Great ResetMens en Dier

Thierry Baudet: ‘Bill Gates is één van de gevaarlijkste psychopaten ter wereld’

Help ons door deze info met jouw kennissen op je socials te delen!

Miljardair Bill Gates is de grootste eigenaar van landbouwgrond in de Verenigde Staten. “Dat is heel erg beangstigend,” zei Laura-Lynn Tyler Thompson in gesprek met FVD-voorman Thierry Baudet.

Ze merkte op dat in Canada wordt gesproken over het terugdringen van de uitstoot van CO2 en stikstof, en vroeg of dat in Nederland ook aan de orde is. Baudet antwoordde bevestigend en voegde eraan toe dat ‘Bill Gates één van de gevaarlijkste psychopaten ter wereld is’.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

(Video verwijderd? Klik hier...)

Great Reset

Samen met zijn trawanten wil hij de controle krijgen over het internet. Dat gebeurt middels censuur op social media. Al onze iPhones en computers zijn in feite spyware en worden gebruikt door de overheid en de grote instituties om de controle te krijgen over onze gedachten, onze gevoelens en ons leven. Daarnaast heb je het medische aspect – dat is covid – en voedsel, aldus Baudet.

Het is de logische volgende stap in het grote plan om de controle over ons leven te krijgen en een Great Reset te realiseren, een globalistische revolutie, een mondiale machtsgreep, vervolgde hij.

Heel anders

We hebben te maken met wezens die heel anders zijn dan normale mensen. Ze hebben een wereldbeeld dat volledig haaks staat op alles waar de westerse beschaving voor staat, zei Baudet.

4.8 155 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

140 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Victor Hugo
Victor Hugo
1 jaar geleden

En niemand lijkt bekwaam om die psychotische Bill en zijn trawanten te stoppen…

Don
Don
1 jaar geleden

Tip.
Mensen bekijk alsjeblieft ook de 5 uur durende lezing van David Icke uit 2019, waarin hij tot op de komma nauwkeurig beschrijft wat er aan de gang is en welk fuik wij inzwemmen. Dit zou verplichte (maatschappij)leer moeten zijn voor elke middelbare scholier! Te bekijken via zijn website of de app. Wil je antwoorden en duidelijkheid? David Icke!

Marc Messink
Marc Messink
1 jaar geleden

Wat ik vooral eng vindt aan Bill Gates . Is zijn plan om de zon te dimmen door een of ander goedje in de atmosfeer te lanceren . Dan ben je de weg gewoon kwijt naar mijn idee

Linda
Linda
1 jaar geleden

Vergeet Soros niet, ook zo’n enge griezel. Ben benieuwd hoelang FVD nog ik in de kamer mag zitten. Er is wetgeving gekomen vorig jaar dat mensen, groepen e.d. kan verbieden en oppakken als blijkt dat die gevaarlijk zijn voor de samenleving in de ogen van ons kartel.

Back to top button
140
0
We lezen graag je reactie!x