Homepagina » UFO » Onbekend object vastgelegd boven vulkaan Popocatépetl
Onbekend object vastgelegd boven vulkaan Popocatépetl

Onbekend object vastgelegd boven vulkaan Popocatépetl

De Volcán Popocatépetl, de op één na hoogste berg van Mexico, is vooral bekend vanwege zijn spectaculaire uitbarstingen.

Volgens sommigen worden in de buurt van de vulkaan ook geregeld onbekende vliegende objecten gezien. Eerder deze week was het weer raak.

De beelden zijn verschenen op het YouTube-kanaal van Tercer Milenio, het programma van de bekende Mexicaanse ufoloog Jaime Maussan. Rechtsboven in beeld verschijnt een lichtgevende bol die langzaam omlaag beweegt en uiteindelijk achter de vulkaan verdwijnt.

Iemand die ook geregeld UFO’s ziet is de Britse popzanger Robbie Williams. Hij reisde in 2006 met journalist Jon Ronson af naar de woestijn van Nevada om daar te praten met mensen die naar eigen zeggen contact hebben gehad met buitenaardse wezens.

Williams heeft zelf tot drie keer toe UFO’s gezien. De eerste zag hij als kind in Engeland, de tweede in Beverly Hills en de derde toen hij net een nummer had geschreven over buitenaards contact.

Enkele jaren geleden bracht Williams een bezoek aan de ranch van de Amerikaanse schrijver en ufoloog James Gilliland om te praten over het UFO-fenomeen. In onderstaande video spreekt Gilliland over de sterrenvolkeren:

Gerelateerd:

 Vond je deze informatie goed? Denk er dan aan het op je social media te delen
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

10 reacties

 1. Ja heel interessant allemaal maar ik zie liever nieuws over ISON. Er klopt namelijk heel weinig van NASA’s verhaal, ze hebben vd week nog een officieel filmpje over ISON weggehaald wegens te negatieve comments etc. Amateurs kunnen aan de hand van alle Zon sattelieten (SOHO, STEREO) en tijdstippen al opmaken dat er weinig van klopt.

  Bekijk dit filmpje anders even, is er 1 van de tientallen.

  http://www.youtube.com/watch?v=UrZzDQbfzzo

  0 likes
 2. James Gilliland is een geweldige vent.
  Ik volg zijn werk al jaren.
  Hij heeft zijn werk ook laten zien op de Starknowledge conference van 2013.
  De native wisdom-keepers kunnen hem helpen.
  Onze star-relatives laten zich steeds meer zien ,zoals voorspeld door de natives.
  The return of the ancestors….

  Ancestral Knowledge :
  A message by a Zuni elder: febr 2013
  > In the future there will things that will be happening that will be directly relating with the SKY people
  I ditn’t make this up……..

  Zuni Elder- Our Future With the Star People
  http://youtu.be/TPex0t1NbVA

  Rainbow Eagle is an Okla-Choctaw American Indian
  > Get ready for a relationship with the cosmic family
  http://youtu.be/fuXdwJVM4Xc

  Sioux chief about star people
  http://youtu.be/JLYW2RC8LIY

  Wallace Black Elk (1921-2004), a traditional Lakota Elder
  > The star people will be here again
  http://youtu.be/TDvK_MEXbmA

  0 likes
 3. Who the ? is Robbie Williams ?

  0 likes
 4. [quote name=”Killuminati”]Ja heel interessant allemaal maar ik zie liever nieuws over ISON. Er klopt namelijk heel weinig van NASA’s verhaal, ze hebben vd week nog een officieel filmpje over ISON weggehaald wegens te negatieve comments etc. Amateurs kunnen aan de hand van alle Zon sattelieten (SOHO, STEREO) en tijdstippen al opmaken dat er weinig van klopt.

  Bekijk dit filmpje anders even, is er 1 van de tientallen.

  http://www.youtube.com/watch?v=UrZzDQbfzzo%5B/quote%5D
  Nog steeds geen enkele glimp van die Ison kunnen zien !

  0 likes
 5. als dit waar is, wat leven we dan op een beschamende ! primitieve planeet
  vol leugens en bedrog zonder enig respect en eerlijkheid.

  (2013)..This is a REAL interview with an actual Gray Alien!

  http://m.youtube.com/watch?v=9Z2327rb7w4&desktop_uri=%2Fwatch%3Fv%3D9Z2327rb7w4

  aan het einde , diverse meningen van experts over de beelden.

  0 likes
 6. [quote name=”Killuminati”]Ja heel interessant allemaal maar ik zie liever nieuws over ISON. Er klopt namelijk heel weinig van NASA’s verhaal, ze hebben vd week nog een officieel filmpje over ISON weggehaald wegens te negatieve comments etc. Amateurs kunnen aan de hand van alle Zon sattelieten (SOHO, STEREO) en tijdstippen al opmaken dat er weinig van klopt.

  Bekijk dit filmpje anders even, is er 1 van de tientallen.

  http://www.youtube.com/watch?v=UrZzDQbfzzo%5B/quote%5D
  Verkeerde vraagstelling!Daar het een het ander niet uitsluit.En samen een combinatie en geheel vormen.Alles gaat naar de richting Angst zaaien en hou de schaapjes maar in een diepe coma.en die zelfde massa slikt alles wat er door nasa en tv en nieuws naar buiten wordt gegooid.(niets is wat het lijkt)Zet de focus eens op de datgene wat verzwegen is en word. En onderzoek de mogelijkheid,dat alles wel eens heel anders zou kunnen zijn.Alle grote en onverklaarbare(Z.G) zaken in de sky zijn grote lichtschepen.De kleinere schepen die je ziet op b.v deze video.Kunnen ook De/en materialiseren.De meeste schepen zijn levend en zelfdenkend.en gaan dus overal doorheen.Zelfs de planeet waar wij op de oppervlakte van leven.heeft meerdere dimensie.s,steden als Shamballa Godenstad liggen in de hollow earth.met ingangen ook van boven af.De activiteit zal nu steeds meer worden gezien.Wij naderen Het 0 punt.Dat wil zeggen alles wat niet van het licht is weigert en verdwijnt.Alle oorlogsmaterialen zullen gewoon weigeren.satellieten.zullen dienst weigeren.Olie bronnen zullen opdrogen Enz.Oh en degene die De film Avatar gezien hebben en nog steeds denken dat dit fictie is.Hebben werk genoeg met zichzelf om hun visie te veranderen.De mensheid zit in de feestmaand december.Zelf verwacht.Wij leven in een zeer bijzondere tijd.

  0 likes
 7. De mensheid is al zo lang bezig om bewijzen te vinden van buitenaards leven. Wat mij opvalt is dat er geen elk aantoonbaar bewijs is in een duidelijk aantoonbare filmpje waarop duidelijk te zien is dat er daadwerkelijke buitenaardse zijn. Of het filmpje of foto van zeer slechte kwaliteit terwijl in deze tijd genoeg materiaal is voor duidelijke foto’s of film te maken. Het zijn enkel hersenspinsel die de mens zelf in hun hoofden fabriceert en daardoor de overtuiging denken te hebben dat het werkelijk bestaan waar is. Ik moet de eerste aantoonbare bewijs nog zien die de wereld kan overtuigen. Welword alles aan elkaar gepraat.

  0 likes
 8. [quote name=”Tj.Paz”]De mensheid is al zo lang bezig om bewijzen te vinden van buitenaards leven. Wat mij opvalt is dat er geen elk aantoonbaar bewijs is in een duidelijk aantoonbare filmpje waarop duidelijk te zien is dat er daadwerkelijke buitenaardse zijn. Of het filmpje of foto van zeer slechte kwaliteit terwijl in deze tijd genoeg materiaal is voor duidelijke foto’s of film te maken. Het zijn enkel hersenspinsel die de mens zelf in hun hoofden fabriceert en daardoor de overtuiging denken te hebben dat het werkelijk bestaan waar is. Ik moet de eerste aantoonbare bewijs nog zien die de wereld kan overtuigen. Welword alles aan elkaar gepraat.[/quote]

  Ieder mag een mening hebben echter vraag ik me wel af, als je objectief kijkt en dus geen voorkeurspositie aanneemt in wat je graag zou willen dat het is, dan vraag ik me echt af hoe mensen zo erg overtuigd kunnen zijn van het feit dat er echt contact is met buitenaardsen ook al ontbreekt een ieder bewijs hier van. Het concept is interessant echter is het niet ondenkbaar dat alle tot noch toe vertoonde verschijningen producten zijn van menselijke komaf. Eerder was ik er ook van overtuigd dat er wel iets moet zijn maar na jarenlange misleiding over de informatie, en of ze wel of niet zullen komen, of bestaan ben ik toch steeds sceptischer geworden. Er is al 500x verspeld dat de wereld vergaat, dat er oorlog ontstaat, dat de buitenaardsen zich laten zien, dat channelende mensen contact hebben met iets buiten de dampkring en dat we allemaal gered worden. Nou hier zitten we dan, onderdrukt op een wereld met nog steeds te veel haat en het handelsmerk van de duivel, ofwel, geld. Ik hou op met geloven tot er bewijs is.

  0 likes
 9. [quote name=”Tj.Paz”]De mensheid is al zo lang bezig om bewijzen te vinden van buitenaards leven. Wat mij opvalt is dat er geen elk aantoonbaar bewijs is in een duidelijk aantoonbare filmpje waarop duidelijk te zien is dat er daadwerkelijke buitenaardse zijn. Of het filmpje of foto van zeer slechte kwaliteit terwijl in deze tijd genoeg materiaal is voor duidelijke foto’s of film te maken. Het zijn enkel hersenspinsel die de mens zelf in hun hoofden fabriceert en daardoor de overtuiging denken te hebben dat het werkelijk bestaan waar is. Ik moet de eerste aantoonbare bewijs nog zien die de wereld kan overtuigen. Welword alles aan elkaar gepraat.[/quote]

  Dat is toch wel een komisch statement, dan ben ik uitermate nieuwsgierig wat je op deze website doet. En welk bewijs heb je dat het om hersenspinsels gaat?

  Dat vind ik met name interessant omdat ik persoonlijk meerdere keren heel duidelijk een UFO’s heb gezien. Verder zijn er talloze getuigenverklaringen van deskundigen of hooggeplaatste militairen etc etc.

  Ik bedoel dit niet onaardig, het is wel een tikkeltje naïef om niet in intelligent buitenaards leven te geloven. Gezien de omvang, leeftijd, aantal sterren en planeten valt zoiets voor mij een beetje in de categorie “de aarde is plat”.

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Het onzichtbare fenomeen dat je dwarsboomt

Het onzichtbare fenomeen dat je dwarsboomt

Ken je het verschijnsel dat je weet ...

Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

We maken met z’n allen veel te ...

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

Het is nu wetenschappelijk bewezen dat meditatie de gezondheid van het brein verbetert. Kijk wat de effecten zijn

Het is nu wetenschappelijk bewezen dat meditatie de gezondheid van het brein verbetert. Kijk wat de effecten zijn

Yoga en meditatie kunnen je psychisch welbevinden ...

duitsland

Prijsexplosie! Stroomprijzen rijzen de pan uit in Duitsland door energietransitie: ‘erger dan gevreesd’

De Freie Demokratische Partei (FDP) in Duitsland ...

gemeente

Gemeente in Drenthe ontkent klimaatverandering formeel, maar het duurt niet lang voordat GroenLinks ingrijpt

In de gemeente Aa en Hunze is ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
AANMELDEN GRATIS WORKSHOP
Wanneer?
donderdag 30 januari
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.