Homepagina » Mens en Dier » Computerprogrammeur: “Terugkomst van Jezus zal rond oud en nieuw leiden tot apocalyps”
Computerprogrammeur: "Terugkomst van Jezus zal rond oud en nieuw leiden tot apocalyps"

Computerprogrammeur: “Terugkomst van Jezus zal rond oud en nieuw leiden tot apocalyps”

Wacht nog maar even met goede voornemens maken. De apocalys, het einde der tijden, is in aantocht.

Volgens computerprogrammeur Nora Roth zal Jezus terugkeren naar de aarde en de opname in gang zetten, schrijft The Sun.

Ze baseert zich op complexe berekeningen die ze heeft uitgevoerd. Op haar website MarkBeast vraagt ze: “Is de periode van 6000 jaar vol zonden bijna voorbij? Zal Jezus in 2016 komen?”

Verbannen

Vervolgens geeft ze het antwoord op deze brandende vragen: “De Bijbel geeft verhelderende, logische en duidelijke antwoorden op deze vragen. Het korte antwoord is: ja!”

Hoe onderbouwt Roth haar claim? Ze baseert zich op het boek Daniël, waarin het Joodse volk wordt verbannen naar Babylonië.

Cycli

Gabriël zegt in het verhaal dat er ‘na zeventig zevens een einde komt aan de zonden’. Die ‘zevens’ zijn volgens haar cycli.

Zeventig van deze cycli komen overeen met een periode van 3431 jaar, waarna Jezus terugkomt, aldus Roth. De periode van 3431 jaar loopt in 2016 af.

Rust

“In de herfst van 2016 komt er een einde aan de periode van 6000 jaar vol zonden op aarde,” zei ze.

“Jezus zal terugkomen om zijn volk mee te nemen naar de hemel. Hierna zal er 1000 jaar lang rust zijn op aarde.”

[AOL]
0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
111 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Pinokkiocratie
Pinokkiocratie
3 jaren geleden

Een computerprogrammeur en Jezus, Jezus wat een onzin weer.

Hier kan je iets meer van opsteken over de apocalyps, de geschriften en tekens aan de hemel.
https://www.youtube.com/watch?v=uOiHtFVn2JA
https://www.youtube.com/watch?v=v8J-Ae8QPVI

Maar goed, vandaag de dag blijkbaar te moeilijke materie voor de meesten door de indoctrinatie middels judeo-masonic antichrist propaganda.

Rebellio Cross
Rebellio Cross
Reactie op  Pinokkiocratie
3 jaren geleden

Uw eerste link, daar kan ik wat mee. Die tweede is natuurlijk nogal vergezocht en negatief over de motieven van (mede?) Christenen. Met evenveel overtuiging heb ik mensen horen beweren dat: Babylon gewoon Babylon is, het toch echt New York is en dat het echt Mekka moet zijn. Voor mij heeft de uitleg dat het Mekka is de bestye kaarten omdat het ook echt een ANTI-Christelijk centrum is.

Gerard
Gerard
Reactie op  Pinokkiocratie
3 jaren geleden

“MATERIE”…. waar komt het vandaan….. alles wat je voor WAAR aanneemt in deze DROOM/ILLUSIE is indoctrinatie en onwetendheid ….Als je ‘s nachts droomt weet je niet dat je droomt ,dat merk/weet je pas als je weer “wakker” wordt… tenzij je Luside droomt/leeft

Loki
Loki
3 jaren geleden

Ruim een jaar geleden heb ik al aangegeven dat 2017 een cruciaal jaar wordt. Met name eind september 2017. Nu lees je steeds meer over “Planet Nine” wat in feite niets anders is dan Nibiru/Planet X.
Nu komen ineens allerlei astronomen met de datum 23 september 2017 het moment waarop de rode draak verschijnt in Virgo. In barensnood. Niet veel later zal hij verschijnen.
In dit gegeven is nog veel uitleg te onderzoeken wat allemaal in revelation 12 staat vermeld.
Hoog tijd dat iedereen gaat nadenken wat hiervan de bedoeling is, zodat we de wereld kunnen waarschuwen.
Dus wakker worden allemaal.

dRiz
dRiz
Reactie op  Loki
3 jaren geleden

Begrijp mij niet verkeerd: ik zal mijn ongelijk toegeven indien nodig, maar het is ieder jaar hetzelfde liedje. Vanaf 2008, dat is in ieder geval zover ik het mij kan heugen, zou de wereld al zo’n 600 keer tot haar einde zijn gekomen. In semptember 2017 zal de datum ongetwijfeld weer een jaar vooruit geschoven worden.

Loki
Loki
Reactie op  dRiz
3 jaren geleden

dRiz

Dat weet ik dRiz, maar ik heb altijd gezegd dat het geleuter over het einde van de wereld tot nu toe niet klopte omdat er vele foute interpretaties werden gedaan.
Je moet terug naar de jaren tachtig waar het verhaal over Nibiru bekend werd gemaakt, daarna werd het stil, heel stil. Intussen werd vele wetenschappers het zwijgen opgelegd en zijn er ook een aantal vermoord omdat ze hun mond wilden open doen. Tot in 2008 de boel weer werd aan geslingerd door mensen die door hadden dat er iets mis was. De Aarde begon te wobbelen en de zon kwam op een andere plek op en ook hier heb ik van bericht in 2010 op deze site, 2 weken later werd dat bevestigd door de Inuit in de MSM.
Intussen zat ik natuurlijk niet stil, 2012 werd genoemd als jaar van het einde van de wereld wat gebaseerd was op foute interpretaties van de Maya kalender en verandering van onze huidige jaartelling. Als je heden ten dage nu eens goed op let kun je constateren dat het ochtend en avondrood steeds roder word, soms zelfs tot paars toe. Dit komt door de ijzerhoudend wolken die Nibiru achter zich laat. Zelfs opnamen van de ISS laten dit zien wat betekent dat dit niet komt door afbuigen in het lichtspectrum. Jaren lang heeft Google Earth een gedeelte afgedekt bij het Orion stelsel en nu doet zij dat bij Virgo. Maar deze keer is het anders en ik kan je nog niet vertellen waarom. Maar zeker is dat dit alles te maken heeft met Aarde veranderingen en niet de climate change hoax door mensen. (dat is alleen maar om geld uit je zak te kloppen en agenda 2030 door te kunnen voeren).
Vele van ons beseffen niet dat we een chaotische tijd te gemoed gaan en zich daar al helemaal niet op voorbereiden.
Daarom moeten we met zijn allen aan de gang om verandering te brengen een verandering die de Elite niet verwacht met hun schuilkelders (begraafplaatsen), want ze zullen er niet veilig zijn. Dit alles heeft sowieso met bewustzijnsverandering te maken, ipv je te blijven gedragen als een dom ezeltje in de huid van een maak schaap.

peter
peter
Reactie op  Loki
3 jaren geleden

Het is overigens google sky dat het betreffende gebied heeft gecensureerd. Je kunt je afvragen wat in godsnaam -pun intended- de reden kan zijn dat je een bepaald gebiedje van het gigantische heelal, verhoudingsgewijs een speldenprikje dus, censureert. 😉

Als je dit zelf op Google Sky wilt controleren, tik dan bij zoeken hd 121325 in en selecteer daarna rechtsboven “infrarood”. Echt bizar om te zien dat daar gewoon een stuk op zwart is gezet, temeer ook aangezien je ‘over de randen heen’ duidelijk ziet dat er zich achter de aangebrachte afdekking iets bevindt.

Ik tuur iedere dag even zoekend de lucht in als er geen dekkende bewolking is die het zicht verhindert, want hoe heftig de gevolgen ook zullen zijn, hoogstwaarschijnlijk, ik vind het maar wat spannend allemaal.

Rob ter Horst
Rob ter Horst
Reactie op  peter
3 jaren geleden

Hier is de link naar alle daadwerkelijk opname’s van HD 121325.

http://irsa.ipac.caltech.edu/cgi-bin/Radar/nph-estimation

Niks bijzonders te zien behalve een dubbelster…

Er is meer dan alleen google sky.

Gerard
Gerard
Reactie op  Loki
3 jaren geleden

Wat een gel*l zeg… de zon komt in de winter later/anders op als in de zomer…maar verder is zijn stand…of beter gezegt de stand van de Aarde nog gewoon het zelfde ….of misschien is mijn huis verplaats ofzo…hihi
er gebeurt helemaal niets wat onze goede medemens voorspeld …elk jaar het zelfde liedje….interessant doen ,maar ze weten niets eigenlijk….en wat wil je doen dan ,als de elite in hun bunkers zitten? wil je die DIKKE deur open breken ofzo …die zijn atoomproef…het enige wat er staat te gebeuren is dat de “gewone mens” beetje bij beetje zwaar beperkt en uitgeroeid wordt …en kan je slapen of wakker zijn ,maar dat maakt niet uit…het doel is …verdeel en heers… Ik “GELOOF” helemaal niets…
dit is een droom/illusie….maar wel een hardnekkige..

Loki
Loki
Reactie op  Gerard
3 jaren geleden

Even je huiswerk doen Gerard niets gebeurd zonder reden.

En wat betreft de stand van de zon dat ontdekte ik in augustus en ineens kwam die meer naar het zuidoosten op. Dat komt doordat de Aarde is gaan wobbelen (toleffect). Dit kan alleen als er grote komische krachten aan het werk zijn. Dit komt door verstoring van de magnetische polen het + – en – + effect.

Verder kunnen schuilkelders wel atoomproef zijn, maar zijn niet ruimtepuinproef, vandaar hun eigen begraafplaats.

Pascal
Pascal
Reactie op  Gerard
3 jaren geleden

Gel*l ?? in 1979 planet x , nine gevonden 1982 in de kranten gestaan ! Daarna hoor je 20 jaar niks meer Maya kalender eindigt gewoon in het jaar 2000 ! en heeft niet voorspeld het eind van de wereld 1 Maar voor verandering . En volgens mij is nibiru systeem vanaf 2003 zichtbaar , en telkens als het systeem zivhtbaar was kreeg je weer een melding van een comeet of een astroide ! Doen ze bewust , want als je elk jaar tehoren krijgt de wereld vergaat dan geloof je het na 10 keer ook niet meer .
Maar hoor je daar nu iets over nee . Inplaats daarvan geven ze langzaam informatie vrij over planet nine aka x ! Wan t ze geven nu toe dat hij er is maar ze kunnen het nog niet zien !!! TUURLIJK ze kunnen foto,s maken van sterenstelsen 500 lichtjaren hier vandaan behalve planet nine niet . Ze halen niet voor niks site van youtube weg die over planet x gaan ! Januari Febuari 2017 kunnen wij het zien in onze lucht . ( als het een keer helder is) Waarom denk je dat ze zoveel chemtrailen ( geo enginering ) Kijk het is altijd bij de zon ! En de weg die hij aflegd . Beetje jammer Gerard , eerst even research doen en dan reageren , en anders kijk je toch naar sbs nieuws
Mvg Pascal

Rob ter Horst
Rob ter Horst
Reactie op  Gerard
3 jaren geleden

Echt Loki, je zit weer enorm te fantaseren! Alle astronomische software, ook die van vele jaren geleden laat zien dat zon en maan dagelijks op precies de juiste plek opkomen en ondergaan…

Gerard
Gerard
Reactie op  Loki
3 jaren geleden

Ik geloof niet dat Planeet X zijn staart (Nu al) effect kan hebben op het zonlicht wat op de Aarde schijnt te schijnen ,dan zou die zich tussen de Zon en de Aarde moeten bevinden …..maar hij is nog te ver weg …als i bestaat ten minste….ik heb hem nog niet ECHT gezien….maar heb je je wel eens verdiept in Chemtrails?

Gerard
Gerard
Reactie op  Gerard
3 jaren geleden

Hoi Loki …Mijn huiswerk is Zonnepanelen…ik heb op het dak 9 stuk op een rijtje staan zuid gericht onder een hoek vaan 20 graden een jaartje of 6 ….METEN IS WETEN

Gerard
Gerard
Reactie op  Gerard
3 jaren geleden

Die “Wobbel” zit in de Aarde, inderdaad het Toleffect ,maar dat merk je niet in een jaar….Ook wel de Precessie genoemd…. die “Wobbel” wijst naar Vissen gaat nu naar Waterman wijzen (Denkbeeldige pijl) in het Zodiac …dat gaat voor ons heel langzaam
Misschien kan je er wel wat op Internet over vinden….Mvg:)G…P.S. Wel altijd blijven lachen hoorrrr …Alleen Humor kan ons nog redden hihi

saandeknikker
saandeknikker
Reactie op  Loki
3 jaren geleden

Die mooie ochtend en avondrood komt door vliegtuigen die sproeien, wat zij sproeien weet ik niet, maar goed lijkt het mij niet, ik zie al meer dan 1 jaar geen heldere zonsondergang,ik woon aan de kust en zag vroeger de horizon, de horizon is een smerige soep, en bijna niemand die het ziet.
Bij de NOS, Het weer, vertellen zij over parelmoerwolken, cirruswolken, en piloten gaten, heel natuurlijk allemaal nieuwe soorten wolken, en geen woord over vliegtuigen, kijk You tube staat er vol mee.

De informatie die de bevolking tegenwoordig krijgt is in en in triest en misleidend, kijk wat er in Duitsland gebeurt, daar vinden zij het niet eens meer nodig om een meisje dat vermoord en verkracht is, door een vluchteling te melden in het journaal (ARD).

Het knaagt meer en meer, zal blij zijn als de verkiezingen in maart de lucht en het leef klimaat, de straat schoonblazen, zodat de mensen, en vooral vrouwen weer gewoon over straat kunnen lopen en ik MIJN horizon weer terug krijg.

Teun
Teun
Reactie op  saandeknikker
3 jaren geleden

Je bent aardig van het padje als je denkt dat door middel van verkiezingen in Nederland schone luchten (en straten) zijn te realiseren.

jul
jul
Reactie op  saandeknikker
3 jaren geleden

Teun.. deze man heeft gelijk door de regering word er aluminium exspres in de lucht gespoten.

Caesar Lion Cachet
Caesar Lion Cachet
Reactie op  dRiz
3 jaren geleden

LS…

Ten eerste hebben cycli inderdaad niets met religie te maken en al helemaal niet met een Jezus die letterlijk nooit heeft bestaan. Alles is energie en alles is oorzaak en gevolg waaraan geen begin en geen einde is. In de eeuwigheid kan men er zo maar een paar duizend jaar naast zitten naar menselijke berekeningen dus kunnen we nog lang wachten. Bedenk dat onze wetenschap infantiele gereutel is op het niveau van het televisie programma ” Lekker slim ” (Met dank aan ons onderwijs…) waar mensen met droge ogen beweren dat het zelfportret van Vincent van Gogh geschilderd is door Mozart etc. We kijken ernaar en lachen erom maar we zouden ons gezamenlijk rot moeten schamen !

Gerard
Gerard
Reactie op  Caesar Lion Cachet
3 jaren geleden

Als je nou slim bent …..neem je die van 11uur

peter
peter
Reactie op  Gerard
3 jaren geleden

Zo slim als jij bedoel je?

Gerard
Gerard
Reactie op  Gerard
3 jaren geleden

Nee….. ik ben ook niet zo slim hoor…Anders had ik die van 11uur wel genomen hihihi…. 🙂

Gerard
Gerard
Reactie op  Caesar Lion Cachet
3 jaren geleden

dat cycli niets met religie te maken heeft is volgens mij onzin ,de bijbel staat vol met herhalingen…..en dat jezus “LETTERLIJK” niet bestaat….? als ik hier “jezus” typ ,dan heb je daar een (ge-indoctrineert) beeld bij en letters zijn hier letters en zijn l etter lijk …euh….letterlijk ,en zijn gebruikt in bijna alle boeken (behalve in dummie’s) maar dan is “jezus” alleen niet fysiek…

Gerard
Gerard
Reactie op  Gerard
3 jaren geleden

en wat is “Wetenschap” …bijvoorbeeld Instrument mag je pas instrument noemen als het aan een bepaalde precisie voldoet binnen bepaalde tolerantie enz…. scholen zijn echt verschillend in lesgeven . blablabla….Maar om nou alle wetenschap op een hoop te gooien vind ik ook zo wat ….

Caesar Lion Cachet
Caesar Lion Cachet
Reactie op  Gerard
3 jaren geleden

LS…

Sjessus. Sjessus ! Alles is illusie !

bert s
bert s
Reactie op  Loki
3 jaren geleden

@Loki

Jij hebt je hiswerk gedaan Loki, nu de rest nog.

Gerard
Gerard
Reactie op  bert s
3 jaren geleden

Je bedoeld Heiswerk…..volgens mij is Loki bezope

Justin
Justin
Reactie op  Loki
3 jaren geleden

Ik ken dat verhaal ook de draak die het kind wilverslinden als het geboren wordt enz enz ,maar oké de wereld waarschuwen ,…en dan…? Allemaal bibberend en wazig van angst de komende tijd doorbrengen? Het gaat zoals het gaat, als er echt een catastrofe moet plaatsvinden en het is de bedoeling dat de mensheid hier eindigt of in ieder geval ik, dan hoop ik dat er een levensgrote asteröide recht op mijn kop valt, PATS BOEM KLAAR. We kunnen er toch niets aan veranderen en die elite die denkt dat ze ondergronds veilig zijn die zullen het weleens heel erg heet kunnen krijgen door de thermische werking, kan zomaar zijn dat ze voor altijd vast komen te zitten, dat de metalen metersdikke deuren smelten en/of dat ze langzaam gegrild worden. het enige wat we kunnen is wat voedsel en water inslaan voor het geval je het overleeft en het leven zo goed mogelijk leven, je tijd zo nuttig en menslievend mogelijk te besteden. Alles heeft een reden..zelfs als de aarde geschoond wordt.

Aradhel
Aradhel
Reactie op  Loki
3 jaren geleden

Mooi, ik ben wel een beetje aan een zalige rust toe. Dus van mij het…. LOL!!!!!

Jaja
Jaja
Reactie op  Loki
3 jaren geleden

Buuuullllsh*t! Peace n love

kees
kees
Reactie op  Loki
3 jaren geleden

Je benr gewoon knetergek

Kees Loodtviool
Kees Loodtviool
Reactie op  kees
3 jaren geleden

Wat betekent ‘knetergek’?

Gerard
Gerard
Reactie op  Kees Loodtviool
3 jaren geleden

Kees heeft iets met T…te veel koffie….of hij Keest te veel…

heins
heins
Reactie op  Loki
3 jaren geleden

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 teveel mdma op ofzo

Nietons
Nietons
Reactie op  Loki
3 jaren geleden

Al sinds 2012(?) hoor je niets anders dat deze planeet dan echt gaat komen en ieder jaar wordt het weer een jaartje opgeschoven. Het zou bijna lachwekkend zijn ware het niet het trieste feit dat mensen dit echt al realiteit beschouwen en zichzelf dan ook nog eens als “wakker” beschouwen. Accepteer je lot, we zijn zonder ook maar enige achtergrond of kennis in deze vreselijk harde wereld terecht gekomen en zonder veel meer te weten zullen we deze ook verlaten. Deze wereld zal niet vergaan en hoe graag men ook wenst dat men moraal zal ontwaken of wakker schudden, gekeken naar de geschiedenis en de huidige situatie gaat dat gewoon niet gebeuren…… zachtaardigheid, eerlijkheid en hoog moraal worden in deze harde natuur zelfs als zwakte gezien. Een natuur met een keiharde selectie die niets op heeft met eerder genoemde zaken. Zie de wereld nu, de grootste egoïsten zitten aan de top…

J. Selten
J. Selten
3 jaren geleden

Mja, en volgend jaar de 23e december is ook alweer een eindtijd genoemd.
Kweet het niet hoor, de belasting blijft gewoon elke maand weer zijn aandeel inhouden op de inkomsten, en ik kom er ook dit keer niet onderuit met het excuus van eindtijd en apocalyps.

Kans dat ik de Lotto win acht ik groter.

Jaya
Jaya
3 jaren geleden

Wat een retorische debiliteit weer.

Kees Loodtviool
Kees Loodtviool
Reactie op  Jaya
3 jaren geleden

Nou zeg, dat mag wel iets vriendelijker.

rob
rob
3 jaren geleden

sta klaar.. ga mn pak uit de kast halen..

Gerard
Gerard
Reactie op  rob
3 jaren geleden

Je kan beter een Onderzeewaterduikbootpak aanschaffen

Bery
Bery
3 jaren geleden

Domme mensen. Begrijp werkelijk niet waarom mensen n6ig aandacht schenken aan zulke idiote berichten

dirk
dirk
Reactie op  Bery
3 jaren geleden

Waarom lees je zulk berichten dan?Beetje hypocriet van je.

Bery
Bery
Reactie op  dirk
3 jaren geleden

@ dirk
Ik heb de artikel niet gelezen. Enkel de titel van het artikel

peter
peter
Reactie op  Bery
3 jaren geleden

Dat is nog dommer!

Gerard
Gerard
Reactie op  peter
3 jaren geleden

Mijn “Like” knippie werkt niet…..Maar deze vind ik ook leuk 🙂

Chris
Chris
Reactie op  dirk
3 jaren geleden

Ik snap Bery wel, lees af en toe ook graag deze vermakelijke onzin…

Max
Max
3 jaren geleden

Eindelijk krijgen we rust zonder die christenen 😀

Enki
Enki
Reactie op  Max
3 jaren geleden

Ja en dan verhuist de onrust naar de hemel snapje

Gerard
Gerard
Reactie op  Enki
3 jaren geleden

Stel dat je je-zus bent (zou je een meid zijn hihi) …maar dan wil je tocht geen ACHT MILJARD mensen in je tuin hebben?

Gerard
Gerard
Reactie op  Max
3 jaren geleden

Je krijgt pas rust ,als je 6e plankie vast geschroefd wordt

droogtrommel
droogtrommel
3 jaren geleden

Dus als Jezus zijn volk meeneemt naar de hemel, komt er 1000jaar rust op aarde??

Henk Azie
Henk Azie
Reactie op  droogtrommel
3 jaren geleden

Ja, ik hoop dat hiermee de zionisten worden bedoeld…..

Rotjeknor
Rotjeknor
Reactie op  Henk Azie
3 jaren geleden

Het Christelijk geloof is dan eigelijk het probleem ?

Loki
Loki
Reactie op  Rotjeknor
3 jaren geleden

De leer van Jezus was geen geloof, al wordt dat wel zo door de christenen geïnterpreteerd. Maar een leer hoe wij mensen met elkaar en de natuur om moeten gaan waarin alles om liefde gaat in het levensverhaal van elk mens.

Het christelijk geloof (maar ook andere) draait niet om liefde, maar angst. En daarmee wordt de ontwikkeling der mensheid tegen gewerkt naar een hoger bewustzijn.
Geloof in jezelf en de universele hogere macht (Schepper van al dat is), respecteer een ieder in zowel de mens als de natuur en laat de liefde voor alles in je Hart groeien en verspreid het. Zij die dit niet in willen zien in vaste vorm, zullen dan ook niet verder groeien en blijven steken in het hier en nu en niet evolueren naar een volgende dimensie in een nieuw leven.

peter
peter
Reactie op  Henk Azie
3 jaren geleden

@Henk Azie: top reactie van de dag alvast! 🙂

Rotjeknor
Rotjeknor
Reactie op  droogtrommel
3 jaren geleden

Dit soort verhalen komen elk jaar minimaal 20 keer terug.
Het wordt zo vaak benoemd dat niemand dit verhaal nog serieus neemt.

Anton50
Anton50
3 jaren geleden

Ik heb maar 1 woord, Pinokkio; wauw! Vooral de eerste link, hoe de constellaties uitgelijnd staan in 2017, in het sterrenbeeld Maagd.
En dat Hij dus rond deze tijd verwekt wordt…

Aradhel
Aradhel
Reactie op  Anton50
3 jaren geleden

Mijn hubby is ook maagd, maar nirt fanatiek… LOL….

Kris
Kris
Reactie op  Anton50
3 jaren geleden

Verder alles goed, Anton?

Pete Del Fina
Pete Del Fina
3 jaren geleden

Nou ja, het zal in ieder geval niet heel lang meer kunnen duren. De 7 dagen van Genesis staan indeed voor 7000 jaar. De 7e dag voor het 1000 jarige rijk. Maar de 70 (jaar)weken van Daniël bestaan uit:
1. 62 jaarweken (434 jaren: vanaf de herbouw van Jeruzalem tot de komst van een Gezalfde, een vorst die vervolgens uitgeroeid wordt);
2. Laatste jaarweek (7 jaren, waarvan in de helft het offer wordt gestaakt en er een verwoesting komt).
De 7 jaren van de AntiChrist.
Isaac Newton (de slimste mens) heeft het perfect uitgerekend.

Henk Azie
Henk Azie
Reactie op  Pete Del Fina
3 jaren geleden

De bijbel is volgens mij geschreven in een cultuur waarin niet 10 maar 60 het grondtal in het reken systeem was. Google op Alan Alford. En dan krijg je toch een andere tijdlijn

Loki
Loki
Reactie op  Henk Azie
3 jaren geleden

De bijbel is geschreven door een tijdreiziger. Niemand is in staat zo gedetailleerde zaken te vermelden die duizenden jaren later gebeuren. Werkelijk niemand, behalve als je in verschillende tijden bent geweest en zaken hebt zien gebeuren.

Gerard
Gerard
Reactie op  Loki
3 jaren geleden

Hoi Loki…..daar heeft niemand TYT voor….

Afgeneukteharry
Afgeneukteharry
Reactie op  Pete Del Fina
3 jaren geleden

Hoe verklaar je de dinosaurussen dan

x

Check Also

gevechtspiloot

Gevechtspiloot: ‘Dit ding is niet afkomstig van de aarde’

Wat gevechtspiloot David Fravor in 2004 overkwam, ...

planeetonderzoeker

Planeetonderzoeker laat zien dat aarde niet om de zon draait

Het is algemeen bekend dat de zon ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

111
0
We lezen graag je reactie!x