UFO

Piloot moet uitwijken voor sigaarvormige UFO

Help mee door dit artikel met jouw kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Een vliegtuig van Thomas Cook, dat op weg was van Ibiza naar Manchester, werd op enkele meters gepasseerd door een onbekend vliegend object.

De piloot maakte boven Reading melding van een object met de vorm van een rugbybal. De luchtvaartautoriteiten stelden een onderzoek in, maar konden de herkomst van het object niet achterhalen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Na het analyseren van vluchtgegevens op internet werd duidelijk dat het om vluchtnummer TCX24HX ging. Een Airbus A320 vloog op 19 juli 2013 van Ibiza naar Manchester International Airport. Het toestel vloog met een snelheid van ruim 800 kilometer per uur op een hoogte van 10.000 meter toen het werd gepasseerd door een UFO.

Zilverkleurig

De waarneming werd overdag gedaan, zo rond 18.35 uur plaatselijke tijd. Vanuit het cockpitraam zag de piloot hoe het object op zijn vliegtuig afstevende. Hij zei dat er geen tijd meer was om uit te wijken. Hij was er zeker van dat hij op het object zou botsen en stuurde omlaag. 

Uiteindelijk passeerde het onbekende object op enkele meters boven het vliegtuig. De piloot omschreef het object als sigaarvormig, zilverkleurig, ‘als een rugbybal’, met een glanzend metaalachtig oppervlak.

Na de passage nam de piloot contact op met de luchtverkeersleiding en controleerde hij alle instrumenten. Er was echter geen spoor te bekennen van het onbekende object.

Iedere maand

De autoriteiten hebben uitgesloten dat het een weer- of speelgoedballon is geweest. Er werd contact opgenomen met militaire radarstations, maar die konden het object ook niet traceren.

Een woordvoerder van Thomas Cook Airlines zei: “Al onze piloten moeten onverwachtse gebeurtenissen tijdens de vlucht melden aan de luchtvaartautoriteiten.”

In 2009 werd de ufodesk van het Britse ministerie van Defensie gesloten, waarna de burgerluchtvaartautoriteit besloot onderzoek te doen naar meldingen van onbekende objecten. In 2012 gaf het hoofd van de Britse luchtverkeersdienst toe dat iedere maand wel een onbekend vliegend object wordt gemeld.

Bron: Telegraph.co.uk

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit waardevol?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

11 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Kalki
Kalki
10 jaren geleden

UFO’s zouden massaal boven het Wittehuis in Washington-DC moeten gaan hangen, dan zou men daarna niet meer zo moeilijk doen over het bestaan van UFO’s.

jayadeva
jayadeva
10 jaren geleden
Ruud
Ruud
10 jaren geleden

[quote name=”Kalki”]UFO’s zouden massaal boven het Wittehuis in Washington-DC moeten gaan hangen, dan zou men daarna niet meer zo moeilijk doen over het bestaan van UFO’s.[/quote]
maar helaas dat doen ze dan weer niet..

malach
malach
10 jaren geleden

@jayadeva; een zeppelin op10.000 meter hoogte!? okeeey…..

Back to top button
11
0
We lezen graag je reactie!x