Binnenland

Belastingdienst onder vuur: ‘Stop met dit woke geneuzel’

Help anderen door deze informatie met anderen op je social media te delen!

De socialmedia-accounts van de Belastingdienst staan volledig in het teken van Pride. Overal prijkt de Progress Pride-vlag. Veel mensen zetten er vraagtekens bij.

“Als overheidsinstantie vinden we het belangrijk om ons uit te spreken voor de gelijke rechten van LHBTQI+’ers. Daarom varen we voor de vierde keer mee op de Dutch Government Pride-boot aanstaande zaterdag tijdens de Canal Parade in Amsterdam,” schrijft de Belastingdienst op social media.

---Lees verder na dit advertentieblokje---

Bij het bericht staat een foto van de Dutch Government Pride-boot.

Handel nou eerst die toeslagenaffaire eens fatsoenlijk af

“In plaats van politiek activisme te bedrijven, zouden jullie het ook af kunnen handelen met de toeslagenouders,” reageert rechtsfilosoof Raisa Blommestijn.

Ze vindt dat overheidsinstanties gewoon hun werk moeten doen in plaats van zich bezig te houden met allemaal deugprojecten, transpropaganda en het verspreiden van de woke-ideologie. “Zo klaar met de regenboogideologie die ons overal door de strot wordt geduwd.”

“Handel nou eerst die toeslagenaffaire eens fatsoenlijk af,” voegt hoogleraar Ewald Engelen toe.

Stop met dit woke geneuzel

Telegraaf-journalist Wierd Duk vraagt zich af of er nog neutrale en functionerende overheidsdiensten zijn.

“De Belastingdienst moet gewoon haar werk doen voor alle belastingbetalers. Wij wachten nog steeds op teruggave over het jaar 2021 (dat snap ik nu wel). Besef dat u zo uw geloofwaardigheid te grabbel gooit en alleen maar woede opwekt. Stop met dit woke geneuzel,” stelt huisarts Els van Veen.

Emeritus hoogleraar Jos Teunissen wijst erop dat de Belastingdienst onbereikbaar is en naar eigen zeggen onvoldoende capaciteit heeft om de hem toebedeelde taken adequaat uit te voeren. Medewerkers van de Belastingdienst hebben het te druk met deugpronken tijdens de Canal Pride, aldus Teunissen.

Sexy moves op een bootje belangrijker dan gezinnen helpen

Willem Engel vraagt of de blauwe envelop ook regenboogkleuren krijgt. “Wellicht met hamer en sikkel, wel zo makkelijk.”

Emeritus hoogleraar Paul Cliteur vindt dat de Belastingdienst zich als ‘overheidsinstantie’ verre dient te houden van politiek activisme.

Toeslagenouder Kristie Rongen trekt op social media fel van leer tegen de Belastingdienst. “Weten jullie wat hier zo achterlijk aan is? Dat jullie minimaal 13 wetten hebben overtreden en mensenrechten vele malen hebben geschonden in het toeslagenschandaal. Maar sexy moves op een bootje zijn belangrijker dan gezinnen helpen die echt in nood zitten.”

4.8 207 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie waardevol?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

141 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Greet Resist
Greet Resist
11 maanden geleden

toen ik vanmiddag inlogde bij de bank kreeg ik ook al zo’n pedo promotie vlag onder m’n neus, ze zitten ook overal

Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
11 maanden geleden

Transgender BULLSHUT moet eruit…LHBTQI wordt straks illegaal verklaart..EN WERELDWIJD VERBODEN

IER
IER
11 maanden geleden

Tja, ook dit is voorspeld door de Ierse zieneres. Pas op voor man uit het oosten, die het goed zal kunnen vinden met de leiders van godsdiensten en wereldleiders. Zal komen met vrede als de oorlog in Europa uit de hand loopt. Aldus voorspellingen. Dat iedereen zich voorbereidt op de waarschuwing.

Hugo
Hugo
11 maanden geleden

Dat zijn rake commentaren, en 100% waar. Feestvierende LBTI en nog wat.. deugambtenaren, Rot op uit die gore woke deug ideologie. en Gaat GVD aan het werk. Wij de bevolking betalen jullie luie flikkers om je werk goed te doen en niet om met een wokesprookje mee te doen.

Back to top button
141
0
We lezen graag je reactie!x