Great ResetMens en Dier

Thierry Baudet: ‘Bill Gates is één van de gevaarlijkste psychopaten ter wereld’

Help ons door deze informatie met jouw kennissen op je social netwerk te delen!

Miljardair Bill Gates is de grootste eigenaar van landbouwgrond in de Verenigde Staten. “Dat is heel erg beangstigend,” zei Laura-Lynn Tyler Thompson in gesprek met FVD-voorman Thierry Baudet.

Ze merkte op dat in Canada wordt gesproken over het terugdringen van de uitstoot van CO2 en stikstof, en vroeg of dat in Nederland ook aan de orde is. Baudet antwoordde bevestigend en voegde eraan toe dat ‘Bill Gates één van de gevaarlijkste psychopaten ter wereld is’.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Great Reset

Samen met zijn trawanten wil hij de controle krijgen over het internet. Dat gebeurt middels censuur op social media. Al onze iPhones en computers zijn in feite spyware en worden gebruikt door de overheid en de grote instituties om de controle te krijgen over onze gedachten, onze gevoelens en ons leven. Daarnaast heb je het medische aspect – dat is covid – en voedsel, aldus Baudet.

Het is de logische volgende stap in het grote plan om de controle over ons leven te krijgen en een Great Reset te realiseren, een globalistische revolutie, een mondiale machtsgreep, vervolgde hij.

Heel anders

We hebben te maken met wezens die heel anders zijn dan normale mensen. Ze hebben een wereldbeeld dat volledig haaks staat op alles waar de westerse beschaving voor staat, zei Baudet.

4.8 154 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
140 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Victor Hugo
Victor Hugo
7 maanden geleden

En niemand lijkt bekwaam om die psychotische Bill en zijn trawanten te stoppen…

Don
Don
7 maanden geleden

Tip.
Mensen bekijk alsjeblieft ook de 5 uur durende lezing van David Icke uit 2019, waarin hij tot op de komma nauwkeurig beschrijft wat er aan de gang is en welk fuik wij inzwemmen. Dit zou verplichte (maatschappij)leer moeten zijn voor elke middelbare scholier! Te bekijken via zijn website of de app. Wil je antwoorden en duidelijkheid? David Icke!

Marc Messink
Marc Messink
7 maanden geleden

Wat ik vooral eng vindt aan Bill Gates . Is zijn plan om de zon te dimmen door een of ander goedje in de atmosfeer te lanceren . Dan ben je de weg gewoon kwijt naar mijn idee

Linda
Linda
7 maanden geleden

Vergeet Soros niet, ook zo’n enge griezel. Ben benieuwd hoelang FVD nog ik in de kamer mag zitten. Er is wetgeving gekomen vorig jaar dat mensen, groepen e.d. kan verbieden en oppakken als blijkt dat die gevaarlijk zijn voor de samenleving in de ogen van ons kartel.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

140
0
We lezen graag je reactie!x