UFO

Stanton T. Friedman – Vliegende schotels en UFO’s (video)

Help ons door deze informatie met jouw vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Zijn vliegende schotels echt? Al meer dan 40 jaar is Stanton T. Friedman de meest vooraanstaande onderzoeker van het UFO-fenomeen.

Hij is degene die het beroemde Roswellincident naar buiten heeft gebracht. Friedman werkte als kernfysicus aan onderzoeksprojecten voor diverse grote corporaties.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Hij heeft meer dan 70 artikelen geschreven over UFO’s en is de auteur van de boeken Crash at Corona en Top Secret MAJIC.

Bron: YouTube/UFOTVstudios

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit waardevol?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

5 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Westbound
Westbound
11 jaren geleden

Al honderden jaren vliegen ze boven onze aarde, zonder zich eens aan ons voor te stellen. Zijn aliëns soms zo verlegen?

zebbie
zebbie
11 jaren geleden

Aliens hebben momenteel geen affaires met ons omdat wij voor hen zijn zoals apen zijn voor ons(misschien geen goede vgl. maar het komt er ongeveer op neer).Ze zien wel potentieel in ons maar momenteel zou contact alleen leiden tot rampzalige gevolgen daar de mens nog teveel leeft volgens het ego en materialisme.Pas als de mens een klasse 1 beschaving bereikt heeft en dus leeft in harmonie met elkaar en de natuur en nuttig gebruik maakt van technologie en kennis zullen we klaar zijn om ook contact te hebben met andere volkeren(soorten).De weg naar een klasse 1 beschaving bestaat onder het mom van een resource based economy in combinatie met permaculture,open sorce en andere projecten.Dit houd dus in dat we moeten leven in dienst voor elkaar,bezit,grenzen en nationaliteiten en talen evenals rassen niet meer bestaan,het monetair systeem verdwenen is,politiek niet meer bestaat en religie terug een spirituele verrijking is niet los maar verbonden aan wetenschap…nog eventjes geduld dus.

Mojomirosa
Mojomirosa
11 jaren geleden

[quote name=”zebbie”]Pas als de mens een klasse 1 beschaving bereikt heeft en dus leeft in harmonie met elkaar en de natuur en nuttig gebruik maakt van technologie en kennis zullen we klaar zijn om ook contact te hebben met andere volkeren(soorten).[/quote]

Mee eens. Dan staat ons nog een lange weg te gaan eer we dat allemaal op orde hebben.

Hunting wolf
Hunting wolf
11 jaren geleden

[quote name=”Westbound”]Al honderden jaren vliegen ze boven onze aarde, zonder zich eens aan ons voor te stellen. Zijn aliëns soms zo verlegen?[/quote]
Onze voorouders zien ze al sinds jaar en dag. Spreken met ze,maar respecteren ze.Zou jullie defentie apparaat hetzelfde doen, respecteren?Jullie zouden hetzelfde proberen te doen wat jullie met mijn broeders en zusters hebben gedaan zegt hunting wolf.Uitroeien!En als de buitenaardsen op die uitnodiging in zouden gaan, zouden ze de mafketel mens(oorlogsziekte), moeten vernietigen.

Back to top button
5
0
We lezen graag je reactie!x