Mens en Dier

Harde kritiek op Rutte: ‘Wat jij doet met de boeren is onacceptabel, heel Nederland weet dat’

Help mee door dit artikel met jouw kennissen op je socials te delen!

Premier Rutte schreef donderdagochtend op Twitter dat de protestacties van ‘een kleine groep boeren’ onacceptabel zijn. “Anderen moedwillig in gevaar brengen, onze infrastructuur beschadigen en mensen bedreigen die helpen opruimen, gaat alle perken te buiten,” zei Rutte. “Doe aangifte bij bedreiging.”

De premier zei ook dat ‘deze levensgevaarlijke acties moeten stoppen’. Er zijn volgens hem genoeg andere mogelijkheden om binnen de wet je onvrede te uiten.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Hij krijgt veel kritiek. “Nee Rutte. Wat jij doet met de boeren is onacceptabel. Heel Nederland weet dat,” reageert journalist Joost Niemoller.

Ons land wordt helemaal kapotgemaakt

“Klaus ‘Darth Vader’ Schwab zal tevreden zijn: Young Global Leaders, zoals Rutte en nu ook Trudeau, stellen alles in het werk om de boeren te slopen en The Great Reset door te drukken. Eat bugs!” schrijft FVD-kopman Thierry Baudet. “Maar ik heb nieuws: het gaat ze niet lukken!”

“Het kabinet-Rutte 4 is een gevaar voor Nederland,” stelt PVV-leider Geert Wilders. “Boeren, koopkracht, soevereiniteit, veiligheid, zorg, pensioenen, alles gaat eraan. Logisch en terecht dat mensen die in hun bestaanszekerheid worden bedreigd steeds meer in opstand komen. Ons land wordt helemaal kapotgemaakt.”

Niet beschikbaar

Europarlementariër Marcel de Graaff (FVD) stelt: “Rutte is de trekpop van de grote voedselmultinationals met een smerige rol van de Rabobank en het WNF. Steun de boeren! Stop de dictatuur!”

In plaats van mee te gaan in de hetze tegen de boeren en hun protestacties, vraag je eens af: wat zou jij doen als je levenswerk je wordt afgepakt? Beeld je de machteloosheid eens in. Afschuwelijk. De boeren verdienen onze steun, aldus rechtsfilosoof Raisa Blommestijn.

Rutte is overigens niet beschikbaar voor een interview vanwege ‘vakantie’. Ook vicepremier Kaag, minister Yesilgoz en minister Van der Wal zijn niet beschikbaar.


Niemoller: “Voor de boeren geen vakantie. Voor het kabinet wel.”

4.8 129 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

195 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Victor Hugo
Victor Hugo
1 jaar geleden

Rutte denkt waarschijnlijk dat hij van Schwab een 3-D printer krijgt om zijn eigen voeding te printen en dat hij daarom onze boeren niet meer nodig heeft. Wat doet die mislukte grapjas eigenlijk nog in de regering?

Caatje
Caatje
1 jaar geleden

Ik zal de dag vieren als hij er niet meer is. Das de nieuwe beveidingsdag voor nl

B.watervogel
B.watervogel
1 jaar geleden

Ha ha, het word die doebe rutte te heet onder z’n voetzolen. Ik kan niet wachten tot we die rat met z’n mede secteleden zien kruipen met z’n bochel. De weerstand word steeds groter.

Guus Velraeds
Guus Velraeds
1 jaar geleden

Na de boeren?

Na de boeren komt de rest van Nederland aan de beurt.

Deze WEF puppet heeft het over veiligheid. Wat dacht hij van de vaccinaties, de vax doden en vax beschadigden. Hoe durft hij het woord veiligheid nog in zijn mond te nemen.

Eerst het volk een neppandemie verkopen om iedereen te verzwakken en dan gaan voor de kill. Je moet het maar kunnen.

Deze vent heeft geen moraal.

Laten we eerlijk zijn mensen met moraal zijn niet geschikt om in dienst te zijn bij het WEF.

Ze worden geselecteerd op amoraliteit.

Back to top button
195
0
We lezen graag je reactie!x