Homepagina » Mens en Dier » Computerprogrammeur: “Terugkomst van Jezus zal rond oud en nieuw leiden tot apocalyps”
Computerprogrammeur: "Terugkomst van Jezus zal rond oud en nieuw leiden tot apocalyps"

Computerprogrammeur: “Terugkomst van Jezus zal rond oud en nieuw leiden tot apocalyps”

Wacht nog maar even met goede voornemens maken. De apocalys, het einde der tijden, is in aantocht.

Volgens computerprogrammeur Nora Roth zal Jezus terugkeren naar de aarde en de opname in gang zetten, schrijft The Sun.

Ze baseert zich op complexe berekeningen die ze heeft uitgevoerd. Op haar website MarkBeast vraagt ze: “Is de periode van 6000 jaar vol zonden bijna voorbij? Zal Jezus in 2016 komen?”

Verbannen

Vervolgens geeft ze het antwoord op deze brandende vragen: “De Bijbel geeft verhelderende, logische en duidelijke antwoorden op deze vragen. Het korte antwoord is: ja!”

Hoe onderbouwt Roth haar claim? Ze baseert zich op het boek Daniël, waarin het Joodse volk wordt verbannen naar Babylonië.

Cycli

Gabriël zegt in het verhaal dat er ‘na zeventig zevens een einde komt aan de zonden’. Die ‘zevens’ zijn volgens haar cycli.

Zeventig van deze cycli komen overeen met een periode van 3431 jaar, waarna Jezus terugkomt, aldus Roth. De periode van 3431 jaar loopt in 2016 af.

Rust

“In de herfst van 2016 komt er een einde aan de periode van 6000 jaar vol zonden op aarde,” zei ze.

“Jezus zal terugkomen om zijn volk mee te nemen naar de hemel. Hierna zal er 1000 jaar lang rust zijn op aarde.”

[AOL]


Vind je dit artikel belangrijk? Deel het dan met iedereen op Facebook
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

111 reacties

 1. Ruim een jaar geleden heb ik al aangegeven dat 2017 een cruciaal jaar wordt. Met name eind september 2017. Nu lees je steeds meer over “Planet Nine” wat in feite niets anders is dan Nibiru/Planet X.
  Nu komen ineens allerlei astronomen met de datum 23 september 2017 het moment waarop de rode draak verschijnt in Virgo. In barensnood. Niet veel later zal hij verschijnen.
  In dit gegeven is nog veel uitleg te onderzoeken wat allemaal in revelation 12 staat vermeld.
  Hoog tijd dat iedereen gaat nadenken wat hiervan de bedoeling is, zodat we de wereld kunnen waarschuwen.
  Dus wakker worden allemaal.

  15 likes
  • Begrijp mij niet verkeerd: ik zal mijn ongelijk toegeven indien nodig, maar het is ieder jaar hetzelfde liedje. Vanaf 2008, dat is in ieder geval zover ik het mij kan heugen, zou de wereld al zo’n 600 keer tot haar einde zijn gekomen. In semptember 2017 zal de datum ongetwijfeld weer een jaar vooruit geschoven worden.

   43 likes
   • dRiz

    Dat weet ik dRiz, maar ik heb altijd gezegd dat het geleuter over het einde van de wereld tot nu toe niet klopte omdat er vele foute interpretaties werden gedaan.
    Je moet terug naar de jaren tachtig waar het verhaal over Nibiru bekend werd gemaakt, daarna werd het stil, heel stil. Intussen werd vele wetenschappers het zwijgen opgelegd en zijn er ook een aantal vermoord omdat ze hun mond wilden open doen. Tot in 2008 de boel weer werd aan geslingerd door mensen die door hadden dat er iets mis was. De Aarde begon te wobbelen en de zon kwam op een andere plek op en ook hier heb ik van bericht in 2010 op deze site, 2 weken later werd dat bevestigd door de Inuit in de MSM.
    Intussen zat ik natuurlijk niet stil, 2012 werd genoemd als jaar van het einde van de wereld wat gebaseerd was op foute interpretaties van de Maya kalender en verandering van onze huidige jaartelling. Als je heden ten dage nu eens goed op let kun je constateren dat het ochtend en avondrood steeds roder word, soms zelfs tot paars toe. Dit komt door de ijzerhoudend wolken die Nibiru achter zich laat. Zelfs opnamen van de ISS laten dit zien wat betekent dat dit niet komt door afbuigen in het lichtspectrum. Jaren lang heeft Google Earth een gedeelte afgedekt bij het Orion stelsel en nu doet zij dat bij Virgo. Maar deze keer is het anders en ik kan je nog niet vertellen waarom. Maar zeker is dat dit alles te maken heeft met Aarde veranderingen en niet de climate change hoax door mensen. (dat is alleen maar om geld uit je zak te kloppen en agenda 2030 door te kunnen voeren).
    Vele van ons beseffen niet dat we een chaotische tijd te gemoed gaan en zich daar al helemaal niet op voorbereiden.
    Daarom moeten we met zijn allen aan de gang om verandering te brengen een verandering die de Elite niet verwacht met hun schuilkelders (begraafplaatsen), want ze zullen er niet veilig zijn. Dit alles heeft sowieso met bewustzijnsverandering te maken, ipv je te blijven gedragen als een dom ezeltje in de huid van een maak schaap.

    8 likes
    • Die mooie ochtend en avondrood komt door vliegtuigen die sproeien, wat zij sproeien weet ik niet, maar goed lijkt het mij niet, ik zie al meer dan 1 jaar geen heldere zonsondergang,ik woon aan de kust en zag vroeger de horizon, de horizon is een smerige soep, en bijna niemand die het ziet.
     Bij de NOS, Het weer, vertellen zij over parelmoerwolken, cirruswolken, en piloten gaten, heel natuurlijk allemaal nieuwe soorten wolken, en geen woord over vliegtuigen, kijk You tube staat er vol mee.

     De informatie die de bevolking tegenwoordig krijgt is in en in triest en misleidend, kijk wat er in Duitsland gebeurt, daar vinden zij het niet eens meer nodig om een meisje dat vermoord en verkracht is, door een vluchteling te melden in het journaal (ARD).

     Het knaagt meer en meer, zal blij zijn als de verkiezingen in maart de lucht en het leef klimaat, de straat schoonblazen, zodat de mensen, en vooral vrouwen weer gewoon over straat kunnen lopen en ik MIJN horizon weer terug krijg.

     9 likes
     • Je bent aardig van het padje als je denkt dat door middel van verkiezingen in Nederland schone luchten (en straten) zijn te realiseren.

      4 likes
     • Teun.. deze man heeft gelijk door de regering word er aluminium exspres in de lucht gespoten.

      2 likes
    • Wat een gel*l zeg… de zon komt in de winter later/anders op als in de zomer…maar verder is zijn stand…of beter gezegt de stand van de Aarde nog gewoon het zelfde ….of misschien is mijn huis verplaats ofzo…hihi
     er gebeurt helemaal niets wat onze goede medemens voorspeld …elk jaar het zelfde liedje….interessant doen ,maar ze weten niets eigenlijk….en wat wil je doen dan ,als de elite in hun bunkers zitten? wil je die DIKKE deur open breken ofzo …die zijn atoomproef…het enige wat er staat te gebeuren is dat de “gewone mens” beetje bij beetje zwaar beperkt en uitgeroeid wordt …en kan je slapen of wakker zijn ,maar dat maakt niet uit…het doel is …verdeel en heers… Ik “GELOOF” helemaal niets…
     dit is een droom/illusie….maar wel een hardnekkige..

     4 likes
     • Echt Loki, je zit weer enorm te fantaseren! Alle astronomische software, ook die van vele jaren geleden laat zien dat zon en maan dagelijks op precies de juiste plek opkomen en ondergaan…

      4 likes
     • Even je huiswerk doen Gerard niets gebeurd zonder reden.

      En wat betreft de stand van de zon dat ontdekte ik in augustus en ineens kwam die meer naar het zuidoosten op. Dat komt doordat de Aarde is gaan wobbelen (toleffect). Dit kan alleen als er grote komische krachten aan het werk zijn. Dit komt door verstoring van de magnetische polen het + – en – + effect.

      Verder kunnen schuilkelders wel atoomproef zijn, maar zijn niet ruimtepuinproef, vandaar hun eigen begraafplaats.

      3 likes
     • Gel*l ?? in 1979 planet x , nine gevonden 1982 in de kranten gestaan ! Daarna hoor je 20 jaar niks meer Maya kalender eindigt gewoon in het jaar 2000 ! en heeft niet voorspeld het eind van de wereld 1 Maar voor verandering . En volgens mij is nibiru systeem vanaf 2003 zichtbaar , en telkens als het systeem zivhtbaar was kreeg je weer een melding van een comeet of een astroide ! Doen ze bewust , want als je elk jaar tehoren krijgt de wereld vergaat dan geloof je het na 10 keer ook niet meer .
      Maar hoor je daar nu iets over nee . Inplaats daarvan geven ze langzaam informatie vrij over planet nine aka x ! Wan t ze geven nu toe dat hij er is maar ze kunnen het nog niet zien !!! TUURLIJK ze kunnen foto,s maken van sterenstelsen 500 lichtjaren hier vandaan behalve planet nine niet . Ze halen niet voor niks site van youtube weg die over planet x gaan ! Januari Febuari 2017 kunnen wij het zien in onze lucht . ( als het een keer helder is) Waarom denk je dat ze zoveel chemtrailen ( geo enginering ) Kijk het is altijd bij de zon ! En de weg die hij aflegd . Beetje jammer Gerard , eerst even research doen en dan reageren , en anders kijk je toch naar sbs nieuws
      Mvg Pascal

      1 likes
    • Het is overigens google sky dat het betreffende gebied heeft gecensureerd. Je kunt je afvragen wat in godsnaam -pun intended- de reden kan zijn dat je een bepaald gebiedje van het gigantische heelal, verhoudingsgewijs een speldenprikje dus, censureert. 😉

     Als je dit zelf op Google Sky wilt controleren, tik dan bij zoeken hd 121325 in en selecteer daarna rechtsboven “infrarood”. Echt bizar om te zien dat daar gewoon een stuk op zwart is gezet, temeer ook aangezien je ‘over de randen heen’ duidelijk ziet dat er zich achter de aangebrachte afdekking iets bevindt.

     Ik tuur iedere dag even zoekend de lucht in als er geen dekkende bewolking is die het zicht verhindert, want hoe heftig de gevolgen ook zullen zijn, hoogstwaarschijnlijk, ik vind het maar wat spannend allemaal.

     4 likes
    • Ik geloof niet dat Planeet X zijn staart (Nu al) effect kan hebben op het zonlicht wat op de Aarde schijnt te schijnen ,dan zou die zich tussen de Zon en de Aarde moeten bevinden …..maar hij is nog te ver weg …als i bestaat ten minste….ik heb hem nog niet ECHT gezien….maar heb je je wel eens verdiept in Chemtrails?

     2 likes
     • Die “Wobbel” zit in de Aarde, inderdaad het Toleffect ,maar dat merk je niet in een jaar….Ook wel de Precessie genoemd…. die “Wobbel” wijst naar Vissen gaat nu naar Waterman wijzen (Denkbeeldige pijl) in het Zodiac …dat gaat voor ons heel langzaam
      Misschien kan je er wel wat op Internet over vinden….Mvg:)G…P.S. Wel altijd blijven lachen hoorrrr …Alleen Humor kan ons nog redden hihi

      2 likes
     • Hoi Loki …Mijn huiswerk is Zonnepanelen…ik heb op het dak 9 stuk op een rijtje staan zuid gericht onder een hoek vaan 20 graden een jaartje of 6 ….METEN IS WETEN

      0 likes
   • LS…

    Ten eerste hebben cycli inderdaad niets met religie te maken en al helemaal niet met een Jezus die letterlijk nooit heeft bestaan. Alles is energie en alles is oorzaak en gevolg waaraan geen begin en geen einde is. In de eeuwigheid kan men er zo maar een paar duizend jaar naast zitten naar menselijke berekeningen dus kunnen we nog lang wachten. Bedenk dat onze wetenschap infantiele gereutel is op het niveau van het televisie programma ” Lekker slim ” (Met dank aan ons onderwijs…) waar mensen met droge ogen beweren dat het zelfportret van Vincent van Gogh geschilderd is door Mozart etc. We kijken ernaar en lachen erom maar we zouden ons gezamenlijk rot moeten schamen !

    5 likes
    • dat cycli niets met religie te maken heeft is volgens mij onzin ,de bijbel staat vol met herhalingen…..en dat jezus “LETTERLIJK” niet bestaat….? als ik hier “jezus” typ ,dan heb je daar een (ge-indoctrineert) beeld bij en letters zijn hier letters en zijn l etter lijk …euh….letterlijk ,en zijn gebruikt in bijna alle boeken (behalve in dummie’s) maar dan is “jezus” alleen niet fysiek…

     0 likes
     • en wat is “Wetenschap” …bijvoorbeeld Instrument mag je pas instrument noemen als het aan een bepaalde precisie voldoet binnen bepaalde tolerantie enz…. scholen zijn echt verschillend in lesgeven . blablabla….Maar om nou alle wetenschap op een hoop te gooien vind ik ook zo wat ….

      3 likes
     • LS…

      Sjessus. Sjessus ! Alles is illusie !

      0 likes
    • Als je nou slim bent …..neem je die van 11uur

     0 likes
  • Ik ken dat verhaal ook de draak die het kind wilverslinden als het geboren wordt enz enz ,maar oké de wereld waarschuwen ,…en dan…? Allemaal bibberend en wazig van angst de komende tijd doorbrengen? Het gaat zoals het gaat, als er echt een catastrofe moet plaatsvinden en het is de bedoeling dat de mensheid hier eindigt of in ieder geval ik, dan hoop ik dat er een levensgrote asteröide recht op mijn kop valt, PATS BOEM KLAAR. We kunnen er toch niets aan veranderen en die elite die denkt dat ze ondergronds veilig zijn die zullen het weleens heel erg heet kunnen krijgen door de thermische werking, kan zomaar zijn dat ze voor altijd vast komen te zitten, dat de metalen metersdikke deuren smelten en/of dat ze langzaam gegrild worden. het enige wat we kunnen is wat voedsel en water inslaan voor het geval je het overleeft en het leven zo goed mogelijk leven, je tijd zo nuttig en menslievend mogelijk te besteden. Alles heeft een reden..zelfs als de aarde geschoond wordt.

   26 likes
  • Je benr gewoon knetergek

   0 likes
  • @Loki

   Jij hebt je hiswerk gedaan Loki, nu de rest nog.

   2 likes
  • Buuuullllsh*t! Peace n love

   2 likes
  • Al sinds 2012(?) hoor je niets anders dat deze planeet dan echt gaat komen en ieder jaar wordt het weer een jaartje opgeschoven. Het zou bijna lachwekkend zijn ware het niet het trieste feit dat mensen dit echt al realiteit beschouwen en zichzelf dan ook nog eens als “wakker” beschouwen. Accepteer je lot, we zijn zonder ook maar enige achtergrond of kennis in deze vreselijk harde wereld terecht gekomen en zonder veel meer te weten zullen we deze ook verlaten. Deze wereld zal niet vergaan en hoe graag men ook wenst dat men moraal zal ontwaken of wakker schudden, gekeken naar de geschiedenis en de huidige situatie gaat dat gewoon niet gebeuren…… zachtaardigheid, eerlijkheid en hoog moraal worden in deze harde natuur zelfs als zwakte gezien. Een natuur met een keiharde selectie die niets op heeft met eerder genoemde zaken. Zie de wereld nu, de grootste egoïsten zitten aan de top…

   2 likes
  • 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 teveel mdma op ofzo

   1 likes
  • Mooi, ik ben wel een beetje aan een zalige rust toe. Dus van mij het…. LOL!!!!!

   0 likes
 2. Domme mensen. Begrijp werkelijk niet waarom mensen n6ig aandacht schenken aan zulke idiote berichten

  8 likes
 3. Dus als Jezus zijn volk meeneemt naar de hemel, komt er 1000jaar rust op aarde??

  11 likes
  • Ja, ik hoop dat hiermee de zionisten worden bedoeld…..

   4 likes
   • Het Christelijk geloof is dan eigelijk het probleem ?

    1 likes
    • De leer van Jezus was geen geloof, al wordt dat wel zo door de christenen geïnterpreteerd. Maar een leer hoe wij mensen met elkaar en de natuur om moeten gaan waarin alles om liefde gaat in het levensverhaal van elk mens.

     Het christelijk geloof (maar ook andere) draait niet om liefde, maar angst. En daarmee wordt de ontwikkeling der mensheid tegen gewerkt naar een hoger bewustzijn.
     Geloof in jezelf en de universele hogere macht (Schepper van al dat is), respecteer een ieder in zowel de mens als de natuur en laat de liefde voor alles in je Hart groeien en verspreid het. Zij die dit niet in willen zien in vaste vorm, zullen dan ook niet verder groeien en blijven steken in het hier en nu en niet evolueren naar een volgende dimensie in een nieuw leven.

     7 likes
   • @Henk Azie: top reactie van de dag alvast! 🙂

    1 likes
  • Dit soort verhalen komen elk jaar minimaal 20 keer terug.
   Het wordt zo vaak benoemd dat niemand dit verhaal nog serieus neemt.

   3 likes
 4. Een computerprogrammeur en Jezus, Jezus wat een onzin weer.

  Hier kan je iets meer van opsteken over de apocalyps, de geschriften en tekens aan de hemel.
  https://www.youtube.com/watch?v=uOiHtFVn2JA
  https://www.youtube.com/watch?v=v8J-Ae8QPVI

  Maar goed, vandaag de dag blijkbaar te moeilijke materie voor de meesten door de indoctrinatie middels judeo-masonic antichrist propaganda.

  13 likes
  • Uw eerste link, daar kan ik wat mee. Die tweede is natuurlijk nogal vergezocht en negatief over de motieven van (mede?) Christenen. Met evenveel overtuiging heb ik mensen horen beweren dat: Babylon gewoon Babylon is, het toch echt New York is en dat het echt Mekka moet zijn. Voor mij heeft de uitleg dat het Mekka is de bestye kaarten omdat het ook echt een ANTI-Christelijk centrum is.

   2 likes
  • “MATERIE”…. waar komt het vandaan….. alles wat je voor WAAR aanneemt in deze DROOM/ILLUSIE is indoctrinatie en onwetendheid ….Als je ‘s nachts droomt weet je niet dat je droomt ,dat merk/weet je pas als je weer “wakker” wordt… tenzij je Luside droomt/leeft

   0 likes
 5. Eindelijk krijgen we rust zonder die christenen 😀

  7 likes
 6. Mja, en volgend jaar de 23e december is ook alweer een eindtijd genoemd.
  Kweet het niet hoor, de belasting blijft gewoon elke maand weer zijn aandeel inhouden op de inkomsten, en ik kom er ook dit keer niet onderuit met het excuus van eindtijd en apocalyps.

  Kans dat ik de Lotto win acht ik groter.

  8 likes
 7. Wat een retorische debiliteit weer.

  5 likes
 8. Nou ja, het zal in ieder geval niet heel lang meer kunnen duren. De 7 dagen van Genesis staan indeed voor 7000 jaar. De 7e dag voor het 1000 jarige rijk. Maar de 70 (jaar)weken van Daniël bestaan uit:
  1. 62 jaarweken (434 jaren: vanaf de herbouw van Jeruzalem tot de komst van een Gezalfde, een vorst die vervolgens uitgeroeid wordt);
  2. Laatste jaarweek (7 jaren, waarvan in de helft het offer wordt gestaakt en er een verwoesting komt).
  De 7 jaren van de AntiChrist.
  Isaac Newton (de slimste mens) heeft het perfect uitgerekend.

  3 likes
 9. Wat zijn er toch een hoop goedgelovige simpele zielen. God betstaat niet en heeft nooit bestaan,helaas. Dus ook geen zondvloed, wederopstanding, neerdaling of welke andere onzin ook. Het geloof is gewoon verzonnen door machtswellustige mensen, die het volk onder de duim wilden houden en zelf een goed leventje wilden lijden. Je zult het in het leven helemaal zelf moeten doen….

  6 likes
  • Het gaat niet om het al dan niet bestaan van god. Het gaat om hoe onze wereld in elkaar zit. Onze matrix, om preciezer te zijn.

   1 likes
   • Volgens mij had onze Nora het over de terugkeer van Jezus, maar hoe kan iemand terugkeren, als hij niet heeft bestaan. En gelijk staan de zweverigen onder ons weer op om ons te vertellen over hel en verdoemenis. Vervolgens komt er waardeloos gezwets over een boekje, geschreven door dwazen, waarin dan zou staan hoe het echt zit, dat op duizend manieren kan worden en wordt uitgelegd, allemaal in hun voordeel natuurlijk en waardoor duizenden over de kling worden gejaagd, omdat die het niet willen/kunnen geloven. Begrijp me goed… je mag van mij in alles geloven.. kabouters, Sinterklaas (al dan niet met ZWARTE piet), Klaasvaak, trollen en elven of dat Feyenoord dit jaar kampioen wordt, maar in mijn ogen ben je dan van het padje af. Nogmaals, je moet het in het leven helemaal zelf doen……

    0 likes
 10. De Christus is alleen waarneembaar in het ethergebied, en is daar kort voor de laatste eeuwwisseling
  aangekomen.
  Er wordt over Jezus gepraat, Zou kunnen.
  Maar de christus werkt vanuit de ethersfeer. en komt niet in een fysiek lichaam terug.
  Wil je de Christus vinden dan zoek je Hem in die ethersfeer.
  En hij helpt met alle macht om jou spirituele bewustzijn te ontwikkelen.

  4 likes
  • Heh? ……hij steeg op naar de hemel en zijn graf was leeg ….waar is het lijk gebleven …zijn wade is in Turijn ….dus komt i in z’n lendelappie ….euh …geloof ik

   0 likes
  • Heb je de zogenaamde christus dan zelf kunnen waarnemen in het “ether”gebied? Begrijpelijk dat jij ook vragen hebt omtrent dit vreemde en harde elven, maar zet niet in op dit soort onzin en blijf realistisch hetgeen in dit geval inhoud dat je geen zaken moet gaan bevestigen waar je totaal geen fundament, bewijs of onderbouwing voor hebt.

   0 likes
 11. Als je een punt wilt maken, besteed dan wat zorg aan je posting, dan kom je wat slimmer over.

  Wat is in godsnaam pariniaheid? Gebeurd is in dit geval met een “t”. Met realitiet zul je realiteit bedoelen… Kom op, je kunt het!

  2 likes
  • Hey Kris, echt heel erg bedankt dat je me wijst op mijn spelfouten, ik waarder jou nutige post en dat je tijd vrij maakt om een reactie hierop te geven.
   Ik bedoel paranoiaheid (maar ja, jij bent zo slim dat had je wel geraden) ,.. en waarschijnlijk heb ik wel een punt, wellicht een gevoelige snaar bij jougeraakt, maak ik op uit jou reactie. Ik heb me genoeg verdiept in dingen dat ik weet dat mensen zonder enkel verstand maar alles kwakkeloos aannemen, in het land der blinden is eenoog koning. Ik merk dat hier dat vaak het geval is bij mensen,..niet open staan voor dialoog en kwaad worden als je het er niet mee eens bent, net zoals die flat earth theoristen .. maar goed let jij nou maar op de spelfouten in mijn post,..daar ben je tenminste wel goed in

   1 likes
   • Sterker nog Dru79, ik ben het denk ik wel met je eens. Maar je kunt toch je best doen om je verhaal er een beetje fatsoenlijk uit te laten zien?

    1 likes
    • Nou Kris , dat valt me dan reuze mee ..laten we hier maar gewoon respect voor elkaar tonen,.. zal ik ook beter letten op mijn spelling (maar reken mij niet af op 1 a 2 foutjes aub)… ik type nogal snel, en controleer ook niet alles.

     1 likes
 12. Als je je werkelijk verdiept in Informatica, wordt je een heel helder beeld voorgeschoteld van de schoonheid van het Universum. Het herberekenen van de Bijbel is dan niet nodig. Het zal je verzekeren dat wij leven in een Creatie, en niet in een toevallige samenloop van omstandigheden. “God dobbelt niet.” – Albert Einstein

  4 likes
 13. Wat veel reacties! Het interesseert ons allen dus wèl merk ik op.
  Graag wil ik iets onder de aandacht brengen en dat is:
  De Schrift geeft weer dat bij de komst van Jezus allereest de 144.000 leden (=12 x 12 uit elke stam/zonen van Jacob) naar het Jeruzalem worden opgetrokken. Dezen vormen zijn Lichaam (het hoofd is al geboren = Jezus). Zij vormen voor immer Zijn staf. Zij zijn het “mannelijke deel.
  Uit hen zijn er 3 hoofdnamen: De Vissers, De Jagers en De Wachters deel uit het Oude Israël-Galaten-Kalten=Kelten en wisten de Waarheid tijdens hun leven op aarde reeds (zie de apostelen).
  Ook de ouden zoals Abraham en de Profeten gaan naar hun moeder Jeruzalem… de plaats van de wedergeboorte.
  Het vrouwelijk deel ontving de Waarheid tijdens hun leven niet (God kent slechts één evengelie en de kerken zijn de zgn vrouwen uit Openbaring)-God kent slechts 1 Vrouw.
  Denk aan Mozes op de Berg… hij straalde zoveel licht uit dat men het gelaat moest bedekken met bijvoorbeeld hun hoofddoek (de sluier). Het is enkel de vergelijking met de blindheid van inzicht op aarde.
  Deze 144.000 gaan 1000 jaar lang zich inzetten voor hun volk en dat alles vrede stichtend.
  Ook het gezicht van Satan wordt geopenbaard 1000 jaar lang (wordt weer vrijgelaten met alle gevolgen van dien).
  Na deze periode van 1000 jaar (=1 dag bij God=1 dag rust oftewel de 7e dagsrust).
  Dan pas begint het naar huis halen van de uitverkorenen bij de vrouw.
  God heeft dit alles zo beslist in volgorde en wie zijn wij? -Wij willen wel allemaal de vrijheid in wat ik een ieder zou toewensen.
  Overal voor liggen de plannen “Boven” klaar.
  Gewoon rustig afwachten lijkt me de beste raad en dat telt voor ons allemaal.

  De mens wikt… God beslist!
  Meer kan ik je niet geven vandaag.

  4 likes
 14. Ik hoop dat hij alle gelovigen zal meenemen , dan rekenen wij af met de politiek en de koningshuizen .
  Eindelijk vrede op Aarde.

  3 likes
 15. Dat mensen hier toch keer op keer intrappen… ongelooflijk. De zoveelste onheilsvoorspelling en toch weer mensen die het geloven. Er gebeurt natuurlijk weer helemaal niets en dan op naar de volgende die roept dat de boel aan zijn eindje komt in 2018 en daar dan weer braaf achteraan lopen.

  3 likes
 16. Ik vind het altijd zo verbazingwekkend !! Zo zeker van je zaak zijn terwijl je zo buiten de realitiet staat.
  Waar halen mensen die misplaaste wijsheid vandaan ?
  Als je je verdiept in de informatie kom je erachter dat het uiteindelijk allemaal bull-shit en onzin is en gebeurd er niets, geen einde wereld geen alien invasie en is het eigenlijk gewoon paroniaheid.

  1 likes
 17. Daarom wordt Trump de president. Het maakt allemaal toch geen zak meer uit, toch? U mag het zeggen.

  1 likes
 18. sta klaar.. ga mn pak uit de kast halen..

  2 likes
 19. Ik heb maar 1 woord, Pinokkio; wauw! Vooral de eerste link, hoe de constellaties uitgelijnd staan in 2017, in het sterrenbeeld Maagd.
  En dat Hij dus rond deze tijd verwekt wordt…

  2 likes
 20. Als Jezus dan een selectie maakt op basis van het geweten , dan moeten er heel veel hier op aarde achter blijven.

  2 likes
 21. jezus betekend hail zeus, zeus is jupiter, en 23 september is geboorte van jupiter, dus zeus……… een romeinse “god” en dus niet jezus, iedereen aanbied de antichrist

  0 likes
 22. “Zeventig van deze cycli komen overeen met een periode van 3431 jaar, waarna Jezus terugkomt, aldus Roth. De periode van 3431 jaar loopt in 2016 af.”

  Ik kan niet helemaal rijmen hoe een cyclus can 3431 jaar afloopt met Jezus. Wat eindigde er dan 2000 jaar geleden waarbij we de komst van Jezus aan te danken hadden? Of was dat een hulp-Jezus?

  Laat eigenlijk ook maar, mijn gevoel zegt dat dit weer een onzin voorspelling is.

  2 likes
 23. Zal ik de rest van het Volk dan meenemen?… haha nee hoor ik ga wel alleen

  1 likes
 24. Even voor de duidelijkheid.
  Jesus is zogenaamd geboren in het jaar 0.
  Dit is “nog maar” 2016 jaar geleden.

  Ik ben in de war geloof ik 🙂
  Maar het einde der tijden,wil niet zeggen dat de wereld vergaat, maar wel dat het een einde is van een bepaalde periode. Ik denk dat de “bijbel” hieraan refereert.

  De Bijbel is niets anders dan een menselijke handleiding die ooit bedacht is door de mensheid.

  1 likes
 25. Hoop dat Jezus humor heeft… Dan kunnen we tenminste nog wat lachen ons laatste uurtje op aarde…

  1 likes
 26. Rond de 23 ste? Gelukkig is m’n loon dan al binnen…pak van m’n hart.

  1 likes
 27. 2017 is een jaar van bevrijding.

  1 likes
 28. ieder jaar het zelfde lied, met oud en nieuw vergaat de wereld. Nu echt hoor, nu gaat het gebeuren, nee vorig jaar zaten we ernaast, nu! wees maar lekker bang enzo…

  Dit riekt naar nepnieuws. Lekker mensen bang maken om over te ze kunnen heersen.
  Eeuwenoud nieuws!

  1 likes
 29. Jezus was van buitenaardse afkomst.
  Hij zal zijn volk meenemen?

  0 likes
 30. ”Jezus zal terugkomen om zijn volk mee te nemen naar de hemel. Hierna zal er 1000 jaar lang rust zijn op aarde.”

  Dus… als hij zijn volk meeneemt wordt het rustig… Dat zegt zo’n beetje alles, iet? – weg met de jezu(s)ieten en 1000 jaar vrede zal het gevolg zijn…

  0 likes
 31. Gelukkig, dit was wel even genoeg…

  0 likes
 32. die 70 cycli van 49 jaar plus 1 klopt. Het probleem zit in het jaar 1 wanneer begon dat precies. Het hoeft dus niet precies 2016 te zijn. En zelfs dan krijgen we nog de laatste 7 jaar waarin 2 keer 1/3 van de mensen zal worden uitgeroeid. Echt geen tijd van rust.

  0 likes
 33. Het einde der tijden is van alle tijden…. en de laatste jaren gaat het meerdere malen per jaar dan echt gebeuren. Deze mevrouw baseert haar “bevindingen” op een gruwelijk boek dat geschreven is door de meest verknipte figuren uit de menselijke geschiedenis. Typisch geval van eigen context loslaten met als uitkomst dat iets gaat gebeuren waarvan je heel graag wilt dat dit gaat plaats vinden. Het meest verbazingwekkende is dat dit soort mensen zichzelf als wakker of bewust bestempelen. Mij is duidelijk dat ze moeite heeft met het omgaan van de inderdaad soms harde realiteit. Deze wereld gaat niet veranderen, het is immers de (keiharde) natuur zelf die bepaald dat de meest hebzuchtige, dominante, leugenachtige opportunist de beste overlevingskansen heeft. Natuurlijke selectie is hetgeen dat verantwoordelijk is voor de wereld zoals ze is…

  0 likes
 34. We mogen niet vergeten, dat in de iudheid de aarde dichter bij de Zon stond en verder van de maan af. Dit is te herkenne aan o.a. kalenders van 360 dagen.

  0 likes
 35. Dus als het volk van Jezus weg is van de aarde krijgen we 1000 jaar rust? Hadden die lieden dan niet wat eerder kunnen oprotten?

  0 likes
 36. Dus iemand met de naam van het Beest in haar webadres, waarschuwt ons voor de komst van Jezus?
  Neem me niet kwalijk, dat ik vraagtekens zet bij deze waarschuwing.

  0 likes
  • Als de Mens een Spin gekweekt zou hebben ,zo GROOT als een Mens ,zou die Spin draden kunnen spinnen ,die zo sterk zijn ,dat ze een Vliegtuig op zouden kunnen vangen en had 9/11 niet hoeven gebeuren……Dit heb ik van het web

   0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

magnetisch veld

Magnetisch veld van de aarde verzwakt en niemand weet waarom. Wat is er aan de hand?

Het magnetisch veld van de aarde verzwakt, ...

coronavirus

Ik sta midden in een apocalyps. Dit zeggen mensen in Wuhan over de uitbraak van het coronavirus

China heeft in verband met het dodelijke ...