Homepagina » UFO » Stanton T. Friedman – Vliegende schotels en UFO’s (video)
Stanton T. Friedman

Stanton T. Friedman – Vliegende schotels en UFO’s (video)

Zijn vliegende schotels echt? Al meer dan 40 jaar is Stanton T. Friedman de meest vooraanstaande onderzoeker van het UFO-fenomeen.

Hij is degene die het beroemde Roswellincident naar buiten heeft gebracht. Friedman werkte als kernfysicus aan onderzoeksprojecten voor diverse grote corporaties.

Hij heeft meer dan 70 artikelen geschreven over UFO’s en is de auteur van de boeken Crash at Corona en Top Secret MAJIC.

Bron: YouTube/UFOTVstudios

Gerelateerd:

 

+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Westbound schreef:

  Al honderden jaren vliegen ze boven onze aarde, zonder zich eens aan ons voor te stellen. Zijn aliëns soms zo verlegen?

  0 likes
 • zebbie schreef:

  Aliens hebben momenteel geen affaires met ons omdat wij voor hen zijn zoals apen zijn voor ons(misschien geen goede vgl. maar het komt er ongeveer op neer).Ze zien wel potentieel in ons maar momenteel zou contact alleen leiden tot rampzalige gevolgen daar de mens nog teveel leeft volgens het ego en materialisme.Pas als de mens een klasse 1 beschaving bereikt heeft en dus leeft in harmonie met elkaar en de natuur en nuttig gebruik maakt van technologie en kennis zullen we klaar zijn om ook contact te hebben met andere volkeren(soorten).De weg naar een klasse 1 beschaving bestaat onder het mom van een resource based economy in combinatie met permaculture,open sorce en andere projecten.Dit houd dus in dat we moeten leven in dienst voor elkaar,bezit,grenzen en nationaliteiten en talen evenals rassen niet meer bestaan,het monetair systeem verdwenen is,politiek niet meer bestaat en religie terug een spirituele verrijking is niet los maar verbonden aan wetenschap…nog eventjes geduld dus.

  0 likes
 • Mojomirosa schreef:

  [quote name=”zebbie”]Pas als de mens een klasse 1 beschaving bereikt heeft en dus leeft in harmonie met elkaar en de natuur en nuttig gebruik maakt van technologie en kennis zullen we klaar zijn om ook contact te hebben met andere volkeren(soorten).[/quote]

  Mee eens. Dan staat ons nog een lange weg te gaan eer we dat allemaal op orde hebben.

  0 likes
 • Hunting wolf schreef:

  [quote name=”Westbound”]Al honderden jaren vliegen ze boven onze aarde, zonder zich eens aan ons voor te stellen. Zijn aliëns soms zo verlegen?[/quote]
  Onze voorouders zien ze al sinds jaar en dag. Spreken met ze,maar respecteren ze.Zou jullie defentie apparaat hetzelfde doen, respecteren?Jullie zouden hetzelfde proberen te doen wat jullie met mijn broeders en zusters hebben gedaan zegt hunting wolf.Uitroeien!En als de buitenaardsen op die uitnodiging in zouden gaan, zouden ze de mafketel mens(oorlogsziekte), moeten vernietigen.

  0 likes
 • Djof De coom schreef:

  Ik ben een jongeman van 22 en ik heb tijdens mijn middelbaar industriele wetenschappen gestudeerd . Dus vind ik van me eigen dat ik toch over enige basis beschik, ik heb gewoon mijn laatste jaar niet afgewerkt omdat ik zo gedemotiveerd was door de manier van lesgeven en persoonlijke reden ‘ ouders ‘ . Dus ik acht mij toch wel een humanist , ik kijk altijd eerst naar de tekens dat we de dag van vandaag met onze wetenschap kunnen uitleggen. Maar toch is mijn hoofd zo chaotisch als ik mij concentreer op dat geen wat de meesten als realiteit ervaren. Dus is mijn vraag naar jullie, Wij mensen zijn bio-elektrische wezens die een frequentie hebben, nu denk ik ook dat deze frequentie niet een vast patroon heeft, maar meerdere lagen bezit. We hebben onze frequentie als mens, maar we hebben ook onze frequentie in ons denken en realiseren die onze vaste frequentie beinvloeden. Achten jullie het mogelijk dat ze ons zo uitkiezen voor contact? Groeten van de gekke gentenaar

  0 likes
 • x

  Check Also

  Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

  Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

  We maken met z’n allen veel te ...

  Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

  Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

  Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

  huisarts

  Huisarts schrijft manifest tegen 5G: ‘Kan enorme impact hebben’

  Huisarts Liesbeth Adriaansens roept artsen op een ...

  blake lively

  Topactrice Blake Lively onthult schokkende omvang van kindermisbruik

  Terwijl ‘kinderpornofilm’ Cuties gewoon op Netflix blijft ...

  >