Mens en Dier

Deze Fransman leert bijen honing maken van cannabis: “Het is goed voor de gezondheid”

Help anderen door deze informatie met kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Velen noemen hem een genie. Een 39-jarige Fransman, die zichzelf voorstander van medicinale cannabis noemt, heeft zijn bijen getraind om honing te maken van cannabis.

De man, die zichzelf Nicolás Trainerbees noemt, werkt naar eigen zeggen al 20 jaar met bijen. Hij beweert ze te kunnen ‘trainen’ om van vrijwel alles honing te maken.

‘Cannahoning’

“Ik heb bijen getraind om verschillende dingen te doen, zoals het verzamelen van suiker uit fruit, in plaats van bloemen,” legt hij uit. Nicolás zegt al van jongs af aan een passie te hebben voor de natuur. De bijen verzamelen de hars van de cannabisplant en maken er in de bijenkorf honing van.

Hij noemt de cannabis-honing die de bijen produceren ‘cannahoning’. “Ik was al enige tijd op de hoogte van de heilzame werking van bijenproducten, zoals honing en was, en de voordelen van cannabis,” zegt hij.

Voedsel

De ‘cannahoning’ heeft volgens Nicolás een bloemige aroma en kleur en is ‘goed voor de gezondheid’. Hij zegt dat de bijen alle varianten accepteren.

“De bijen die de cannahoning produceren worden niet beïnvloed door de cannabinoïden, zoals THC, omdat ze geen endocannabinoïde systeem hebben,” legt Nicolás uit. “Het is voor de bijen gewoon een vorm van voedsel.”

In onderstaand filmpje komen de bijen in actie:

LOOK… Bees Making Honey From Cannabis!Bees Making Honey From Cannabis!Read more: http://www.shawnjason.com/bees-make-honey-from-cannabis/

Geplaatst door Reality Alteration Services by Shawn Jason op dinsdag 1 maart 2016

[Shawn Jason]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit interessant?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

19 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Jan
Jan
7 jaren geleden

Deze Nicolás Trainerbees is een fantast een aandacht zoeker een bij laat zich niet sturen zoals deze gek beweerd. Een kul verhaal wat goed over komt bij ondeskundige mensen maar een iemker weet wel beter.

Mieke Koller
Mieke Koller
7 jaren geleden

Hallo,

Mijn vraag is waar je die canahoning kunt kopen?

mvg Mieke

exegese
exegese
7 jaren geleden

Zou zo maar een meer dan geniale combinatie kunnen zijn. Ik zie reikhalzend uit naar onderzoeksresultaten en toepassingsmogelijkheden.

sad
sad
7 jaren geleden

De mensheid is een UITROEIER! Bijen Hommels en Vlinders zijn binnen no time UITGEROEID!
De mens is de enige alles vernietigende klote parasiet dat op aarde rondloopt!
Arme Aarde met zijn mooie dieren en natuur en Biosfeer alles wordt snel tempo naar de kl*te geholpen door de mens! echt BAH!

Back to top button
19
0
We lezen graag je reactie!x