CoronaMens en Dier

Rutte pas in 2025 verhoord over corona: ‘Koren op de molen van complotdenkers’

Help door dit artikel met jouw kennissen op je social netwerk te delen!

De parlementaire enquête over de aanpak van de coronacrisis is pas vanaf 2025 toe aan openbare verhoren met ministers en virologen, zo heeft het AD vernomen.

Binnenkort stuurt de Tijdelijke commissie Corona haar onderzoeksplan naar de Tweede Kamer. Betrokkenen verwachten dat het onderzoek nog jaren voortsleept.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

De komende twee jaar wordt dossieronderzoek verricht en voert de commissie gesprekken achter de schermen. Pas vanaf mei 2025, na de Tweede Kamerverkiezingen, zullen de openbare verhoren beginnen. Verwacht wordt dat onder anderen Hugo de Jonge, Mark Rutte, Jaap van Dissel en Ernst Kuipers zullen worden gehoord.

Dit is bewust zo geregisseerd

“De grootste politieke, maatschappij-ontwrichtende en economische crisis die ontstond door foute aannames, verkeerde modellen en een volstrekt verkeerde inschatting van het virus en tegelijkertijd de eindverantwoordelijken die zich pas in 2025 hoeven te verantwoorden? Ouderen stierven in eenzaamheid, scholen moesten gedwongen dicht, de jeugd lijdt en leed (ook door zelfmoorden) en sinds 2021 (toen dat virus al over het hoogtepunt heen was) is er sprake van een grote oversterfte die maar niet onderzocht wordt,” reageert auteur en spreker Hans van Tellingen.

Frans van den Mosselaar twittert: “Dit is bewust zo geregisseerd. Tegen die tijd heeft niet één van het trio nog actieve herinnering aan de coronamaatregelen. Het is om te janken met dit kabinet.”

Partij voor de Dieren-raadslid Paul Blom zegt: “Rutte wordt pas in mei 2025 verhoord over corona. Wat denken jullie? Is hij dan nog premier? Na mij de zondvloed? Mosterd na de maaltijd?”

Rijkelijk laat

“Dit is koren op de molen van de complotdenkers,” stelt organisatieadviseur Hans de Boer.

Huisarts Els van Veen vraagt zich af: “Ligt hier niet een taak voor het Openbaar Ministerie? Een openbaar verhoor van onder anderen Hugo de Jonge in 2025 lijkt me rijkelijk laat?”

4.8 105 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

125 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Groffe gerda
Groffe gerda
1 jaar geleden

Deze mensen zullen nooit vervolgd worden voor daden,net zoals in 45 de nazi s zijn nooit weggeweest en gewoon door gegaan!!

roro 237
roro 237
1 jaar geleden

Met dit soort van grote misdaden tegen de mensheid moet men meestal 75 jaar wachten!

Jeff
Jeff
1 jaar geleden

Wel weer een opstekertje voor het bestaansrecht van de AIVD toch? Kunnen ze straks nog meer verbieden.

waterman
waterman
1 jaar geleden

Dit zwijn per direkt aan pakken en niet 2025.

Back to top button
125
0
We lezen graag je reactie!x