CoronaBuitenland

Sociaal kredietsysteem komt akelig dichtbij: ‘Een heel gevaarlijke trend’

Help anderen door dit artikel met iederen die je kent op je social media te delen!

Tweede Kamerlid Freek Jansen waarschuwde in de Kamer dat het coronatoegangsbewijs een opmaat is naar een sociaal kredietsysteem. Het gaat niet alleen over een QR-code voor vaccins, het gaat over veel meer dan dat, aldus Jansen.

De coronapas is op dit moment nog niet gelijk te stellen aan een sociaal kredietsysteem, maar het is de eerste stap, een bètafase, een 0.1-versie van een sociaal kredietsysteem, zei het Kamerlid.

(Video verwijderd? Klik hier...)

In lijn met Agenda 2030

Jansen wijst erop dat de Italiaanse stad Bologna werkt aan een zogeheten Smart Citizen Wallet die het gedrag van burgers bijhoudt. Je krijgt pluspunten voor afval scheiden, laag energieverbruik, gebruik van OV en de cultuurpas, en minpunten voor boetes. Je kunt korting krijgen op het OV, afvalbelasting en culturele activiteiten.

Ook Rome ontwikkelt een dergelijke app en laat weten dat dit ‘in lijn is met Agenda 2030’. Het betreft in beide gevallen een ‘experiment’, maar hiervoor is geen uitgebreide nationale wetgeving aanwezig, benadrukt Jansen.

Logische stap

“Een heel gevaarlijke trend. Nu is het coronatoegangsbewijs hier nog niet aan gekoppeld, maar als corona terugkomt in het najaar is dat de eerste logische stap. Zeker voor Italië, het land van de Super Green Pass,” schrijft het Kamerlid.

EU-baas Ursula von der Leyen zei dat de coronapas fase 1.0 van een digital ID was. Het begint ‘vrijwillig’, maar wordt direct of indirect verplicht. Net als met corona: je was niet verplicht om een QR-code te gebruiken, je mocht alleen niets meer als je het niet deed, zegt Jansen.

4.8 96 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel waardevol?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
94 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
wolfje168
wolfje168
2 maanden geleden

Zou er iemand op deze planeet zijn die serieus denkt dat het tegen te houden is?

Jetze
Jetze
2 maanden geleden

Ik heb ooit een film gezien waarin een dergelijk systeem in werking was.

Men had een computerprogramma in het lichaam met een display in de linker arm.

Bij de geboorte kreeg men een bepaald aantal credit, te zien op de display. Rijk had veel credit, arm bijna niets.

Elke handeling koste credits, een dag werken leverde credits op.

Geen credits meer? Dan volgde onherroepelijk de dood.

Toen was het sciencefiction. Gezien de ontwikkelingen nu komt het gevaarlijk dichtbij.

Annette
Annette
2 maanden geleden

Inderdaad! Zoals Freek Jansen, nóg zo’n kanjer van Forum voor Democratie, al aangeeft, is DIT het volgende stapje naar volledige controle over ONS!

En nét zoals bij de QR-code, zal (helaas) het grootste deel van de Nederlandse bevolking staan te juichen om mee te doen.

Zelf begrijp ik er geen sikkepit van. Van de jongeren kan ik mij er nog iets bij voorstellen: jarenlange indoctrinatie door middel van onderwijs heeft de bodem rijp gemaakt.

Maar HOE hebben ze het in vredesnaam voor elkaar gekregen om specifiek ouderen, zeg maar vanaf een jaar of 60, zo gek gekregen om hier aan mee te willen doen?

Wat ik al eens eerder suggereerde, is buiten alle giftige rommel die in de experimentele gentechinjecties zit, óók een bestanddeel, dat de geest beïnvloedt.

En wat betreft de brainwashing via de MSM: dáár is al genoeg over gezegd.

Het feit blijft natuurlijk, dat WIJ, die nog steeds “vrij” zijn, en dan bedoel ik niet geprikt en niet beïnvloed, het nóg zwaarder zullen krijgen.

Ik heb gisteren een kort filmpje gezien, waarbij die Duitse heks Ursula von der Leijen vol trots haar Europese digitale paspoort liet zien. Zij vertelde daar ook nog valselijk bij, dat haar vaccinaties daar in zouden staan.

IK kan mij absoluut niet voorstellen, dat zij zó stom zou zijn geweest om ECHTE prikken te laten zetten.

Nog steeds zullen er duizenden en duizenden mensen rondlopen met bewijzen, dat ze braaf hun prikjes hebben gehaald, maar in feite een zoutoplossing hebben gehad.

Dat WETEN zij natuurlijk niet, maar het is niet voor niets een EXPERIMENT.

En bij ieder medisch experiment is het gebruikelijk, dat een deel van de proefpersonen NIET het echte “vaccin” krijgt.

In ieder geval is dat tijdstip van 1 juli a.s. natuurlijk ook héél psychologisch gekozen: het begin van de vakantieperiode.

Voor iedereen die zijn of haar rug recht blijft houden, betekent dit, dat je je niet meer buiten de eigen landsgrenzen zult kunnen bewegen.

En dan dat huichelachtige om te zeggen, dat het allemaal “vrijwillig” is. Natuurlijk is het niet vrijwillig, als er allemaal consequenties aan zitten, als je het niet doet.

Maar mijn man en ik blijven onze rug recht houden. NOOIT zullen wij accepteren, dat wij geen vrijheid meer hebben en slaaf worden van een nieuw systeem.

Natasja
Natasja
2 maanden geleden

Ik stem TEGEN ! Rot op met die pas ! Trouwens dat bedoel ik ook voor het kabinet ! Tijd om op te rotten ! T is genoeg geweest met jullie tirannie!

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

94
0
We lezen graag je reactie!x