Paranormaal

Vertegenwoordiger bij Shell wordt paranormaal medium

Help anderen door dit artikel met je kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Tosca Andreas had een drukke baan als vertegenwoordiger bij Shell, maar merkte aan haar lichaam dat ze haar gevoel te veel onderdrukte. Het was niet de weg die ze op moest. Op haar zeventiende kreeg Andreas een zeer ernstig motorongeluk, waarbij een deel van de botten in haar wervelkolom brak. Ze dacht dat ze nooit meer zou kunnen lopen.

Op een dag zag ze een soort godsverschijning naast haar ziekenhuisbed. Andreas beloofde de verschijning dat ze alles voor hem zou doen, als hij haar maar zou helpen. Twee weken later mocht ik het ziekenhuis uit, vertelt ze geëmotioneerd bij de herinnering.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Toch kon ze haar toekomstplannen, carrière maken en veel geld verdienen, niet zomaar achter zich laten. Na jaren van zelfstudie en werk als therapeut besloot Andreas 17 jaar geleden haar paranormale gaven, die ze al sinds haar geboorte zegt te hebben, te gebruiken in haar werk.

“Mensen komen om hele uiteenlopende redenen bij me voor een consult,” zegt ze vanuit haar praktijkruimte de Theekoepel. “Ze hebben bijvoorbeeld erge pijn of zitten slecht in hun vel. Of ze willen weten hoe het is met een overleden geliefde. Aan de hand van een foto of sierraad van degene die het consult wil of een overledene hoor ik de levensgeschiedenis van die persoon. Daarna hoor en voel ik alles: gevoelens, trauma’s en waar lichamelijke of psychische blokkades zitten.”

Andreas kan zeurende hoofdpijn laten verdwijnen door in te spelen op het zelfhelend vermogen dat ieder mens volgens haar bezit. Het medium twijfelt er niet aan of er genoeg animo is voor haar consulten. “Heel veel mensen hebben vragen waar ze mee worstelen of hebben psychische of lichamelijke problemen,” zegt de Zaandamse. “De tribunes bij de shows van Derek Ogilvie zitten niet voor niets zo vol. Ook ik kan voelen waar de blokkades bij mensen zitten.”

[Noordhollands Dagblad, Beeld: Facebook]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info interessant?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
pietje
pietje
9 jaren geleden

Misschien weet zij waar het vliegtuig is wat verdwenen is van de aardbol ????

Paco
Paco
9 jaren geleden

Wow, gaaf om te lezen hoe deze mevrouw Andreas haar roeping heeft gevonden.

Meestaliserweleenverklaring
Meestaliserweleenverklaring
9 jaren geleden

Grappig dat ze verwijst naar Derek Ogilvie: “De tribunes bij de shows van Derek Ogilvie zitten niet voor niets zo vol. Ook ik kan voelen waar de blokkades bij mensen zitten.”
Dat is nogal een slecht voorbeeld want in plaats van “voelen” doet hij gewoon aan cold reading :
http://www.youtube.com/watch?v=ZcwWn4Kd43Q
http://www.youtube.com/watch?v=hFKGY5c_hKg

Back to top button
3
0
We lezen graag je reactie!x