doordrukken verdrag van Maastricht, Lissabon; soevereiniteitsoverdracht aan ESM, dito middels de quasi ‘vrij’handelsMONSTERverdragen – 6 juli jl. is het EU-Japan MONSTERverdrag doorgedrukt, incl. ISDS.
  “Japan wilde geen eens ISDS, ISDS is in het verdrag gestopt omdat de EU-lobbyisten het er graag in wilde, gewoon omdat het zo lekker winstgevend is voor het grootbedrijf.”
  zie: https://langleveeuropa.nl/2017/07/gevaar-jefta-volgende-megalomane-eu-handels-verdrag/

  Logisch, immers de EU is opgezet door de bezetter, de CIA – om Europa aan een touwtje te krijgen, hebben en houden.

  Sta toe nóg iets toe te voegen, dat de puzzel completer maakt.
  De propaganda van onze staatsomroep is zo goed, dat dat opzich de oplettende kijker hints geeft.
  Waarom dan niks over de achtergronden van die Kelly. Een generaal die hoogste adviseur van de president wordt – is dat normaal dan? Maar niks, ze duiken er niet in. Dekken het toe.
  Er is van alles aan de hand met en rondom die man:

  Moéten wij weten, want grote gevolgen voor de ‘burger’oorlog waarvoor weer Europa als slagveld is gekozen door de globalisten:

  “Western Hemispheric Institute for Security Cooperation (WHINSEC) — a notorious training school for Latin American military officials, previously known as School of the Americas, which boasts John Kelly as a board member.

  Despite clear evidence of police involvement in extrajudicial assassinations, SOUTHCOM continues to facilitate”
  [Navarro:]“I admire Gen. Kelly. Inclusive leader. Knows brown, black, and white all bleed the same.” (I’ll bet he does, having seen the blood of so many Colombians and Hondurans staining his own hands.)
  https://jacobinmag.com/2016/12/trump-kelly-homeland-security-southcom-colombia-honduras

  De rest kunt u zelf wel raden, natrekken, ontmaskeren. De tijd dringt.

  2 likes
 • x

  Check Also

  biden

  Zoon Joe Biden gelinkt aan ‘prostitutie- of mensensmokkelnetwerk’

  Hunter Biden, de zoon van de Democratische ...

  maan

  Er is beslist iets gaande op de maan, maar wat?

  Midden in de coronacrisis heeft de regering-Trump ...

  >