Buitenland

Spanje zat 10 maanden zonder regering, met sterke economische groei en dalende werkloosheid tot gevolg. Hebben we politici wel nodig?

Help mee door deze informatie met je kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

We krijgen steeds te horen dat een land niet zonder regering kan en dat een economie of samenleving niet aan zichzelf overgelaten moet worden.

De realiteit laat een heel ander beeld zien. Gedurende het grootste deel van 2016 zat Spanje zonder regering en toch was het één van de snelst groeiende economieën binnen de eurozone.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/07/nexit-nu.png

Het gevolg was dat de werkloosheid daalde naar 18,9 procent. Tussen juli en september 2016 daalde het aantal werklozen met 253.900, naar 4,3 miljoen.

Beter

Het ging de Spanjaarden dus prima af zonder regering. Sterker nog: Spanje presteerde beter zónder regering.

De Spaanse centrale bank rekende op een groei van 3,2 procent. Er waren maar weinig eurolanden die het dat jaar nog beter deden.

Aan zijn lot overgelaten

Mariano Rajoy, die na de maandenlange ‘politieke impasse’ begon aan zijn tweede termijn, zei dat het verbeteren van de werkgelegenheid één van zijn prioriteiten was.

Tijdens deze ‘impasse’ kon niemand iets doen en werd er niet ingegrepen in de economie.

De economie werd aan zijn lot overgelaten, en deed het eigenlijk prima.

[Forbes]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

9 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
marcel Koningen
marcel Koningen
5 jaren geleden

Natuurlijk is dat zo ,we praten over een parasitaire groep mensen die eigen belangrijkheid en onmisbaarheid bij elkaar pathologisch liegen.Het soort mensen psychopaten die om te liegen speciale aanpassingen hebben zoals: een betere verbinding tussen de linker en rechter hersenhelft waardoor zij tegelijkertijd een illegaal verhaal kunnen mengen met een legaal verhaal de toehoorders in verbijstering achterlatend ,geen empathie over de gevolgen daarvan integendeel zelfs uitgekiend toepassen met dodelijk gevolg, onze 14 belangrijkste gezichts uitdrukkingen kunnen zij terug brengen tot twee namelijk angst en agressie zodat zij daar sneller op kunnen reageren als het in hun voor of nadeel is.Een ziekelijke neiging voor sadisme,macht ,winnen uiteraard altijd ten kosten van hun slachtoffers of dat nou mensen,volkeren of landen zijn.
In elk psychologie boek staat :nooit aannemen in je bedrijf,in vrienden en kennissen kring langzaam onopvallend afscheid van nemen.En in sommige landen in een instituut voor de veiligheid van iedereen .
Het vreemde van nederland is zij worden niet geweerd bij de overheid door middel van uitgebreide onder zoeken op dat gebied.Met wat eenvoudige testen kan psychopathologie worden vast gesteld . Met een hersenscan kan de psychopathische structuur zichtbaar worden gemaakt.Volgen Robert D Hare de Canadese onderzoeker op dat gebied is een op de 25 mensen voorzien van deze parasitaire psychopathische structuur .Als wij de gewone mensen hun niet gaan weren uit besturen en orde diensten zullen zij uit eindelijk controle machts structuren in elkaar zetten dat dat ook nooit meer lukt en zij iedereen kunnen criminaliseren zij maken wetten en met gaslichten psychiatriseren of laten opnemen .
De drie beroepen met de meeste psychopaten zijn op een religieuze leiders,op twee politici en op drie afgestudeerde rechten studenten.Iedereen begrijpt dat een combinatie van deze dingen bijna een diploma in psychopathologie is.
En nu koffie.Mvrg,Marcel

Jeff
Jeff
5 jaren geleden

253900 naar 4,3 miljoen heet natuurlijk een stijging, maar dat zal wel een foutje zijn. Maar goed, ik vrees dat er nergens op aarde een regering zal opstappen, opdat het dan beter gaat.

onbekend
onbekend
5 jaren geleden

West-Europa is een (bijna) totaal scheefgegroeide maatschappij, van de wortel tot de top. Vooral na WO2 is dit ingezet. Zolang West-Europa geen 100% betaald voor defensie, is (bijna) iederéén werkloos. De vis is zelfs zo rot dat het alleen nog smakelijk is voor virussen.

Jaya
Jaya
5 jaren geleden

Weg met de politici, die demonen en satanisten, in plaats daarvan zoveel mogelijk wetenschappers en technici die ook volk en mensheid adviseren/inspireren.

Back to top button
9
0
We lezen graag je reactie!x