Het Complot

De mensen moesten eens weten hoe de wereld echt in elkaar zit. Dit is de schokkende waarheid over geheime diensten

Help ons door deze informatie met je kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Op 27 april 1961 sprak toenmalig president John F. Kennedy in New York tijdens een lezing over een geheime regering achter de schermen van de wereldpolitiek.

“Wij worden over de hele wereld tegengewerkt door een gigantische meedogenloze samenzwering,” zei hij.

https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Deze samenzwering breidt haar invloedssfeer uit door middel van infiltratie, ondermijning en intimidatie, aldus Kennedy.

Criminele organisaties

Blije B-initiatiefnemer en insider Ronald Bernard liet in een interview op YouTube doorschemeren dat deze samenzwering onder meer bestaat uit multinationals, geheime diensten, maar ook terroristische organisaties.

“Je denkt misschien dat geheime diensten het belang van een land of een volk dienen,” zei hij.

“Maar dan blijken dat eigenlijk criminele organisaties te zijn,” voegde hij toe. “Het systeem is zwaar crimineel.”

Heel veel ellende

“Het gaat over het financieren van oorlogen, het creëren van oorlogen, het creëren van heel veel ellende in deze wereld” klonk het.

De mensen moesten eens weten hoe de wereld echt in elkaar zit, aldus Bernard.

Allemaal

“Voor die diensten is niets te dol,” zei hij. “Niets.”

Zo zijn ze volgens hem allemaal betrokken bij de handel in drugs, wapens en mensen.

Bekijk het filmpje hieronder:

[Ronald Bernard]

5 1 stem
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

10 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Dirk
Dirk
4 jaren geleden

Als kind zag ik al de vreselijke gruwelijkheden van de Vietnam oorlog elke avond op televizie gelukkig voor mij als kind was het toen nog zwart/wit tv en de gruwelijkheden in zuid Amerika en vele andere oorlogen,later naarmate ik ouder werd keek ik er helemaal niet meer vanop als er ergens in de wereld een nieuwe oorlog uitbrak dit dankzij deze meedogenloze samenzwering,de Kennedy,s hadden het zo graag anders gewild,maar helaas werden hun ook uitgeschakeld dit betreur ik nog steeds.

eksegese
eksegese
4 jaren geleden

De mensen die Ronald Bernard ervan betichten te liegen en bedriegen, dat hij op eigen gewin uit is zijn zeer talrijk, Ik sluit dat ook niet uit ! Doch voor mij staat als een paal boven water dat hij de waarheid spreekt over de samenzweringen, de onvoorstelbare wreedheden, het meedogenloze bedrog en uitbuiterij, het misbruiken en vermoorden van kinderen, de walgelijke oorlog tegen de mensheid. Om te beginnen moeten we dat los zien van de mogelijkheid dat hij op macht en rijkdom uit zou kunnen zijn. Het kan zo zijn,maar wij moeten met z’n allen beseffen dat de echte machthebbers ons het liefst massaal te gronde willen richten en daar hebben ze maar één ding voor nodig en dat is goedgelovigheid, naïviteit en onvoorwaardelijke en vrijwillige medewerking van de grote massa. Brave belasting betalende sukkels die zich gewillig de afgrond in laten duwen. Sukkels die naar de stembus rennen om hun politieke stem te verkwanselen aan hun handlangers, hun beroepsleugenaars en bedriegers. Dat is de boodschap die wij met z’n allen hieruit moeten filteren en in ons voordeel gebruiken. Tot het bewustzijn toe te laten en het gezonde verstand de rest laten doen.

J@n
J@n
4 jaren geleden

Wat vreselijk oud nieuws. wij hebben toch al jarenlang last van onze roverheid. Die doen niks liever dan burgertje pesten en dat met een goed verhaal. Kijk eens naar de klimaatgekkies en/of Eurogekkies. Jemig, dat dit nieuws is, kijk eens goed om je heen, doe eens een pensioentest, bereken eens wat de klimaatgekkies je straks gaan kosten. Allemaal roversbende en we geloven ze ook nog want ze blijven maar aan de macht.

Elise
Elise
4 jaren geleden

De reden waarom dit allemaal gebeurt heeft een diepere reden.
1. het houdt het wereldwijde systeem systematisch omhoog/balans. Dollar was anders allang gevallen.
2. men wacht op een grote catastrofe(natuur of menselijke of beide). Amerika heeft Femakampen met duizenden doodkisten(kun je terug vinden in de filmpjes van Jesse Ventura). Ook laat hij een geheime ondergrondse stad in de bergen zien.
De zeven zegels, bazuinen en schalen kun je echt verplaatsen in/naar het nu. Die Carla van de EU had het een keer over de magic zeven. In een lange lijn verbindt het weer naar de zeven zegels.
Hoe minder mensen er overblijven, hoe meer kansen andere mensen hebben om te overleven. Heel cru, maar zo denken ze wel.(uitspraak prins Charles of Andrew van Engeland) Zoals ook de mogelijkheid om tijdelijk in de ruimte te overleven.
Dit gehele gebeuren is al es een keer gebeurt. Astronauten die naar beneden kwamen na een grote ramp in oude culturen. Zij brachten de kennis over hoe ze weer voedsel konden verbouwen etc.
Wij gewone mensen hebben weinig inbreng over dit geheel. Het enige wat je kunt doen is in je eigen omgeving het menselijk te houden. En dat is ook al niet makkelijk. Mede door het systeem. Als je zorgt voor een ander, dan kun je financieel afgestraft worden. Blijf eerlijk, blijf communiceren, blijf creëren/naar oplossingen zoeken, probeer de ander te begrijpen(je hoeft het niet eens te zijn), gun een ander het licht in de ogen enz. Wees trots op wie je bent. Je mag er gewoon zijn.
Wie de boodschap van Jezus volgt(10 geboden/karma lessen), zal daarmee een eind komen in de grote onderdrukking. Tip: je hoeft voor mij niet naar de kerk.
Wees gegroet,
Gekke Loena.

Back to top button
10
0
We lezen graag je reactie!x