Homepagina » Graancirkels » Vitamine A-graancirkel gevonden in papaverveld Wiltshire
Vitamine A graancirkel

Vitamine A-graancirkel gevonden in papaverveld Wiltshire

Op zondag is nabij Ogbourne Down in het Britse Wiltshire een graancirkelformatie gevonden met de structuurformule van retinolzuur, carbonzuur van vitamine A.

Vitamine A is een vet-oplosbaar vitamine die in het lichaam kan worden gemaakt van bèta-caroteen. Daarom wordt het ook wel pro-vitamine A genoemd.

Vitamine A is van belang voor de opbouw van haarvaten en daarmee voor de gezondheid van alle cellen. Het is een bouwsteen van het lichtgevoelige pigment rodopsine dat voorkomt in de staafjes in het netvlies van de ogen.

Vitamine A graancirkel

Retinoïde

Bèta-caroteen uit de rode klaprozen in het veld wordt in het lichaam omgezet in retinol oftewel vitamine A. Het kan in de lever worden opgeslagen van waaruit het indien nodig beschikbaar komt voor de aanmaak van vitamine A.

Tretinoïne of retinolzuur wordt in de geneeskunde gebruikt om acne, melasma, huidkanker, psoriasis en dermatoheliosis te behandelen. Het is een eerste generatie retinoïde.

Vitamine A graancirkel

Retinoïden zijn bio-organische verbindingen die een aantal belangrijke functies hebben in het lichaam, waaronder bij het zien, de regulatie van celontwikkeling en -differentiatie, de groei van botweefsel, het immuunsysteem en bij de activatie van tumorsuppressorgenen.

Bron: Cropcircleconnector.com

Gerelateerd:

 

+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

34 reacties

 1. wat een onzin!!! nu is het ondertussen wel duidelijk dat deze graaancircels niet echt zijn, voornamelijk door die opvallende sporen door het gras van een tractor of andere machine en 2 WTF vitamine A? uuh wat willen zij er mee duidelijk maken? of zo dom dat die diegene die ons wat wwijs wilt omaken over graancirkels dat hij zo dom is dat hij zichzelf verraad “door de mens gemaakt’ of misschien wel door aliens onder de aarde die ons proberen mind te controlen.. ofzo met andere woorden ze proberen ons links te laten kijken terwijl het eigenlijk rechts moet zijn.. en de sterren aan de hemel veel mooier laten lijken dan de hemel op aarde.. we hebben het hier te doen en niet daar buiten, zoals je het ook bij jezelf moet zoeken en niet buiten. op een dag zijn mensen het beu met deze desinformatie, het geeft mij geen goed gevoel in ieder geval. maar dat er meer is dan hier op aarde voelt wel als zekerheid aan.

  0 likes
 2. Zou het zijn dat we vitamine A moeten gaan innemen alsgevolg van de zonneuitbarstingen als bescherming? Mss een tip van onze vrienden.

  0 likes
 3. Ik zie hier de doorsnede van het oog. Klopt mijn waarneming.

  groet,

  wim van dijk

  0 likes
 4. Ik zie hier ook de doorsnede van oog. Klopt mijn waarneming

  0 likes
 5. Dus allemaal aan de (biologische) wortelen.

  0 likes
 6. ik zie hier ook de doorsnede van een oog. Klopt mijn waarneming

  0 likes
 7. Ik heb nog geen artikel hierover kunnen vinden op Niburu, dus bij deze.

  Ufo tijdens opening olympische spelen

  http://www.huffingtonpost.com/2012/07/29/ufo-over-olympics-opening_n_1716887.html

  0 likes
 8. Percy, Niburu heeft er nog niks over gepost omdat het niet gaat om UFO’s. Die witte ronde dingen in de lucht zijn vliegende camera’s die de olympische spelen vastleggen.
  Je ziet ze constant door het beeld vliegen tijdens b.v. de Kajak races en ook tijdens de ceremony zijn ze meerdere malen in beeld geweest. http://dailyhouse.com/2012/06/21/2012-olympics-brought-to-you-by-skynet-flying-robot-cameras-to-cover-games/

  0 likes
 9. [quote name=”Percy”]Ik heb nog geen artikel hierover kunnen vinden op Niburu, dus bij deze.

  Ufo tijdens opening olympische spelen

  http://www.huffingtonpost.com/2012/07/29/ufo-over-olympics-opening_n_1716887.html%5B/quote%5D
  Goed opgemerkt!!Bedankt voor de link!!En lezers de link is het bekijken waard!!!

  0 likes
 10. Gerrit graancirkel

  [quote name=”kin 22-kin229″]wat een onzin!!! nu is het ondertussen wel duidelijk dat deze graaancircels niet echt zijn, voornamelijk door die opvallende sporen door het gras van een tractor of andere machine en 2 WTF vitamine A? uuh wat willen zij er mee duidelijk maken? of zo dom dat die diegene die ons wat wwijs wilt omaken over graancirkels dat hij zo dom is dat hij zichzelf verraad “door de mens gemaakt’ of misschien wel door aliens onder de aarde die ons proberen mind te controlen.. ofzo met andere woorden ze proberen ons links te laten kijken terwijl het eigenlijk rechts moet zijn.. en de sterren aan de hemel veel mooier laten lijken dan de hemel op aarde.. we hebben het hier te doen en niet daar buiten, zoals je het ook bij jezelf moet zoeken en niet buiten. op een dag zijn mensen het beu met deze desinformatie, het geeft mij geen goed gevoel in ieder geval. maar dat er meer is dan hier op aarde voelt wel als zekerheid aan.[/quote]
  ja joh blijf lekker debunken

  0 likes
 11. respect voor al! Wat is dom wat is slim Is hoe je naar kijkt sommigen zijn gemaakt door mensen schijnt maar waarom zon boosheid een ieder moet zelf erin geloven toch? Ik ben best bereid om vitamine A tot me te nemen kan nooit kwaad

  0 likes
 12. @1 – kin22-kin229: die ‘sporen’ in het gras maken een tekening van een doorsnede van een oog… even beter kijken (hoe toepasselijk hier!)

  0 likes
 13. Die zogenaamde UFO boven het stadion was de Goodyear Zeppelin van NBC Olympics.

  Die cirkelt daar steeds rond om verslag te doen van de activiteiten.

  0 likes
 14. [quote name=”Abel”]Die zogenaamde UFO boven het stadion was de Goodyear Zeppelin van NBC Olympics.

  Die cirkelt daar steeds rond om verslag te doen van de activiteiten.[/quote]
  Maar voor iemand die niet weet wat hier rondvliegt, is het een UFO.-))))

  0 likes
 15. [quote name=”Abel”]Die zogenaamde UFO boven het stadion was de Goodyear Zeppelin van NBC Olympics.

  Die cirkelt daar steeds rond om verslag te doen van de activiteiten.[/quote]
  Wat het is weet ik niet, maar een Zeppelin vol waterstof in de buurt van vuurwerk? Mmm, ik weet het niet…

  0 likes
 16. Dat het om een zgn blimp zou gaan, dat verhaal ken ik nu inmiddels wel.

  Vergelijk:

  http://www.youtube.com/watch?v=YJb0EZZa12Y&feature=player_embedded

  met
  http://www.youtube.com/watch?v=fqlzTWRd-7s

  Waar zijn de knipperlichten en de oplichtende koeieletters gebleven? Bekijk ook de enhanched video van de ufo eens goed:
  http://www.youtube.com/watch?v=1JdI5TxLejA&feature=player_embedded

  0 likes
 17. tsja het is nogal logisch..Mensen die niks te doen hebben verzinnen op een avond een graancirkel te maken van Vit.A, om zo de wereld is flink in de maling te nemen dus die gaan zoveel tijd en energie erin steken en daarna monitoren of het vitamine A gebruik in de wereld is toegenomen en zo ja lachen ze zich echt rot..,of nee sterker nog die gasten hebben een wortelfabriek en zagen hun omzet dalen dus vandaar….

  Ook logisch…, Het AD gaat een artikel over een UFO plaatsen want die weten natuurlijk niks van ronde vliegende camera’s en zeppelins.

  Las net ergens dat ze 4 augustus komen bij de O.S. Van mij mogen ze komen( de echte dan) ben die non believers meer dan zat.

  0 likes
 18. [quote name=”Incy”][quote name=”Abel”]Die zogenaamde UFO boven het stadion was de Goodyear Zeppelin van NBC Olympics.

  Die cirkelt daar steeds rond om verslag te doen van de activiteiten.[/quote]
  Wat het is weet ik niet, maar een Zeppelin vol waterstof in de buurt van vuurwerk? Mmm, ik weet het niet…[/quote]
  Klein detail: sinds de ramp met de Hindenburg wordt er geen waterstof meer gebruikt in Zeppelins. Dat is pas sinds een jaar of 75 dus…..

  Tegenwoordig wordt helium gebruikt of hete lucht.

  0 likes
 19. Wow! “Retinoic acid found in Poppyseeds..”
  Dat veld staat volgens mij rood van de Klaprozen! = Poppy´s

  0 likes
 20. oeps, stond ook al in de tekst lees ik nu..
  Het is in ieder geval een bijzondere formatie met een positieve boodschap.

  0 likes
 21. [quote name=”Gerrit graancirkel”]
  ja joh blijf lekker debunken[/quote]

  Ja joh, lekker alles geloven wat er op internet wordt gezet.

  0 likes
 22. Een belangrijke aanwijzing op onze mogelijkheid vitamine A via het zonnelicht op te nemen. Ondanks dat de zon intensief is, neem onbeschermd zonder creme op je huid deze kostbare licht via je huid in je op. Neem gerust daarvoor 10 tot 20 minuten de tijd. naar gelang je huid dat kan verdragen!Gelijktijdig kun je vlak voor zonsopgang of zonsondergang het licht van de zon (met enige training) rechtstreeks op je netvlies van je ogen opnemen (sungazing).
  Neem dit licht gelijk met een glimlach in je ogen op met de gedachte dat via je ogen alle cellen in je lichaam worden bereikt!

  0 likes
 23. Het voorlaatste CH3 ootje wijst naar beneden ipv omhoog.
  Is dan toch geen vit. A lijkt mij.

  0 likes
 24. [quote name=”padja”]Het voorlaatste CH3 ootje wijst naar beneden ipv omhoog.
  Is dan toch geen vit. A lijkt mij.[/quote]

  moet POOTJE zijn haha.

  0 likes
 25. Ik heb niet veel verstand van cirkels. Zou dit niet willen betekenen dat mensen aandacht moeten schemken aan de 1e (basis) chakra (wortel chakra)
  De Wortelchakra heeft te maken met het verbinden met de grond.

  0 likes
 26. [quote name=”Gio”]Ik heb niet veel verstand van cirkels. Zou dit niet kunnen betekenen dat mensen aandacht moeten schenken aan de 1e (basis) chakra (wortel chakra)
  De Wortelchakra heeft te maken met het verbinden met de grond.[/quote]
  (Wortels zijn rijk aan bètacaroteen, dat in het lichaam wordt omgezet in vitamine A.)

  0 likes
 27. “papaverveld”….Pfffff.

  Een graanveld met klaprozen!

  0 likes
 28. Papaver en klaproos is hetzelfde.

  0 likes
 29. @22 te grappig.Er zijn dus mensen die denken dat graancirkels door mensen gemaakt worden?!? Omg Die denken dat er allemaal idioten s’nachts bezig zijn om hele mooie graancirkels te maken.Wanneer worden zulke mensen wakker vraag je je soms wel eens af.Die zelfde gastjes die denken dus warrigschijnlijk ook dat ufo’s niet bestaan lol 🙂 die hebben teveel naar gtst gekeken en dat soort shit,en poetsen met fluoride voor 100% want dat fluorde een levensgevaarlijk gif is geloven ze ook niet en dat aspartaam en alle kunstmatige zoetstoffen zeer kankerverwekkend zijn geloven ze ook niet en dat cannabis ongezond en verslavend is enz zelfs dat je er bovendien slechter van gaat autorijden weten ze wel 100% zeker.Het resultaat van 40 jaar censuur.Nu is het tijd om wakker te worden.Wakker worden wakker worden wakker worden.

  0 likes
 30. @25 Ze moeten toch wat verzinnen om de frontpage vol te krijgen…en maar hopen dat niemand het ziet. Goed gezien 🙂

  0 likes
 31. Niet voor het een of ander hoor, maar hij klopt niet met de aards – wetenschappelijke formule. We zien wat we willen zien, ook in dit geval. Dat vit a en caroteen belangrijk zijn voor de gezondheid is bekend. De native people wisten dit en pasten die kennis al toe. natrium, calcium, magnesium en kalium, dat is belangrijk voor je DNA. Magnesium wordt structureel in het dagelijks voedingsadvies te laag gehouden. Wil je wat extra’s doen ivm bewustwording en lichamelijk herstel, silicea slikken, kiezelzuur.

  0 likes
 32. [quote name=”amber”]Zou het zijn dat we vitamine A moeten gaan innemen alsgevolg van de zonneuitbarstingen als bescherming? Mss een tip van onze vrienden.[/quote]

  Welke vrienden? Angst stimuleren, afwachten, manipulatie, onmacht, tekort schieten, minderwaardig, beperkt, afhankelijkheid??? je wordt aan een lijntje gehouden, door wie??? Met de huidige technologie… jij bent een aarde-mens, jij alleen beslist wat je wilt, het is jouw leven en planeet. maak er wat van hier, droom je toekomst en geef je leven niet uit handen aan iets waarvan je de waarheid niet echt weet door eigen ervaring. Er is constant beïnvloeding en uitstel, aub blijf bij jezelf, je talenten, jouw eigenheid.

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

We maken met z’n allen veel te ...

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

Schokkend: Meer dan 124 miljoen kinderen dreigen vroeg te sterven

Er is een ware crisis gaande, die ...

internist

Internist deelt belangrijke informatie over coronavaccin: ‘Dit beangstigt me’

Internist Carrie Madej doet naar eigen zeggen ...