CoronaBuitenland

Amerikaanse zorgminister: coronavaccins doden twee keer zoveel mensen van kleur als blanken

Help ons door deze informatie met je kennissen op je social media te delen!

De Amerikaanse overheid geeft toe dat de experimentele gentherapie mensen doodt. Minister van Volksgezondheid Xavier Becerra zei dat de ‘veilig en effectieve’ mRNA-prikken twee keer zoveel mensen van kleur als blanken doden.

“We weten dat vaccins twee keer zoveel zwarten, latino’s en inheemsen als blanke Amerikanen doden,” zei Becerra op 14 april tijdens een seminar georganiseerd door het Witte Huis. Een freudiaanse verspreking?

Hij voegde toe dat ongeveer 80 procent van de Amerikanen gevaccineerd is. Volgens de minister moet de overheid meer doen om Amerikanen te vaccineren die nog geen prik hebben gehaald.

“We hebben gezien dat ongeveer twee derde van de blanke Amerikaanse volwassenen vorig jaar tenminste één vaccin heeft gehaald,” zei Becerra. “Voor zwarte Amerikanen en latino’s was dat iets meer dan 50 procent.”

Kanaal verwijderd

“Nu, een jaar later, heeft meer dan 80 procent van de blanke Amerikaanse volwassenen tenminste één prik gehaald. Meer dan 80 procent van de zwarte Amerikaanse volwassenen heeft minstens een prik gekregen. Meer dan 80 procent van de latino’s heeft minstens één prik gekregen,” zei hij.

Metro Examiner zette de beelden op YouTube, waarna het hele kanaal werd verwijderd. De beelden zijn nog wel te bekijken via Odysee.

[The Gateway Pundit]

4.8 49 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
54 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
groeten uit brazilie
groeten uit brazilie
11 maanden geleden

Zou het niet de zoveelste verspreking zijn waarbij virus en vaccin door elkaar gehaald worden?

Willem van der Kooi
Willem van der Kooi
11 maanden geleden

We weten dat de vaccins mensen doden en toch moet de Overheid meer gaan vaccineren.
Dus met andere woorden weten dat bewust mensen worden vermoord en toch dringen we er op aan om meer mensen te vaccineren, dus er vallen nog niet genoeg doden.

Klaas waak
Klaas waak
11 maanden geleden

Nee nou word ie mooi!

Wel slim dat hij dat zegt.. als het meer blanken waren geweest had er geen hond van op gekeken!

Celine
Celine
11 maanden geleden

Dat weten niet-witten al lang. Mijn schoonzus is zwart en mooi dat die zich niet laat prikken. Ze kent de geschiedenis van de zwarten. Die werden vroeger al als proefkonijn gebruikt bij vaccinaties en dat is een bekend gegeven onder de gekleurde medemens.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

54
0
We lezen graag je reactie!x