Homepagina » Mens en Dier » Documaker Janet Ossebaard gaat viraal met film Covid-19: ‘Hier is mee gehannest. Dit is geen normaal virus’
covid-19

Documaker Janet Ossebaard gaat viraal met film Covid-19: ‘Hier is mee gehannest. Dit is geen normaal virus’

Het coronavirus is gemaakt in een lab. De bewijzen hebben we, zegt taalkundige, documentairemaker en voormalig NineForNews-columnist Janet Ossebaard in het programma Het Panel van omroep Ongehoord Nederland. Ze maakte een documentaire genaamd Covid-19 die al vele honderdduizenden keren is bekeken op YouTube.

Hieronder is deel 1 te bekijken:

Geen normaal virus

Ze sprak tijdens haar onderzoek met diverse virologen en andere echte wetenschappers, ‘dus niet de voorlichters van tv’.

“Die zeggen allemaal: ‘Hier is mee gehannest, dit is geen normaal virus’,” licht Ossebaard toe.

Daarnaast belde ze ic-afdelingen nadat ze van mensen had gehoord dat die vol zouden zijn.

“De meeste bleken helemaal niet vol te zijn,” zegt ze. “Ze hebben het wel druk, maar ze hebben het altijd druk, zeker ten tijde van een griepuitbraak.”

Schrok

Ossebaard zegt ook met contacten in Italië te hebben gesproken. Uit de gesprekken maakte ze op dat daar veel minder mensen sterven dan ons wordt verteld.

Ze schrok naar eigen zeggen heel erg toen ze tot de ontdekking was gekomen dat er veel minder mensen sterven aan Covid-19 dan aan de griep.

“De officiële instanties hebben de cijfers gemanipuleerd,” zegt ze. “Ik vind dat heel erg.”

Presentator Peter Vlemmix vroeg haar door wie het virus de wereld ingebracht is. Dat is volgens Ossebaard gedaan door de rijkste 1 procent, de echte machthebbers.

Bekijk de video hieronder:

[Ongehoord Nederland]
3.7 3 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
38 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Virusmoe
Virusmoe
9 maanden geleden

Met al dat medianieuws weet ik het niet meer hoor. Is dit virus nu wel echt of is het complete onzin?
Als het echt is vallen er dan veel of weinig doden door? En is het echt waar dat die IC bedden in Nederland overvol liggen en zwakke ouderen gewoon maar moeten sterven?
Je hoort allemaal verschillende berichten en ook op deze site zijn ze steeds tegenstrijdig.
Wordt er een beetje moe van.

Monique Veenstra
Monique Veenstra
Reactie op  Virusmoe
9 maanden geleden

NouNou @Virusmoe. De IC hier in brabant ligt echt overvol hoor er is zelfs sprake van een wachtrij maar eenmaal in het IC bed lig je er meestal ook wel 3 tot 4 weken blijkt. Dus dat virus is echt wel schadelijk.
Gezien de hoeveelheid mensen die in korte tijd ziek zijn met ademhalingsproblemen en dergelijke is ook wel duidelijk dat het virus superbesmettelijk is. Hoe dodelijk het is zal nog moeten blijken maar is eigenlijk niet zo belangrijk… belangrijk is dat we geen IC meer hebben en geen ademapparatuur om mensen te behandelen en als dat zo doorgaat dan zal het dodental zeker snel oplopen. En ja dan moet er gekozen worden wie wel en wie niet een IC bed krijgt.
Lekker makkelijk allemaal voor mensen in de luie stoel om er een mening over te hebben en tegen hen zou ik zeggen kom maar eens helpen hier dan in het ziekenhuis. Die Urker pubers zouden eens een weekje verplicht moeten komen schoonmaken hier met hun Corona ontkenning dan piepen ze wel anders. Ziekelijk gedrag is het niks meer en niks minder.

Rob
Rob
Reactie op  Monique Veenstra
9 maanden geleden

@Monique. Wie zegt dat het werkelijk het corona virus is dat voor ziekte zorgt? Het begint aardig op het liedje ‘Old McDonalds’ te lijken. Corona hier, corona daar, overal corona. En de rest van de bacteriën en ziekten lijken ineens niet meer te bestaan. Dat geeft al aan dat er helemaal niks klopt van wat ons wordt voorgespiegeld. Het is nu wel het griepseizoen dus wie zegt dat het niet gewoon de griep is waardoor mensen in het ziekenhuis terecht komen. Ze tellen gewoon alle doden en scharen het onder corona. Dat is complete BS. Het enige doel is angst zaaien en dat is waar corona voor wordt gebruikt en meer niet. Corona is allang ontmaskerd als een verkoudheidsvirus. Maar toch blijft het gros de leugen als waarheid accepteren. Worst wakker. Kijk naar wat het met zich mee brengt: het steeds meer afnemen van je vrijheden en rechten door de politieke knechten van de elite en hun agenda. Daarbij is het de politiek die voor ziekenhuisproblemen heeft gezorgd. Het is hun beleid waardoor al diverse ziekenhuizen failliet zijn gegaan en hun deuren konden sluiten. Ja, dan wordt het in andere ziekenhuizen, die nog over zijn gebleven, inderdaad drukker.

Over pubers: ben je je eigen pubertijd al vergeten en wat die tijd inhoudt? Pubers zoeken hun eigen weg door zich van huis uit al tegen ouderlijke autoriteit te verzetten om zodanig hun eigen identiteit te ontdekken of leren kennen. Dat is een normale levensfase. Wat niet normaal is is de heersende macht die hun autoriteit gebruikt om het volk steeds meer rechten en vrijheden te ontzeggen. De pubers zijn niet het probleem, de heersende macht is het probleem want die vernietigen steeds meer alle aspecten van het leven.

Monique Veenstra
Monique Veenstra
Reactie op  Rob
9 maanden geleden

Ah joh, ga eens meehelpen in de ziekenhuizen in Brabant en kom achter je PC-tje vandaan en laat je handen eens wapperen. Ik werk al jaren in de zorg en weet zeker dat dit op geen enkele manier vergelijkbaar is met een gewoon griepje zie de mensen op de IC maar eens liggen weken achterelkaar. Maak jij er in je gedachtenkronkels maar een politiek feestje van dan lossen wij het wel op. En die pubers moeten door hun ouders eens flink worden aangepakt.
En ik ga zo m’n bed in want morgen ben ik weer 10 uur in touw. En jij?

Marie
Marie
Reactie op  Monique Veenstra
9 maanden geleden

Objectieve cijfers zijn hier van belang en geen sentimenten waarbij we niet eens kunnen checken of jij wel de waarheid schrijft, Monique..Uit de cijfers van het RIVM zelf blijkt dat in 2017/18 veel meer mensen stierven aan de gewone griep dan nu aan Corona. Maar liefst 900.000 Nederlanders kregen dat jaar die griep…Zelfs ALS Corona zo ernstig zou zijn als men beweert in de media, dan nog blijft het de vraag of de maatregelen niet nog veel ernstiger zijn. De vraag is hoe lang deze leugens/halve waarheden nog kunnen worden volgehouden nu steeds meer mensen de maatregelen beu worden. Ze zijn weliswaar gehersenspoeld en zullen waarschijnlijk nooit meer objectief kunnen kijken naar Corona..de maatregelen is men echter steeds meer zat en dat is dan ook onze enige hoop om de politiestaat in wording een halt toe te roepen.

René
René
Reactie op  Monique Veenstra
9 maanden geleden

Volgens mij schreef Monique letterlijk bovenstaande MarieRob:

Hoe dodelijk het is zal nog moeten blijken maar is eigenlijk niet zo belangrijk… belangrijk is dat we geen IC meer hebben en geen ademapparatuur om mensen te behandelen en als dat zo doorgaat dan zal het dodental zeker snel oplopen.

Maar sommige mensen zitten zo opgesloten in eigen ‘denken’ die komen er nooit meer uit.

Marijke Schelleman
Marijke Schelleman
Reactie op  René
5 maanden geleden

Ik vind het heel eigenaardig, dat ik niemand ken met corona en mijn vrienden en kennissen kennen ook niemand …… ik zie ook (bijna) geen mondkapjes of i.d. – in de winkels hier heeft men maatregelen genomen – dat is blijkbaar verplicht. Zelf heb ik nergens iets van gemerkt behalve dat ik een paar keer tegen iemand aan botste in de supermarkt die dan verschrikt wegsprong. Toch gelooft mij bijna niemand als ik zeg dat het een hoax is 🙂 🙂 🙂

Louise
Louise
Reactie op  Monique Veenstra
9 maanden geleden

Monique Veenstra , je hebt helemaal gelijk…..het zal die mensen in de zorg op dit moment een worst zijn waar dat Virus vandaan komt, preoriteit is mensen helpen/ verplegen of behandelen…En dat is al moeilijk genoeg…..Chapeau, je zal er maar liggen..
Voor de rest van de reaguurders , ik denk dat de meeste mensen wel weten dat er in ieder geval gesleuteld is aan het virus, ga dat maar bewijzen, voor 96% kent men het DNA de overige 4% niet…..dus daar komen we nooit achter net als alle andere rampen en onverklaarbare drama’s…
Toch wel knap dat maar 1% van de mensheid dit kan aanrichten , blijkbaar vindt de rest het wel best, die past zich aan luistert naar de overheid en een kleine groep mensen is wat kritischer maar kan uiteindelijk ook niks uitrichten … En zo gaat het al lange tijd door…… En ooit komt er een samenleving die anders is maar dat maken wij allemaal niet meer mee……
Er staat op you tube een prachtig lied ,,Vluchten kan niet meer,, 1977 Jenny Arean en Frans Halsema…….ook nu van toepassing, helemaal … Jawel toen hadden we ook ernstige problemen en vonden we de We

Louise
Louise
Reactie op  Louise
9 maanden geleden

Deel twee….. de wereld al k*t, maar we hadden in ieder geval betere muziek.

Philip
Philip
Reactie op  Virusmoe
9 maanden geleden

Een natuurlijk virus maakt geen onderscheid tussen oud en of jong, man of vrouw, want een virus heeft als doel te overleven en te vermenigvuldigen.
Men sterft ook nooit door een virus, maar wel door een overreactie van het menselijke immuunsysteem, waardoor nieren, lever hart, longen en zelfs hersens worden aangetast/overbelast met de dood tot gevolg.

En dat men kiest om ouderen eerder te laten sterven dan jongeren, dat is de normaalste gang van zaken in de ziekenhuizen, dus ook weer niets nieuws onder de zon!!

Angst en paniek zijn een slechte raadgever.

freddy
freddy
Reactie op  Philip
9 maanden geleden

als dit virus een gemanipuleerd virus zou zijn met het doel de mensheid te decimeren, waarom pakt het dan niet de mensen in de reproductieve leeftijdsgroepen aan. die krijgen kinderen en vergroten de menselijke populatie. maar dat doet het virus niet, het doodt mensen in de hoogste leeftijdscategorïen, net als de meeste andere virussen en daarmee is er dus weinig verschil. ik geloof niet zo in die manipulatietheorïen. dat het virus ontsnapt kan zijn uit een biolab is nog een mogelijkheid, zonder dat er opzet sprake is. dat zag ik ook in een video hier op deze site van een amerikaanse jurist die ook voor de overheid had gewerkt, een interessant verhaal had die man. ik zou je het youtube adres ervan wel willen geven, maar dat is ervan verwijderd wegens schending van de communicatyrichtlijnen van youtube, wat een opmerkelijke zaak is in deze tijden en het vrije woord belemmerd.

p.snijder
p.snijder
Reactie op  Virusmoe
9 maanden geleden

gezond verstand gebruiken, geen massahysterie.
hier zit meer achter dan een ernstig griepvirus.

Mark
Mark
Reactie op  Virusmoe
9 maanden geleden

Is het corona virus nu echt?
Niet zo echt als al het vergif in onze leefomgeving wat een gezond denkend( niet gehersenspoeld ) mens nooit in onze leefomgeving zou doen.
Fluoride, Kwik in vullingen, Aspartaam, MSG, GMO, Chemtrails, Trimosal in vaccinaties is, vermomnaam voor kwik, Cornfructose= GMO, etc.

Fantastic in elkaar gezet en als je weet dat World Health Organization – The Rockefeller Foundation Organasation is dan moet er toch wel een belletje gaan rinkelen voor de mensen die nog ontwetend zijn. ja we worden besodemieterd en na het zien van de delen van Janet Ossebaard die haar werk brilliant gedaan heeft weet je meer dan genoeg.
Uitspraken van Bill Gates in de Documentaires, en zeer goed alles goed uiteen gezet in deel 1 , 2, en drie, wacht op 4 .
En wie hij is echt is Bill gates en van wie hij afkomstig is, echt de puntjes op de i gezet in al de delen.
Goede naam gekozen Janet Ossebaard en wat een fantastische eye opener.
FALL CABALL !!!

Sommige muzikanten wisten al langer hoe het spel in elkaar zat:

Boudewijn de Groot – Welterusten meneer de president
https://www.youtube.com/watch?v=_5Cmw1NHUig

Hij wist al dat de presidenten een agenda volgen..

En er komen andere tijden, de hele wereld ziet dat er meer achter een mild virus zit.

Er komen andere tijden boudewijn de groot
https://www.youtube.com/watch?v=MJ3MO2XcLUk

Willem
Willem
9 maanden geleden

Je leest veel over Q, dat die zou komen, de oplossing van het systeem, Q staat voor quarantaine let maar op, Rutte zal het verkondigen, Rivm doet alsof er een stijging is sinds gisteren en de boel wordt aangescherpt en op den duur zal het zo zijn als in italie, dat is het plan, totale ontwrichting met als gevolg??

Geen schaap
Geen schaap
9 maanden geleden

Het aantal besmettingen in mijn gemeente is sinds gister gedaald van 17 naar 7 geregisteerde inwoners (op 25.000 personen in de gemeente.

Persoonlijk ken ik niemand die het virus heeft. En als ik de dalende lijn in mijn gemeente bekijk, zijn we er zo weer vanaf.

Kwestie van je immuunsysteem op peil houden.

Mikkie
Mikkie
Reactie op  Geen schaap
9 maanden geleden

Persoonlijk ken ik ook niemand met Het Virus…oude mensen die ik ken met roots in Brabant, zeggen dat er wel enkele bekenden ziek zijn geworden ( 75 +).
Heb ook heel erge vraagtekens bij dit alles. In januari griep gehad met nogal dezelfde verschijnselen.
Net gekeken naar filmpjes Janet Ossebaard. Wat n Woehan gebeurd is heeft niks met de griep hier te maken.
Filmpjes zijn wel schokkend. Wie nou nog roept om gG is mi gestoord.

rop
rop
9 maanden geleden

Hier is me gehannest ?
Dit is geen normale virus maar opzettelijk in omloop gebracht, zegt zij..
deze zijn door de aller rijkste de 1 % gedaan .
Dan is het de vraag als ze deze gedaan en opzettelijk is gevormd hebben ze dat dan gedaan voor een schoner en minder vervuilende Wereld? Of voor hun Rijkdom.
Als het hun rijkdom is ,
dat lopen ze zelf ook het gevaar deze kwijt te raken ‘door de ineenstorting van de economie en het geld stelsel ,dat zal deze geen waarde meer hebben,
Nog voor de armen, nog voor de rijken.
Het is de elite zeg maar dat deze virus dus heeft bedacht ..maar dan wel eentje die hun rijkdom ook kan afpakken ,,als de hele gebouwde geldhuis en het kaarthuis in stort hebben zij er ook niks aan..
en als ze het hebben gedaan,
dan wisten ze ook de uitkomst al ,anders zouden ze het niet in het leven roepen,de uitkomst is nu dat het hele bouwwerk schijnt in te storten, maar zou ook kunnen zijn dat ze juist deze virus gebruiken voor een schoner beteren wereld?
Nee of Ja ..het is maar hoe men het bekijkt..
weet wel dat men er met speculaties totaal er niet mee komen ..

René
René
Reactie op  rop
9 maanden geleden

Inderdaad Rop, helemaal NIEMAND kan dit met zekerheid zeggen. Je kunt hooguit wat speculeren en je eigen mening spuien. Mensen die de eigen mening in dit onderwerp brengen als “ik weet het zeker” die zijn pas echt geen knip voor de ‘wakkere’ neus waard.

freddy
freddy
Reactie op  René
9 maanden geleden

de beurskoersen zijn sinds de uitbraak met zo’n dertig procent of meer gekelderd, omdat de vooruitzichten van winsten en verdiensten omlaag gaan. de beurskoersen zijn nl een indicatie van verwachtte winsten en op speculatie gericht, de toekomstige economische situatie. als die rijke 1 procent het met opzet zou hebben gedaan, dan snijden ze zich in hun eigen vingers, al zullen ze de verliezen wel kunnen lijden.

Pjoter
Pjoter
9 maanden geleden

Voorlopig zijn we van dé straat!

Louise
Louise
Reactie op  Pjoter
9 maanden geleden

Pjoter de ironie is dat het buiten zonder auto’s een stuk gezonder is, beter voor Longpatienten en ons Immunsysteem..

GevanK
GevanK
9 maanden geleden

Het is een normaal griepvirus zoals elk ander corona virus, het wordt aleen ‘misbruikt’ om een soort globale politiestaat door te voeren: bekijk en deel deze video: https://www.youtube.com/watch?v=dxa8xo9iug0

deze
deze
Reactie op  GevanK
9 maanden geleden

Gevank, hoi

precies, zo denk ik ook en helaas (nog ) te veel weinig mensen, maar daar komt na 10 april wel verandering denk ik ( gevoel )
ook de UITROL van 5G heeft hier volgens mij mee te maken.. afgelopen avond een stuk of 25 satelieten over zien vliegen boven de randstad ( tijd plm. 21.20 ) heb het allemaal gevolgd, mijn nek is er stijf van.. maar ik kijk vaker omhoog, maar dit heb ik nog nooit zo gezien!! Heel bizar, misschien de reden dat er bijna geen vliegtuig meer vliegt ( afgelopen dag heb ik er 4 geteld, met kras en glasheldere TRAILS die er uit zagen zoals ze behoren. Niks geen sluiers er na, de lucht is de laatste dagen wel heel opvallend straks blauw, zouden ze dan eindelijk gestopt zijn met het sproeien van teringzooi op ons kop??
Denk het bijna van wel.. want Het Virus ( FEARUS) doet zijn ” werk ”
Uiteraard onder regie van de strenge regels van de opkomende politiestaat die zich langzaam omtoveren in een militair apparaat.. huiver voor de toekomst.. maar 1 ding is een troost: de natuur krijgt even de rust nu, het horen van allerlei vogels en zien van insecten doet mij goed! Heb de eerste witte vlinder al gezien afgelopen dag.. dus dat beloofd een prachtig voorjaar te wordfen ..

Maar goed.. we leven in een overgang, en dat we zijn overgenomen door iets, is duidelijk!
Ik kan het woord d e m o c r a t i e niet meer horen, wat een LEUGEN

groet

Hans
Hans
9 maanden geleden

En daarom ben ik lid van ON

Gaston
Gaston
9 maanden geleden

De gemiddelde levensverwachting voor mannen in Nederland was voor de Corona uitbraak ongeveer 82 jaar.
De mensen die nu sterven zgn. aan Corona zijn gemiddeld ook 82 jaar of misschien zelfs iets ouder.
M.a.w. het is een gewone sterfte van oude mensen, oude mannen. Oude mensen gaan nu eenmaal dood, daar kun je nog zoveel IC kamers voor inrichten maar het leven eindigt gemiddeld op 82-83 jaar.

Voor de crisis kwamen veel mensen überhaupt niet op de IC als ze iets ernstigs kregen. dan zei de arts, het heeft geen zin meer op deze leeftijd en de patiënt kreeg morfine en geen vocht en voeding meer en was na 3, 4 dagen dood. Nu wordt er pro forma van alles uit de kast gehaald. Speelt hier ook een protest van de ziekenhuizen mee tegen de bezuinigingen uit het verleden?

freddy
freddy
Reactie op  Gaston
9 maanden geleden

mee eens, gaston. een andere reden voor het lage aantal ic-bedden in nederland die wordt gegeven is dat “wij” een andere geriatrische zorg kennen dan in mn de zuidelijke europese landen. hier wordt er voor gekozen de levens van ouderen die gaan sterven niet ten koste van alles te rekken en ze op de ic op te nemen, maar thuis of in de verpleeghuizen in samenzijn met familie te laten sterven, het is gewoon beleid van de zorg en de geriatrie. er wordt gezegd dat een ic opname traumatisch is en patiënte, er vaak een lange periode nodig hebben om ervan te herstellen. kun je nagaan, zo’n ic opname is zwaar voor patiënten en dat is alleen maar extra belastend wanneer je oud en ziek of zwak bent.

Léon
Léon
9 maanden geleden

Ik heb even de eerste twee delen van de docu bekeken, maar ik moet zeggen dat dit erg veel lijkt op uit een dikke duim zuigen. De verbanden die zij legt zijn wel zó vreemd dat het gewoon ongeloofwaardig is!
In het 2e deel bijvoorbeeld linkt zij Bill Gates aan de Rockefellers via een overgrootvader van 9 generaties terug en dan via een andere tak en dan vervolgens weer 7 generaties omlaag naar een Rockefeller.
Viola, het bewijs!!!?????? 🙂
Zo kan ik het ook! Waarschijnlijk gaat mijn lijn terug tot Karel de Grote.

Kortom, totale onzin en bij elkaar gefantaseerd en dan toch serieus beweren dat ze ‘onderzoek’ heeft gedaan en dubbel gechecked.

Gebruik gewoon je boerenverstand.

piet
piet
Reactie op  Léon
9 maanden geleden

Ja, dat had ik ook.

Met zon docu kan je goede hits scoren op dit moment. Dus wat centen verdienen.

Veel informatie, maar wat heb je eraan.

Die “complottheorien” hecht ik waarde aan, als er een gechannelde bron is. En ook duidelijk is wat en waarom we dit meemaken, en wat we moeten leren. Dat soort dingen. Ook dat je uit de text een soort van liefde voelt.

Léon
Léon
Reactie op  piet
9 maanden geleden

Piet,

Ik heb nog even op die Janet Ossebaard gegoogled, maar dat mens is totaal gestoord! Gelooft o.a. ook in graancirkels (zie graancirkelsite.nl) en als je daar dan haar CV bekijkt, vindt je niets over haar wetenschappelijk achtergrond, maar wèl allerlei graancirkelpublicaties. Komt bij mij bepaald niet als geloofwardig over.
Verder kan ik het werkelijk niet begrijpen dat mensen zoals Sid Lukassen en Ybeltje Berckmoes in de paneldiscussie niet één kritisch vraag naar haar gesteld hebben. Sid (universitair geschoold) en Ybeltje had ik toch wat hoger ingeschat en vallen mij vies tegen!

Overigens moet je àlle artikelen op deze site, maar óók op de MSM kritisch benaderen en niet alles klakkeloos overnemen.
Blijf kritisch!

Dit commentaar zal nu wel niet door de ballotagecommisie komen, denk ik.
😉

Mark
Mark
9 maanden geleden

Janet Ossebaard.
Hier alle delen op een rijtje .

Covid-19 Part 1
https://www.youtube.com/watch?v=jFvCwdfoiH8

Covid-19 Part 2
https://www.youtube.com/watch?v=82XXjJPJncg

Covid 19 deel 3 Nederlandse versie
https://www.youtube.com/watch?v=5aWkCtyPM9s

Covid-19 Part 3
https://www.youtube.com/watch?v=MgCJfzGa-4E&t=16s

x

Check Also

fuellmich

Advocaat Reiner Fuellmich reageert op belangrijke uitspraak Duitse rechter: ‘Eerste in zijn soort’

Een rechter in Weimar in de Duitse ...

quarantaine

Duitsers die willens en wetens quarantaine weigeren, gaan naar dit coronakamp

Inwoners van de Duitse deelstaat Sleeswijk-Holstein die ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

38
0
We lezen graag je reactie!x