Homepagina » Binnenland » Nederland is de gedachtepolitie beu: ‘Anti-racisme is een religie geworden’
nederland
Foto: Karen Eliot CC BY-SA 2.0

Nederland is de gedachtepolitie beu: ‘Anti-racisme is een religie geworden’

De grens tussen goed en kwaad wordt in Nederland bewaakt door Anouk, Arie Boomsma en Glennis Grace die opriepen tot een advertentieboycot van het programma Veronica Inside, zei druktemaker Marcel van Roosmalen in De Nieuws BV. In het tv-programma maakte Johan Derksen onlangs een grap over rapper Akwasi die door een aantal mensen als racistisch werd beschouwd.

In Veronica Inside werd vorige week gepraat over de Black Lives Matter-demonstraties in Nederland. Toen er later in het programma een foto van een demonstrant verkleed als Zwarte Piet werd getoond, zei Derksen: “Weten we zeker dat dat niet Akwasi is?” Sponsoren van het programma distantieerden zich vervolgens van de uitspraken en BN’ers riepen op tot een boycot.

Derksen weigerde excuses te maken voor de grap en kon rekenen op veel steun vanuit de bevolking. De uitzending van afgelopen maandag leverde bovendien een kijkcijferrecord op.

Ziekte van deze tijd

Mensen als Arie Boomsma zijn volgens Van Roosmalen de ziekte van deze tijd. “Hij is het hoofd van de gedachtepolitie, hij wil ons behoeden en bevoogden.”

Ook cabaretier Hans Teeuwen neemt het op voor Derksen. “Er was werkelijk niets mis met die grap. Helemaal niets.”

Teeuwen wijst erop dat Black Lives Matter een extreemlinkse, communistische organisatie is. “Communisme leidt toch vaak tot hongersnood, gigantische armoede, tot goelags en genocide.”

Anti-racisme is een religie geworden, met alles wat erbij hoort, aldus de cabaretier. “White guilt, de beeldenstorm, voeten wassen, rare rituelen, dit woord mag niet meer, dit feest mag niet meer. En gelukkig zijn er mensen die hun rug recht houden. Johan Derksen is daar één van. Ga vooral door.”

+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

21 reacties

 1. Die BN-ers zijn ook een plaag. Sommigen hebben ooit een rolletje gehad in films en daarna zijn ze eigenlijk afgeserveerd. Maar om ze in beeld te houden werden er eindeloos leeghoofdige programma’s bedacht zodat ze ook overal een mening over mochten hebben. Velen krijgen zelf zo’n leeghoofdig programma waar ze presentator van mogen zijn. Ze weten van gekkigheid niet meer wat voor bullshit onzin ze moeten verzinnen om ze op de tv te houden. Bekende Nederlanders noemen ze dat dan. Een tijdje geleden had je de één na de andere ‘sterren’ progamma’s. Sterren dansen, sterren springen, enz. Volgens mij vergaten ze iets in de titel: sterren dansen voor de duivel, sterren springen de plank mis enz. Het wordt pas leuk als sterren doven of als sterren vallen, twee dingen die met sterren kunnen gebeuren. Het zijn eerder Bezopen Nederlanders wat er op tv te zien is. Daarom kijk ik er al jaren niet meer naar.

  44 likes
  • “The NOISE of Holland ….”

   2 likes
   • Hahaha, ja, of ‘The Void of Holland. Ik moet aan Youp van het Hek denken. Die had het ook eens over The Voice of Holland. Hij was er ook niet over te spreken. Hij zei “ik ben thuis ook de enige die met zijn rug naar de tv zit. Als het wat wordt dan draait ik me wel om’. 😂

    1 likes
 2. Het is 1 bezopen toestand geworden aangezwengeld door de media , adverteerders Arie Boomsma en Glennis Grage . Vraag me af hebben die wel uberhaupt hersens in hun kop . Een Johan Derksen word voor een soort volks tribunaal geroepen in z’n eigen programma Veronica inside notabene voor een grapje wat die vertelde zoals iedereen weleens grapjes maakt , dit is absurd . En in een hoek geplaatst als Rassist terwijl die dit absoluut niet is .Hoe heeft het zover kunnen komen met Nederland ik weet het , doordat de mensen knettergek zijn geworden .

  32 likes
  • Plato zei dat als je alleen maar bezig houdt met sporten en je lichaam dat je mentaal zwak wordt, niet meer normaal kunt discussiëren en je gelijk willen halen met agressie. Lees je mee Arie? Toch maar weer eens een goed boek lezen i.p.v. altijd aan die ijzers hangen. BN-ers sowieso niet serieus nemen, net een sectie, allemaal zelfde mening want anders word je uit de roedel gestoten.

   20 likes
  • dat krijg je met ‘smart’ technologie.

   deze chaos is pas het begin.
   het topje van de ijsberg.

   er gaan nu in rap tempo de meest bizarre en satanische veranderingen uitgerold worden.
   de planken liggen al een halve eeuw vol.

   total chaos
   nwo
   A.I.

   mensen hebben geen idee welke echte macht boven hun hoofd hangt……..als melk drinkende lammeren.

   kijk naar Zaterdag!!!

   fff

   12 likes
 3. En waar is nu de corona gebleven??
  Geen nieuwe uitbraak? Vreemd toch
  OMDAT CORONA FAKE IS !!!!

  29 likes
 4. Ik wens oprecht al die publiciteitsgeile bn’ers die sympathiseren met BLM een zeer snel einde van hun carrière toe.

  26 likes
 5. Nog even en je moet letten op elk woord dat je zegt, want je kan eens iemand beledigen !!
  De wereld op zijn kop, grapjes maken kan al niet meer blijk! Nederland is niet meer 💥 niet meer mijn land 😭

  25 likes
  • Ja je weet niet (of jullie weten niet) hoe die (donkere/zwarte) mensen zich voelen, nee exact, dus kan ons blanken ook niets worden verweten en maken we grappen zoveel we willen. Bevalt het jullie donkere/zwarte en allochtone mensen niet dan weet je de grens te vinden en wens ik je veel geluk op zoek naar een toleranter land dan Nederland en Nederlanders, want dat is er gewoon niet.

   7 likes
 6. Bas van Stapelberg

  Er is 1 man die 100% hierachter zit en dat is toch echt die gestoorde Haagse nar.
  Laat mensen eens gaan beseffen dat hij de kwade genius is.

  23 likes
 7. De dictatuur van de Ander, zullen we maar zeggen. Een maatschappij waarin je altijd maar rekening moet houden houden met de gevoeligheden van een ander, en zij daarbij rustig over de jouwe heen mogen walsen. Sterker nog, het gaat om hun slachtofferschap, en daarbij schijnen ze het volste recht te hebben om context te negeren en naar believen te mogen interpreteren hoe jij denkt en wat je zegt. Natuurlijk wel zo, dat jij negatief neergezet wordt. Tel daarbij de soldaatjes bij op die oh zo “woke” schijnen te zijn en ook “munitie” zoeken waarmee ze kunnen schieten. Want ja, het ego moet gestreeld worden. Het gutmensch syndroom. En het moreel verheven vingertje is noodzaak, daarbij totaal ontkennend dat er minstens drie vingers gericht zijn naar zichzelf. Maar wijs daar vooral niet op, want dan krijg naar je hoofd geslingerd dat je aan “whataboutisme” doet en vervolgens roeptoetert dat jij niet aan dialoog doet…Gek dat de weerstand groot is, en er polarisatie ontstaat. Want maatschappelijke discussies beginnen al onvolwassen, en met gestrekt been een Tone of Voice dat alleen maar als een rode deken fungeert. Kinderlijk communiceren terwijl je volwassen zou moeten zijn… Best triest, want dan voeden kinderen dus kinderen op.

  21 likes
 8. Geen grappen over kleurlingen, kunnen ze niet tegen, te lange tenen.

  21 likes
  • En dan zullen er weer mensen zijn met lange tenen die jouw opmerking ook weer racistisch vinden :D…. de nuance en de tolerantie is momenteel ver te zoeken.

   Blijf vooral grappen maken! En een grap/mop/comedy gaat per definitie altijd over het leed van een ander en is de manier om te kunnen overleven in een verwarde wereld.

   2 likes
 9. Ik weet niet of dit juiste onderwerp is maar de gedachtepolitie is overal. De gedachtepolitie is vooral de reguliere media.
  Want ondanks de artikelen die verzetsheld Rob Elens verzameld, serieuze studies naar HCQ, wordt het tot op de dag van vandaag gebasht door de reguliere media.
  https://www.ad.nl/dossier-coronavirus/douane-onderschept-vijfhonderd-zendingen-met-illegale-coronageneesmiddelen~a52aec23/
  Laatste alinea: “(..) Op dit moment zijn er nog geen medicijnen die (..) een infectie met het coronavirus genezen.”
  Een aperte leugen is dit met bloed aan hun handen tot gevolg.

  15 likes
 10. Er wordt vaak terug gekeken naar het slavernijverleden in de rechtvaardiging van de strijd tegen het zogenaamde racisme.

  Welnu de slavenhandel is zo’n beetje uitgevonden en grotendeels bedreven door de Joden. Die handel werd onder meer veelvuldig gefaciliteerd door zwarte broeders die hun eigen volk verkochten. Ook de moslims namen gretig deel aan deze vulgaire handel en vulden hun zakken. Het zijn uiteindelijk de blanken die het hebben afgeschaft onder zwaar protest van hen die er het meest van profiteerden, waaronder veel zwarten.

  En wie wordt er nu verguisd als hoofdschuldige ? De blanken !
  Hypocrisie ten top !

  15 likes
 11. Op politiek niveau is het nu ‘Marxisten aan de macht’. Die hebben immers het geld en het systeem achter zich staan. Moet bekennen dat ik niet echt wist wie Leo Derksen was want ik kijk weinig tv.

  Nu is het me echter duidelijk want LD is een blanke – tegenwoordig moet je zeggen witte – man op leeftijd met een eigen mening. Dan lijkt het me logisch dat die natuurlijk geslachtofferd moet worden op het altaar van Black Lives Matter.

  Dit is natuurlijk een kwade zaak want dit geeft aan dat dezelfde dynamiek die Amerika aan het verwoesten is hier in Nederland aan het werk is.
  Van de politiek kun je niets verwachten want die is in mijn ogen allang geïnfiltreerd zelfs de oppositie. Want zoals blijkt danst de oppositie een Malieveld dansje en weet precies wat er niet gezegd mag worden. (uitlokking politie)

  Welnu, de media geeft aan wat mag en onze moraal ridders ook wel BN’ers zullen het gepeupel wel opvoeden.

  Dit is weer exact hetzelfde verhaal als in Amerika met enigste het verschil dat Amerika een aantal weken voor ligt op het globale ‘schema’. Jammer dat Nederland zijn gezicht verliest en steeds meer op een zwak aftreksel van Amerika gaat lijken.

  12 likes
 12. Mijn steun gaat meer naar mensen, die het nu moeilijk/zwaar hebben door de crisis/maatregelingen. Ik ben geen racist en vind dat andere problemen nu even belangrijker zijn.(voor alle kleurtjes).

  7 likes
 13. hey,george,doe mij een slachtofferrol met lange tenen saus!!!!

  6 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

edgar davids

Edgar Davids (moet slavernijdebat aanzwengelen) gespot met Soros junior: ‘Mijn beste vriend!’

Gistermiddag meldde de NOS dat ex-voetballer Edgar ...

maurice de hond

Maurice de Hond pakt OMT-lid aan in Op1: ‘1,5 meter afstand houden is complete onzin’

Buiten 1,5 meter afstand houden is complete ...