Homepagina » Natuur en Milieu » Het is een schande. Kijken: Australische senator maakt gehakt van uitspraken klimaatactiviste Greta Thunberg
Het is een schande. Kijken: Australische senator maakt gehakt van uitspraken klimaatactiviste Greta Thunberg
Foto: European Parliament CC BY 2.0 Wikimedia Commons

Het is een schande. Kijken: Australische senator maakt gehakt van uitspraken klimaatactiviste Greta Thunberg

De Zweedse klimaatactiviste Greta Thunberg is een tiener zonder levenservaring die alleen maar dingen zegt die anderen in haar hoofd hebben gestopt. Dat heeft de Australische politica en senator van Queensland Pauline Hanson gezegd.

“Wat kinderen tegenwoordig op school leren is erg eenzijdig en onevenwichtig,” zei ze in het tv-programma The Kenny Report op Sky News.

“Dit is waarom kinderen worden geconfronteerd met angstgevoelens en paniekaanvallen, en denken dat de wereld binnenkort zal vergaan,” voegde ze toe.

Einde

Hier moet een einde aan worden gemaakt, vindt de senator.

Ze houdt de volwassenen die om Thunberg heen staan verantwoordelijk voor wat er nu met kinderen gebeurt.

Van de media hoeven we volgens Hanson niets te verwachten. Zij zullen Thunberg geen strobreed in de weg leggen ‘omdat ze links zijn en hun eigen agenda doordrukken’.

Schande

“Het debat over klimaatverandering is oneerlijk en onevenwichtig,” benadrukte de politica van de One Nation-partij.

En als je hier iets van zegt, word je geridiculiseerd en door de mangel gehaald, aldus Hanson, toevoegende dat media en politici hun beweringen niet kunnen staven met feiten en continu angst zaaien.

“Het is een schande,” benadrukte ze.

Bekijk het filmpje hieronder:

[Sky News Australia]


Vind je deze info belangrijk? Deel het dan met anderen op Social Media
meld je nu aan op onze gratis pushmeldingen!
Aanmelden
Want we publiceren binnenkort niet meer op social media!
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

12 reacties

 1. Gisteren in Arnhem, 400 door linkse engnekken gehersenspoelde scholieren met fanatieke uitstraling demonstreren in het centrum.
  Die docenten zijn nog de ergste, die lopen rond als of ze god zijn.
  Dit gaat echt uit de hand lopen als je mij vraagt, de tijd waarin we leven wordt steeds gekker en gevaarlijker.

  46 likes
 2. hendrikusbatelomeus grovendaals

  ik ben het wel met greta eens haar toekoms zal niet veel beter zijn dan voorspeld de schreeuwers die haat spuwen zijn bang voor hun eigen hagje simpel zat ,triest

  6 likes
  • En die toekomst zijn zij voor zich zelf aan het vergallen door schreeuwend te eisen dat alles afgebroken moet worden.. De jeugd van vandaag is de meest verkwistende en consumerende jeugd ooit geweest. Thuis willen zij steeds meer, en zo niet dan staat het huis op de kop, maar buiten schreeuwen zij om minder. Laat hen bij zichzelf beginnen en hun smartphone weg doen en hun kleding verruilen voor eerlijke kleding in plaats van al die kunststof kleding made in Azie. Nee, maar dat staat zich druk te maken om onzichtbare zaken zoals stikstof en co2, in plaats zich druk te maken over alle zichtbare zaken waar wat mis mee is. En ondertussen hebben zij totaal niet in de gaten dat zij schreeuwen om de afschaffing van de welvaart en de instelling van de dictatuur. Het overwicht van de schreeuwende minderheid.
   Ik voorspel dat de meesten onder hen over 20 jaar spijt als haren op hun kop hebben dat zij ooit op een plein loze leuzen hebben staan schreeuwen. Want dan zijn zij er achter dat zij compleet zijn bedonderd en verraden.

   25 likes
  • Kijk eens.
   Achtergelaten door de aanhang van Greta.

   https://www.dumpert.nl/item/7764061_54ea3869

   Bewijst dat de jeugd totaal geen benul heeft waar zij over spreken.
   Triest gewoon…

   5 likes
  • Een kind van 16 jaar hoeft zich niet bezig te houden met klimaatproblematiek, als die er al is tenminste, maar hoort gelukkig te zijn, buiten te spelen, eerste vriendje leren kennen, met vriendinnetjes op stap gaan, met opa en oma naar de dierentuin, etc.
   Ze hoeft ons oudere generaties helemaal geen verwijten naar het hoofd te slingeren maar ons dankbaar zijn omdat wij met onze uitvindingen, die vaak gerealiseerd werden door olie en gas productie, ervoor gezorgd hebben dat het kind van de duivel in de meest welvarende staat ter wereld leeft en kan opgroeien. Een rasechte drama queen is het en dat ze maar beter snel weer op de schoolbanken plaatsneemt zodat ze zaken leert over onze geschiedenis, het klimaat en geologie. Op die manier zal ze leren begrijpen en beseffen dat de aarde er nooit heeft uitgezien zoals wij ze nu kennen in dit tijdperk. Aan gut menschen hebben wij echt geen boodschap, ze lopen al krankzinnig genoeg tegenwoordig.

   1 likes
 3. Gelukkig zal alleen de mensheid vergaan, de aarde draait gewoon door hoor met of zonder CO2 😀

  22 likes
 4. 100 jaar industrie moet de 4.5 duizend miljioen jaar oude aarde kapotmaken??
  Wie denken we dat we zijn??God…?

  14 likes
 5. Hier verteld Greta op een simpel en duidelijke manier waarom we moeten inzetten in milieuvriendelijke technologie. Het gaat om onze toekomst (ook die van de generaties na ons). De vervuilende industrie, de economie en de (rechtse) politiek denken alleen maar op het termijn van maximum 5 jaar. Er wordt vandaag de dag meer geld uitgegeven aan de vervuilende technologie dan aan schone technologie. Dit moeten we dus omkeren: geef de schone technologie een kans om zo de wereld beter bestand te maken. Wetenschappelijke onderzoeken naar milieuvriendelijke alternatieven daar moet geïnvesteerd worden.

  https://www.youtube.com/watch?v=P0B6AxeVNY8

  11 likes
 6. PRACHT BERICHT !!!!!!!

  NAMASTE

  6 likes
 7. hoe kom je weg uit dit dolhuis? volgens de wet van reïncarnatie ben je verlost van die idioten eens je een perfect, foutloos leven hebt hebt ingevuld. ga er maar aan staan. ik pleit voor een spaarsysteem. ieder leven een of meerdere zegeltjes totdat het boekje vol is

  4 likes
 8. Laten we als de w weerlicht de oudere, en de verstandig ste, centraal stellen, want de wereld moet er niet hysterisch van worden Er?

  3 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

hoogleraar

Hoogleraar en universitair docent schrijven vlijmscherp artikel over coronabeleid: ‘Draconisch’

Hoogleraar Michaéla Schippers en universitair docent Erwin ...

media

Media kregen opdracht om RIVM ‘heel te laten’ tijdens coronacrisis: ‘Wat was ik naïef. Ik dacht dat het om de inhoud ging’

Het kabinet heeft er bij de grote ...