Buitenland

‘Steeds meer bewijs voor stemfraude: verkiezingen nog lang niet voorbij’

Help ons door dit met je kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Het bewijs voor verkiezingsfraude blijft zich opstapelen in de Verenigde Staten. In verschillende staten wordt president Trump flink gedwarsboomd door de Democraten. In Arizona worden de verkiezingen overzien door minister Katie Hobbs, die Trump-aanhangers eerder ‘neonazi’s’ noemde. Ze weigert mee te werken aan het onderzoek naar verkiezingsfraude en verwierp een verzoek van de Senaatsvoorzitter van Arizona tot een onafhankelijk onderzoek naar stemgegevens, bericht One America News.

In Georgia, waar momenteel een hertelling plaatsvindt, heeft de Trump-campagne de overlijdensberichten vrijgegeven van mensen die al jaren dood zijn, maar toch konden stemmen. In Pennsylvania zijn naar 21.000 overleden mensen stembiljetten gestuurd. Meer dan 70 mensen die hun stem uitbrachten, zijn geboren in de 19e eeuw. In Michigan stemden in totaal 9500 dode mensen. Toch blijven de Democraten volhouden dat er geen bewijs is voor verkiezingsfraude. Judicial Watch ontdekte 1,8 miljoen ‘spookkiezers’ in 29 staten en waarschuwde voor ‘smerige verkiezingen’.

Wet van Benford

Daarnaast lijkt een overwinning van Biden in veel staten statistisch gezien hoogst onwaarschijnlijk. Analisten die de stemgegevens hebben bestudeerd, zeggen dat er ‘vrijwel zeker’ stemfraude is gepleegd nadat de stembureaus hun deuren hadden gesloten.

Ze baseerden zich hierbij op de wet van Benford, een formule die vaak gebruikt wordt door forensisch onderzoekers om te speuren naar fraude. Met behulp van de formule kunnen echte en gemanipuleerde gegevens van elkaar worden onderscheiden.

De Democraten en de mainstream media willen niet dat dit naar buiten komt. Ze willen dat je gelooft dat de verkiezingen voorbij zijn en dat Joe Biden heeft gewonnen. Maar dat is niet het geval, aldus One America News.

[OAN]

4.5 58 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
52 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Heraut
Heraut
2 jaren geleden

Hier is duidelijk sprake van georganiseerde misdaad!!

Willem
Willem
2 jaren geleden

Trump zegt dat er software gebruikt is om de verkiezingen te manipuleren , als dat echt zo blijkt te zijn , dan kan het wel eens veel groter zijn dan Amerika , misschien gebruiken ze het hier ook wel , iedereen weet dat ze het doen , alleen niemand weet hoe !

Trump heeft misschien ook een agenda , maar zijn agenda draait wel om vrijheid , de rest neemt ons alleen onze vrijheden\rechten en rijkdommen af , gaan we dat ooit nog terug zien ?

Niet wanneer 85% van Nederland nog slaapt , want dat is nu nog steeds het geval !!

Peter
Peter
2 jaren geleden

Telegraaf,CBS,ben benieuwd waar ze al die wijsheid vandaan halen dat Trump zijn verlies al heeft toegegeven ,Telegraaf is een krant geworden die nieuws uit zijn duim zuigt,en snap niet dat er zoiets wordt verkocht.

Thoughtful
Thoughtful
2 jaren geleden

Bij toestanden zoals deze vraag ik mij altijd af; Wat gebeurt er ondertussen achter je rug?

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

52
0
We lezen graag je reactie!x