Homepagina » Natuur en Milieu » Eén van de meest waanzinnige maatregelen die nu voorgenomen zijn. Baudet maakt in RTL Late Night gehakt van ‘onzinnige’ klimaatwet
Eén van de meest waanzinnige maatregelen die nu voorgenomen zijn. Baudet maakt in RTL Late Night gehakt van 'onzinnige' klimaatwet

Eén van de meest waanzinnige maatregelen die nu voorgenomen zijn. Baudet maakt in RTL Late Night gehakt van ‘onzinnige’ klimaatwet

Koning Willem-Alexander zei in de Troonrede onder andere dat we iets moeten doen aan het klimaat en dat de klimaatwet die momenteel wordt voorbereid, er moet komen.

Forum voor Democratie-leider Thierry Baudet noemde deze wet in RTL Late Night één van de meest waanzinnige maatregelen die nu voorgenomen zijn.

Zelfs als je zou geloven dat de mens grote invloed zou hebben op het klimaat – wat zeer omstreden is – dan zou het effect van al die maatregelen 0,00007 procent zijn, aldus Baudet.

Groene gekte

“En de kosten die daarmee gepaard gaan zijn absurd,” voegde hij toe.

“Dit is allemaal onderdeel van de groene gekte,” zei hij. “Gezinnen moeten straks 20.000 euro gaan betalen aan warmtepompen. Waar moeten mensen dat geld vandaan halen?”

Hij merkte verder op dat de energierekening als gevolg van de nieuwe klimaatwet met honderden euro’s zal stijgen, terwijil de CO2-concentratie niet wordt teruggedrongen.

Altijd

“Dat is de absurditeit,” klonk het.

Baudet zei zelf niet te geloven in de menselijke invloed op het klimaat: “Er is altijd klimaatverandering geweest.”

“In 1850 is er een Kleine IJstijd geweest en daarna is het klimaat als gevolg van natuurlijke oorzaken wat warmer geworden,” zei hij.

Perverse regimes

Volgens Baudet bestaat er ook niet zoiets als een klimaatvluchteling.

“Er bestaan vluchtelingen als gevolg van perverse regimes die door het Westen in stand gehouden of weggebomardeerd worden, en een industrie die wij zelf in stand houden,” besloot hij.

Bekijk het fragment hieronder:

[RTL Late Night]


Vind je deze info interessant? Denk er dan aan het op je social media te delen
meld je nu aan op onze gratis pushmeldingen!
Aanmelden
Want we publiceren binnenkort niet meer op social media!
NIEUW in onze NineForNews Shop: Welkom in de dictatuur...

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

41 reacties

 1. Kijk, zelfs inzake dit onderwerp heel zinnige teksten! Zet hem op Thierry!

  33 likes
 2. Nou sorry hoor inderdaad Baudet heeft een punt , maar voor de rest is het niveau middelbare school dispuut
  Daar ga ik niet voor naar de stembus….

  11 likes
  • Het lijkt wel Sesamstraat.
   Het migratiebeleid is op zich selectief en ra…t…h. Normaal laat je van ieder land op planeet Aarde, evenveel vluchtelingen binnen, en tijdelijk, in afwachting van betere toestanden in hun land van herkomst. Wie hier werk vindt, krijgt een tijdelijke verblijfsvergunning.

   3 likes
   • @onbekend,
    Dat is nu net het probleem. Wanneer je zogenaamde vluchtelingen binnen laat, krijg je ze met geen tien paarden meer weg. Kijk naar het vluchtelingen probleem van nu. Vluchtelingen uit een land waar het nu beter gaat, zitten nog steeds ILLEGAAL hier. Zonder normaal inkomen, waardoor ze alleen door crimineel gedrag aan geld kunnen komen. Mensen moet je in het land van herkomst opvangen. Dat is de enige manier. Zie alleen niet wat dat met klimaatverandering heeft te maken.

    10 likes
  • Hij heeft groot gelijk. De bevolking MOET overtuigd worden van het feit dat WIJ schuldig zijn aan klimaat verandering. Dat is klink klare onzin !! De uitstoot van CO2 door de mens is een druppel op de totale uitstoot van moeder natuur. Vulkanen bovengronds en vulkanen onder de zee spiegel stoten een veelvoud aan CO2 in de atmosfeer. Vergelijk het als een scheet op alle scheten die de mensheid laat lopen. Het gaat wéér alleen maar om geld. Grote (olie) bedrijven, die enorme sommen geld hebben gestoken in zogenaamd groene energie en “schone” auto’s, die koste wat kost dat geld weer terug willen verdienen en de grote hoeveelheden subsidie gelden die worden uitgegeven en waar iedereen een graantje van mee wil pikken. Dat er alternatieve energie bronnen gevonden moeten worden (en die er al lang zijn) is evident, maar de grootste schuldige van de klimaatsverandering is moeder natuur zelf en dat is een tegenstander waar wij niets tegen in te brengen hebben.

   11 likes
 3. Of Baudet uiteindelijk uit precies hetzelfde hout gesneden is, en/of, als hij de macht kan grijpen zal omdraaien als een blad aan een boom, zoals een “goed”politicus betaamt laat ik even in het midden. Maar hij brengt hier publiekelijk de totale waanzin van het politieke beleid voortreffelijk in beeld. Hij legt de vinger precies en accuraat op de zere plek. Waarschijnlijk gaan de huidige aartsleugenaars die de macht vast willen houden daar behoorlijk last van krijgen. De paniek straalt er vanaf ! Ik kan niet wachten om het vervolg van dit zeer vermakelijke al dan niet toneelspel te aanschouwen, wetende dat je van politici in het echt niets hoeft te verwachten, ze hebben een selectief geheugen en zijn alles behalve koersvast.

  13 likes
  • @ eksegese
   Je hebt gelijk hoor, ik hoop waarachtig dat hij de grootste partij wordt , maar die dwingende GroenLinkse niet wetende mens gaat net zo hard..
   Er is meer nodig dan een intellectueel ( ja dat is hij wel) om hier wat te veranderen .
   Ik heb een aantal keren gestemd op een persoon in de hoop dat het ging veranderen , maar het is alleen maar slechter geworden …. Ik heb zelfs op een dooie gestemd uit woede , postuum op Pim Fortuijn… tja behalve dat hij is vermoord was die hele partij niks…. Het is nog niet zo simpel en m’n vertrouwen in de Hollandse B.V is weg, niks.. Ik ga niet meer stemmen, maar ik vind wel dat iedereen voor zichzelf mag beslissen ..

   8 likes
 4. @Louise, niet stemmen is de beste (veiligste) manier. Op zich zou het hele zwikkie, dwz 1e, 2e kamer plus de kroon moeten verdwijnen om daarna met een schone lei en echte democratie de boel weer op te bouwen. Anders kan het onmogelijk iets worden.

  5 likes
  • Eksegese en Louise, niet stemmen is de beste manier?

   Dan leven jullie in een roze wereld.
   De harde realiteit is dat slimme mensen juist wel stemmen en zo aan de macht blijven. Waarom denk je dat de VVD zoveel zetels haalt? Die blijven niet thuis als er gestemd moet worden en profiteren juist van de thuisblijvers om zo hun doelen te bereiken. Oproepen om thuis te blijven speelt dus juist in de kaart van de winnaars.
   Dromen mag gerust (hopen dat de problemen zich oplossen door NIETS te doen) maar het is een feit dat er gestemd kan worden en dat stelletje psychopaten die nu de baas zijn maken daar dan ook gebruik van en zitten daar OMDAT jullie hebben toegelaten DAT ze er zitten!

   6 likes
   • @Matt….
    Precies jouw argument horen we al jaren en jaren, ennnn nou niks, het is steeds verder afgegleden , dus klopt er iets niet aan dat argument ….Het hele spel is al van te voren uit gedacht..
    Wel heb je een punt dat eigenlijk niemand meer moet gaan stemmen, dan gaat er wel een lichtje branden….maar ja, zie dat eens voor elkaar te krijgen.
    Overigens heeft @ Henk Azië gelijk, het enige waar ze niks mee kunnen is het ongeldig maken,…..

    1 likes
    • Louise, het klopt dat het steeds verder afglijd naar de situatie waarin jullie nu zitten. (ik ben Belg dus ik spreek niet voor mezelf, dat doe ik volgend jaar wel als er bij ons verkiezingen zijn) .
     Maar als voorbeeld, hoe komt het dat Wilders zo groot is? Hij komt net die paar stemmen tekort om het verschil te kunnen maken. Niet dat dit de oplossing is voor jullie want na het lezen van zijn verkiezingsprogramma gun ik zo iemand niet als jullie 1e minister. Als schreeuwende oppositie is hij perfect!
     Alternatieven dan, ook niet makkelijk, maar waar het mij om gaat, zorg dat de vermaledijde partijen NIET meer aan een meerderheid komen en stem dan voor mijn part op de Partij voor de Dieren, of SP of 50+ (aangezien ik 50+ ben zou ik inderdaad daarop stemmen), als het maar NIET op de VVD, CDA, dat stelletje meelopers met de meerderheid, links of rechts, als het pluche maar warm is of de verrraderspartij D66 met koploper flatje Pech (dat ik betrapt ben).
     IK geef het meteen toe: het is niet makkelijk, maar fout is: NIETS DOEN!!!

     4 likes
     • Beste @Matt, alles en iedereen die ongemoeid meerdere jaren in het Haagse pluche heeft mogen zitten heeft zonder twijfel de ziel verkocht aan de corrupte, zwaar criminele en bewezen leugenaars. Bewezen leugenaars die het volk uitknijpen, voor liegen en ongevraagd bloed vergieten in oorlogen waar wij niets, maar dan ook niets te zoeken hebben. Honderden jaren van stemmen in een systeem wat werkelijk overduidelijk niets te maken heeft met democratie heeft nog nooit tot verandering geleid en is vrijwillig meewerken en macht geven aan een criminele organisatie en derhalve een criminele daad tegen de menselijkheid. Alleen als de hele, en ik herhaal, de hele kliek en old boys network, inclusief de kroon niet vertrekt doordat wij ze geen macht meer geven door hen onze politieke stem en dus vertrouwen en mandaat te schenken is er kans op verandering. Eerst moet echt alles verdwijnen (en laat ze alle gestolen miljarden maar teruggeven en gewoon net als alle anderen aan het werk gaan) en vervolgens zou het opnieuw opgebouwd moeten worden gebruik makend van directe democratie en ook op zijn minst een gekozen staatshoofd.
      Al het andere is gedoemd te mislukken en zal alles eeuwig bij het oude blijven. Daar hebben wij geen trek in.

      2 likes
     • @ Matt
      Ik weet dat jullie verplicht zijn om te stemmen en Viola dat hebben ze slim bedacht, anders zaten jullie in een zelfde positie.. De meeste mensen hier hebben alle alternatieven gehad en hier zijn ze zo allemaal hetzelfde . Nu is er hier geen dwang dus hebben wij hier zoiets van zoek het maar uit, er luistert niemand naar de burger…..Daar naast vind ik het niveau van politici abominabel slecht,dus ja een probleem….Een ander probleem is dat het politieke systeem niet meer van deze tyd is, teveel partijtjes met onbekwame mensen….. Maar ik denk dat bij jullie ook de nodige problemen zijn.. mvg Louise

      1 likes
     • @Louise
      meer dan 80 jaar geleden heeft europa voor het laatst ziin tanden laten zien.
      Het wordt tojd dat de geschiedenis zich herhaalt
      https://m.youtube.com/

      1 likes
  • Eksegese meestal vind ik u wel waardevolle bijdragen geven, maar dit lijkt nerregus naar! Ik heb heel vroeger ook zo gedacht (kon dat zelfs schriftuurlijk verdedigen vanuit Gods Woord (o.a. 1Sam) maar toen trok ik mijn duim uit mijn zuigend, consumerend en ikgericht mondje en begon volwassener, realistischer en veel vruchtbaarder te denken en te handelen! Geen spijt van!

   2 likes
   • Beste Albert, geloof me, iedereen, maar dan ook iedereen die ongestoord voor meerdere jaren in het Haagse pluche mag blijven zitten heeft zijn of haar ziel verkocht en speelt het spelletje op geniepige wijze mee. Ook Wilders heeft er zijn rol in. De enige die nog mijn voordeel van de twijfel heeft is Baudet. Die wil gaan regeren gebruikmakend van directe democratie, naar Zwitsers model middels bindende referenda. Als hij de kluit ook belazert wordt het wel een behoorlijk stuk moeilijker als je de wil van het volk op een wettelijke wijze laat gelden. De rest deugt gegarandeerd niet en liegt en bedriegt bij elke lettergreep die ze uitspreken.

    1 likes
    • Okay haan we Baudet stemmen. Niemand is perfect maar hij komt in elk geval eerlijk en transparent. En eerlijkheid vind ik zelf het aller belangrijkst, anders houdt het idd voor mij ook op. Maar wel stemmen, moet echt!

     0 likes
  • Ik heb altijd gedacht dat ongeldig stemmen het beste is, dan kan je ongeldige stem niet op de grote hoop?

   1 likes
 5. Ik wil alleen weten; is Thierry Baudet ‘controlled opposition’ of niet. Indien nee, dan is er politieke hoop maar gtote angst op de volgende 6 mei. Indien ja, tja, meer verloren jaren en nog sneller de EU in.

  4 likes
 6. Hij heeft het over de Groene gekte.
  Op de eilanden heeft men het over, de Groene maffia.

  7 likes
 7. Baudet, laat je niet piepelen door die onbetrouwbare GroenLinks-gast. Wat een paskwil is die Jesse, heeft al bewezen niet betrouwbaar te zijn. Voor wie zou hij gevallen zijn? Wiens hielen likt hij?

  7 likes
 8. Stille strijd

  Op het moment wanneer we op 8m2 ons kunnen voorzien van de dagelijkse energy verbruik, doormiddel van zonne-energie, zijn we niet meer afhankelijk van gas of olie.

  Wel of geen klimaatverandering dit staat vast.
  De techniek blijft zich doorontwikkelen dus op een dag is het zover.

  Ondertussen zijn er partijen die hier geen baat bij hebben. Deze voeren hun stille oorlog.

  2 likes
 9. Klimaat vluchtelingen? Haha en daarom ben ik gevlucht uit nl. Sterkte Thierry de domheid is groot en hardnekkig.

  2 likes
 10. Youve got the ice age, the iron age, the new age and the garbage. Die arrogant en dom links al jaren veroorzaakt.

  1 likes
 11. TRUMP 🇺🇸 — De Beste President Ooit, zei ik al bij de verkiezingen 2016 en was zelfs al binnen een jaar geheel bewaarheid!
  Check even wat hij alleen op energiegebied deed. Niet kletsen als een oud Ruttewijf, en ook niks liegen. Maar DOEN! Actie; in de 20 uur keihard werken en het volk diénen per dag. Moet zien:
  https://www.promiseskept.com/achievement/overview/energy-and-environment/

  En kijk meteen even bij ‘REGULATIONS’. Ook duizend keer effectiever dan pinokkio rutte van ‘onze’ roverheid. Voor elke regel/wet erbij moest er twee verdwijnen. PRAKTIJK BLEEK: ipv twee verdwenen er 22 (twee-en-twintig):

  “President Trump signed an Executive Order, mandating that two regulations must be eliminated for every regulation created in order to reduce compliance costs.
  • The Administration actually eliminated 22 regulations for every new regulatory action.
  • The Administration issued 67 deregulatory actions while only imposing three new regulatory actions. 
  • In FY 2017, the Administration saved $8.1 billion in lifetime net regulatory cost savings, equivalent to $570 million per year. 

  Et cetera, et cetera. Wát een lijst! Véél meer dan hij beloofde: waar en bij wie ooit vind je dat nog!? Een echte vént. Een staatsman. Geen saaierd, maar een echterd, transparent, eerlijk, humorvol, praktisch, en toont respect voor waarheid, law & order, en DIENEN!

  1 likes
 12. Baudet is een slimme jongen. Hij heeft een zeer geslepen advocaat als rechterhand. Hij is jong ambitieus en charismatisch. En heeft een dijk van een partij programma.
  Alternatief nieuws gebruiken is zijn sterke wapen. Deze man gaat het verder schoppen dan menig geen verwacht en menig geen vreest.

  Maar werkelijk, wie steekt daar achter? Bij geert wilders is dat duidelijk, de Israëlische geheime dienst.

  Wie is die uiterst conservatieve club? Want als je niet ziet, dat dit partij programma conservatief is, heb je niet door dat je conservatief denkt.

  1 likes
 13. Baudet heeft zeker een punt, want als je door de tijd terug kijkt waren er zeker ook periodes waar het kouder was en dan weer bloedhete zomers terwijl de industrie nog in zijn kinderschoenen stond.
  Dus die periodes kan je in ieder geval niet weiden aan uitstoot veroorzaakt door de mens.
  Dat zijn gewoon feiten! nu zou ik graag een onomstotelijk bewijs willen zien dat het klimaat beïnvloed wordt door de mens. (en Thierry ook denk ik)

  0 likes
  • @wil
   het is 1 grote hoax.
   in november 2009 is the climate institute gehacked. uit die gegevens bleek al dat men moedwilliig de hele zaak aan het manipuleren is.
   eerst was het global warming, maar na de koude winters van 2011 en 2012 ging dit niet meer op. Dit is vervangen doir climate change.
   Het is niets meer dan een woordenspel bedoeld om zoveel mogelijk bekastinggeld binnen te harken.

   1 likes
 14. Dat klopt voor 100%.
  Baudet is mijn man!

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

mondkapjes

Waarom mondkapjes lang niet zo onschuldig zijn als gedacht

Het gebruik van mondkapjes is lang niet ...

malieveld

Agressief politieoptreden op Malieveld ‘echt onbegrijpelijk’. Waar zijn we mee bezig in dit land?

Vandaag kwamen veel mensen naar het Malieveld ...