Great ResetMens en Dier

Eva Vlaardingerbroek haalt hard uit naar Barbara Baarsma: ‘We moeten deze communisten à la minute cancelen’

Help mee door deze info met kennissen op je social media te delen!

Dinsdag was politiek commentator Eva Vlaardingerbroek te gast bij GB News, waar ze onder meer sprak over de ideeën van econoom Barbara Baarsma van de Rabobank over een persoonlijk CO2-budget voor iedere Nederlander.

Dit sluit perfect aan op de plannen die de mensen van het World Economic Forum voor ons in petto hebben, zei Vlaardingerbroek. “Het is neo-feodalisme. Dat is wat het is.”

Na de ontstane ophef zei de Rabobank dat het slechts een ‘gedachte-experiment’ is. “Dat hebben we eerder gehoord,” aldus Vlaardingerbroek. Ze merkte op dat de communistische ideeën van Baarsma niet in goede aarde vielen.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Rood scherm

Presentator Mark Steyn wees erop dat een vice-president van een Canadese bank onlangs vrijwel precies dezelfde uitspraken heeft gedaan als Baarsma. “Alles wordt gecentraliseerd zodat we ‘de planeet kunnen redden’. We houden bij hoeveel kilometer je hebt gereden in je auto, of je misschien te vaak op vakantie bent geweest naar de Griekse eilanden, of je te veel cheeseburgers eet,” zei Steyn.

“Het grote nadeel – en ik hoop dat mensen dit gaan inzien – is dat de overheid je kan buitensluiten. Wil je een hamburger kopen? Rood scherm. Nee, Mark, niet voor jou. Die vlucht? Niet voor jou. Maar wel in ruil voor geld. Ze zijn heel open en eerlijk over wat hun doel is,” benadrukte Vlaardingerbroek.

Donder op uit ons privéleven

Volgens haar moeten we hier fel tegen ageren. “We moeten deze communisten à la minute cancelen en zeggen: donder op uit ons privéleven. Ik laat jullie niet bepalen wat ik eet en waar ik ga of sta.”

Op Twitter liet ze in niet mis te verstane bewoordingen weten op wie ze doelde. “Ik heb het tegen jou, Barbara Baarsma,” schreef ze.

De show van Steyn was dinsdagavond het best bekeken programma op de Britse tv en versloeg zelfs BBC News, Sky News en TalkTV. “Dit laat zien dat mensen het zat zijn om voorgelogen te worden door de mainstream media. Ze willen de waarheid in plaats van overheidspropaganda,” stelt Vlaardingerbroek.

4.8 151 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info goed?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
140 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Bep
Bep
6 maanden geleden

Welk commentaar zal Eva nu weer krijgen? Steeds meer komt er vrij over de “complot” reset echter er blijft een te grote groep mensen denken dat dit complot is en blijft. Hup prik erin en verstandelijke reden eruit!

Heksenwaag
Heksenwaag
6 maanden geleden

Alleen die blik in de ogen van dat reptiel zegt mij al genoeg. Vaak met dit soort lui te maken gehad. Ze voelen zich compleet verheven en snappen gewoon echt niet waar ze mee bezig zijn. Volledig ontkoppeld van de werkelijkheid draven ze met z’n allen door. Voortdenderend in de SCHWABTREIN. Welkom in de hunger games. Er is maar 1 oplossing maar dat kan ik hier niet schrijven. We weten allemaal wel wat er moet gebeuren om dit te stoppen.

Annette
Annette
6 maanden geleden

En HIER zie je dus precies waar het in Nederland zo ongelooflijk fout gaat.

Nota bene een Nederlandse politiek commentator als Eva Vlaardingenbroek zie je overal ter wereld haar verhaal, namens ons natuurlijk, doen, maar NIET op de Nederlandse televisiekanalen.

Wat een mazzel, dat Eva de Engelse taal zo goed beheerst. Daardoor kan zij dus haar verhaal loud and clear vertellen. En als je dan leest, dat dat programma op GB News beter bekeken wordt dan programma’s op de andere zenders, dan is duidelijk, dat in grote delen van de wereld dit een absoluut hot item is.

ALLE mensen hier in Nederland zouden zo’n programma moeten zien, maar dat zit er natuurlijk absoluut niet meer in. Wij moeten dom en onwetend gehouden worden.

Gelukkig hebben wij, wakkeren genoeg bronnen om ons te laten informeren.

Wat betreft die Barbara Baarsma: té hypocriet voor woorden wat zij allemaal uit haar strot laat komen.

Verder heb ik hier niets meer over te zeggen, aangezien ik dan in herhalingen zou vallen.

Henk
Henk
6 maanden geleden

Ik heb van het begin af aan gezegd dat dit een samenleving wordt a la The Hungergames.
Lees het boek/ de boeken. Kijk de film/films.
Zo gaat onze toekomst eruit zien als dit niet gestopt wordt.
Willen we dat ???
Ik denk het niet !!!

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

140
0
We lezen graag je reactie!x