Graancirkels

Vitamine A-graancirkel gevonden in papaverveld Wiltshire

Help door dit met jouw kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Op zondag is nabij Ogbourne Down in het Britse Wiltshire een graancirkelformatie gevonden met de structuurformule van retinolzuur, carbonzuur van vitamine A.

Vitamine A is een vet-oplosbaar vitamine die in het lichaam kan worden gemaakt van bèta-caroteen. Daarom wordt het ook wel pro-vitamine A genoemd.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/06/pensioen-gestolen.png

Vitamine A is van belang voor de opbouw van haarvaten en daarmee voor de gezondheid van alle cellen. Het is een bouwsteen van het lichtgevoelige pigment rodopsine dat voorkomt in de staafjes in het netvlies van de ogen.

Vitamine A graancirkel

Retinoïde

Bèta-caroteen uit de rode klaprozen in het veld wordt in het lichaam omgezet in retinol oftewel vitamine A. Het kan in de lever worden opgeslagen van waaruit het indien nodig beschikbaar komt voor de aanmaak van vitamine A.

Tretinoïne of retinolzuur wordt in de geneeskunde gebruikt om acne, melasma, huidkanker, psoriasis en dermatoheliosis te behandelen. Het is een eerste generatie retinoïde.

Vitamine A graancirkel

Retinoïden zijn bio-organische verbindingen die een aantal belangrijke functies hebben in het lichaam, waaronder bij het zien, de regulatie van celontwikkeling en -differentiatie, de groei van botweefsel, het immuunsysteem en bij de activatie van tumorsuppressorgenen.

Bron: Cropcircleconnector.com

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

34 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
kin 22-kin229
kin 22-kin229
11 jaren geleden

wat een onzin!!! nu is het ondertussen wel duidelijk dat deze graaancircels niet echt zijn, voornamelijk door die opvallende sporen door het gras van een tractor of andere machine en 2 WTF vitamine A? uuh wat willen zij er mee duidelijk maken? of zo dom dat die diegene die ons wat wwijs wilt omaken over graancirkels dat hij zo dom is dat hij zichzelf verraad “door de mens gemaakt’ of misschien wel door aliens onder de aarde die ons proberen mind te controlen.. ofzo met andere woorden ze proberen ons links te laten kijken terwijl het eigenlijk rechts moet zijn.. en de sterren aan de hemel veel mooier laten lijken dan de hemel op aarde.. we hebben het hier te doen en niet daar buiten, zoals je het ook bij jezelf moet zoeken en niet buiten. op een dag zijn mensen het beu met deze desinformatie, het geeft mij geen goed gevoel in ieder geval. maar dat er meer is dan hier op aarde voelt wel als zekerheid aan.

amber
amber
11 jaren geleden

Zou het zijn dat we vitamine A moeten gaan innemen alsgevolg van de zonneuitbarstingen als bescherming? Mss een tip van onze vrienden.

Wim van Dijk
Wim van Dijk
11 jaren geleden

Ik zie hier de doorsnede van het oog. Klopt mijn waarneming.

groet,

wim van dijk

Wim van Dijk
Wim van Dijk
11 jaren geleden

Ik zie hier ook de doorsnede van oog. Klopt mijn waarneming

Back to top button
34
0
We lezen graag je reactie!x