Homepagina » Het Complot » De mensen moesten eens weten hoe de wereld echt in elkaar zit. Dit is de schokkende waarheid over geheime diensten
De mensen moesten eens weten hoe de wereld echt in elkaar zit. Dit is de schokkende waarheid over geheime diensten

De mensen moesten eens weten hoe de wereld echt in elkaar zit. Dit is de schokkende waarheid over geheime diensten

Op 27 april 1961 sprak toenmalig president John F. Kennedy in New York tijdens een lezing over een geheime regering achter de schermen van de wereldpolitiek.

“Wij worden over de hele wereld tegengewerkt door een gigantische meedogenloze samenzwering,” zei hij.

Deze samenzwering breidt haar invloedssfeer uit door middel van infiltratie, ondermijning en intimidatie, aldus Kennedy.

Criminele organisaties

Blije B-initiatiefnemer en insider Ronald Bernard liet in een interview op YouTube doorschemeren dat deze samenzwering onder meer bestaat uit multinationals, geheime diensten, maar ook terroristische organisaties.

“Je denkt misschien dat geheime diensten het belang van een land of een volk dienen,” zei hij.

“Maar dan blijken dat eigenlijk criminele organisaties te zijn,” voegde hij toe. “Het systeem is zwaar crimineel.”

Heel veel ellende

“Het gaat over het financieren van oorlogen, het creëren van oorlogen, het creëren van heel veel ellende in deze wereld” klonk het.

De mensen moesten eens weten hoe de wereld echt in elkaar zit, aldus Bernard.

Allemaal

“Voor die diensten is niets te dol,” zei hij. “Niets.”

Zo zijn ze volgens hem allemaal betrokken bij de handel in drugs, wapens en mensen.

Bekijk het filmpje hieronder:

[Ronald Bernard]


Vind je dit artikel belangrijk? Denk er dan aan het op je social media te delen
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

10 reacties

 1. Als kind zag ik al de vreselijke gruwelijkheden van de Vietnam oorlog elke avond op televizie gelukkig voor mij als kind was het toen nog zwart/wit tv en de gruwelijkheden in zuid Amerika en vele andere oorlogen,later naarmate ik ouder werd keek ik er helemaal niet meer vanop als er ergens in de wereld een nieuwe oorlog uitbrak dit dankzij deze meedogenloze samenzwering,de Kennedy,s hadden het zo graag anders gewild,maar helaas werden hun ook uitgeschakeld dit betreur ik nog steeds.

  35 likes
 2. De mensen die Ronald Bernard ervan betichten te liegen en bedriegen, dat hij op eigen gewin uit is zijn zeer talrijk, Ik sluit dat ook niet uit ! Doch voor mij staat als een paal boven water dat hij de waarheid spreekt over de samenzweringen, de onvoorstelbare wreedheden, het meedogenloze bedrog en uitbuiterij, het misbruiken en vermoorden van kinderen, de walgelijke oorlog tegen de mensheid. Om te beginnen moeten we dat los zien van de mogelijkheid dat hij op macht en rijkdom uit zou kunnen zijn. Het kan zo zijn,maar wij moeten met z’n allen beseffen dat de echte machthebbers ons het liefst massaal te gronde willen richten en daar hebben ze maar één ding voor nodig en dat is goedgelovigheid, naïviteit en onvoorwaardelijke en vrijwillige medewerking van de grote massa. Brave belasting betalende sukkels die zich gewillig de afgrond in laten duwen. Sukkels die naar de stembus rennen om hun politieke stem te verkwanselen aan hun handlangers, hun beroepsleugenaars en bedriegers. Dat is de boodschap die wij met z’n allen hieruit moeten filteren en in ons voordeel gebruiken. Tot het bewustzijn toe te laten en het gezonde verstand de rest laten doen.

  27 likes
 3. Voor de onwetenden onder ons.

  – BANKEN
  – WAPENINDUSTRIE
  – FARMA INDUSTRIE
  – OLIE

  Deze vier zorgen voor grote problemen. Er zijn er ondertussen nog meerdere maar deze spannen echt de kroon.

  Als je dan weet hoe groot de wapen industrie in de VS en die kleine hel in het midden oosten is, dan weet je waarom ze overal problemen maken.

  Olie is ook sinds jaar en dag een massa industrie. Meteen ook de reden waarom het midden oosten werd gedestabiliseerd.
  Wie voorzag Hitler van olie tijdens WO2?
  Of geld?

  Dan kom je bij de banken. En dan ook nog big pharma zoals die enkel en alleen uit zijn op winst. Niet onze gezondheid doet er toe maar hun winst.

  Je leeft in een leugen en veel wat er op school werd gezegd is gewoon een leugen en daar word je gewoon klaargestoomd om een goede slaaf te zijn.

  Een slaaf vastgeketend in krediet. Zodat je onderdeel blijft van dit zieke systeem. Een slaaf die geen vragen durft te stellen en kritisch voor zichzelf denkt.

  Word wakker wat gewoon wil zeggen bewuster worden en de onzichtbare tralies in je leven verwijderen.

  15 likes
 4. Wat vreselijk oud nieuws. wij hebben toch al jarenlang last van onze roverheid. Die doen niks liever dan burgertje pesten en dat met een goed verhaal. Kijk eens naar de klimaatgekkies en/of Eurogekkies. Jemig, dat dit nieuws is, kijk eens goed om je heen, doe eens een pensioentest, bereken eens wat de klimaatgekkies je straks gaan kosten. Allemaal roversbende en we geloven ze ook nog want ze blijven maar aan de macht.

  7 likes
 5. De reden waarom dit allemaal gebeurt heeft een diepere reden.
  1. het houdt het wereldwijde systeem systematisch omhoog/balans. Dollar was anders allang gevallen.
  2. men wacht op een grote catastrofe(natuur of menselijke of beide). Amerika heeft Femakampen met duizenden doodkisten(kun je terug vinden in de filmpjes van Jesse Ventura). Ook laat hij een geheime ondergrondse stad in de bergen zien.
  De zeven zegels, bazuinen en schalen kun je echt verplaatsen in/naar het nu. Die Carla van de EU had het een keer over de magic zeven. In een lange lijn verbindt het weer naar de zeven zegels.
  Hoe minder mensen er overblijven, hoe meer kansen andere mensen hebben om te overleven. Heel cru, maar zo denken ze wel.(uitspraak prins Charles of Andrew van Engeland) Zoals ook de mogelijkheid om tijdelijk in de ruimte te overleven.
  Dit gehele gebeuren is al es een keer gebeurt. Astronauten die naar beneden kwamen na een grote ramp in oude culturen. Zij brachten de kennis over hoe ze weer voedsel konden verbouwen etc.
  Wij gewone mensen hebben weinig inbreng over dit geheel. Het enige wat je kunt doen is in je eigen omgeving het menselijk te houden. En dat is ook al niet makkelijk. Mede door het systeem. Als je zorgt voor een ander, dan kun je financieel afgestraft worden. Blijf eerlijk, blijf communiceren, blijf creëren/naar oplossingen zoeken, probeer de ander te begrijpen(je hoeft het niet eens te zijn), gun een ander het licht in de ogen enz. Wees trots op wie je bent. Je mag er gewoon zijn.
  Wie de boodschap van Jezus volgt(10 geboden/karma lessen), zal daarmee een eind komen in de grote onderdrukking. Tip: je hoeft voor mij niet naar de kerk.
  Wees gegroet,
  Gekke Loena.

  3 likes
  • Goed dat er religies zijn……..
   Koran 2:191  Doodt de ongelovigen waar je ze ook aantreft
   Koran 3:28    Moslims mogen geen vriendschap sluiten met ongelovigen
   Koran 3:85    Geen enkele andere religie dan Islam is acceptabel
   Koran 5:33    Vermink en kruisig ongelovigen als ze moslims bekritiseren
   Koran 8:12    Terroriseer en onthoofdt al diegenen die in andere geschriften geloven dan de Koran
   Koran 8:60    Moslims moeten alle wapens verzamelen om ongelovigen te terroriseren
   Koran 8:65    De ongelovigen zijn dom; spoor moslims aan om hen te bevechten
   Koran 9:5      Als je de kans ziet, doodt dan ongelovigen waar je ze ook te pakken krijgt
   Koran 9:30    Joden en Christenen zijn pervers, bevecht hen
   Koran 9:123  Voer strijd met de ongelovigen die in uw buurt wonen
   Koran 22:19  Straf de ongelovigen met kledingstukken van vuur, gehaakte ijzeren staven, kokend water; smelt hun huid en hun buiken 
   Koran 47:4    Verlang niet naar vrede met de ongelovigen, onthoofdt hen als je ze te pakken krijgt.          

   “Gaat u rustig slapen, de regering waakt over u.”
   Dit zei de toenmalige Nederlandse minister-president Hendrik Colijn in een radio-uitzending (tv bestond nog niet) tegen de Nederlandse bevolking, 4 jaar voor het uitbreken van de Tweede Wereldoorlog in 1940. 
   Er is nog NIETS veranderd………!

   1 likes
   • Nog een boer, die ” zijn mening” uit.. zou toch aanraden Islam te bestuderen. Wat jij verteld, is juist het tegenovergestelde van Islam. Spijtig dat de hedendaagse media jou zo beïnvloedt heeft. RIP

    1 likes
 6. Een hoop journalisten staan ook op hun loonlijst.

  3 likes
 7. Mooi bericht, maar als je echt diep wil gaan in de “rabbithole” zit het probleem veel dieper. Zelfs de ” Rothchilds” is de spider niet. Zij dienen allen het alziend oog! Als je wat research doet vanwaar het alziend oog komt, dan zie dat alle (grote, machtige) bedrijven in deze maatschappij dit dienen. Het alziend oog heeft een aparte verborgen agenda, die veel van de mensheid wil vervangen door kunstmatige intelligentie (A.I). Deze kunstmatige intel is nog zomaar intel! Dit zijn de hemelse machten (Archonten) waar wij als mens in het licht tegen strijden voor behoudt van vrijheden. Dat is al van oudsher, de echte gnostici wisten er alles van en deze staan ook beschreven in hun heilige teksten. Momenteel is het zo dat alle energie gezogen wordt naar 1 bepaald punt genaamd the Black Sun die Saturnus representeerd! De mens dient enkel tot “bait” voor deze “hemelse machten” waar ook Paulus over spreekt in het NT. Je merkt dit ook; mensen zijn continu bezig met smartphones, laptop, … men steek hier veel energie in. Maar het wordt pas nog veel duidelijker met de uitrol van 5G die rechtstreeks gekoppeld is aan het ” internet der dingen”.
  Deze hemelse machten kunnen ook incarneren; deze bestaan niet uit vlees en bloed, maar het is een soortgelijk wezen als een grey allien. Deze wezens hebben echt deze maatschappij in hun greep. Oorspronkelijk komen ze uit een andere constellatie; meer bepaald van Sirius. Alle energie afkomstig uit religie dient enkel deze wezens en vormt dan ook een firewall voor de echte spirituele wereld die Christus ons laat zien. Er is dan ook een parallelle wereld met onze wereld verbonden., waar echt geleefd wordt in plaats van te overleven!

  3 likes
 8. De hele NPO wordt aangestuurd door deze engnekken…

  3 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

coronavirus

Virusexpert over het ‘angstaanjagende’ coronavirus: ‘Dit is oorlog’

Dit is de meest angstaanjagende ziekte die ...

tweede wereldoorlog

Groot-Brittannië en Frankrijk verklaarden Duitsland in 1939 de oorlog en niet andersom. Het echte verhaal over de Tweede Wereldoorlog

Stel een willekeurig iemand een vraag over ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
AANMELDEN GRATIS WORKSHOP
Wanneer?
donderdag 9 april
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.