Great ResetBinnenland

Schwab kan trots zijn op Rutte: hoe Nederland de blauwdruk wordt voor de westerse controlemaatschappij

Help mee door deze info met je kennissen op je social media te delen!

Voor ‘complotdenker’ David Icke is het duidelijk waarom de Nederlandse overheid hem niet binnenliet. Hij verwijst naar een filmpje van het World Economic Forum dat erg lovend is over plannen om uitlaatgassen van bezorgbusjes te weren uit steden. Nederland wordt de blauwdruk voor de westerse controlemaatschappij door de klimaathoax als excuus te gebruiken, aldus Icke.

Vorig jaar hebben gemeenten, partijen uit de vervoerssector en toenmalig staatssecretaris Stientje van Veldhoven van Infrastructuur en Waterstaat afspraken gemaakt over steden die volledig ‘schoon’ worden bevoorraad. Steden door het hele land voeren vanaf 2025 een zogeheten zero-emissiezone in, wat inhoudt dat er alleen nog met elektrische voertuigen mag worden bevoorraad.

Ondernemers kunnen met subsidie overstappen op een ‘schone’ bestelbus of vrachtwagen. Daarmee wil de overheid de uitstoot van ‘schadelijke’ gassen naar beneden brengen.

Veertien steden

“Nu we meer thuis zijn, valt op hoeveel bestelbusjes en vrachtwagens er rondrijden in de steden. De afspraken die we vandaag maken, zorgen ervoor dat het vanzelfsprekend wordt dat over een aantal jaar in de stad de schappen vol liggen, het afval wordt opgehaald en je pakje er op tijd aankomt, maar dan zonder uitlaatgassen en CO2-uitstoot,” citeert het World Economic Forum Van Veldhoven.

Veertien steden hebben aan het begin formeel aangekondigd in 2025 een zero-emissiezone in te voeren. Dat zijn er inmiddels al een stuk meer. Concreet betekent dat dat er in deze steden op termijn alleen nog volledig uitstootvrije bestelbussen en vrachtwagens rijden.

Tilburg

Eén van de steden die in 2025 zo’n zone gaat invoeren, is Tilburg. “Het vervoer van de toekomst moet emissieloos, duurzaam en schoon zijn,” reageerde toenmalig wethouder Oscar Dusschooten (VVD).

In het klimaatakkoord is afgesproken dat er in 2025 minimaal 30 steden zijn waar een zero-emissiezone voor stadslogistiek is ingevoerd. Het invoeren van deze zones zou in 2030 ongeveer 1 megaton CO2 per jaar schelen.

4.8 77 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel interessant?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
143 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
John Kuhles
John Kuhles
2 maanden geleden

Rutte en zijn helpers plegen HOOGVERRAAD

Victor Hugo
Victor Hugo
2 maanden geleden

Wij zijn allemaal trots op de manier waarop ons Markske de zaak volledig naar de kloten helpt!

Kale kip kan je niet plukken
Kale kip kan je niet plukken
2 maanden geleden

Overstappen op elektrisch…dat wordt lachen met aanstormende blackouts

Victor Hugo
Victor Hugo
2 maanden geleden

Hij is letterlijk en figuurlijk de tassendrager van het WEF

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

143
0
We lezen graag je reactie!x