Gezondheid

Berna kreeg tot haar schrik de diagnose lymfatische leukemie. Dankzij dit wondermiddel heeft ze nergens meer last van

Help door dit met anderen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Berna van Campen had diarree en regelmatig last van hoofdpijn. Tot haar schrik kreeg ze de diagnose chronische lymfatische leukemie.

Op een gegeven moment kwam er een man haar winkel binnen die zelf wietolie maakte vanwege zijn kanker. Berna begreep dat dit geen toeval was en vroeg gelijk om een flesje.

Ze begon het direct te gebruiken en voerde haar dosering op naar ‘oorlogssterkte’; drie maal zeven druppels per dag.

Geen uitzaaiingen

Omdat ze niets anders deed tegen de ziekte verwachtte ze bij controle haar doodvonnis te horen, maar tot ieders verbazing herstelden haar bloedwaarden.

Haar hematoloog vertelde haar dat haar milt niet vergroot was, ze geen uitzaaiingen had en dat haar bloedwaarden flink gezakt waren.

Volgens Berna is dat te danken aan de wietolie. “Ik heb niks anders gedaan,” zei ze. “Ik voelde dat het goed was voor mijn lichaam.”

Iedere Nederlander

Binnen drie weken waren haar bloedwaarden weer normaal. Inmiddels heeft Berna nergens meer last van.

“Ik vind eigenlijk dat iedere Nederlander voor het onderhoud van het lichaam even een paar druppeltjes zou moeten nemen en dan gaat er een wereld voor je open,” zei ze nog.

[Stichting Mediwiet]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info waardevol?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
4 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
peter
peter
4 jaren geleden

Helaas Berna, wietolie verhandelen is verboden, dus zullen zieke medelanders eerst moeten stoppen met het consumeren van de gewone media die hun dit wonder onthouden, opdat ihun wereld eindelijk voor ze open kan gaan.

Rene
Rene
4 jaren geleden

bijna goed, er is dus nooit kanker bij haar vast gesteld, ze had het bijna pffffff

Sean
Sean
4 jaren geleden

Vreemd (not) dat de meeste sceptische/niet zo aardige reacties over cannabisoliegebruik zelden worden geleverd door mensen die ervaringsdeskundig zijn. Een trol zo af en toe daargelaten. En ja, ik zweer bij het spul. Se an.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

4
0
We lezen graag je reactie!x