CoronaBuitenland

‘De Wereldgezondheidsorganisatie is een volstrekt corrupte organisatie die moet worden opgedoekt’

Help anderen door dit met je kennissen op je social netwerk te delen!

De internationale gezondheidsvoorschriften rond corona worden gebruikt om de Grondwet van elk land op aarde opzij te schuiven, waarschuwde de Amerikaanse patholoog Ryan Cole in een interview met Maria Zeee.

Hij wees erop dat de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) in handen is van Big Pharma. Zeventig procent van de financiering is afkomstig van farmaceuten, de rest van Bill Gates, China en sommige donorlanden.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/03/open_the_door_to_your_heart.jpg

Verdwijnen

De WHO spendeert meer geld aan reizen dan aan ziekte, benadrukte Cole. “De WHO is een volstrekt corrupte organisatie die opgedoekt moet worden. We moeten de WHO niet omvormen. De WHO moet verdwijnen.”

De patholoog pleit voor een beter, meer ethisch gezondheidsorgaan. Samen met Tess Lawrie van de World Council for Health probeert hij ethische artsen bij elkaar te brengen. “Wij zijn niet gecorrumpeerd door geld van Pharma. Dat is waarom we ons uitspreken. We zijn onafhankelijk.”

Wereldmacht

Dit is geen complot. De WHO probeert letterlijk de wereldmacht te grijpen, en wil je blootstellen aan wreedheden en medicijnen aan je opdringen die je niet nodig hebt, zei Cole.

5 105 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info goed?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

46 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Guus Velraeds
Guus Velraeds
1 jaar geleden

Niet alleen de WHO ook de VN de EU en de NATO moeten allen opgedoekt worden inclusief de in particulier bezit zijnde Centrale Banken. De laatsten behoren exclusief in bezit te zijn van het volk.

Charlotte
Charlotte
1 jaar geleden

Corrupte zooi is het 😡 Bah 😳 😤

Sigmar
Sigmar
1 jaar geleden

Alles afpakken, maar dan ook ALLES en vervolgens in de donkerste kerkers levenslang opsluiten en nooit meer loslaten. Deze wrede beesten mogen geen menswaardig bestaan leiden. Zij zijn erop uit om miljarden mensen om te brengen en de rest die mag blijven en om te bouwen, Bill Gates zijn natte droom, tot slaven. Dit is zo weerzinwekkend, dat je je daar als gewoon mens nauwelijks een voorstelling van kunt maken, wat deze intens zieke geesten bezielt.

Willem
Willem
1 jaar geleden

De organisatie wordt geleid door een oorlogmisdadiger, Tedros Adhanom Ghebreyesus; en let op, zijn laatste naam draagt de naam Jezus in zich. Oppassen dus…

Back to top button
46
0
We lezen graag je reactie!x