Buitenaards

Ruim 1200 Australiërs vragen om advies na buitenaards contact

Help anderen door deze informatie met jouw vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Meer dan 1200 Australiërs hebben om advies gevraagd nadat ze naar eigen zeggen buitenaardse wezens hadden ontmoet of UFO’s hadden gezien.

Therapeut Mary Rodwell begon bijna 20 jaar geleden een praatgroep in de Australische stad Perth nadat een patiënt van haar overtuigd was dat buitenaardsen contact met hem hadden opgenomen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/06/pensioen-gestolen.png

Sindsdien hebben meer dan 1200 Australiërs, waaronder ruim 400 mensen uit West-Australië, haar om advies gevraagd. Voor sessies rekent Rodwell niets of een vrijwillige donatie. Ze heeft het nu drukker dan ooit. Het afgelopen jaar nam een recordaantal mensen contact met haar op.

Ruimteschip

De 65-jarige grootmoeder zei dat het gaat om mensen uit alle lagen van de bevolking: mannen en vrouwen van alle leeftijden, huisvrouwen, kinderen, boeren, studenten, leraren, advocaten, doktoren, hoogleraren en zelfs psychologen. De meesten van hen hebben tot op de dag van vandaag buitenaards contact.

De auteur van het boek Awakening gaf toe dat het voor de meeste mensen bijna niet te geloven is, maar benadrukte dat het bewijs zich wereldwijd opstapelt.

“Het lijkt allemaal nogal op de X-Files, maar we leven in een universum met miljarden sterren en het is onwaarschijnlijk dat we het enige leven zijn,” aldus Rodwell, die drie jaar geleden naar Queensland verhuisde.

Ze zei dat contactees ongeveer 60 soorten buitenaardsen hebben gemeld. In veel gevallen gaan mensen ook aan boord van een ruimteschip.

Langzame desensibilisatie

“Een lichtstraal neem ze mee in een klein schip dat ze naar het moederschip brengt,” zei ze. “Aanwezigheid. Felle lichten. Ze worden op een tafel gelegd waar bepaalde medische handelingen worden verricht.”

“Ze leren ook allerlei dingen aan boord van de schepen,” ging ze verder. “Sommigen maken de reizen bewust mee, met name kinderen. De meesten zijn een tijdlang weg en vinden vreemde vlekken op hun lijf, alsof er een microscopische operatie is verricht. Sommigen dragen piepkleine implantaten met zich mee.”

Ze zei dat buitenaardsen zich aan de mensheid tonen als onderdeel van een ‘langzame desensibilisatie’. Ze voegde toe dat het leger en de overheid in contact staan met buitenaardsen en technologie hebben bemachtigd waaronder glasvezel, nachtkijkers, Teflon en digitale chips.

De Australian Medical Association van West-Australië wilde niet reageren, maar een psychiater uit Perth riep iedereen die meende buitenaards contact te hebben op medische hulp te zoeken en zich te laten onderzoeken.

Bron: Theaustralian.com.au

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

9 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Wasbeertjuh
Wasbeertjuh
11 jaren geleden

Heeft U ET gezien? Bel dan 0900-ETPHONE!

Aardebewoner
Aardebewoner
11 jaren geleden

Ik wil als advies wel eens weten of die buitenaardsen ook koffie lusten. Ik heb al zoveel potten koffie in de gootsteen laten weglopen omdat ik de koffie voor ze klaar had staan vanwege het feit dat ik bezoek van de Galactische Federatie verwachtte. Misschien is een pot groene thee een beter idee ? Graag advies.

kengai
kengai
11 jaren geleden

De laatste zin is weer ronduit belachelijk, je moet dan medische hulp gaan zoeken, kunnen ze je weer medicijnen verkopen en je geestelijk plat leggen, want je bent natuurlijk stapel gek en het kon eens besmettelijk zijn.
Laat mensen in hun waarde, jij kunt ook niet bewijzen dat ze dat niet mee hebben gemaakt.

petra
petra
11 jaren geleden

DOE ER IETS MEE!!!

http://siriusdisclosure.com/evidence/

doc filmpjes enz. online
alle bewijzen.. !!
wees de eerste
groet petra

Back to top button
9
0
We lezen graag je reactie!x