Homepagina » Buitenland » ‘Steeds meer bewijs voor stemfraude: verkiezingen nog lang niet voorbij’
bewijs
Foto: Gage Skidmore CC BY-SA 2.0

‘Steeds meer bewijs voor stemfraude: verkiezingen nog lang niet voorbij’

Het bewijs voor verkiezingsfraude blijft zich opstapelen in de Verenigde Staten. In verschillende staten wordt president Trump flink gedwarsboomd door de Democraten. In Arizona worden de verkiezingen overzien door minister Katie Hobbs, die Trump-aanhangers eerder ‘neonazi’s’ noemde. Ze weigert mee te werken aan het onderzoek naar verkiezingsfraude en verwierp een verzoek van de Senaatsvoorzitter van Arizona tot een onafhankelijk onderzoek naar stemgegevens, bericht One America News.

In Georgia, waar momenteel een hertelling plaatsvindt, heeft de Trump-campagne de overlijdensberichten vrijgegeven van mensen die al jaren dood zijn, maar toch konden stemmen. In Pennsylvania zijn naar 21.000 overleden mensen stembiljetten gestuurd. Meer dan 70 mensen die hun stem uitbrachten, zijn geboren in de 19e eeuw. In Michigan stemden in totaal 9500 dode mensen. Toch blijven de Democraten volhouden dat er geen bewijs is voor verkiezingsfraude. Judicial Watch ontdekte 1,8 miljoen ‘spookkiezers’ in 29 staten en waarschuwde voor ‘smerige verkiezingen’.

Wet van Benford

Daarnaast lijkt een overwinning van Biden in veel staten statistisch gezien hoogst onwaarschijnlijk. Analisten die de stemgegevens hebben bestudeerd, zeggen dat er ‘vrijwel zeker’ stemfraude is gepleegd nadat de stembureaus hun deuren hadden gesloten.

Ze baseerden zich hierbij op de wet van Benford, een formule die vaak gebruikt wordt door forensisch onderzoekers om te speuren naar fraude. Met behulp van de formule kunnen echte en gemanipuleerde gegevens van elkaar worden onderscheiden.

De Democraten en de mainstream media willen niet dat dit naar buiten komt. Ze willen dat je gelooft dat de verkiezingen voorbij zijn en dat Joe Biden heeft gewonnen. Maar dat is niet het geval, aldus One America News.

[OAN]
4.5 51 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
50 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Heraut
Heraut
3 maanden geleden

Hier is duidelijk sprake van georganiseerde misdaad!!

Daan
Daan
Reactie op  Heraut
3 maanden geleden

De directeur van die stemsoftwaremachines, die zit in de overgangsgroep van Biden, wat een toeval niet?!

Lange Fries
Lange Fries
Reactie op  Daan
3 maanden geleden

En in Toronto deelt Dominion een kantoorverdieping met een aan Soros gerelateerde NGO. Bovendien hebben ze een bedrag tussen de 25- en 50-duizend Dollar gedoneerd aan de Clintons. (Bron: Rebel News Canada)

Mickey
Mickey
Reactie op  Heraut
2 maanden geleden

Van soros..gates.. en vrienden.

Willem
Willem
3 maanden geleden

Trump zegt dat er software gebruikt is om de verkiezingen te manipuleren , als dat echt zo blijkt te zijn , dan kan het wel eens veel groter zijn dan Amerika , misschien gebruiken ze het hier ook wel , iedereen weet dat ze het doen , alleen niemand weet hoe !

Trump heeft misschien ook een agenda , maar zijn agenda draait wel om vrijheid , de rest neemt ons alleen onze vrijheden\rechten en rijkdommen af , gaan we dat ooit nog terug zien ?

Niet wanneer 85% van Nederland nog slaapt , want dat is nu nog steeds het geval !!

Veterans_Resistance
Veterans_Resistance
Reactie op  Willem
3 maanden geleden
Rob
Rob
Reactie op  Willem
3 maanden geleden

Ik kan het bericht zo niet terug vinden maar er was een bericht dat meldde dat het zelfs via servers in Duitsland ging.

Alex
Alex
Reactie op  Rob
3 maanden geleden

Server in Germany seized.

https://youtu.be/AZGksPscmZ4

serieuze aangelegenheid
serieuze aangelegenheid
Reactie op  Willem
3 maanden geleden

Nederland slaapt niet, het merendeel neemt leugens voor waarheid aan en is te lui en te gemakzuchtig. Zij krijgen informatie voorgeschoteld die op basis van leugens is gebaseerd en dat is het probleem. De mensen moeten zelf onderzoek doen, maar denken dat de regering en het RIVM dat voor hun hebben gedaan. Gemakzucht dus.

De mensen die deze leugens voor waarheid aannemen, zijn niet geïnteresseerd. Hun excuses; de overheid weet wat het beste is voor de Nederlanders, het kan niet zo zijn dat de overheid geen gelijk heeft, het is te moeilijk voor ons, ik heb geen tijd om dit uit te zoeken en hoe kunnen andere (gewone) mensen gelijk hebben. De overheid houdt ons toch niet voor de gek, ben je mal.

Je bent al snel een complotdenker, maar dat is over het algemeen de mening van mensen die niet door willen hebben, dat zij voor de gek gehouden. De macht van de media is helaas heel machtig. Maar daarvoor hebben zij dan ook smeergeld gekregen.

Het is dan ook moelijker om mensen te overtuigen dat zij voor de gek worden gehouden, dan om de waarheid te verkondigen en te aanvaarden.

Maar ik heb nog niet opgegeven en maak langzaam stappen vooruit. Er zijn genoeg mensen die twijfelen, maar de meeste mensen weten niet waar te zoeken en hoe de feiten op de juiste plaats te zetten.

Desinteresse en de reactie “wie ben jij om iets te beweren dat ik nog niet weet” zijn de problemen waar ik tegen aanloop.

Theo Kainos
Theo Kainos
Reactie op  serieuze aangelegenheid
3 maanden geleden

Herkenbaar.
Je kunt natuurlijk beginnen met Hegeliaanse dialectiek en dat Rutte en Hugo Problem Reaction
Solution toepassen maar een gemiddelde landsman weet dan echt niet waar je het over hebt.

Je kan beter beginnen met.
Ze maken van een Coronamug een Olifant zodat je peuken schijt en ze dan vaccin door je strot kenne douwe.

Gezinusk
Gezinusk
Reactie op  Willem
3 maanden geleden

Als je het bijvoorbeeld hebt over dat Trump een agenda van vrijheid er op na houd? dan deel ik die visie niet. Dat onderdeel hebben we namelijk met Trump nog niet voorbij zien komen. Het enige waar hij toe in staat bleek te zijn op dat gebied was het bouwen van een hoge muur langs de Rio Grande omdat dat volgens hem de beste oplossing leek te zijn tegen emigratie. Maar dergelijke oplossingen los je niet op door het bouwen van een hoge muur. Ja als we zo op zijn manier trumperiaans bezig moeten gaan kunnen we uiteindelijk allemaal wel een muur om ons heen gaan bouwen natuurlijk, maar het lost het probleem niet op. Doordat Mexico nog steeds veelal in grote armoede verkeerd zullen de vluchtelingen blijven komen. En ook uit Zuid Amerika vluchten ze al gelange tijd via de Mexicaanse grens naar Amerika. Aan de andere kant geld dit ook voor hier waar sinds jaar en dag steeds meer emigranten via allerlei routes Europa pogen binnen te komen, voornamelijk uit Azië en Afrika. Het is een drukte van belang en op de vraag waarom dit zo uit de hand is gelopen? Is er in de tussentijd nog steeds niemand in Brussel of Amerika geweest die hier duidelijk antwoord op kon geven. Nee daarvoor hadden ze misschien wat beter naar de algehele situatie kunnen kijken alvorens een muur te bouwen. En dan heb ik het over een muur die technisch nooit helemaal lekker uit de grond is gestamd. Het was dan ook meer bedoeld voor het plaatje want de vluchtelingen lopen ondertussen gewoon door.

serieuze aangelegenheid
serieuze aangelegenheid
Reactie op  Gezinusk
3 maanden geleden

Ik denk dat Child – en drug – trafficking en de belangrijkste reden was voor Trump, om de grens met Mexico te sluiten.

Soros deed, door alle deelnemers aan de parade richting de USA, van geld te voorzien, en dus om te kopen, voorkomen, dat Trump de veroorzaker was van alle problemen. Dat plaatje is de wereld rond gegaan en dat is door de mainstream media zo gepresenteerd, dat Trump de boosdoener was, terwijl de echte boosdoeners in het kamp van Soros, de WHO, Bill Gates en de Wereldbank gezocht moeten worden.

Just me
Just me
Reactie op  Gezinusk
3 maanden geleden

Die muur is vooral gebouwd om mensenhandel ook kinderhandel ( o.a voor pedofiele kringen en adrenochrome ) en drugshandel tegen te gaan.Trump heeft niks tegen immigranten maar het moet wel op legale manier gebeuren.

Peter
Peter
Reactie op  Gezinusk
3 maanden geleden

Heb je wel eens gekeken hoeveel muren er om al die kastelen staan van politieke figuren die keihard schreeuwen dat Trump geen muur mag bouwen om zijn grenzen te beschermen .Hypocriet heet zoiets .

Veterans_Resistance
Veterans_Resistance
Reactie op  Peter
3 maanden geleden

En wat denk je hiervan?

‘Bang voor het volk? Berlijn gaat brede gracht graven om de Reichtstag.’

https://thefireonline.com/bang-voor-het-volk-berlijn-gaat-brede-gracht-graven-om-de-reichtstag/

Mart
Mart
Reactie op  Gezinusk
3 maanden geleden

America is niet echt het land om naar toe te emigreren ,vooral als je ouder wordt.Heb als zeevarende daar veel vertoefd en gewerkt voor amerikaanse reders.Medische diensten e.a niet te betalen,en keiharde mentaliteit.Ik zelf ben 35 jr geleden in Brasil gaan wonen en daar gehuwd.Heb daar nooit spijt van gehad,en word goed verzorgd hier zónder merkbare medische kosten want die worden betaald uit de btw toeslagen.Men kan zich ook verzekeren bij zorgcompanys die op winst uit zijn,net als in Nederland,dus supperhoge premies.

Erik
Erik
Reactie op  Willem
3 maanden geleden

ik ben er zeker van dat dit in Nederland ook gebeurd!
mensen zijn Rutte en “ the gang “ al jaren zat. Nooit een verkiezingsbelofte waargemaakt!!!
overal waar de vvd D66 en CDA heen gaan voor campagne moeten we ze met de waarheid om hun oren slaan.
het zijn bewezen LEUGENAARS!!!

hou vol beste Nederlanders !!!
COVID is een middel gebruikt en misbruikt door deze smeerlappen!

klaas vaak
klaas vaak
Reactie op  Willem
3 maanden geleden

het moet en gaat toch zoals beschreven staat in hun agenda (de tegenstander heeft een hekel aan mensen ) het is al voorspeld duizenden jaren terug(bijbel)

Peter
Peter
3 maanden geleden

Telegraaf,CBS,ben benieuwd waar ze al die wijsheid vandaan halen dat Trump zijn verlies al heeft toegegeven ,Telegraaf is een krant geworden die nieuws uit zijn duim zuigt,en snap niet dat er zoiets wordt verkocht.

Just me
Just me
Reactie op  Peter
3 maanden geleden

Stemming makerij.

Rob
Rob
Reactie op  Peter
3 maanden geleden

Dat krijgen ze voorgeschoteld door één of twee grote corporaties die alle propaganda regelen. Jaren geleden waren daar al berichten over. Die corporaties zouden in België gehuisvest zijn.

serieuze aangelegenheid
serieuze aangelegenheid
Reactie op  Peter
3 maanden geleden

Dat doen zij al tientallen jaren en de massa neemt dit voor werkelijkheid aan.

GTA
GTA
Reactie op  Peter
3 maanden geleden

De TELEGRAAF IS EEN FAKE KRANT!
WAKKER WORDEN MENSEN!

Thoughtful
Thoughtful
3 maanden geleden

Bij toestanden zoals deze vraag ik mij altijd af; Wat gebeurt er ondertussen achter je rug?

Willem
Willem
Reactie op  Thoughtful
3 maanden geleden

Inderdaad , en zou dit ook in ons nette beschaafde landje kunnen gebeuren ….

Anne
Anne
3 maanden geleden

GO TRUMP. 💪

Erwin
Erwin
3 maanden geleden

Kunnen we dit ook of is dit al jaren aan de gang in Nl.

Gea Breuker
Gea Breuker
Reactie op  Erwin
3 maanden geleden

Zoek online (met DDG, niet met Google) naar Nixdorf stemcomputers en wat er allemaal mogelijk is met die machines die in NL worden gebruikt (misbruikt) inzake het democratisch recht van het het Volk om te stemmen…

Gezinusk
Gezinusk
3 maanden geleden

Mooi verhaal maar uiteindelijk is het een rechter die hier over gaat beslissen en ik acht de kans dat Trump wint niet groot. Die gaat straks natuurlijk plat op zijn bek met zijn mooie twitter verhalen. Naast het feit dat hij de corona crisis in zijn geheel niet serieus nam. Ook dat zal worden overwogen want het aantal besmettingen nam drastische toe onder zijn bewind. Wat dat aangaat zullen de overlijdensberichten straks alleen maar toe nemen van mensen die mogelijk onlangs nog op Trump hebben gestemd. Ja veel gekker kan ik het helaas niet maken voor het moment, maar ik zag de bui al aankomen.

Veterans_Resistance
Veterans_Resistance
Reactie op  Gezinusk
3 maanden geleden

Quote:

‘Ja veel gekker kan ik het helaas niet maken voor het moment.’

Jawel hoor! Dat kan je best! 🤣

Marcel
Marcel
Reactie op  Gezinusk
3 maanden geleden

Ja dan heb je toch belangrijke informatie gemist. Ik zou zeggen kijk niet meer naar de NPO. Zoek op Lin Wood & Sidney Powell.
En natuurlijk https://gnews.org/

Peter
Peter
Reactie op  Marcel
3 maanden geleden

Beste Marcel,denk dat Gezinusk niet meer te helpen is,die heeft baat bij links,democraten ten top,maar ben je het niet met hun eens ,gaan alle principes gelijk overboord,kijk bij kiezers op FVD of Wilders,worden bij voorbaat zo geboycot,stemcomputers,daar gaan ze vol op inzetten bij de volgende verkiezingen ,omdat zonder, er wel eens een grote verassing uit de bus kan komen ,zelfde geld voor Duitsland,of zijn er nog mensen die denken dat Merkel er mateloos populair is .

Carolina
Carolina
Reactie op  Gezinusk
3 maanden geleden

Onzin. Kijk naar België, waar heel veel meer
C doden zijn , 14 890 met 11 miljoen inwoners, dan Nederland, ondanks de strengere maatregelen.
Amerika heeft 30x zoveel inwoners dan België en heeft
250.000 C doden.
Dus in vergelijking met België zou Amerika dan 450.000 doden moeten hebben.

serieuze aangelegenheid
serieuze aangelegenheid
Reactie op  Carolina
3 maanden geleden

En wie kan bewijzen dat de cijfers van zowel België als de USA kloppen!

Erik
Erik
3 maanden geleden

Het wordt tijd dat deze aardkloot van links wordt ontdaan leugen volk weg ermee

Marcel
Marcel
Reactie op  Erik
3 maanden geleden

Die weten niet beter, dat is juist het probleem. Indoctrinatie vanaf de kleuterschool…

Edward
Edward
3 maanden geleden

We moeten in Nederland leugen-partijen als CDA, VVD en D66 goed in de gaten houden tijdens de 2e kamerverkiezingen. Hier moet ook goed gecontroleerd worden op stemfraude.

Betsy Ramkema
Betsy Ramkema
3 maanden geleden

vraag mij af, geld het dan iet meer, als er zaveel bewezen kan worden, dat er fraude in speel is.
ik hoop zeker nog steeds op Trump.

x

Check Also

clinton

Voormalig Clinton-adviseur: Amerika verandert onder Biden in ‘totalitaire staat’

Voormalig Clinton-adviseur Naomi Wolf waarschuwde deze week ...

verkiezingen

Vlak voor de verkiezingen jast het kabinet er nog even een cheque van 100 miljard euro door

Kort voor de verkiezingen jast het demissionaire ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

50
0
We lezen graag je reactie!x