CoronaMens en Dier

Huisarts Rob Elens vandaag voor medisch tuchtcollege om voorschrijven ‘verboden’ coronamiddel: ‘Zeldzame held’

Help mee door dit met je kennissen op je social netwerk te delen!

Huisarts Rob Elens moet vandaag om 14.00 uur voor het medisch tuchtcollege verschijnen. Waarom? Hij schreef coronapatiënten ‘een verboden middel’ voor. Ook ‘weigerde’ hij mensen te vaccineren als ze geen geïnformeerde toestemming gaven.

De Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd (IGJ) heeft een aantal klachten ingediend tegen de huisarts, die patiënten succesvol behandelde met hydroxychloroquine in combinatie met zink. Dat mocht niet van de inspectie.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

De inspectie nam ook aanstoot aan een brief die Elens had opgesteld, waarin hij patiënten wees op de gevaren van het AstraZeneca-vaccin tegen corona.

Doodziek

De huisarts krijgt veel steun. “Eén van de weinige artsen die zich aan zijn eed hield,” reageert Viruswaarheid-voorman Willem Engel. “Door ivermectine en hydroxychloroquine heeft hij levens gered. Dat hij zich moet verantwoorden voor een tuchtcollege laat wel zien dat het medisch systeem doodziek is.”

FVD-voorman Thierry Baudet schrijft op Twitter: “Honderd procent steun voor Rob Elens. Integere en deskundige arts die het coronabedrog als één van de eersten ontmaskerde en als één van de zéér weinigen zijn ambtseed daadwerkelijk gestand deed door hydroxychloroquine en ivermectine te geven aan mensen die covid hadden, waardoor ze vrijwel direct beter werden.”

“Zij deden meer dan onze regering tegen corona: mensen werden gewoon genezen,” stelt datawetenschapper Henk Leerssen. Wetenschapper Marc Jacobs voegt toe: “Ik geloof dat informed consent dus verleden tijd is.”

Stél je voor dat Covid-19 genezen zou worden

“Rob Elens is een zeldzame held,” zegt filosoof Adriaan Beenen. “Laten we om hem heen gaan staan.”

Huisarts Els van Veen noemt corona een ‘verdienmodel voor politici’ en is van mening dat de inspectie zich als Inquisitie heeft laten gebruiken. “En dan huisartsen zoals Rob Elens verketteren, ‘op hun vestje spugen’ en de inspectie op hen afsturen, als ze in overleg met de patiënt medicijnen voorschreven. Want stél je voor dat Covid-19 genezen zou worden.”

Uit vrijgegeven Wob-documenten is gebleken dat ministers De Jonge en Van Ark achter huisartsen als Rob Elens aanzaten.

4.8 184 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel waardevol?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

167 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
semper amici
semper amici
1 jaar geleden

ik heb zelf hydroxychlorequine gemaakt met wat zink pilletjes. Na drie dagen weer vrolijk verder gaan, met mijn leven. Mensen die -helaas – zich bang hebben laten maken hebben de doodstraf gekregen. Alleen beseffen ze het nog niet!

Julia
Julia
1 jaar geleden

Zeer veel respect voor huisarts Rob Elens. Hij heeft velen geholpen en velen wakker gemaakt.

Never.
Never.
1 jaar geleden

Gewetenloos tuig dat achter huisarts Rob Elens aanzit. Ik kan het niet anders omschrijven.

Brugje
Brugje
1 jaar geleden

Onze nieuwe wereld wordt voorbereid en vorm gegeven door deze helden! Ik wou dat ik zo’n integere huisarts had!!!

Back to top button
167
0
We lezen graag je reactie!x