Buitenland

Steeds meer Amerikaanse staten zetten vraagtekens bij uitslag presidentsverkiezingen

Help anderen door deze info met iedereen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Ruim vijf maanden geleden werden de Amerikaanse presidentsverkiezingen gehouden. Het lijkt haast een eeuwigheid geleden. Er zijn steeds meer staten die vraagtekens zetten bij de verkiezingsuitslag.

Veel vragen zijn nog altijd onbeantwoord. En diverse sleutelstaten voeren nog altijd een juridische strijd over het hertellen van de stemmen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

In Antrim County in de staat Michigan staan verkiezingsfunctionarissen bijvoorbeeld vol wantrouwen tegenover de beruchte stemcomputers van Dominion. Ze weigeren de computers nog langer te gebruiken bij verkiezingen tot ze uitvoerig zijn getest en onderzocht.

Hertelling

Ook in Stark County in de staat Ohio wil men geen stemcomputers van Dominion meer gebruiken. Een voorstel om 1400 nieuwe computers aan te schaffen, werd daar weggestemd.

De staatssenaat van Arizona kondigde aan alle 2,1 miljoen stembiljetten uit Maricopa County handmatig te hertellen. Senaatsvoorzitter Karen Fann pleit al sinds eind februari voor een hertelling, toen een rechter oordeelde in het voordeel van de senaat. Een team experts gaat de stemmachines uitvoerig onderzoeken en alle stembiljetten scannen.

Resolutie aangenomen

Ook in Wisconsin zijn beleidsmakers bezorgd. Het Wisconsin State Assembly, het lagerhuis van de staat, heeft een resolutie aangenomen die oproept tot een uitgebreid onderzoek naar de presidentsverkiezingen van 2020.

In de resolutie staat te lezen dat ‘de integriteit van ons verkiezingsproces in gevaar is gebracht door verkiezingsfunctionarissen die zich […] niet hebben gehouden aan onze verkiezingswetten’.

[OAN]

4.9 62 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel interessant?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

42 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Arnie
Arnie
3 jaren geleden

Trump zei niet voor niets, Het beste moet nog komen, op 6 januari op zijn afscheidsspeech…

Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
3 jaren geleden

Trump is the 19th PRESIDENT of the REPUBLIC of America.

Corporation America is falliet !! Biden is een FAKE president, van een corporation dat niet meer bestaan…Dus alles wat hij tot nu toe heeft gedaan is illegaal.

Willem
Willem
3 jaren geleden

Hetzelfde als Ollogron ???

J. Onno Dekker
J. Onno Dekker
3 jaren geleden

Fraude zat er al vet in toen men de lemma over de wet van Newcomb-Benford aanpaste. Het is geen empirische wet, het is gewoon een gevolg van ons getalstelsel en de logarithmen. Niets magisch, niet onverklaarbaar en een hbs-leerling begrijpt het meteen. Al sinds Gauss! Wellicht nog een artikeltje van mij hand te vinden.
Als wiskunde wordt aangepast door de deepstate. Hou dan je hart maar vast!

Back to top button
42
0
We lezen graag je reactie!x