Homepagina » Gezondheid » Wereldwijde protestmars tegen Monsanto
Wereldwijde protestmars tegen Monsanto

Wereldwijde protestmars tegen Monsanto

Steeds meer mensen worden zich bewust van de gezondheidsrisico’s die kleven aan genetisch aangepast voedsel. Ze verzetten zich steeds vaker tegen grote multinationals die de voedselproductie beheersen.

Op 25 mei aanstaande wordt een wereldwijde mars georganiseerd tegen chemiereus Monsanto. Mensen willen weten wat ze eten.

Hoe belangrijk is biologisch voedsel voor jou? Wil je kleine boeren ondersteunen? Wil je de toekomst van zaden en de gezondheid van je familie veiligstellen? Dit is de kans om het verschil te maken. Bekijk hier een lijst van steden waar op 25 mei actie wordt gevoerd tegen Monsanto. Er zullen onder meer in Amsterdam, Wageningen, Brussel en Antwerpen protestmarsen worden georganiseerd.

Democratie

De nieuwe Monsanto Protection Act, die op 26 maart jongstleden is ondertekend door de Amerikaanse president Obama, geeft bedrijven als Monsanto toestemming om genetisch gemodificeerd zaaigoed te verkopen aan boeren zonder dat ze daar aansprakelijk voor kunnen worden gesteld.

Oprichter van Food Democracy Now Dave Murphy zei: “Mijns inziens is de manier waarop de Monsanto Protection Act erdoor is gedrukt weer een voorbeeld van hoe dit bedrijf opereert, de democratie manipuleert en volksvertegenwoordigers omkoopt.”

Waarom wordt de mars georganiseerd?

Uit recente studies is gebleken dat genetisch aangepaste gewassen van Monsanto kunnen leiden tot tumoren, onvruchtbaarheid en geboorteafwijkingen. De Amerikaanse Food and Drug Administration (FDA), het agentschap dat belast is met voedselveiligheid, wordt aangestuurd door oud-bestuursleden van Monsanto. Biologische en kleine boeren delven vaak het onderspit terwijl Monsanto steeds verder uitbreidt. De zaden van Monsanto zijn schadelijk voor het milieu en worden onder meer verantwoordelijk gehouden voor de bijenverdwijnziekte.

Welke oplossingen worden er aangeboden?

Biologisch voedsel kopen. De Monsanto Protection Act terugdraaien. Meer wetenschappelijk onderzoek doen naar de gezondheidseffecten van genetisch aangepaste gewassen. Mensen informeren over de geheimen van Monsanto. De straat opgaan om de wereld en Monsanto te laten zien dat ze niet ongestoord hun gang kunnen blijven gaan.

Bron: Occupy-monsanto.com

Gerelateerd:

 Vond je deze informatie belangrijk? Deel het dan met je kennissen op Twitter
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

48 reacties

 1. Ook in Europa is het verbouwen van eigen voedsel(volkstuintjes) al aan banden gelegd. voornamelijk door figuren als Monsanto, welke dan ook de GALG verdient.MOORDFIGUUR!!!Met de nadruk op MOORD!!

  1 likes
 2. De tuinders die een volkstuintje bezitten waren van mening??Wie zal dat controleren??De boom in,ik ga mijn eigen gang,de pot op,weg met europa.De mooiste vond ik deze:DIE LUI DAAR IN BRUSSEL ZIJN MAF.Allemaal gezien in een uitzending van “Hart van Nederland”.

  0 likes
 3. Ik hoop dat velen zich zullen aansluiten bij dit protest!!!

  0 likes
 4. of het zal helpen weet ik niet obama heeft Monsanto al boven de wet geplaatst en dan een vraag kun Obama dit wel ? want die ook maar wat hem goed uit komt en hij is medeplichtig aan mensen , dieren moord en aarde moord want het dna van de aarde gaat er aan en dat is de bedoeling van monsanto zo dat deze zijn zaden kan verkopen .

  0 likes
 5. [quote name=”Anne”]Ik hoop dat velen zich zullen aansluiten bij dit protest!!![/quote]

  Hoop je dat alleen, of help je het realiseren? Ik heb bijv. net hier een post geplaatst over de Monsantomars. Iedereen kan dit doen, maar er zijn vast meer mogelijkheden. Wie zegt ze even voor (behalve Facebook)?

  http://www.trouw.nl/tr/nl/4332/Groen/article/detail/3435747/2013/05/03/Angel-moet-uit-het-debat.dhtml

  0 likes
 6. oja en teken nog allemaal de petitie van AVAAZ, dan hebben ze 2 miljoen handtekeningen! En geef de url ook door.

  0 likes
 7. Monsanto:

  KIELHALEN!!!

  0 likes
 8. @Hunting Wolf,
  graag een link nergens is te vinden dat de eu de volkstuinen aan banden heeft gelegd!
  Het plan van de EU is dat men de controle van de zaden wil, geen Diversiteit meer.

  er wordt zo veel gelogen op het web,blogs en weet ik wat, schandalig.

  Laat men correcte informatie geven incluis de diverse linken die erbij horen zodat elk mens de informatie zelf kan kan lezen.

  men kan zelf de zaden bewaren, men hoeft zich niets voor te laten schrijven door de eventuele ambtenaar die het onderscheid niet kan maken tussen de echte kamille en de valse kamille

  0 likes
 9. [quote name=”Hunting Wolf”]De tuinders die een volkstuintje bezitten waren van mening??Wie zal dat controleren??De boom in,ik ga mijn eigen gang,de pot op,weg met europa.De mooiste vond ik deze:DIE LUI DAAR IN BRUSSEL ZIJN MAF.Allemaal gezien in een uitzending van “Hart van Nederland”.[/quote]
  Huntig weet je nog wanneer deze uitzending was zou het ook graag zien en ja in Brussel zijn ze maf eerder gezegd zijn het psychopaten bij elkaar een stel dronke zuurpruimen die het vroeger ook slecht thuis hebben gehad die elkaar afkatten die elkaar niet eens uit kunnen staan die moeten ons dan zeggen wat wij moeten doen als ze eerst maar eens vriend sluiten met de franse kant dan komen zij beter over .

  0 likes
 10. [quote name=”Cathy”][quote name=”Hunting Wolf”]De tuinders die een volkstuintje bezitten waren van mening??Wie zal dat controleren??De boom in,ik ga mijn eigen gang,de pot op,weg met europa.De mooiste vond ik deze:DIE LUI DAAR IN BRUSSEL ZIJN MAF.Allemaal gezien in een uitzending van “Hart van Nederland”.[/quote]
  Huntig weet je nog wanneer deze uitzending was zou het ook graag zien en ja in Brussel zijn ze maf eerder gezegd zijn het psychopaten bij elkaar een stel dronke zuurpruimen die het vroeger ook slecht thuis hebben gehad die elkaar afkatten die elkaar niet eens uit kunnen staan die moeten ons dan zeggen wat wij moeten doen als ze eerst maar eens vriend sluiten met de franse kant dan komen zij beter over .[/quote]
  Poeh he, volgens mij was dat afgelopen donderdag of vrijdag, maar ik kan mis zijn. Misschien is het nog terug te vinden op uitzending gemist.Mijn vrouw zegt ook hetzelfde net ff gevraagt.

  0 likes
 11. [quote name=”Joris”]oja en teken nog allemaal de petitie van AVAAZ, dan hebben ze 2 miljoen handtekeningen! En geef de url ook door.[/quote]
  Moet je wel weten wie er achter AVAAZ zit, dan laat je het tekenen wel.Verzoek aan Niburu tot plaatsing van het artikel over AVAAZ.ORG

  0 likes
 12. [quote name=”Kok11″]@Hunting Wolf,
  graag een link nergens is te vinden dat de eu de volkstuinen aan banden heeft gelegd!
  Het plan van de EU is dat men de controle van de zaden wil, geen Diversiteit meer.

  er wordt zo veel gelogen op het web,blogs en weet ik wat, schandalig.

  Laat men correcte informatie geven incluis de diverse linken die erbij horen zodat elk mens de informatie zelf kan kan lezen.

  men kan zelf de zaden bewaren, men hoeft zich niets voor te laten schrijven door de eventuele ambtenaar die het onderscheid niet kan maken tussen de echte kamille en de valse kamille[/quote]
  Plak deze link maar eens in uw werkbalk http://www.rtvoost.nl/nieuws/default.aspx?nid=163176

  0 likes
 13. [quote name=”Hunting Wolf”]De tuinders die een volkstuintje bezitten waren van mening??Wie zal dat controleren??De boom in,ik ga mijn eigen gang,de pot op,weg met europa.De mooiste vond ik deze:DIE LUI DAAR IN BRUSSEL ZIJN MAF.Allemaal gezien in een uitzending van “Hart van Nederland”.[/quote]
  Even een link ter bevestiging van de Europese plannen. http://missnatural.nl/vrijheid-van-volkstuinen-en-biologisch-tuinieren-in-gevaar/

  0 likes
 14. Vroeger was er helemaal geen biologisch, want alles werd gewoon op de ouderwetse manier verbouwd, en dat is wat we nu biologisch noemen. Ik verbouw in mijn tuin wat ik wil en laat ze maar komen de heren wetsdienaars, knappe jongen die mij tegenhoudt. Ik snap ook niet waarom onze overheid gezond eten en leven promoot, terwijl ze wel toestemming geven aan de supermarkten om ons vol toe douwen met hun chemische troep. Genetische manipulatie= chemical shitstorm.

  0 likes
 15. Het grappige is dat Monsanto volgens Obama’s definitie van terrorisme, werkelijk terrorist is. Niet populair bedoeld, maar het is exact wat ze doen. Opzettelijk schade toebrengen aan onschuldige burgers om een bepaald doel te bewerkstelligen.

  0 likes
 16. [quote name=”Erique”]Zaadplan van de EU is verworpen.

  http://www.shz.de/nachrichten/top-thema/artikel/eu-verwirft-saatgut-plaene.html%5B/quote%5D

  Dank voor de link!
  ‘Auch hätten “EU-Amtsschimmel” im Kleingarten nichts zu suchen, stellte er klar.’
  Welliswaar in het Duits, maar zo’n uitspraak hoor ik graag!

  0 likes
 17. [quote name=”Erique”]Zaadplan van de EU is verworpen.

  http://www.shz.de/nachrichten/top-thema/artikel/eu-verwirft-saatgut-plaene.html%5B/quote%5D

  dat is nog eens goed nieuws.
  Ik vermoed echter dat het alleen is omdat er zoveel commotie rond was, en ik vermoed ook dat ze ‘t wel nog eens gaan proberen.

  0 likes
 18. [quote name=”Erique”]Zaadplan van de EU is verworpen.

  http://www.shz.de/nachrichten/top-thema/artikel/eu-verwirft-saatgut-plaene.html%5B/quote%5D
  ___________________________________________

  Las elders maar voor twee jaar dus ,,,,,,

  0 likes
 19. Waar en hoe laat gebind die mars in NL ?

  0 likes
 20. Als je meer wilt weten over de demonstratie / protestmars kun je kijken op Facebook.
  Daar ik geen Facebook heb en me niet verplicht wil laten registeren is dit jammer genoeg niet erg toegankelijk.

  0 likes
 21. Hallo,
  Ik vroeg me af of jullie (Niburu) ook een bron hebben naar het onderzoek dat gemodificeerde planten tumoren geven.
  Voor zover ik weet, wordt er altijd grondig onderzoek gedaan naar een nieuw ontwikkeld gewas.
  Gemodificeerde planten zijn helemaal zo gek nog niet, het teel proces wordt door modificeren juist gerichter en beter. Zo kunnen planten beter tegen andere organismen die schade brengen aan de plant, waardoor de plant niet met gif hoeft te worden ondergespoten wat dan weer in ons grondwater terecht komt.
  Overigens zal het zelden voorkomen dat er resistente insecten of dergelijke organismen ontstaan, omdat van de verbouwde gewassen één vierde niet GMO’s zijn. Hierdoor zullen de organismen die wel resistent worden (wat een recessieve mutatie is) gekruist worden met wild-type waardoor de resistentie uiteindelijk er uit gekruist wordt.
  Daarnaast kunnen we bijv. rijst telen die beter tegen droogte kan, deze zal dus ideaal zijn om in Afrika te groeien en daar monden te voeden wanneer ze weer zo last hebben van droogte.
  Sterker nog, er is een rijst plant ontwikkelt, Golden rice (http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/16297656) dat Aziatische mensen kan helpen om blindheid te voorkomen. Omdat ze daar veel rijst eten krijgen daar veel mensen te weinig vitamine A binnen waardoor ze dus blind worden, maar deze rijst heeft juist het gen waardoor dit rijstplantje wel vitamine A maakt.

  Als er nog vragen zijn of argumenten tegen hoor ik die graag,
  Groetjes (Biotechneut inspé)

  **Misschien nog een grappig weetje. De meeste rijst een sojabonen die gemodificeerd zijn, zijn zo gemodificeerd dat ze meer eiwitten bevatten om het vee mee te voeren. Het grootste deel van gemodificeerde planten wordt dus niet gegeten door de mens zelf.**

  0 likes
 22. [quote name=”Engineer”]Hallo,
  Ik vroeg me af of jullie (Niburu) ook een bron hebben naar het onderzoek dat gemodificeerde planten tumoren geven.
  Voor zover ik weet, wordt er altijd grondig onderzoek gedaan naar een nieuw ontwikkeld gewas.

  Als er nog vragen zijn of argumenten tegen hoor ik die graag,
  Groetjes (Biotechneut inspé)

  **Misschien nog een grappig weetje. De meeste rijst een sojabonen die gemodificeerd zijn, zijn zo gemodificeerd dat ze meer eiwitten bevatten om het vee mee te voeren. Het grootste deel van gemodificeerde planten wordt dus niet gegeten door de mens zelf.**[/quote]

  Ik heb jouw reactie ook in moeten korten, vanwege #teken begrenzing, sorry.

  Maar waar haal jij je info vandaan?
  Bij NL.BV soms?
  Vergeet MainStream Media, alles wat daar op lijkt, scholen vallen daar veelal ook onder, heeeeelaas.

  GMO-industrie op de helling – Breaking News
  http://www.earth-matters.nl/5/6299/gezondheid/gmo-industrie-op-de-helling-breaking-news.html

  GMO-industrie op de helling – Breaking News
  http://www.argusoog.org/gmo-industrie-op-de-helling-breaking-news/#

  Duurzaam: Ook Polen stopt met GMO-acceptatie..!!
  http://www.wanttoknow.nl/economie/duurzaam/ook-polen-stopt-met-gmo-acceptatie/

  Uncovered, the ‘toxic’ gene hiding in GM crops: Revelation throws new doubt over safety of foods
  http://www.dailymail.co.uk/news/article-2266143/Uncovered-toxic-gene-hiding-GM-crops-Revelation-throws-new-doubt-safety-foods.html

  Kijk wat vaker via http://www.nieuwemedianieuws.nl

  Je “slaapt” nog:
  The New World Order
  http://www.bibliotecapleyades.net/esp_sociopol_nwo.htm#Additional_Information

  0 likes
 23. [quote name=”Engineer”]Hallo,
  Ik vroeg me af of jullie (Niburu) ook een bron hebben naar het onderzoek dat gemodificeerde planten tumoren geven.
  Voor zover ik weet, wordt er altijd grondig onderzoek gedaan naar een nieuw ontwikkeld gewas.
  [/quote]

  Er is bij mijn weten behoorlijk wat bewijs, of in elk geval aanwijzingen dat gemodificeerde producten kunnen leiden tot allerhande kwalen, ziekten en stoornissen. Het is een beetje een wellus nietus spelletje in wetenschappelijke kringen. Zelf ben ik van mening dat de natuur haar genetische balans goed voor elkaar heeft en dat je niet iets moet vervangen wat niet kapot is. hoe dan ook, de monsanto protection act, is in elk geval niet nodig, wanneer het echt heel duidelijk is dat er geen schadelijke bij effecten bestaan. Maar deze wet is er, niet geheel zonder steun van Monsanto zelf, wel gekomen. Nog niet te spreken over de wijze waarop Monsanto, maar ook grote voedingsmiddelenconcerns met de wereld, de boeren en de waarheid omgaan. Dat geeft reden om de boel niet te vertrouwen, zeker niet wanneer het gaat om het eten wat we onze kinderen dagelijks voorschotelen.
  Ik vind het wel tof van je trouwens dat je je inbreng hebt gebracht. Ik vind de moraal die je onder de bio techniek legt absoluut een mooie richtlijn. Het is mijns inziens wel een moraal waar vanuit de bio techniek te weinig handelt, of die in elk geval gemakkelijk verkocht wordt als het op geld aankomt. Wellicht kun je in het werkveld nog een hoop in positieve zin veranderen 🙂

  0 likes
 24. [quote name=”dymphna”]Waar en hoe laat gebind die mars in NL ?[/quote]
  —————————————-

  Ik heb het gevonden waar en het hoe laat.

  Op 25 mei is de Wageningen Universiteit (WUR) het startpunt van de Nederlandse March Against Monsanto. Om 14:00 uur wordt verzameld bij de Wageningen Universiteit (WUR), waar een nadere uitleg wordt gegeven over de activiteiten en (politieke) invloed van Monsanto. Daarna volgt een mars door de binnenstad van Wageningen, waarbij vooral het winkelend publiek wordt ge-informeerd. De tocht eindigt bij de vestiging van Monsanto, waar een ludieke actie zal plaatsvinden.

  http://www.nujij.nl/economie/25-mei-mars-tegen-monsanto-wageningen.22958530.lynkx

  0 likes
 25. [quote name=”dymphna”][quote name=”Erique”]Zaadplan van de EU is verworpen.

  http://www.shz.de/nachrichten/top-thema/artikel/eu-verwirft-saatgut-plaene.html%5B/quote%5D

  Las elders maar voor twee jaar dus ,,,,,,[/quote]
  Het zou me niet verbazen als dat een strategische zet is om de mars tegen Monsanto in Europa de wind uit de zeilen te nemen.

  0 likes
 26. days of our lives

  [quote name=”Engineer”]Hallo,
  Ik vroeg me af of jullie (Niburu) ook een bron hebben naar het onderzoek dat gemodificeerde planten tumoren geven.
  Voor zover ik weet, wordt er altijd grondig onderzoek gedaan naar een nieuw ontwikkeld gewas.[/quote]

  Die onderzoeken zijn er niet. Het is jammer dat dergelijke drogredenen worden aangevoerd om het genetisch modificeren van planten en voedsel tegen te willen gaan. Ik vind het modificeren op zichzelf al een reden om het niet te steunen, maar leugenachtige argumenten zonder onderbouwing speelt de tegenstander alleen maar in de kaart. Voor je het weet krijg je een discussie “niet schadelijk” tegen “wel schadelijk”, en dan verliest het laatste kamp het wegens gebrek aan argumenten en zal de politiek beslissen op basis van schadelijkheid. Het belangrijkste argument, voor mij is dat biodiversiteit, wordt helemaal niet meer aangevoerd.

  0 likes
 27. [quote name=”days of our lives”][quote name=”Engineer”]Hallo,
  Ik vroeg me af of jullie (Niburu) ook een bron hebben naar het onderzoek dat gemodificeerde planten tumoren geven.
  Voor zover ik weet, wordt er altijd grondig onderzoek gedaan naar een nieuw ontwikkeld gewas.[/quote]

  Die onderzoeken zijn er niet. Het is jammer dat dergelijke drogredenen worden aangevoerd om het genetisch modificeren van planten en voedsel tegen te willen gaan. Ik vind het modificeren op zichzelf al een reden om het niet te steunen, maar leugenachtige argumenten zonder onderbouwing speelt de tegenstander alleen maar in de kaart. Voor je het weet krijg je een discussie “niet schadelijk” tegen “wel schadelijk”, en dan verliest het laatste kamp het wegens gebrek aan argumenten en zal de politiek beslissen op basis van schadelijkheid. Het belangrijkste argument, voor mij is dat biodiversiteit, wordt helemaal niet meer aangevoerd.[/quote]
  En hoe wette gij dat ??? Geef eens een voorbeeld ?

  0 likes
 28. [quote name=”Erique”]Zaadplan van de EU is verworpen.

  http://www.shz.de/nachrichten/top-thema/artikel/eu-verwirft-saatgut-plaene.html%5B/quote%5D
  Man wat maak jij mij hier blij mee.Ik wist dit nog niet, maar een geluk dat het zaadplan van de EU NIET doorgaat.Ik dacht al dat koning belachelijkheid aan het regeren was.En mijn haat was al wakker tegen deze plannen.

  0 likes
 29. Hoi

  Hier de adressen waar het plaats vind in NL

  In Amsterdan EN in Wageningen

  Hier is de lijst waar je overal hene kan om Monsanto te laten weten dat ze op de foute pad zijn beland en veel te ver gaan en dat je wlt dat ze een andere uitgangs punt moet handhaven.
  Dat ze niet alleen voor de winst horen te gaan, maar ook voor de welzijn van de mens en de natuur.
  3 Maanden maar hoeven te bekijken of hun planten slecht zijn voor de mens en de natuur ect is veel te kort. En dat ze hun eigen “vlees” mogen keuren is ook al van het zotte.
  Ook is het van het zotte dat ze zoveel macht hebben in deze wereld.
  De welzijn voor ons alle hoort voorop in deze wereld en dat is men behoorlijk uit het oog verloren.

  0 likes
 30. Het pakket is aangemaakt, de wet volgt mogelijk in 2016. Echter de tekst is een en al misleiding. Vind ik dan. Het lijkt erop gericht om alles beter en veiliger en zelfs biodiverser te maken. Er staat nergens dat er vrijspel gegevens word aan de giganten zoals Monsanto. Echter dat is wel het geval. Dus heeft dit absoluut niet met veiliger en beter te maken. En al helemaal niet met biodiversieteit. Het is gewoon de omgekeerde wereld. Zie:
  http://europa.eu/rapid/press-release_IP-13-400_nl.htm

  0 likes
 31. [quote name=”Engineer”]**Misschien nog een grappig weetje. De meeste rijst een sojabonen die gemodificeerd zijn, zijn zo gemodificeerd dat ze meer eiwitten bevatten om het vee mee te voeren. Het grootste deel van gemodificeerde planten wordt dus niet gegeten door de mens zelf.**[/quote]

  En wie eten daarna het vlees van het vee weer op ?

  0 likes
 32. Subscribe to get March Against Monsanto updates:

  http://www.march-against-monsanto.com/

  0 likes
 33. Ik lees hier vaker dat het Zaadplan van de EU is verworpen , mij valt op dat het maar 1 bron betreft dus shz, welke achtergrond heeft die bron? Wie heeft het geschreven en in opdracht van wie? Ik heb een intuitieve gedachte welke daarvoor waarschuwt en geleerd dat je nooit kunt of zelfs mag uitgaan van 1 bron.

  0 likes
 34. 25 mei 14.00 uur op de “DAM” te Amsterdam.Den HAAG 14.00 uur overal.Let op!25 mei 13.00 uur Wageningen. http://occupy-monsanto.com/tag/march/ Facebook heeft nog nooit zoveel oproepen geplaatst voor deze mars, die Monsanto de nek om moet draaien.Laat monsanto zichzelf maar genetisch modificeren.Maar volgens mij ontbreken bij deze man een paar genen.

  0 likes
 35. [quote name=”Kapitein Biff”]Monsanto:

  KIELHALEN!!![/quote]

  Heb je nog genoeg touw over Kapitein Biff ? Anders heb ik hier nog wel wat voor je liggen. 🙂

  0 likes
 36. @ #35 Uiteindelijk is er altijd maar 1 bron;)

  0 likes
 37. GAAT ER TOEVALLIG IEMAND UIT VENLO?

  0 likes
 38. P.s.: Dit werkt alleen als we dit aanpakken vanuit liefde….Ego/Wrok heeft geen enkele zin! Het draait allemaal om de ( positieve )energie die we hierbij uitstralen, positieve energie, dat we eindelijk vanuit ons hart dergelijke zaken gaan veranderen, het creeeren van een positieve wereld ! We create the world that were living in !

  0 likes
 39. [quote name=”MP”]P.s.: Dit werkt alleen als we dit aanpakken vanuit liefde….Ego/Wrok heeft geen enkele zin! Het draait allemaal om de ( positieve )energie die we hierbij uitstralen, positieve energie, dat we eindelijk vanuit ons hart dergelijke zaken gaan veranderen, het creeeren van een positieve wereld ! We create the world that were living in ![/quote]

  Helaas is dat niet voldoende gebleken. Zo denken we al jaren en jaren. Die lui waar het hier om gaat, heeft de schurft aan liefde en zachtmoedigheid. Het wordt tijd voor actie.
  Zoals Kapitein Biff al aangaf… KIELHALEN die zooi 🙂

  0 likes
 40. dit plan wordt gewoon doorgezet als er niks tegen gedaan wordt. net als de codex alimentarius, is het een onderdeel van het grote plan. helaas als ik de auto pak om te protesteren in a’dam, sponser ik hen ook nog……(paradox)
  er moet gewoon grote actie komen tegen deze onzin van Machtswellustelingen. say no no no to monsanto, say yeah yeah yeah to life.!!!!!

  0 likes
 41. De mainstream media blijft wat stil rondom de Monsato protest dag voor degenen die toch wat indrukken wil opdoen over het verloop :http://rt.com/news/march-against-monsanto-gmo-776/

  0 likes
 42. days of our lives

  [quote name=”Jasper”]De mainstream media blijft wat stil rondom de Monsato protest dag voor degenen die toch wat indrukken wil opdoen over het verloop :http://rt.com/news/march-against-monsanto-gmo-776/%5B/quote%5D

  Heb het op verschillende “mainstream”-sites gelezen hoor. En met redelijk positieve respons.

  Misschien moet je die sites af en toe eens bezoeken? Niet alles is een complot…

  0 likes
 43. Drs. John Consemulde

  Dankbaar voor de goede sfeer en organisatie van March against Monsanto op de dam in Amsterdam, mooi om te zien dat veel mensen bewust aan het worden zijn en anderen bewust willen maken. Dit is precies wat wij doen met ons werk en Tv-programma’s. Heb vandaag mooi kunnen filmen vanaf het podium en ook nog een kort praatje kunnen houden over (Monsanto’s neurotoxische en kankerverwekkende!) Aspartaam en een pleidooi voor echt levend voedsel kunnen houden. Nu eerst even op de bank, morgen beginnen aan het vele editing werk om er een mooie HealingSoundMovement Tv-special van te maken. Dank jullie wel voor al jullie mooie bijdragen (en de mooie Ohm tijdens mijn praatje 😉 Morgen hopelijk alles online via deze pagina: http://www.healingsoundmovement.com/hsm-tv.html

  0 likes
 44. [quote name=”days of our lives”][quote name=”Jasper”]De mainstream media blijft wat stil rondom de Monsato protest dag voor degenen die toch wat indrukken wil opdoen over het verloop :http://rt.com/news/march-against-monsanto-gmo-776/%5B/quote%5D

  Heb het op verschillende “mainstream”-sites gelezen hoor. En met redelijk positieve respons.

  Misschien moet je die sites af en toe eens bezoeken? Niet alles is een complot…[/quote]
  Wie heeft het over een complot in deze ? Ik vond het behoorlijk weinig aandacht krijgen ,het is toch een belangrijke zaak welke op het gebied van volks-gezonheid in het algemeen verregaande gevolgen heeft en kan hebben.Ik ben kritisch das erg belangrijk in deze tijden lijkt me.Mvg Jasper.

  0 likes
 45. Seeds Of Death – Full Movie

  Gepubliceerd op 24 mei 2013

  http://www.youtube.com/watch?v=eUd9rRSLY4A&feature=player_embedded

  0 likes
 46. days of our lives

  [quote name=”Jasper”]
  Wie heeft het over een complot in deze ? Ik vond het behoorlijk weinig aandacht krijgen ,het is toch een belangrijke zaak welke op het gebied van volks-gezonheid in het algemeen verregaande gevolgen heeft en kan hebben.Ik ben kritisch das erg belangrijk in deze tijden lijkt me.Mvg Jasper.[/quote]

  Ik heb een aantal keren in mijn leven gedemonstreerd voor zaken die ik belangrijk vond, de meeste haalden de pers niet eens.

  Alleen als de opkomst hoog was en een aantal politieke partijen was vertegenwoordigd op zo’n demonstratie, haalde het de pers. Maar effect? Nul.

  Staken voor hoger loon is effectiever.

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Welke wonderlijke dingen heeft jouw gids je te vertellen?

Voordat ik je vertel over de wonderlijke ...

Het onzichtbare fenomeen dat je dwarsboomt

Het onzichtbare fenomeen dat je dwarsboomt

Ken je het verschijnsel dat je weet ...

Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

We maken met z’n allen veel te ...

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

Het is nu wetenschappelijk bewezen dat meditatie de gezondheid van het brein verbetert. Kijk wat de effecten zijn

Het is nu wetenschappelijk bewezen dat meditatie de gezondheid van het brein verbetert. Kijk wat de effecten zijn

Yoga en meditatie kunnen je psychisch welbevinden ...

corona

‘Paniek rond corona eist meer levens dan het virus zelf’

De paniek rond corona begint levens te ...

poetin

Poetin haalt uit naar Westen: ‘Júllie werkten met hem samen, met Hitler’

Het Europees Parlement heeft onlangs een resolutie ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
AANMELDEN GRATIS WORKSHOP
Wanneer?
donderdag 2 april
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.