Buitenland

Schaamteloze corruptie: hoe het bedrijf van Philip May, de man van de Britse premier, kapitalen verdiende aan de Syrische aanvallen

Help door dit met je kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Philip May, de echtgenoot van de Britse premier Theresa May, werkt voor een bedrijf dat de grootste aandeelhouder is van wapenfabrikant BAE Systems. De prijs van dat aandeel schoot na de recente aanval op Syrië omhoog.

Het bedrijf waar hij voor werkt, Capital Group, is ook de op één na grootste aandeelhouder van Lockheed Martin, de Amerikaanse wapenfabrikant die wapensystemen, vliegtuigen en logistieke hulp levert.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Ook de aandelenkoers van Lockheed schoot na de aanval, die werd goedgekeurd door de Britse premier, de lucht in.

Geprofiteerd

Tijdens de aanval vuurden de Britten voor 6,3 miljoen pond aan Storm-Shadow-raketten af richting Syrië. Deze raketten worden gemaakt door BAE Systems.

In een item voor BBC Newsnight zei parlementslid Andrew Tyrie dat ‘Philip duidelijk fungeert als adviseur voor Theresa’.

Op deze manier beïnvloedt Philip de besluiten die de Britse premier neemt. Ondertussen werkt hij dus voor een bedrijf dat juist heeft geprofiteerd van Britse militaire actie.

Fortuin

Door militaire actie in Syrië te steunen helpt premier May het bedrijf van haar echtgenoot een fortuin te verdienen.

Capital Group kon kapitalen verdienen omdat de partner van één van hun medewerkers zonder goedkeuring van het Britse parlement luchtaanvallen liet uitvoeren.

Schaamteloze corruptie

Dit mogen we niet laten gebeuren, schrijft The Swamp. Het is duidelijk de Britse premier de belangen van de werkgever van haar man behartigt, niet die van het volk.

Philip May is een perfect voorbeeld van de schaamteloze corruptie in onze maatschappij.

Foto: Firebrace Wikimedia Commons

[RT]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel interessant?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

17 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Gladiator
Gladiator
6 jaren geleden

Ik wil het eigenlijk niet meer horen, dat politici CORRUPT zijn en liegen dat ze barsten. Maar wat ik eigenlijk wil opmerken is het volgende.

Hoe is het in Godsnaam mogelijk dat zo’n oude lijken welke al met 1 voet in het graf of in de oven staan nog steeds zo geldgeil zijn.

Denken ze dat ze dat laatste stukje leven nog een deuk in een pakje boter kunnen slaan. Dit is gewoon zielig!
Daarbij wil ik ook nog opmerken dat hij ook nog eens getrouwd is met dat wijf dat zich premier van Engeland noemt wat alles behalve benijdenswaardig is.

Hoeveel geld moet zo’n ouwe zak nog hebben alvorens een andere psychopaat zijn plek inneemt en dan als volgende met ditzelfde spelletje begint.

Ik hoop dat het duidelijk is dat geld niet voor niets het slijk der aarde wordt genoemd en dat vind ik eigenlijk een belediging van deze verschrikkelijk mooie Aarde!!

Gladiator

salvar
salvar
6 jaren geleden

@galdiator

volkomen met je eens.
zelfs als ze de laatste adem uitblazen denken ze nog aan hun bezit.
we mogen hopen dat er iets bestaat als een schepper of zo en dan maar hopen dat ze ergens naar toe gaan waar het bloedheet is.

Louise
Louise
6 jaren geleden

Hee Gladiator alles goed met u ? ….. tja hetzelfde als alle perverse rijken….. Macht, geestelijke leegheid , geen gevoels leven, geen spirituele ontwikkeling ! Eigenlijk moet je diep medelijden hebben met zulke mensen…. Geld verdienen en rijk zijn is geen schande, leef lekker zou ik zeggen, maar op dat niveau van teveel is er teveel perverse prikkel en weinig emotie….. Dus kan je in het rijke Midden-Oosten hele steden bouwen bv……..zo kan ik door gaan… Maar weet je wat ik nou zo wonderlijk vind, dat zoveel mensen daar ontzag voor hebben en dat bewonderen…… daar zijn er nog veel meer van, dat is pas ernstig ……..Uiteindelijk bepaalt de mens wat iets mag kosten, Kunst, sieraden , ik vind het allemaal belachelijk , maar daar kikken de meeste mensen wel op…….. dus blijf lekker bij jezelf , het leven met een lach en een traan……… Bovendien wil jij al die valse vrienden niet, groet Louise

Denker
Denker
6 jaren geleden

En maar liegen en bedriegen de NWO is we steaks boor de elite ze creeren oorlogen ziektes dampen zodat er straks naar verluid nog maar een half miljard mensen over zijn dan komt het volgende de onderlinge strijd er kan er maar 1 de baas zijn vervolgens moeten er nog meer verdwijnen ( nu heeft niemand meer garanties) om zo ver te komen hebben ze iedereen altijd belazerd, dus vertrouwen ze elkaar niet meer en creeren ze vervolgens de zelfde ellende als waar wij nu mee te maken hebben. Ik ben niet interressant genoeg voor ze als gewone arbeider, daarom hoop ik als ze dit doorzetten dat ze zichzelf ook vernietigen in hun honger naar macht.

Back to top button
17
0
We lezen graag je reactie!x