Homepagina » Buitenland » Texas ging een maand geleden weer open, en het aantal coronagevallen blijft maar dalen
texas
Foto: Gouverneur van Texas Greg Abbott (Flickr/Gage Skidmore CC BY-SA 2.0)

Texas ging een maand geleden weer open, en het aantal coronagevallen blijft maar dalen

Gouverneur van Texas Greg Abbott besloot vorige maand om zijn staat weer voor 100 procent open te gooien. Mondkapjes zijn er niet langer verplicht en ook alle bedrijven hebben hun deuren weer geopend. “Mensen en bedrijven hebben de staat niet meer nodig om te bepalen hoe ze zich moeten gedragen,” zei Abbott.

Anthony Fauci, de Amerikaanse Jaap van Dissel, en allerlei ‘gezondheidsdeskundigen’ waarschuwden dat het besluit ‘verwoestende gevolgen’ zou hebben. Er zouden duizenden onnodige doden te betreuren zijn. Uit de cijfers blijkt echter dat de aantallen alleen maar dalen.

texas

Beeld: Aantal dagelijkse gevallen in Texas (Worldometer)

Het aantal dagelijkse ‘besmettingen’ komt in de staat al weken nauwelijks boven de 3000 uit, op een bevolking van 29 miljoen mensen. Begin februari werden er nog ongeveer 18.000 ‘besmettingen’ gemeld.

Fauci kreeg er dinsdagochtend vragen over tijdens een interview met MSNBC. “Als je naar Texas gaat, lijkt het alsof het 2019 is. Restaurants zijn vol. Stadions zijn vol.” De belangrijkste infectieziekte-expert van de Verenigde Staten had daar eigenlijk geen goede verklaring voor. Hij suggereerde dat de volgende golf zich mogelijk nog niet heeft gemanifesteerd vanwege een ‘vertraging’.

Stap verder

Hij speculeerde ook dat de wedstrijd die honkbalclub Texas Rangers afgelopen nacht speelde voor een uitverkocht Globe Life Field een zogeheten superspreading event was.

Abbott laat zich niet van de wijs brengen en gaat nog een stap verder. Hij heeft ook een decreet ondertekend dat vaccinatiepaspoorten verbiedt. In Texas worden coronavaccins bovendien niet verplicht. Eerder ondertekende gouverneur van Florida Ron DeSantis een soortgelijk decreet.


[Zero Hedge]

4.8 54 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
38 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Pieternella
Pieternella
12 dagen geleden

Fantastische man!

Cgm
Cgm
12 dagen geleden

Misschien naar Texas verhuizen.

Annemiek B.
Annemiek B.
12 dagen geleden

De coronamafkezen beginnen in paniek te raken. Er komen steeds meer van dit soort goede berichten. De leugen is op een gegeven moment niet meer vol te houden.

Jan Versteeg
Jan Versteeg
12 dagen geleden

Fauchie is an criminal

Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
Reactie op  Jan Versteeg
12 dagen geleden

Fauci is een SOCIOPAAT en MOET verantwoordelijk worden gehouden voor misdaden tegen de menselijkheid !!

Marie-Jeanne
Marie-Jeanne
Reactie op  Joyce Ramgatie
12 dagen geleden

Idd, net als Rutte en c.s.

NicoVilly
NicoVilly
Reactie op  Joyce Ramgatie
11 dagen geleden

Het vriendje van Bill Gates. Moet je nog meer weten?

Teuwen Henri
Teuwen Henri
Reactie op  Jan Versteeg
12 dagen geleden

Fauchie is een rasechte psychopaat

Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
12 dagen geleden

COVID-19 FRAUD GAME OVER!! Heeft niets met een virus te maken!! Alles draait om een vaccine paspoort !!

Texas Gov. Greg Abbott “Bij wet is geen COVID-19-vaccin vereist”, aldus het bevel van de gouverneur, eraan toevoegend dat “vaccinatiegegevens persoonlijke gezondheidsinformatie zijn” die niet door een mandaat mogen worden gedeeld. De paspoorten, zei hij, zouden de individuele vrijheid schaden en de privacy van de patiënt schaden.

Nina
Nina
Reactie op  Joyce Ramgatie
12 dagen geleden

Geweldig, maar probeer Hugootje nog even over te halen. Ik hoop dat je succes hebt, maar ik vrees dat Klaus te veel invloed heeft.

Bibi
Bibi
Reactie op  Nina
12 dagen geleden

Het gaat in Amerika niet zoals ze hadden verwacht. . . . . . . .
Het gevoel bekruipt me dat ze daar wel even wat aan gaan doen
Koste wat het kost moet het nu doorgedrukt worden

elisabeth
elisabeth
Reactie op  Joyce Ramgatie
12 dagen geleden

dankje Joyce voor deze info……….

salvar
salvar
12 dagen geleden

rutte zou zeggen we wonen niet in texas.
hier tiert het welig dus bek houden .

ik begint toch het idee te krijgen dat het hoofdkwartier hier is gevestigd.

Isabeau
Isabeau
Reactie op  salvar
12 dagen geleden

Dat is het ook.. was al begonnen bij de echtgenoot van koningin Juliana en zijn oprichting van de bilderberg groep, na van alles overeengekomen te zijn met capitulerend duitsland, zijn vaderland. Zie ook https://youtube.com/watch?v=bjwrFAubowQ&feature=share
Duurt een uurtje of wat, maar absolute aanrader als je wilt begrijpen wat wo1, kanker en octrooien met elkaar gemeen hebben.

salvar
salvar
Reactie op  Isabeau
12 dagen geleden

we gaan kijken

Rob
Rob
Reactie op  salvar
12 dagen geleden

Europa schijnt wel behoorlijk extreem te zijn. Als we de berichten zo lezen dan klopt het wel. OverNederland werd al gezegd dat ons land centraal staat in het satanisme in Europa. Ja, dan hebben we hier wel extreme types zitten. Dat ui zich aardig in de huidige tijd want als ze ergens hun eigen volk op willen offeren dan is het wel in ons land. Maar dat kan ook een effect hebben dat er velen zijn die daardoor juist zien hoe het hier in elkaar steekt. Waar het het duisterst is is het meest licht nodig. In realiteit betekent dat dat het in een land als de onze het belangrijkste is dat mensen zelf bewust worden, zelf wakker worden en het gaan zien. Het moet aan het daglicht komen en dat doet het in deze tijd. Er zijn er allang die zien hoe het er aan toe gaat maar er zijn er ook nog steeds velen die met een zwarte zonnebril oplopen waar niet doorheen is te zien wat er gaande is.

salvar
salvar
Reactie op  Rob
12 dagen geleden

precies

elisabeth
elisabeth
Reactie op  Rob
12 dagen geleden

Rob goed gezien……..lykt t zeer op idd

Arie N
Arie N
12 dagen geleden

Dat moeten ze hier ook gaan doen. Alles gewoon weer open gooien en zoals voorheen gaan leven. Dat virus moet van zichzelf uitdoven en dat kan niet als iedereen maar op een kluitje opgesloten blijft. Die lap voor je mond weg en frisse lucht inademen. Wat wij nu doen is alleen maar het immuunsysteem van de mensen verzwakken waardoor er juist meer i.p.v minder “zogenaamde ” besmettingen komen. Van de Nederlanders heeft bijna 15% zich inmiddels laten vaccineren terwijl de rest er niet over denkt om dit te laten doen. Denkt onze regering nu echt dat je dan 15.000.000 inwoners kunt gaan buitensluiten van het openbare leven? Iedereen wil wel weer verdienen in welke branche dan ook en gaat die 85% niet buitensluiten.

salvar
salvar
Reactie op  Arie N
12 dagen geleden

is ook de bedoeling.

Blondy
Blondy
12 dagen geleden

Ze willen de mensen uitroeien en ons alles afpakken je huis je auto je baan tot je niks meer hebt zodat we helemaal afhankelijk zijn van de staat kijk maar op wef agenda dat ze volgen

JoeRi
JoeRi
12 dagen geleden

Deze man verdient een dikke knuffel en het presidentschap in Amerika, wat een verademing temidden van alle tirannie ❤!!

OmaD
OmaD
12 dagen geleden

Geweldige man met gezond, nuchter verstand. Hoorde gisteravond dat de kleuterklasjes waar mijn 3 kleinkinderen in zitten thuis moeten blijven omdat 1!!! Kindje positief!!!??? Is getest. Achterlijk, net als de reclame op tv: hoest je, nies je, loopneus, laat je testen. ACHTERLIJK gewoon. Mensen hebben dit nou eenmaal, winters en zomers. Zal wat worden met straks de hooikoorts!

Jopie
Jopie
Reactie op  OmaD
12 dagen geleden

Op dit moment ,hoest ik mijn longen bijna uit mijn lijf, snotterde snotter. Ik laat mij echt niet testen.

x

Check Also

wor

World Economic Forum: het oude normaal komt nooit meer terug!

De globalistische denktank van Klaus Schwab, het ...

vrouwen

Verontrustend: vrouwen ‘kregen miskraam’ nadat ze bij gevaccineerde mensen in de buurt waren geweest

Tientallen vrouwen laten weten dat ze last ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

38
0
We lezen graag je reactie!x