Mens en Dier

Minister Hoekstra verkiest World Economic Forum boven debat, Kamerleden reageren verbolgen

Help anderen door deze info met je vrienden op je social netwerk te delen!

Minister Wopke Hoekstra van Buitenlandse Zaken stuurde vandaag een opmerkelijk briefje naar de Kamer. Hij liet weten dat hij verstek moet laten gaan bij het Commissiedebat Raad Buitenlandse Zaken op 18 januari volgend jaar.

“Vanwege het World Economic Forum en verplichtingen met Zijne Majesteit de Koning zal ik helaas niet aanwezig kunnen zijn om in deze week dit debat te voeren,” schrijft Hoekstra, die zich verontschuldigt voor zijn afwezigheid.

Diverse Kamerleden reageren verbolgen. “Daar gaan ze weer in januari met zijn allen naar het World Economic Forum. Ze zeggen er nu dus zelfs Kamerdebatten voor af. Om in het geheim te kunnen overleggen over ons maar zonder ons, én zonder dat wij dat kunnen controleren. Globalisten Unlimited. Verschrikkelijk,” schrijft PVV-leider Geert Wilders.

Bizar

Kamerlid Wybren van Haga (BVNL) voegt toe: “Ongehoord. Minister verkiest achterkamers boven de Tweede Kamer en schoffeert daarmee het hoogste orgaan dat, in tegenstelling tot het World Economic Forum, wél democratisch gekozen is. Ik verzoek Kamervoorzitter Vera Bergkamp dringend om deze afmelding niet te accepteren.”

“Bizar dat een minister een debat met de Kamer niet bijwoont vanwege het WEF. Een middelvinger naar de burgers in Nederland,” twittert BBB-voorvrouw Caroline van der Plas.

Afzetten

Voormalig Statenlid Eelco van Hoecke stelt: “Nederland is (of was?) een democratie. Het Nederlandse volk heeft recht op openheid. Wat wordt daar allemaal besproken? Het feit dat daarover geen openheid over wordt gegeven, voedt de meest wilde (complot)theorieën.”

Reden om deze minister af te zetten wegens minachting voor de Nederlandse democratie, vindt journalist Joost Niemoller.

4.9 154 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
183 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Jeroen 🐝
Jeroen 🐝
2 maanden geleden

Het goede nieuws is….
Ze beginnen in ieder geval eerlijk toe te geven dat het WEF boven alles gaat.

John Kuhles
John Kuhles
2 maanden geleden

Alle WEF Kartel Partijen plegen HOOGVERRAAD … opdoeken die zooi en vervangen met échte volksvertegenwoordigers die hun eed/gelofte waarmaken!

Marianne de Meijer
Marianne de Meijer
2 maanden geleden

Tja, wat voor reden zou dat nu kunnen zijn dat hij met zo,n idioot briefje afkomt????? Vrij simpel in feite!! ,,Die zien we dus nooit meer terug!!!,, Snappie????? Onthou m,n woorden maar!!!!

Bas van Stapelberg
Bas van Stapelberg
2 maanden geleden

Wat een schoffering naar het Nederlandse volk van Foppe Hoekstra

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

183
0
We lezen graag je reactie!x