Financieel

‘Euroleiders gedragen zich als drugsverslaafden en alcoholisten’

Help anderen door dit met iederen die je kent op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

In een rapport van de Deense Saxo Bank werden de leiders van de eurozone afgelopen week vergeleken met drugsverslaafden en alcoholisten.

Volgens leider van de Britse Onafhankelijkheidspartij Nigel Farage heeft Saxo Bank gelijk omdat de euroleiders ‘dezelfde drug blijven gebruiken waar ze zichzelf en het Europese volk zo veel schade mee toebrengen’.

Hij voegde toe dat het niet zal helpen als de leiders besluiten de bankenunie er door te drukken omdat de eurozone uiteindelijk uit elkaar zal vallen.

“Toen ik hier vele jaren geleden stond werd ik belachelijk gemaakt,” zei Farage. “Vandaag de dag is er een toenemend aantal mensen dat geen heil ziet in het europroject en de helft van bevolking van de eurozone heeft inmiddels spijt van de gezamenlijke munt.”

Volgens Farage vormt het zuiden van Europa geen bedreiging voor de euroleiders, omdat er in de Zuid-Europese landen geen leiders zijn die de moed hebben om op te staan tegen de macht van Brussel.

Bron: YouTube/europarl

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit waardevol?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
21 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Redice
Redice
9 jaren geleden

zolang de leiders de mensen laten lijden zal er niets veranderen

Frits
Frits
9 jaren geleden

Het zijn psychopaten.

Carpa
Carpa
9 jaren geleden

Fantastisch hoe deze man ’t steeds opnieuw en opnieuw weet te duiden, maar de realiteit is: They don’t care ,mister Farrage!
Het is maar net aan de brokkelende rand van een diepe afgrond dat mensen vaak maar net tot inzicht komen. Je hebt er die dan pas dat inzicht verwerven tijdens de val, maar dan zouden ze zich geen zorgen meer hoeven te maken gezien de landing.

Verandering kan er onmogelijk komen in een systeem dat ontsproten is uit een gedachtengoed dat er slechts op uit is om te verdelen en te heersen met de illusie dat het gaat om het algemeen goed.

Problemen dienen opgelost te worden met een nieuwe gedachtenset, niet met die set die aanvankelijk voor de problemen zorgde.

Rakker
Rakker
9 jaren geleden

Schuld is de ultime drug, de oerschuld wordt aangeboden en verkocht door de legale maffia

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

21
0
We lezen graag je reactie!x