Homepagina » Financieel » ‘Euroleiders gedragen zich als drugsverslaafden en alcoholisten’
Euroleiders gedragen zich als drugsverslaafden en alcoholisten

‘Euroleiders gedragen zich als drugsverslaafden en alcoholisten’

In een rapport van de Deense Saxo Bank werden de leiders van de eurozone afgelopen week vergeleken met drugsverslaafden en alcoholisten.

Volgens leider van de Britse Onafhankelijkheidspartij Nigel Farage heeft Saxo Bank gelijk omdat de euroleiders ‘dezelfde drug blijven gebruiken waar ze zichzelf en het Europese volk zo veel schade mee toebrengen’.

Hij voegde toe dat het niet zal helpen als de leiders besluiten de bankenunie er door te drukken omdat de eurozone uiteindelijk uit elkaar zal vallen.

“Toen ik hier vele jaren geleden stond werd ik belachelijk gemaakt,” zei Farage. “Vandaag de dag is er een toenemend aantal mensen dat geen heil ziet in het europroject en de helft van bevolking van de eurozone heeft inmiddels spijt van de gezamenlijke munt.”

Volgens Farage vormt het zuiden van Europa geen bedreiging voor de euroleiders, omdat er in de Zuid-Europese landen geen leiders zijn die de moed hebben om op te staan tegen de macht van Brussel.

Bron: YouTube/europarl

Gerelateerd:

 

+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

21 reacties

 1. [quote name=”Paul”]Beste Duffe,
  Ja, ik kijk om mij heen en zie veel waarvan je verdriet kunt krijgen en je je af kunt vragen of er een God is. En zeker wanneer deze de ‘oorzaak’ is van alles, dan zou je God zelfs kunnen verwijten dat alles er is en dus ook dat jij er bent. Ons bestaan is nu een keer ontstaan en er is een oorzaak die dat heeft bewerkstelligt. ‘Hersenloos’ ben je zo ongeveer wanneer je daarover niet wil nadenken, openstaan en vooral over welke rol je wil spelen voor jezelf en voor je medemensen in dit theater. Laten we God de Bron noemen van ‘alles’. En ‘alles’ houdt ook in, de onmogelijkheden voor ons en wat me nog moeten leren. Elk door mensen bedachte theorie verbleekt bij de werkelijkheid. Zeg daarom nooit dat mensen die in God geloven hersenloos zijn. Zelfs de bestuurders in Brussel zijn niet hersenloos, alleen zijn ze de weg kwijt in onze realiteit![/quote]
  Propertjes! Like.

  1 likes
 2. zolang de leiders de mensen laten lijden zal er niets veranderen

  0 likes
 3. Het zijn psychopaten.

  0 likes
 4. Fantastisch hoe deze man ‘t steeds opnieuw en opnieuw weet te duiden, maar de realiteit is: They don’t care ,mister Farrage!
  Het is maar net aan de brokkelende rand van een diepe afgrond dat mensen vaak maar net tot inzicht komen. Je hebt er die dan pas dat inzicht verwerven tijdens de val, maar dan zouden ze zich geen zorgen meer hoeven te maken gezien de landing.

  Verandering kan er onmogelijk komen in een systeem dat ontsproten is uit een gedachtengoed dat er slechts op uit is om te verdelen en te heersen met de illusie dat het gaat om het algemeen goed.

  Problemen dienen opgelost te worden met een nieuwe gedachtenset, niet met die set die aanvankelijk voor de problemen zorgde.

  0 likes
 5. Schuld is de ultime drug, de oerschuld wordt aangeboden en verkocht door de legale maffia

  0 likes
 6. Ik pieker me suf hoe er een mogelijkheid is om los te komen van dit tuig: meditatie? self awareness, of gewoon het spel meespelen met een diepe glimlach van wijsheid. Uiteindelijk is alles slechts een idee en wordt het genesteld in je zijn in de waarde die je er aan hecht. Dat zijn mooie woorden, maar de uitwerking en het wezenlijk loslaten is een heel lang proces.
  Ik weet het niet en ben aan het zoeken.
  Eens vind ik het.

  0 likes
 7. Als men de goudprijs kan manipuleren kan Rothschild dat ook met de Zuidelijke landen. Rothschild wil het zo en hij zal ingrijpen als het misgaat maar ik denk dat het wel zal gebeuren.

  0 likes
 8. [quote name=”Frits”]Ik pieker me suf hoe er een mogelijkheid is om los te komen van dit tuig: meditatie? self awareness, of gewoon het spel meespelen met een diepe glimlach van wijsheid. Uiteindelijk is alles slechts een idee en wordt het genesteld in je zijn in de waarde die je er aan hecht. Dat zijn mooie woorden, maar de uitwerking en het wezenlijk loslaten is een heel lang proces.
  Ik weet het niet en ben aan het zoeken.
  Eens vind ik het.[/quote]
  Ik meen me te herinneren dat er in de geschriften staat dat zij die de satan diendden, GEEN vergiffenis ontvangen 😀

  Ik ga voor deze optie, deze mensen valt niks te vergeven, niet door ons in ieder geval, dat de Heer dat dan maar doet

  0 likes
 9. [quote name=”Frits”]Ik pieker me suf hoe er een mogelijkheid is om los te komen van dit tuig: meditatie? self awareness, of gewoon het spel meespelen met een diepe glimlach van wijsheid. Uiteindelijk is alles slechts een idee en wordt het genesteld in je zijn in de waarde die je er aan hecht. Dat zijn mooie woorden, maar de uitwerking en het wezenlijk loslaten is een heel lang proces.
  Ik weet het niet en ben aan het zoeken.
  Eens vind ik het.[/quote]

  In rust vind men alle antwoorden. Het hechten van waarde aan iets zorgt voor problemen… alleen als het massaal gedaan wordt. Als enkeling schreeuwen in een voetbalstadion maakt ook weinig indruk, toch? Dit zoeken, vinden en reageren dienen we dus met velen te doen wil het effect hebben. Mediteren is nooit slecht! 😉

  0 likes
 10. En wie zegt dat zij dat niet zijn?
  Het zou veel verklaren van al die vreemde en domme besluiten die men neemt.

  0 likes
 11. @Roger Lousberg: je zei:
  “Ik meen me te herinneren dat er in de geschriften staat dat zij die de satan diendden, GEEN vergiffenis ontvangen 😀

  Ik ga voor deze optie, deze mensen valt niks te vergeven, niet door ons in ieder geval, dat de Heer dat dan maar doet”

  Grappig dat sarcasme wel. Ik volg. Alleen heb ik zo’n moeite met ‘geschriften’ en dan zeker als ‘t om ‘straffen’ gaat als ‘geen vergiffenis’ schenken. Dit is zo ontzettende onzin. Er is in wezen ook zelf geen ‘beloning’. Er is gewoon de flow der dingen en het vloeit en stroomt of het doet ‘t niet en dat zijn de verschillen. Zwaar versus licht. Dit zijn de wetmatigheden van de dualiteit. Straffen noch belonen. Je keuzes bepaalden waar je jezelf op dit moment bevindt. De rest ontvouwt zich overeenkomstig je geloof of overtuigingen in zaken. Je trekt aan of stoot af, that’s quiet it. Het is wel handig om weten wat je precies naar je toehaalt. Dat kan je door er jezelf bewust(er) van te zijn.

  0 likes
 12. [quote name=”Rakker”]Schuld is de ultime drug, de oerschuld wordt aangeboden en verkocht door de legale maffia[/quote]

  Schuld wordt zelfs door geloofsleer ingeprent! In de Katholieke leer zelfs, ‘door mijn schuld, door mijn grote schuld’ in de geloofsbelijdenis. Een baby is daar al mee belast met erfschuld, hoe kan men dat verzinnen? Misdadig om zoiets te stellen. Het is puur indoctrinatie en het proberen afhankelijk te maken door angst te zaaien (hel en verdoemenis). Datzelfde doet Brussel en alle andere machthebbers ook om hun eigen positie en belangen te verstevigen. Een smerig spel zonder einde ….of misschien toch nog een einde. Wanneer de machthebbers zich nu eens echt liefdevol zouden presenteren, dan zou de wereld daar eindelijk beter van worden… helaas zijn het de machtswellustelingen die in hun carrière het fenomeen SCHULD handig weten te gebruiken. JA, het is een ultieme DRUG en de gevaarlijkste ook nog.

  0 likes
 13. [quote name=”Carpa”][quote name=”Frits”]Ik pieker me suf hoe er een mogelijkheid is om los te komen van dit tuig: meditatie? self awareness, of gewoon het spel meespelen met een diepe glimlach van wijsheid. Uiteindelijk is alles slechts een idee en wordt het genesteld in je zijn in de waarde die je er aan hecht. Dat zijn mooie woorden, maar de uitwerking en het wezenlijk loslaten is een heel lang proces.
  Ik weet het niet en ben aan het zoeken.
  Eens vind ik het.[/quote]

  In rust vind men alle antwoorden. Het hechten van waarde aan iets zorgt voor problemen… alleen als het massaal gedaan wordt. Als enkeling schreeuwen in een voetbalstadion maakt ook weinig indruk, toch? Dit zoeken, vinden en reageren dienen we dus met velen te doen wil het effect hebben. Mediteren is nooit slecht! ;-)[/quote]
  In rust vind je stilte, zouden er antwoorden zijn dan is het er niet rustig.

  0 likes
 14. [quote name=”Paul”][quote name=”Rakker”]Schuld is de ultime drug, de oerschuld wordt aangeboden en verkocht door de legale maffia[/quote]

  Schuld wordt zelfs door geloofsleer ingeprent! In de Katholieke leer zelfs, ‘door mijn schuld, door mijn grote schuld’ in de geloofsbelijdenis. Een baby is daar al mee belast met erfschuld, hoe kan men dat verzinnen? Misdadig om zoiets te stellen. Het is puur indoctrinatie en het proberen afhankelijk te maken door angst te zaaien (hel en verdoemenis). Datzelfde doet Brussel en alle andere machthebbers ook om hun eigen positie en belangen te verstevigen. Een smerig spel zonder einde ….of misschien toch nog een einde. Wanneer de machthebbers zich nu eens echt liefdevol zouden presenteren, dan zou de wereld daar eindelijk beter van worden… helaas zijn het de machtswellustelingen die in hun carrière het fenomeen SCHULD handig weten te gebruiken. JA, het is een ultieme DRUG en de gevaarlijkste ook nog.[/quote]
  Mooi gezegd.

  0 likes
 15. [quote name=”Roger Lousberg”][quote name=”Frits”]Ik pieker me suf hoe er een mogelijkheid is om los te komen van dit tuig: meditatie? self awareness, of gewoon het spel meespelen met een diepe glimlach van wijsheid. Uiteindelijk is alles slechts een idee en wordt het genesteld in je zijn in de waarde die je er aan hecht. Dat zijn mooie woorden, maar de uitwerking en het wezenlijk loslaten is een heel lang proces.
  Ik weet het niet en ben aan het zoeken.
  Eens vind ik het.[/quote]
  Ik meen me te herinneren dat er in de geschriften staat dat zij die de satan diendden, GEEN vergiffenis ontvangen 😀

  Ik ga voor deze optie, deze mensen valt niks te vergeven, niet door ons in ieder geval, dat de Heer dat dan maar doet[/quote]
  Geschriften?
  Ik probeer zelf te onderzoeken en me niet vast te pinnen op wat er ooit geschreven is.

  0 likes
 16. ja is mijn ook op gevallen de een loopt er zat rond de anderen kijkt scheel uit de ogen de ander gelooft werkelijk zijn /haar leugens ja dan moet er wel zulke middelen aan te pas zijn he .

  0 likes
 17. Dat er nog steeds mensen zijn die geloven in “god”.. Pff word eens wakker en kijk om je heen.. Hersenloze figuren..

  0 likes
 18. Beste Duffe,
  Ja, ik kijk om mij heen en zie veel waarvan je verdriet kunt krijgen en je je af kunt vragen of er een God is. En zeker wanneer deze de ‘oorzaak’ is van alles, dan zou je God zelfs kunnen verwijten dat alles er is en dus ook dat jij er bent. Ons bestaan is nu een keer ontstaan en er is een oorzaak die dat heeft bewerkstelligt. ‘Hersenloos’ ben je zo ongeveer wanneer je daarover niet wil nadenken, openstaan en vooral over welke rol je wil spelen voor jezelf en voor je medemensen in dit theater. Laten we God de Bron noemen van ‘alles’. En ‘alles’ houdt ook in, de onmogelijkheden voor ons en wat me nog moeten leren. Elk door mensen bedachte theorie verbleekt bij de werkelijkheid. Zeg daarom nooit dat mensen die in God geloven hersenloos zijn. Zelfs de bestuurders in Brussel zijn niet hersenloos, alleen zijn ze de weg kwijt in onze realiteit!

  0 likes
 19. [quote name=”Frits”][quote name=”Carpa”][quote name=”Frits”]Ik pieker me suf hoe er een mogelijkheid is om los te komen van dit tuig: meditatie? self awareness, of gewoon het spel meespelen met een diepe glimlach van wijsheid. Uiteindelijk is alles slechts een idee en wordt het genesteld in je zijn in de waarde die je er aan hecht. Dat zijn mooie woorden, maar de uitwerking en het wezenlijk loslaten is een heel lang proces.
  Ik weet het niet en ben aan het zoeken.
  Eens vind ik het.[/quote]

  In rust vind men alle antwoorden. Het hechten van waarde aan iets zorgt voor problemen… alleen als het massaal gedaan wordt. Als enkeling schreeuwen in een voetbalstadion maakt ook weinig indruk, toch? Dit zoeken, vinden en reageren dienen we dus met velen te doen wil het effect hebben. Mediteren is nooit slecht! ;-)[/quote]
  In rust vind je stilte, zouden er antwoorden zijn dan is het er niet rustig.[/quote]
  Yép, that’s it, Frits, je hebt ‘t helemaal door…

  0 likes
 20. [quote name=”Carpa”][quote name=”Paul”]Beste Duffe,
  Ja, ik kijk om mij heen en zie veel waarvan je verdriet kunt krijgen en je je af kunt vragen of er een God is. En zeker wanneer deze de ‘oorzaak’ is van alles, dan zou je God zelfs kunnen verwijten dat alles er is en dus ook dat jij er bent. Ons bestaan is nu een keer ontstaan en er is een oorzaak die dat heeft bewerkstelligt. ‘Hersenloos’ ben je zo ongeveer wanneer je daarover niet wil nadenken, openstaan en vooral over welke rol je wil spelen voor jezelf en voor je medemensen in dit theater. Laten we God de Bron noemen van ‘alles’. En ‘alles’ houdt ook in, de onmogelijkheden voor ons en wat me nog moeten leren. Elk door mensen bedachte theorie verbleekt bij de werkelijkheid. Zeg daarom nooit dat mensen die in God geloven hersenloos zijn. Zelfs de bestuurders in Brussel zijn niet hersenloos, alleen zijn ze de weg kwijt in onze realiteit![/quote]
  Propertjes! Like.[/quote]
  Ik heb wel 18 plusjes, dus ergens in je denken doe je iets niet goed.

  0 likes
 21. zo dronken van geldzucht dat wij nog dronken worden van hun lucht

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

We maken met z’n allen veel te ...

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

pensioen

Gefeliciteerd, je staat op het punt 35 procent van je pensioen te verliezen. ‘Onaanvaardbaar’

Afgelopen maand bereikten vakbonden, werkgevers en het ...

kanye west

Kanye West: Coronavaccin is ‘het merkteken van het beest’

Rapper en presidentskandidaat Kanye West heeft een ...